#1 - Anonym

Hon är så naturligt fin *o*, men om det gör henne gladare och få mer självförtroende är det bra för henne. Så länge hon ej ger ut rabatt koder

#2 - Anonym

amanda lundgren 2.0 snart :D men hone dock skitfin men hoppas inte hon gör om hela sitt utseende

#3 - Anonym

Ser i princip igen skillnad. Glad för hennes skull tho!

#4 - .

Ser en viss skillnad men tyckte hon var jättefin innan och är jättefin nu. Ser ju ganska naturligt ut så fine, mår hon bra av det, är öppen med det och inte uppmuntrar andra att göra fillers osv så är det verkligen fine, tycker hon är en jättebra förebild!

#5 - Anonym

#4 Håller med dig.

#6 - Anonym

Ingen drastiskt förändring, men känns alltid bättre med mer symmetri kan jag förstå haha

#7 - Moa

Bara jag som tycker att Jennifer (zennifer) härmar Linn så fan ? Vet dom är polare med Jennifer totalt kopierar Linn ju.. som jennifers senaste intro på yt?!?!

#8 - Anonym

#7 Hon har alltid gjort det typ

#9 - Dedu

Hela hon förändrades efter flytten till usa..
Aldrig förstått varför dem ens flyttade? Ska dem stanna hela livet?
Så många frågor

#10 - Anonym

#9, De flyttade till USA för att Saschas pappa hade fått ett jobb där. Det har allrid varit hennes dröm att flytta dit så hon var på dom lite extra mycket att han skulle ta jobbet. Vet inte hur det är med hennes föräldrar, men Sascha har sagt att hon förmodligen aldrig kommer att flytta tillbaka till Sverige igen då hon trivs otroligt bra i USA.

#11 - Anonym

När jag får mer pengar ska jag göra fettsugning, operera brösten, göra något åt min hud, operera näsan och fixa läpparna. Mår så dåligt över mitt utseende, och detta är min enda utväg.

#12 - Anonym

om nått borde hon ändra sin näsa:)

#13 - Anonym

#11 nej det är inte din enda utväg! Varför känner du så? Försök att inte tänka så negativt om dig själv. Är säker på att du är jättesnygg!! Önskar jag kunde kontakta dig privat, blir så ledsen när jag läser sånt här..

#14 - Anonym

ser inte en jättestor skillnad

#15 - Cornelia

#12 Alltså ge dig. Har du seriöst så dåligt självförtroende och är en sån äcklig människa att du måste sitta och klanka ner på andras utseende? Usch för dig.

#16 - Anonym

lol anis don demina och vlad reiser kommer tävla på mellodifestivalen,

Tipsa oss

Välkommen till Sveriges största skvallerblogg med över 100 tusen unika besökare varje vecka. Här kommer du att få en uppdatering och skvaller om Sveriges största YouTubers. Har du tips på skvaller får du gärna tipsa mig anonymt eller med din bloggadress här under eller maila mig på: SvenskaYoutubers@outlook.com