Niccis pik mot Amanda Strand

I Niccis senaste video svarar hon på en fråga om vad hon tycker om Amanda Strand.
 
Nicci svarar "Ja alltså jag tycker inte så jättemycket, jag kan inte riktigt säga några kommentarer om henne". 
 
Samtidigt som hon säger det så himlar hon med ögonen och hon lägger in en bajs-emoji, vilket har fått många att reagera. 
 
Efter att det tog slut mellan Nicci och Ben så har Ben hängt mycket med Amanda.
 
#1 - Anonym

Men kan de inte bara gå vidare?

#2 - A

EXAKT ALLA youtubers beter sig som småbarn - därför barn gillar dom...

#3 - Sabina

Varför ska 99% av alla youtubers bete sig som barn?

#4 - Anonym

Något jag tycker är komiskt är hur Nicci fortsätter få hat när hon la ut en bild på en barndomsvän (en kille) medan Ben har umgåtts med massvis av olika tjejer dagligen men han får inte en enda kommentar som är negativ

#5 - Anonym

Blir ju inte förvånad, Nicci verkar ju ha tappat de. Snackar om hur hon hatar elaka kommentarer och så svarar hon på en fråga hon hade kunnat skita i att svara på. Hon svarade på den enbart för att kränka Amanda, fy satan så omogen.

#6 - Anonym

#4 EXAKT! Sedan förstår jag inte varför så många ska påpeka vad Nicci gör, säger eller lägger ut på sina sociala medier och hata på henne för hon ”gör allt för att göra Ben ledsen” .. eh okej? Om NÅGON skyltar med bilder och lägger upp något för att få reaktion från den andra är det Ben? Har tyckt om honom och haft svårt för Nicci fram tills detta breakup, nu känner jag tvärtom.. har kommit alldeles för mycket skit och pikar från Bens sida gentemot Nicci, men det hatar ingen på, men minsta lilla Nicci gör så kommer det massvis med hat? Detta har gått längre än vad det borde ha gjort. Hoppas trots allt att de båda 2 finner lycka någon annanstans och att de kan sluta lägga energi på varandra.

#7 - #4

#6 Instämmer helt och hållet. Slutat titta på Ben efter deras breakup då jag anser att han skött saker och ting väldigt omoget och hastigt. Fick en annan syn på honom då han inte sa ifrån angående hatet (förrän ett dygn och 5000 hatkommentarer senare) och sedan försöker ta offerkofta att han egentligen skulle gjort slut men inte vågade? Tycker att han hela tiden försökt hitta nya orsaker till händelsen och ändra historien för att han inte ska få något hat emot sig och i sin tur föser över allt till Nicci

#8 - Anonym

Varför tar hon ens upp den frågan om hon vill lägga allt detta bakom sig osv? Hon har själv valt vilka frågor hon ska ta upp

#9 - Anonym

#6 Tvärtom, är det någon som har offerkoftan så är det Nicci. Hur pantad är du som skriver att Ben haft offerkoftan haha? Hon får ju hat och det är ju inte pga Ben nu, det är pga snedsteg hon ständigt gör nu. Och istället för att då erkänna misstagen så kör hon på offerkoftan.

#10 - Anonym

#9 Antar du syftar på kommentaren under min? då jag aldrig nämnde något om att Ben tar på sig offerkoftan. Dock, anser jag att hatet Nicci får just nu är obefogat. Oavsett vad Ben gör så är det ändå Nicci som får ta mest skit vilket är det som provocerar mig och många andra. Man kan förneka det om man vill, förstår att Bens fanskara aldrig skulle öppna ögonen tillräckligt för att se vad han gör fel, men sanningen är ju, väldigt uppenbar för många, att Ben faktiskt varit den som lagt ut flest grejer av dem två för att orsaka en reaktion. Nicci är absolut skyldig till att ha pikat honom också i efterhand, men jag som följer dem båda såg vem som började det hela och inte var det Nicci. Oavsett vad så läggs det alldeles för mycket vikt på just Nicci och vad hon gör/inre gör. Ben glider förbi oberörd bara för att han är han, vilket är oerhört fel då de var 2 om förhållandet.

#11 - Anonym

Nicci gumman, logga ut

#12 - Anonym

#9 Fast Ben tar offerkofta när folk säger emot honom. Han ska alltid vara den som inte gjort fel alls, han ska då hitta nya anledningar till varför det blev som det blev och ytterligare lägga till historier. Han vill inte att vi som rör oss på sociala medier ska se att han gjort fel, utan enbart Nicci. Tror många förstår varför Nicci gjorde slut eftersom allting gick så fort. Dem flyttade ihop efter 1-2 månader osv. Många förstår nog henne egentligen men blir istället hatiska mot Nicci pga att dem gillar Ben mer som i sin tur lägger ut hintar och videos om henne.
Sedan är det väl fel av henne att ta med frågan om Amanda men gör väl det pga markera att hon förstår att dem umgås.

#13 - Anonym

#9 Varför låter dem som att du vill att Ben ska få hat eftersom Nicci får det? Det var ju hon som dumpade Ben och hon som börja gråta över ingenting efteråt och börja lägga ut massvis med blogginlägg om allt gång på gång dag efter dag. Ben sa att han gått vidare och sen har han inte nämnt Nicci någonting medans Nicci fortfarande sitter och pratar om honom och gör clickbait titlar riktat mot Ben och hans fans för att mjölka visningar. Hon får inte hat pga något Ben gör, hon får hat pga sina handlingar nu som är nya varje vecka. Denna vecka en pik mot Amanda? Varför tar hon ens med frågan i videon när hennes svar är ”har inget att säga om henne”. Enbart för att kränka, usch alltså.

#14 - Anonym

Märks att Nicci är avundsjuk på Amanda. Kunde inte formulerat mig bättre än många kommentarer här på bloggen. Självklart var hatet mot Nicci inte okej i början. Men självklart kommer folk kritisera henne när hon inte kan släppa hennes och bens förhållande och hela tiden ger pikar, och det är inte Bens fel. Ben har släppt allt detta och inte ens nämnt Nicci sedan de gjorde slut. Dessutom är Nicci verkligen dubbelmoral. Hon säger att hon är så emot hat och hur hemskt det är med hat. Hon som till och med själv tyckte det var så hemskt med hat borde väl veta att det hon gjorde i videon också är kränkande mot Amanda och INTE okej.

#15 - Anonym

Whaat är Anja gravid?

#16 - Anonym

#15 haha nej det var ett prank. Hon sa det typ 30 sekunder in i videon. Hon va ju jättetydlig med att det var ett prank. Men du kanske inte kollade på videon innan du skrev kommentaren??

#17 - Anonym

#15 Nej, hon prankade sina döttrar att hon var gravid

#18 - Anonym

Man får väl tycka och tänka som man vill om en annan person LÅT HENNE

#19 - Anonym

En sak som jag har reagerat på är hur Bens följare skriver ”varför försöker du göra Ben avundsjuk” på Niccis videos och instagram bilder eftersom att hon brukar hänga med Lukas Holm osv. Men ända sen Nicci och Ben gjort slut så har Ben börjat lägga ut på sin story varje gång han är med en tjej? Fattar inte logiken i vad Bens följare skiver, så fort Nicci hänger med en kille så säger folk att hon vill göra Ben avundsjuk men när Ben är med en tjej så reagerar ingen??? Ganska roligt faktiskt. Varför skulle Ben bli avundsjuk när han själv sa i en video att han var glad att hon gjorde slut med han.

#20 - Anonym

Någon som vet om Amanda Strand fortfarande är tillsammans med Adrian Kempe?

#21 - Anonym

#18
Klart man får tycka vad man vill om folk men isåfall ska man inte sitta och gråta över när folk hatar på en själv när man gör exakt samma sak mot en annan (Amanda). Jävligt onödigt bara. Allt behöver man inte säga utan vissa saker håller man för sig själv bara.

#22 - Anonym

Varför är allt om Nicci nu för tiden? Hon är en jävla loser, get over yourself

#23 - Anonym

Therese har haft brunt hår och piercing i överläppen va?

#24 - Anonym

Ja hur så?

#25 - Anonym

#24
Jaa, vadådå?

#26 - Anonym

#23***

#27 - Anonym

Har tyckt synd om denna tjej pga hatet efter uppbrottet. Men helt ärligt, hon clickbaitar alla hennes videor med kärlek, Ben osv. Hennes motto är ”BE GOOD” sen klipper hon in en bajsemoji på Amanda. Omogen & dubbelmoral.

#28 - Anonym

varför överreagera alla så jä*vla mycket? Hon säger vad hon tycker en bajs emoji ja vadå då? och vadå be good? Bara för att man tycker en viss sak om en annan människa så är man inte automatisk "dum" man behöver inte gilla alla människor i världen

#29 - Anonym

Svar till #13

Anser inte att jag skrivit så att det låter som om jag vill skicka hat mot Ben? Anser dock att det är oerhört skevt att Nicci får allt det hat hon får när Ben till största delen är den som betett sig sämre av dem två, men han får knappt någon emot sig. Tycker inte att någon av dem förtjänar hat då deras förhållande inte har med någon annan att göra, MEN, i och med att det just nu TYVÄRR forsar in hat mot Nicci, så frågar jag rätt ut varför man som åskådare till allt detta drama, väljer att skicka hat till den ena och inte den andra. Förstå mig rätt. Du påstår att Nicci är den som lagt ut ”massvis av blogginlägg” och lagt ut när hon gråter för ”ingenting”.. Missade du att hon inte skrev ett enda negativt blogginlägg om honom? Och att de kom först när hon kände sig TVUNGEN att förklara sig pga av allt hat hon fick pga att BEN la ut öppet att hon gjort slut? Ska hon då bara vara tyst och inte säga något medan Ben får säga vad han vill om deras förhållande öppet utan motstånd? Att hon la ut att hon grät var pga videor som BEN la ut. Ni som skriver att Nicci är den som ”gjort fel och lagt ut massa gråtvideos och blogginlägg” missade en jäkla massa skit som kom från det andra hållet innan dess. ”Hon får hat pga sina handlingar som är nya varje vecka” ursäkta mig men följer man både Ben och Nicci är Ben oerhört duktig på att lägga ut grejer han också. Uppenbarligen mår ju Nicci dåligt över att han umgås med specifika tjejer men han lägger ut det överallt ändå, så säg mig varför han inte får skit för det medan Nicci får skit för allt hon gör och lägger ut? För att Ben är den enda som får lov att må dåligt över deras avslut och ni anser ”Nicci gör honom ledsen”? Att man är den som avslutar ett förhållande innebär inte att man automatiskt är den som mår bäst av de två. Ska man stötta Ben borde man fan i mig stötta Nicci också. Ska man kasta skit på Nicci ska man fan i mig kolla in hur den andra parten beter sig.

#30 - Anonym

Aha ncci är fortfarande relevant för vissa? tips:sök! <333

#31 - Anonym

#29 Bra jävla skrivet

#32 - Anonym

Är det bara jag eller nån mer som börjat sluta kolla på svenska youtubers för de är för mycket jäkla drama hela tiden som man tröttnar på.. I stället för att ladda upp härliga videos som youtubers gjorde förr så handlar de mesta om bråk och annan skit och de börjar bli riktigt tråkigt .. Jag har gått över nästan enbart till utländska Youtubers nu där man inte är lika öppna i sina bråk som svenska YT är .. Typ den enda svenska youtubern ja kollar på är Helen Torsgården

#33 - Anonym

#33 beror ju helt på vilka svenska YouTubers du kollar på. Finns ju även massor internationella yters som det är mer drama med än de svenska. Jag kollar typ 50/50, men de jag följer är inte speciellt drama fyllda utan kanaler som går ihop med min personlighet.

#34 - Anonym

Är det bara jag som reagerade starkt på Moa Murderess uttalande på Instagram? Hon sa att det är OK att säga fågeljävel och kattjävel eller grisjävel till djur 'eftersom de inte bryr sig' Nähä, men då bryr de sig väl inte om att åka till slakteriet och bli skinka heller då? Tycker att det är ett konstigt uttalande från en vegan..

#35 - Anonym

#35 Hon måste tagit bort det för jag ser inget om det.
Om nu hon har sagt det kan jag hålla med om att det är märkligt.. men hon har blivit väldigt förändrad sen hon flyttade till det där huset..
Konstigt uttalande, speciellt från en vegan. Kan möjligtvis tänka att hon tänker att djuren inte hör det och kan inte reagera på det så som människor kan. Speciellt om det sägs mellan en människa till en annan och inte direkt till djuret. Men ett djur mäker däremot av när den ska slaktas och oftast sker det under o-optimala förhållanden som gör djuren stressade.
Jag tänker iallafall så, men absolut lite märkligt uttalande om hon nu sa så.

#36 - Dedu

Lunabelle har fått ett eget insta konto för att j&j inte vill spamma med bilder på sina egna?
Dummaste jag hört.

Vill folk inte se det så avfölj då eller så

#37 - Anonym

alltså de här människorna är 22-30 år gamla,kan de börja bete sig som det också?

#38 - Anonym

#37, och nu har dom inaktiverat kontot, jocke rantar om någonting på istagram, någon som vet vad som hände?

#39 - Anonym

#15 Nä det Anja gjorde var ett prank och CLICKBAIT video.

#40 - Anonym

Men alltså skojar du med mig? Hon, Amanda, Linn & Anna var tillsammans på Linns 19 årsdag, hur kan hon ens säga sånt när Amanda inte har gjort nicci något illa (vad vi vet). Nää fy

#41 - Anonym

#40 fast som vän så går man inte o umgås med en väns ex, speciellt inte när det va så nyligen de gjorde slut. Alltså man gör bara inte så, tycker det är vidrigt gjort av Amanda.

#42 - Anonym

#41 Amanda och Ben har ju varit vänner i flera år och Nicci träffade Amanda via Ben så jag ser inte det som att Amanda går bakom ryggen på Nicci när hon var Bens vän först?

#43 - Anonym

Fattar inte varför folk blir så arga, hon svarade ärligt på en fråga.
Hur kan ni kalla folk barnsliga när ni själva blir arg över en bajs emoji? Hahahahahah

#44 - F

Är inte Amanda strand tillsammans med någon som bor i USA? Isåfall har väl inte nicci något att vara svartsjuk på ens

#45 - Felix

Va inte amanda tillsammans med adrian? Eller vadå

Tipsa oss

Välkommen till Sveriges största skvallerblogg med över 100 tusen unika besökare varje vecka. Här kommer du att få en uppdatering och skvaller om Sveriges största YouTubers. Har du tips på skvaller får du gärna tipsa mig anonymt eller med din bloggadress här under eller maila mig på: SvenskaYoutubers@outlook.com