Kalle avföljer RMM-medlemmarna

För en vecka sedan gick RandomMakingMovies ut med att Kalle valt att lämna gruppen.

Enligt RMM beror avhoppet på att Kalle valt att gå med i militären.
 
En del har reagerat på att Kalle själv inte fått förklara anledningen och att Kalle avföljt samtliga medlemmar på Instagram. 
 
#1 - Anonym

tråkigt för honom

#2 - Anonym

han gör som han vill, varför göra en sån stor grej av de hela?

#3 - Anonym

nalleee😭😭😭

#4 - Anonym

Avföljt var? Han följer dem på instagram :)

Svar: Ja på Instagram och nej han följer inte dem längre.
svenskayoutubers.se

#5 - Anonym

:( Nalleeeee

#6 - Anonym

Tycker alltid att det är skumt när personer som säger att dem fortfarande är vänner ändå slutar följa varandra? Minns att jag kommenterade mycket om detta kring ämnet Amir och Joel.

Att man har instagram är väl för att se vad, framförallt, ens kompisar gör som man kanske inte har kontakt med osv. Kalle har varit med i RMM många år och förstår inte varför han väljer att sluta följa sina så kallade bästa vänner i första tag?

#7 - Anna

Som kommentar nr 6 skriver , jag håller verkligen med. Jag har inte kontakt med alla jag följer på instagram, men dem jag följer har jag inget emot. Folk jag inte gillar slutar jag följa på instagram. Om jag har varit vän med någon länge skulle jag aldrig sluta följa den personen på instagram utan anledning. Och om någon av mina vänner skulle sluta följa mig skulle jag ta det personligt. Eftersom Kalle har slutat i RMM och att han har slutat följa alla på instagram så har det antagligen hänt något. Dock behöver vi inte sitta och spekulera vad som har hänt.

#8 - #4

När jag kollar från både mobilen och datorn kan jag se att han följer dem iaf.

#9 - Lola

Kammi har försoratbrösten också

#10 - Anonym

#9 Dom flesta vet det. Väldigt kul för henne!

#11 - Anonym

ojoj draaaama

#12 - Anonym

Dom är orelevanta som fan haha

#13 - Anonym

#12 det finns en anledning till varför dom heter just RandomMakingMovies

#14 - Anonym

#13 Vad har deras namn med att dom är irrelevanta att göra?

#15 - Viktor

#9
Det är väldigt roligt för henne att hon gjort det och trivs med det!
Det är väl inget man bör diskutera fritt, för det har inte med oss att göra. Hade hon uppmanat att andra ska göra det, eller delat ut lite koder fritt, ja det kan man diskutera!
Men detta, nix pix!

#16 - Anonym

Vad pysslar Clickbait trion med egentligen...................
Vilka rättigheter har dom att hålla på som de gör på Youtube........
Finns det ingen respekt för personer längre...............
Vad får ni ut av att göra som ni gör.............
Är de visningar, eller är de av ren j_vlighet......
För de är definitivt inte underhållande eller roligt.....
Ni gör narr av personer så de mår dåligt....
Är de tanken så har ni lyckats......
Frågan blir då- skäms ni inte? Är ni stolt och visa denna sorgliga sida av er själva.....Har inte nätverket ni är med i ett ansvar samt Youtube att ta ner innehåll som förorsakar hat och mobbing på plattformen.......#17 - Anonym

På Niccis blogg snackar hon om sina ex och att hon vägrade ge en avsugning, snackar hon möjligtvis om Ben?

#18 - Anonym

#17 hej nicci due orelevant som fan HEJDÅ

#19 - Anonym

#18 Kan folk sluta skriva orelevant när det heter irrelevant, det finns ingenting som heter orelevant

#20 - S

De följer ju fortfarande varandra?

#21 - Anonym

Så bra och viktigt video från Pontus och Lisens kanal ute nu. Hoppas de vackra når ut innan någon förstör och vänder budskapet till något dåligt. För de är så youtube är just nu. Skapa hat och göra sig lustig över någon annans liv. Vi får se hur länge denna video få bevara de fina budskapet innan någon kreaktör med dåligt omdöme saboterar medvetet.

#22 - Anonym

Så var de dags igen för en ur trion Clickbait att visa sitt bästa sida. Ny video.
Vilken talang att mobba andra på sin kanal.
Varje video går ut på att felsöka och förolämpa någon för visningar och pengar.
...trakasserier...
De räcker inte hacka på en person en gång nej nej de går spy ur sig fler videos om samma personer. Mer skit ska den få och massa hat från följarskalan. Rimligheten där?????
Vem gör så utan samvete??????

#23 - Anonym

#3???????

#24 - Anonym

Varför skrivs det inte om att therese har blivit helt annorlunda o gör bara videos som handlar om hennes utseende??? Hon skiter dessutom i sina följare som hela tiden frågar varför hon aldrig
Vloggar eller pratar med dom längre....

#25 - Anonym

#24 För att det bara är en åsikt du och säkert andra har, det är inget skvaller.

#26 - Anonym

Då är det väl en åsikt att nicki tycker att någon e en bajsemoji med då?

#27 - Anonym

Lisette alfredssons nya serie är en ripoff av smosh ”who posted that”-serie 🤣🤣🤣 alla tror hon kommit på idén själv

#28 - Anonym

#24 Jag förstår Therese fullt ut. Hon var personlig förut men efter allt som hänt kanske hon inte känner sig trygg med att vara det längre. Förr satt folk utanför hennes lägenhetshus i flera timmar i hopp om att få se en glimt av Therese genom hennes fönster, hon fick massa sjuka saker hemskickat (bland annat mat som inte varit vegansk, jag gissar på kött ägg eller mjölk etc) bara för att provocera, folk har kommit och ringt på hos henne tills hon får en panikattack och känner att hon måste ringa polisen, folk har ljugit och sagt att dom sett Anders tillsammans med andra kvinnor bara för att förstöra deras förhållande, och kanske värst av allt...någon har alltså ringt upp Therese mamma en vardagskväll och säger att Therese varit med i en bilolycka och har avlidit. Jag skulle aldrig fortsätta vara personlig på mina olika kanaler om jag var en offentlig person och blev utsatt för dessa trakasserier och hot dagligen. Var glad att hon ens har fortsatt med youtube

#29 - Anonym

#27 haha ofta nån ens kollar på henne

#30 - Anonym

#19 hahaha som när folk säger orespektfullt

#31 - Anonym

#28 Jaa absolut att det kan göra henne mer tillbaka med personliga saker. Kommer ihåg när allt det där hände, usch som hemskt det var! Helt sjukt att kan gå så långt. Men samtidigt känner jag inte att det har mer hur personlig hon är. Hon är ju fortfarande offentlig, så vem som helst kan leta upp hennes nummer, eller bostad om de så vill. Det har ju inte med ifall hon väljer att dela med sig om tex en dålig dag eller gör vloggar, vilket är det folk vill. Hon behöver ju aldrig filma saker som kan göra att hon riskerar att behöva uppleva samma sak som då..

#32 - Anonym

Helen i sin senaste vlogg.. Hon vet inte hur länge till hon kommer fortsätta med youtube.

#33 - Anonym

MEN IRRELEVANT SÄGER MAN INTE ”orelevant”!!!?

#34 - Anonym

Varför sprida sånt som inte stämmer? Kalle följer alla, alla följer Kalle. Om man följer dem så ser man att det inte hänt någonting mellan dem. Kalle är i militären och inget annat.

#35 - Anonym

De följer varandra på instagram. Igen om de hade avföljt tidigare. Dessutom har I alla fall William kommenterat ett hjärta på Kalles bild då han har militärkläder på sig och kalle har svarat till baka ”emojin med hjärtögon”. Kalla mig naiv men jag tror ärligt talat att det inte har hänt något mellan medlemmarna. Tror bara Kalle tröttnade och ville testa något nytt, som de sa i videon, youtube skapar en enorm press på en.

#36 - Anna

Han har inte alls avföljt dem. Varför letar du inte upp fakta innan du skriver ett helt jävla blogginlägg lol

#37 - Emma

Att han Avföljer dem, betyder inte så mycket , nog är dem kompisar ändå :)

#38 - Amanda

Säkra källor säger att de är drogproblem som ligger bakom (gäller flera i gruppen), finns ett filmbevis från Splays kontor!

Tipsa oss

Välkommen till Sveriges största skvallerblogg med över 100 tusen unika besökare varje vecka. Här kommer du att få en uppdatering och skvaller om Sveriges största YouTubers. Har du tips på skvaller får du gärna tipsa mig anonymt eller med din bloggadress här under eller maila mig på: SvenskaYoutubers@outlook.com