#1 - Anonym

Så viktigt! Så bra och moget sagt av honom!!

#2 - Anonym

Så jävla sant!!! Bra skrivet

#3 - Anonym

Bra gjort av honom!
Däremot kanske du inte ska skriva att han uttrycker sig om just Amanda Lundgren för de finns fler som gjort detta. Även nämner inte han hennes namn så kanske är fel att du då gör det eftersom han bokstavligen inte skrev Amanda

#4 - S

Bra sagt Jocke! Även om han har gjort skönhetsgrepp själv så har han aldrig uppmanat mot det 👏👏

#5 - Anonym

BRA!!

#6 - Cornelia

Heja Jocke!

#7 - Cornelia

Heja Jocke!

#8 - Anonym

BRA JOCKE! För en gångs skull!

#9 - Anonym

Riktigt bra att stora namn som Jocke och Hydra går ut med detta budskap. Fortsätt så!

#10 - E

Håller faktiskt med honom. Bra sagt!

#11 - Anonym

Sååå SJUKT BRA skrivet!!

#12 - Amanda

Haha vad har hänt med honom? Han har vuxit såå mycket i mina ögon på senare tid! Det blev en man av honom tillslut 😊

#13 - Anonym

:)👍

#14 - Anonym

Riktigt bra skrivet av honom och bra uttryckt 🙌🏻

#15 - Anonym

Jag tycker bara att Jocke är alltid inbland i allas situationer hela tiden! Han måste sluta göra det för att fokusera på sin dotter istället

#16 - Anonym

#15 Om du följer deras kanal så kan du nog se hur mycket fokus hon får av honom, Jocke är. en av få som vågar säga ifrån offentligt och är inte rädd för att säga sin åsikt vilket gör honom till väldigt ärlig och genuint. många andra räddar bara sitt eget skinn genom att alltid vara tysta. och Ja som andra säger har Jocke växt enormt sista tiden.

#17 - Anonym

Kan tycka Jocke har synts väldigt mycket i socialamedier angående andras problem. Känner att man blir lite irriterad över att han ännu en gång slänger in sig i en diskussion, men tycker dock att det han snackar om den här gången är mycket viktigt. Speciellt när han når ut till så många personer, speciellt barn och unga

#18 - Anonym

#17 tycker det är bra att någon vågar slängs sig in i saker för alla verkar vara rädda att säga nåt då dom enbart tänker på sig själva. Väldigt viktigt ämne

#19 - Anonym

Första gången man håller med honom om något haha! Bra skrivet.

#20 - Anonym

Man får ogilla Jocke hur mycket man vill men det är super viktigt att Youtubers säger ifrån och det är en självklarhet att han menar Amanda i detta inlägg

#21 - Anonym

Var det inte han som skulle sluta lägga sig i andras drama osv.? Visst är det bra skrivet, men förstår inte varför han ska kommentera allting som händer trots att det inte rör honom:)

#22 - Anonym

Måste han lägga sig i PRECIS ALLT?!!!!! det är fan pinsamt att han ska ha åsikter om allt!!! sköt ditt!

#23 - Anonym

Therese har blivit så himla opersonlig och hittar på att hon inte gillar att vlogga längre fast hon kunde vlogga i månader förut... kan vi avfölja henne för att protestera, jag upplever att hon inte bryr sig om sina följare längre och bara kör på med sina utseendevideos. så om 100 personer avföljer henne kanske hon börjar tänka om?

#24 - Anonym

#23 hörde du hennes spydiga kommentar i senaste videon? "Om ni frågar om vloggvecka igen så tänker jag svara orka" så jävla elakt! Det är väl viktigare för henne att göra äcklig skitreklam än o göra videos som följarna vill se! Jag backar upp dig och avföljer! Hon har dvikit sina tittare för mkt nu!

#25 - e

#24 men överdriv lite mer. Hon har sitt liv och är inte skyldiga oss någonting. snälla.

#26 - Viktor

Har varit så galet tyst om denna händelse enligt mig, tills nu! Äntligen någon som vågar öppna upp om detta! För det är så himla viktigt, till de som har gjort samarbeten samt till de kommande tiderna. Det är så viktigt att uppmärksamma att detta inte är okej idag!

#27 - Anonym

#25 gå till din skola o sluta lek polis! Ungjävel

#28 - Anonym

#27
Ba för ngn inte håller me dig? Haha

#29 - Anonym

#21 På vilket sätt är detta någon annans drama? Han berättar sin åsikt om rabatterade skönhetsingrepp, det är allt.

#30 - Anonym

#28 bara för att du är bitter över ditt skitliv o måste håna andra, stick

#31 - Anonym

Man märker tydligt att det är samma person i varje jäkla kommentarsfält som beter sig illa. Borde in du Ida, kunna se vem det är och kanske blockera dennes kommentarer framöver så hen inte kan kommentera?

#32 - Anonym

#24 det var ett skämt?? 😂 hon citerade brevet på ett skämtsamt sätt, hoppas du driver.

#33 - Anonym

#23 #24 Men nu får väl ändå du/ni skärpa er. För det första var det där med ”orka” ett skämt, det förstår nog vem som helst. Och för det andra är det väl ganska självklart att hon inte vill vlogga och vara lika personlig längre? En gång när hon hade vloggmånad fick hon massa saker hemskickade, folk stod utanför hennes lägenhetshus, vissa tog sig till och med in i huset och började banka på hennes dörr tills hon fick en panikattack, och det sjukaste var väl ändå att någon ringde till Therese mamma och berättade att Therese hade avlidit i en bilolycka. Det är väldigt få som ens skulle palla fortsätta med youtube efter allt hon och många andra offentliga personer får gå igenom. Fine, du gillar inte hennes opersonliga videos, avfölj henne då. Att skydda sig själv och sin familj är nog viktigare än dina åsikter om hennes youtubekanal.

#34 - Anonym

#33 jag har svarat på en likande kommentar från inlägget om RMM.
Kanske är du samma person som skrev den kommentaren men hur som helst så kopierar jag det jag skrev som svar:
Jaa absolut att det kan göra henne mer tillbaka med personliga saker. Kommer ihåg när allt det där hände, usch vad hemskt det var! Helt sjukt att kan gå så långt. Men samtidigt känner jag inte att det har mer hur personlig hon är. Hon är ju fortfarande offentlig, så vem som helst kan leta upp hennes nummer, eller bostad om de så vill. Det har ju inte med ifall hon väljer att dela med sig om tex en dålig dag eller gör vloggar, vilket är det folk vill. Hon behöver ju aldrig filma saker som kan göra att hon riskerar att behöva uppleva samma sak som då..

#35 - Anonym

När Amanda Lundgren får mer uppmärksamhet än Joakim.. så jävla onödigt av honom att ens skriva något ang detta. Släpp de. Sluta tjata om skiten, hon har väl fått dödahot, hat osv så de räcker nu räcker nu!
Och de är väl förfan SJÄLVKLART att han syftar på henne!!!

#36 - Anonym

#34 Är man inte lika personlig är det inte lika intressant för folk att ringa till personen eller leta upp vart personen bor etc.

#37 - Anonym

Även en blind höna kan finna ett korn...

#38 - Anonym

#35 Självklart är det väl inte, finns många andra som gjort samarbeten med skönhetskliniker. Binahoney tex

#39 - L

Någon mer än jag som tycker att ben o Amanda är väldigt flörtiga mot varandra ?

#40 - Sofia - bipolär och f.d laestadian

Väldigt bra och moget skrivet av Jocke!

#41 - Julia

HEJA JOCKE!
Tycker det är riktigt lågt att ge ut rabattkod gällande skönhetsoperationer eftersom det finns tillräckligt många unga som vuxna som är missnöjda med hur de ser ut. Jag är en av dem som har varit missnöjd över hur jag har sett ut, men har fått lära mig att älska mig själv och inse hur fin jag är. Till er som känner så, ni är fina precis som ni är <3

#42 - Anonym

#36
Vet inte hur mycket jag tror på det alltså, varför skulle det inte vara lika intressant?
Näthat förstår jag absolut, men inte det med att ringa upp eller gå till hennes bostad, hon är fortfarande lik offentlig och omtyckt även om hon inte gör personliga videos. Dessutom känner jag typ att hon kan ta och adressera det. ”Jag vill faktiskt inte göra vloggar, pga..” inget långt prat om det utan bara ta upp det så slipper folk fråga liksom.

#43 - Anonym

Så klokt skrivet av Jocke!!!

#44 - Anonym

Har aldrig gillat Jocke (bland annat på grund av hur han skött saker tidigare) men måste säga att det var bra sagt! Han använder sin stora plattform för att få ut ett viktigt meddelande och då även på ett bra sätt :)

#45 - Anonym

Manfreds flickvän kritiserade Nelly och Missguided för att ha för små kläder. Manfred kommenterade att företagen suger.

#46 - Anonym

Åherregud, dramat om Emma Hallberg. Kolla in youtube och sök på ”blackfishing” folk sitter och pratar om hur vit Emma är och att hon diskriminerar den svarta kulturen.

#47 - Anonym

#46 inte för det har med yt att göra så tvekar att det kommer skrivas om här.
Men Emma fyfan kan hon bara ta till sig kritik, helt sjukt att hon tagit BUSEN till den gränsen! Finns så många (främst) tjejer som gör det och det är verkligen inte okej!! Att vara POC är inte något man bara kan ta på sig morgonen och sen klä av sig. Hon ser ut att vara POC men får priviligerad som en vit och slipper förtyck som en vit eftersom hon är vit!!

#48 - Anonym

#47 bara ett litet tillägg, det är inte bara busen hon gör. Hon menar på att hon har naturligt lockigt hår, men om man kollar in hennes highlights på instagram så stor det tydligt att hon sover med flätor för att få sådant hår. Snacka om att skjuta sig själv i foten haha. Kan väl köp att hon har lätt för att bli brun, men hon verkar ha glömt att vi är mitt i hösten och har typ noll soltimmar i Sverige atm så det är OMÖJLIGT att hon skulle bli så brun naturligt haha. Herregud asså, och att hon inte ens ser felet i det, utan bara raderar all kritik och struntar i det. Trodde hon var vettig först, men tydligen hade jag fel.

#49 - Anonym

#48 whaat nej trodde seriöst hennes hår va så naturligt efter hon duschade.. Jag trodde seriöst på det. Blir ju bara mer sjukt.
Jaa verkligen! Att man inte bara kan ta in kritik, hon kan liksom inte ens svara på den? Helt sjukt alltså. Håller med dig.

#50 - Alicia Uusitalo

Ni som kommenterar gällande Emma Hallberg.. man får väl se ut HUR FAN man vill?

#51 - Anonym

#50 absolut får man det.... om man som hon vill göra blackface och rasistisk handling ;)

#52 - Anonym

#50 ja fast nej. Kolla först upp blackface och dess betydelse.
Det Emma göra är dagens blackface, syftet är dock inte att göra narr eller skämta om det, utan att eftersträva en brunare/svart hy då det börjar bli ”populärt”. Även om ”raser” inte spelar roll så gör dom ändå det. Vi får aldrig glömma bort svart historia, och att den lever kvar än idag. Att tänka att ”raser” och hudfärger inte spelar någon roll eller att tänka ”jag ser inte färg” är som att förneka svartas existens och historia.
Än idag blir svarta diskrimerade, hotade, slavade och mördade för att det är svarta. Så att göra så som Emma gör, både med BUS, hår och allt de övriga, är verkligen fel. Varför? För en svart hudfärg är inget man kan dra på en dag och sen ta av sig. Svarta kan inte bara duscha av sin färg eller afro. Och att de riktiga svarta upplever dagligt förtyck, medan hon som egentligen är vit, aldrig kommer uppleva ett ens likande förtryck som svarta, utan hon blir hyllad för sin ”gyllenbruna färg”.

Hoppas du förstår.

Lovette (black_vouge) är skitbra på att förklara sånt här och har med all säkerhet highlights på sin instagram om liknande saker!

#53 - Anonym

😂😂

#54 - Anonym

Alltså jag sökte på Emma Hallberg och det kom inte upp något. Vem pratar ni om??

#55 - Anonym

#54 Konsigt, jag sökte på Google, kommer upp massor! Sök annars på hennes instagram ”eemmahallberg”

#56 - Emma

Jag tycker det är bra av Jocke 👊🏻

#57 - Anonym

Har inte Jonna ockdå gjort en filler till läpparna och filmat och gav ut rabattkod
Eller minns jag helt fel????

Tipsa oss

Välkommen till Sveriges största skvallerblogg med över 100 tusen unika besökare varje vecka. Här kommer du att få en uppdatering och skvaller om Sveriges största YouTubers. Har du tips på skvaller får du gärna tipsa mig anonymt eller med din bloggadress här under eller maila mig på: SvenskaYoutubers@outlook.com