Jocke och Jonna tar bort Lunabelles Instagramkonto

Igår skapade Jocke och Jonna ett Instagramkonto till deras dotter Lunabelle och den fick snabbt över 70 tusen följare.
 
Anledningen till att de skapade kontot var för att det inte skulle bli för många bebisbilder på deras egna Instagramkonton. 
 
Nu meddelar Jocke att det var ett dåligt val av dem och därför har de valt att inaktivera kontot. 
 
 
#1 - Anonym

Han nämnde nu i Nyhetsmorgon att Lunabelle inte kommer att gå i vanlig skola.

#2 - Anonym

så tråkigt.... förstår dem men ändå otroligt tråkigt!

#3 - Anonym

Jocke växer och växer och växer

#4 - Anonym

Vi börjar sakta se en ny Joakim Lundell, jag hoppas nu att alla verkligen hjälper honom ännu högre än att försöka dra ner honom, är väll detta alla klagat på? Glöm inte hylla nu när det börjar hända också. Ger man ris måste man även ge ros

#5 - Anonym

#1 Förståeligt om nivån på deras yngre fans fortfarande är så låg som den är nu när det är dags för henne att börja skolan.

#6 - Caloveline

#1 men det är ju bara bra, Jocke o Jonna är ju så kända. O det är ju väldigt måna människors som försökt komma hem till de, så det kanske blir mer säkerhet för Lunabelle i någonslags privatskola än i en kommunal.
Www.caloveline.com

#7 - Anonym

#4 Håller med dig fullständigt! Jag har aldrig tyckt om Joakim, tycker att han varit väldigt impulsiv och barnslig för att vara en man över 30 år. Men började kolla på deras vloggar igen efter att Lunabelle föddes, tycker det är kul att följa folk med barn, och jag måste säga att Jocke har verkligen förändrats. Visst, han är fortfarande barnslig och väldigt uppmärksamhetssökande, men det var kul att se att han kom in i papparollen direkt (tycker förövrigt att han sköter den rollen galant), och att han sköter hat och andra tråkigheter på ett helt annat sätt nu för tiden och inte hänger ut eller skriker på snapchat. Tyvärr matar det trollen när man håller på så. Jag tänker definitivt ge honom en chans att växa i mina ögon!

#8 - Anonym

#7 Håller med dig helt! Började också titta på Jocke och Jonna efter att Lunabelle föddes och tycker att dem båda, framförallt Jocke, växt som person.

#9 - Anonym

#5 Men hur "kända" tror du att dom är om 6-7 år egentligen? Det vet man inte heller. Dom kanske är helt bortglömda.

#10 - Anonym

#9 Nej det vet vi inte, och är dom helt bortglömda tror jag allt att hon kommer gå i en vanlig skola. Men dom vet ju inte hur det kommer vara i framtiden, det vet ingen. Så jag tror han menade att ser det ut som det gjort i några år gällande hat och sjuka sätt att få deras uppmärksamhet så är det säkrast för deras dotter att inte gå i en kommunal skola. Tror alla föräldrar skulle resonera på det sättet om dom var i J&Js sits

#11 - Anonym

Wow Jocke i nyhetsmorgon, har nån bytte ut gamla Jocke eller? Hahhahaha

#12 - Anonym

BRA, explotera inte ungen på youtube bara också :))

#13 - Anonym

#12 antar att är lika mycket emot att Helen och Ida filmar sina barn då? Ser inga problem med att nån filmar och lägger ut sina barn, dem är föräldrarna och det är deras val. Så länge inte barnet far direkt illa behöver ingen lägga sig i.

#14 - Anonym

#13 Tycker alla borde ge sitt barn en chans att välja själv om en vill vara offentlig eller inte, ja.

#15 - Anonym

#14 dock är det föräldrarna som bestämmer över barnet till den kan prata och säga ifrån och ha en egen vilja

#16 - Anonym

#15 Och det är just därför det är föräldrarnas ansvar att ta beslut i barnets intresse innan barnet har en egen talan.

#17 - Anonym

Therese har inte en enda pinal kvar från sitt samarbete med jotex, hon har istället en ny lampa,tavla och lampa lol

#18 - Anonym

#17 jaha och? hon få väl ändra om hon inte är nöjd

#19 - Anonym

hahah bara för dem fick kritik för det i kommentarsfälten

#20 - anonym

Jättebra Jocke och Jonna! tänkte också att det inte var någon bra idé

#21 - Anonym

amanda lundgren har gjort en fkn serie om hennes bröstoperation o e ett samarbete med kliniken där hon gör dem hon ger även ut en rabattkod men skriver i kommentarerna att hon inte uppmanar till en bröstförstoring.

#22 - A

Uppmärksamma istället Therese Lindgrens senaste video där hon tydligt vill ha smicker från unga killar, varför annars göra den videon? Ni som säger emot mig i detta är endast n a i v a, fy vad lågt hon sjunkit.

#23 - Anonym

#24 men snälla hon provar endast en konstig BH det har inget med killar att göra och varför skulle hon göra de för killar när hon har Anders och är lyckligt förstår att du är kille och inte vet hur det är att använda BH när man har bröst, jag som tjej visste inte ens att de fanns en sån BH som Therese har visat upp denna videon har hjälp många tjejer snälla försvinn bara

#24 - B

Nej du förstår inte för du är för naiv. En normal eller vuxen människa fattar ju att hon får mer klick om hon visar sig lättklädd. Svår ekvation?

#25 - Anonym

#26 du som kille förstår inget om BH och bröst och vilket problem de kan vara för tjej väx upp för fan

#26 - Anonym

#26 Hon får absolut mer klick, men det är ju knappast hennes fel. Det är ju inte Therese som gjort att framförallt män tycker att bröst är så spännande. Det är två fettklumpar och något vi matar våra barn med, att det är sexigt och upphetsande är något samhället hittat på. Och som andra har sagt i kommentarsfältet så tycker jag att det är bra att hon gör sådana videos, jag hade ingen aning om att den typ av BH fanns och jag kommer definitivt skaffa en sådan, och jag tror även att unga får en mer avslappnad bild av bröst, mens, kondomer, sex, vagnior, och allt annat hon tar upp. Önskar att jag hade någon som Therese när jag var 9 år och var påväg in i puberteten.

#27 - Anonym

#24 #26 du skämde precis ut dig själv..... pinsamt

#28 - Anonym

OKEJ SÅ VARFÖR PRATAR VI INTE OM AMANDAS SERIE? Inget emot att hon gör brösten,hennes kropp - hennes val. Men att sjunka så lågt att ge ut rabattkod enbart för att kunna få sina jävla tuttar, som hon lätt skulle kunna betala själv. fyfan.

#29 - Anonym

Blir så irriterad på Amandas serie. Jag stör mig absolut inte på att hon gjort brösten, nej nej. Det jag stör mig på är att hon är tvungen att göra en serie om det för att få det hela gratis, samtidigt som hon uppmuntrar till kropphets genom att stå framför spegeln och säga att hennes bröst är små och hängiga och därför vill hon göra sina bröst. I samma veva så ger hon ut en rabattkod så en kan få gratis konsultation. ALLT, precis ALLT är fel med denna serie. Jag förstår inte hur folk inte kan se det. Det hade varit en helt annan grej om hon bekostat det själv och inte gjort en serie om det samtidigt som hon ger ut en rabattkod så fler uppmuntras till att göra en skönhetsoperation.

Så #30, jag är med dig till 100%.

#30 - Anonym

#30 #31 Håller med er båda!!!

#31 - Anonym

#31, tillägg, sen alla andra youtubers som är på hennes fest och stöttar hennes serie..

#32 - Viktor

Detta är nog första gången jag håller med majoriteten om Amanda! Gör man en bröstoperation, står för den, berättar eller inte, what so ever. Det är deras ensak och jag bryr mig noll om någons bröst! Men att langa ut koder kring detta, det kan väl vara lite too much! Tycker man ska vara lite försiktig med vad man sänder ut ibland.

#33 - Anonym

Även antonia Mandir sjönk i mina ögon när hon i första avsnitten försöker rättfärdiga Amandas val av att göra serien och försöker få det att låta som att det enbart är ett par bröst. Visst är det ett par bröst - som hon har all rätt i världen att göra. Men när man har så många följare och väljer att lägga ut en serie på 8 avsnitt enbart om hennes SPONSRADE bröst och ge ut rabattkoder, DET är fel. Att operera brösten är ej fel, men som offentlig person bör man kanske tänka på vad man ger ut för vibbar

#34 - Anonym

Varför pratar ingen om Jonas ”förlossningspsykos”/”förlossningsdepression”? Eller gick den om sådär när ungen kom till världen....?

#35 - Anonym

Okej, måste vara heeeelt ärlig och säga att jag inte direkt gillt jocke innan. Speciellt inte när han var jockiboi. Men han är nog en jävligt bra man och pappa och tycker att alla kan chilla lite och sluta hata på honom för han har förändrats sen jockiboi tiden. Man gör misstag när man blivit förälder herregud barnet föddes typ igår

Tipsa oss

Välkommen till Sveriges största skvallerblogg med över 100 tusen unika besökare varje vecka. Här kommer du att få en uppdatering och skvaller om Sveriges största YouTubers. Har du tips på skvaller får du gärna tipsa mig anonymt eller med din bloggadress här under eller maila mig på: SvenskaYoutubers@outlook.com