Jocke och Alexandra Nilsson i dispyt

För flera år sedan sändes programmet Trolljägaren där en kille blev konfronterad för att ha drivit instagramkontot "Slyn Stämplat".
 
Alexandra Nilsson som medverkade i programmet skrev i sin blogg att killen som blev konfronterad var Jocke. 
 
I Jockes senaste video svarar han på rykten och berättar att det inte stämmer att han varit med i Trolljägarna och att ryktet startades av Alexandra. 
 
Alexandra har gjort en video där hon säger att hon förväntade sig en ursäkt från Jocke. 
 
 
Här är inlägget som Alexandra skrev för flera år sedan. 
 
Skärmavbild 2016-07-25 kl. 02.07.10Skärmavbild 2016-07-25 kl. 02.34.51Skärmavbild 2016-07-25 kl. 02.30.32
#1 - Anonym

First

#2 - Elise

Att Jocke ofta tar på sig offerkoftan, ja kanske. Men kan hålla med om att han ofta får be om ursäkt, och ofta gör det också och är väldigt öppen (nugörtiden) till att bli en bättre person. Att Alexandra inte bara kan svälja stoltheten och faktiskt be om ursäkt att hon hängde ut nån som kanske inte ens var skyldig känns larvigt bara. Hon har nog varit hundra ggr så elak som Jocke - speciellt mot tjejer som hon kallat fula, tjocka, klankat ner på pga hudproblem etc. absolut alla tar dumma beslut, men har hon bett om ursäkt för ALLA unga tjejer hon tryckt ned? Om inte, så har hon nog inte rätt att kräva ursäkter heller.

#3 - Anonym

Inget Jocke-fan... men det känns som att om det var han, så hade han idag erkänt och bett om ursäkt. Däremot verkar alla PK influencers ALDRIG erkänna och be om ursäkt när dem gör fel. Bara pratar runt det och leker helgon typ. Kissie som hängt ut massa människor, samt MOBBAT (enligt henne) fula och tjocka människor. Hur många människor har hon liksom gjort illa genom hennes tidigare beteende!? Vem det än var som skapade dem där sidorna så borde hon hålla käften, för hon var ett svin själv förut.

#4 - Moa

https://www.youtube.com/watch?v=h41c2URZxzs

Killen som Aschberg talar med är hans kompis Nemo Heden, Jockes nära vän, Och Nemo sa ju att hans kompis kallade tjejer slynor, vilket stämmer in på hur Jocke va förut. Är 100% att det är Nemo för jag hör på rösten och sättet han pratar. Dock så höll både Nemo och Jocke på med den där sidan. Man ser profilbilden på den där slyn facebooken att de är Jocke som står mellan 2 tjejer.

#5 - Anonym

#3 ALEXANDRA pratar om hennes bloggbråk i hennes senaste video.
Dessutom var det Jocke som startade det hela och inte Alexandra.

#6 - Anonym

#4 Tycker verkligen inte att det ens är likt nemo när man ser snubben censurerat. Snubben läspar ju och slöddrar massor också. Nää, 100% säker på att det INTE är nemo.

#7 - Anonym

#4 att killen tar Jocke som bild på sidan har la förfan inget med Jocke att göra, och nej det är inte Nemo! Sluta anklaga folk utan bevis

#8 - Anonym

dubbelmoral att kalla alexandra för kissie när han själv inte tex vill bli kallad jockiboi. Att han refererade till hennes förra bloggnamn spelar ingen jävla roll, är la isåfall ok att säga att man "REFERERADE" (lol) till jockes förra blogg/hur han bruka va för när någon skriver jockiboi. (VET ATT HAN BAD OM URSÄKT,MEN DET VAR ENBART PGA HENNES VIDEO.HAN KANSKE SKA TÄNKA INNAN HAN SÄGER NÅT.)

#9 - Anonym

varför ta upp sånt här gammalt? vi alla är människor och gör misstag det enda som spelar roll nu är att man blir en bättre person än va man va innan

#10 - s

hahaha man ser ju att det är han på bilden? vad fan snackar han om

#11 - Anonym

#9 Det var HAN som tog upp det allra först och inte Alexandra.

#12 - Anonym

Regler på sociala medier.
1. Flest följare kommer ALLTID ses som vinnare i en öppen konflikt. Oavsett vem som har rätt och fel i bråket.
2. Du kan med mycket följare få de mesta du lanserar på säljare toppen.
3. Du får stöd oavsett av fler personer då du felar än kritikt.
4. Ditt liv blir andras lag.
5. Du kan ställa upp i Melodifestivalen med en medioker låt. Och eventuellt vinna pga följare förmodligen.

De nya landet har tagit mark..störst går först. . ..

#13 - Anonym

#11 spelar ingen roll vem som gjorde de först man blir en bättre människa och vi alla gör misstag

#14 - Q

#4 Skulle kunna känna igen Nemos röst på milsavstånd, det är inte han.

#15 - Anonym

#12 tycker synd om dig för att du har en sån skev syn

#16 - Anonym

#13 jaa absolut kan alla och alla borde bli en bättre människa. Men det har fan betydelse vem som gjorde något först. Om person 1 överfaller person 2 så måste person 2 göra självförsvar. Person 2 kanske drar en kniv på person 1. Person 2 blir inte skyldig för att det var självförsvar. Det här kan man överföra i vilken situation som helst. Så tror nog visst att det har betydelse vem som var första utövaren.

#17 - Anonym

vilken pappa, stackars barn som har föräldrarar som porr stjärnor och

#18 - Anonym

Alltså Alexandra är väl snart 28? När ska hon växa upp?

#19 - Anonym

De va väl Alexandra som börja allt när hon hänge ut honom för x antal år sen? O nu är de uppe på ytan igen o hon borde kanske bara be om ursäkt för att ha hängt ut någon som eventuellt är oskyldig? Mognaste sättet att hantera detta på.

#20 - Anonym

#17 vet du ens va porrstjärna innebär? Det betyder att man jobbar med det dagligen att råka ladda upp en sexfilm av misstag är inte att vara en porrstjärna och sen är de inget fel med att vara en porrstjärna dom gör bara dig en tjänst när du är kåt

#21 - Anonym

Till #20. Om din tjej/kille var en porrstjärna, hade det bekymrat dig då? Eller hur hade du känt om din mamma och din pappa har en hemmagjort p-rulle på nätet och att morsan din finns på flera bilder i lite och ingenting. Samt video där hon smeker sig i duschen? :)

Jag hade personligen inte gillat det. Men de är mitt svar.

#22 - Anonym

#18 jocke är väl ÄLDRE än alexandra när ska HAN växa upp?

#23 - Anonym

#21 det är skillnad på att vara en porrstjärna och råka lägga upp en sexfilm och sen om jag råka se mina föräldrar ha sex vem fan bryr sig? Som Jonna sa i sin video sex är naturligt och du blev till genom sex

#24 - Anonym

#16 i en polisutredning så kanske de spelar roll ja men nu är det ingen som har försökt att mörda någon utan det är bara ett simpelt bråk på sociala medier som inte spela någon roll

#25 - Anonym

#21 det är inte ens J&J som har lagt upp sin sexfilm på en porrsida utan det är andra idio*ter som har spridit filmen så du kan inte skylla allt på jocke bara för att han råkade göra ett misstag varför skyller du inte på dom som har spridit filmen istället? Jocke tog bort filmen så fort han såg misstaget men då va de redan försent

#26 - anonym

verkar som att han varit relativt öppen med det på sin ask iallafall -> https://ask.fm/JockeboiBerg/answers/119459393753

#27 - anonym

verkar som att han varit relativt öppen med det på sin ask iallafall -> https://ask.fm/JockeboiBerg/answers/119459393753

#28 - Malin

#26 Det där kan omöjligt vara Jocke för ett år sedan. 100% fake

#29 - Anonym

#28 ask visar 1 år sedan även om det var 3 år sedan, det är hans ask.

#30 - Anonym

Vaaa ska Jocke be om ursäkt t henne när hon anklaga hnm? Dafuq

#31 - Anonym

#22
Han har ju redan de vad snackar Du om

#32 - Anonym

Jag anser att det faktist(för första gången) var Jocke som hanterade detta som den mognare. Visst var det onödigt av han att kalla henne kissie när han inte vill bli kallad Jockiboi, och det kan han be om ursäkt över. Men jag tror inte Alexandra kan förvänta sig att folk kommer tro på att Jocke skapade sidan när det finns bevis för att han inte gjorde det. Förstår om hon har riktat in sig på att de va han eftersom någon trovärdig har sagt det till henne. Hennes video kändes lite mer som en försvarsvideo och inte en SVARSvideo.

#33 - Anonym

#28 Det är hans ask.

#34 - Anonym

#28 om du läser lite noggrannare så kan du se att det står "OVER 1 year ago" och inte 1 year ago, vilket det gör på alla svar som är ÖVER 1 år, vilket det står :)

#35 - Anonym

#26 Hans svar handlade ju om Paulina? Inte om Alexandra.

#36 - Anonym

#35 Men asså...🤦🏼‍♀️ Det var inte Alexandra det handlade om på trolljägarna, hon tog bara upp det på sin blogg

#37 - Anonym

Sjukt respektlöst av linn att i sin senaste vlogg (ökensafari tid 08:17 )på ett sakastiskt sätt förlöjliga samt förminska andras religion "..... mohammed födelsedag idag så grattis mohammed" Mohammed är alltså en profet. Är själv inte muslim eler relligös överhuvudtaget MEN tillome jag förstår problematiken och räcker med att läsa kommentarerna. Tycker du borde skriva om det Ida - för att uppmärksamma det hela.

#38 - Anonym

#37 håller med.. förnedrar en helig dag...

#39 - Anonym

#37 #38 sant. visst, kanske inte värsta grejen eller hea världen men sunt förnuft bör alla ha - veta vad som är rätt å fel. Hon behöver inte skämta om allt.

#40 - Anonym

Linn ahlborg vadå grattis? fattar du hur förnedrande de låter skärp dig. Jag bryr mig verkligen inte om ni inte gillar islam eller så men ha respekt. oavsett vilken religon det handlar om. Han är en helig person inom islam då fan kan du fan inte säga saker som låter förnedrande. Herregud asså. Ha jävla respekt mot alla kvittar om det är kristendomen,hinduismen,buddhism osv. Gör inte saker som låter ens förnedrande eller var sarkasstisk. Det är fan äckligt beteende.

#41 - Anonym

LInn - " Det är inte alkohol, man får inte dricka idag pga mohammeds födelse dag så grattis mohammed" 1. DU DRICKER TILLRÄCKLIGT OFTA GUMMAN INTE ENS VÄRT Å NÄMNA INGEN FKN BRYR SIG 2. TÄNK INNAN DU SÄGER NÅT 3. SKAFFA RESPEKT

#42 - Anonym

Även jag som är allt annat än muslm reagerar på Linn uttalande. usch.

#43 - Anonym

#37 #38 #39 #40 #41 #42 Ingen bryr sig. Du kan sluta försöka.

#44 - Anonym

#43 men lägga ner. Jag bryr mig, många andra bryr sig. Nej jag är inte någon av de personena du taggade.

#45 - Anonym

Har Marcel slutat med youtube eller?

#46 - Anonym

På tal om Alexandra vad hände med hon Alexandra som bodde hos Jocke och Jonna? 😂 någon som vet?

#47 - Anonym

#43 Alla som kommenterat här på bloggen och Linns youtube video bryr sig uppenbarligen så du kan ta ditt " ingen bryr sig" och köra upp nånstanns, HADEEEE puss å kram

#48 - Anonym

#37 Reagerade också på det.

#49 - Anonym

#37 Reagerade också på det.

#50 - Anonym

Vill verkligen inte vara respektlös nu utan frågar för att lära mig, men vad är det respektlösa med att säga ”grattis Mohammed?” För när jag googla dagen står det att man firar profetens födelse så varför får man inte säga grattis? Är det respektlöst mot kristna att säga ”grattis Jesus” på julafton? Undrar bara för jag som kristen skulle inte ta illa upp.

#51 - Anonym

Reagerade inte heller över huvud taget på det Linn sa. Håller med ovanstående kommentar, förstår inte problematiken. Ligger inget förnedrande i det hon sa

#52 - Anonym

#50 pga hon lät sarkastisk när hon sa det

#53 - Isabelle

Han har ju uppenbarligen varit en del i sidan hur som helst så vad spelar det för roll om det var han som blev konfrontationterad eller inte? Han beter sig som att man ska tro att han inte har något med den där sidan att göra bara för att det inte var han som blev konfronterad i programmet? Loool

#54 - Anonym

Moa pratar i sin senaste video om youtubehuset men lårsas som om emma o konrad inte finns, hon pratar om alla utom dom 2, moget!

#55 - Anonym

#37 Sluta vara så fucking burthurted? Asså jag själv är muslim och jag tyckte bar det var kul. Jg vet att Linn inte har nägon avsikt att trycker ner någon religion men det var fett kul! Fan vad alla ska överdriva hela tiden

#56 - Anonym

#53 Och hur fan vet du det? Det är personer som du som skapar hat på internet. Du sitter och chansar vad DU tror och får det att låta som det är något bekräftat

#57 - Anonym

Spelar väl ingen roll om han var med där eller inte, hans kvinnosyn är ett skämt o han umgås enbart med matchokillar så vad ska man tro...

#58 - Anonym

alltså ni som orkar sitta och kommentera angående Linn. Vad är det för fel på er? Snacka om att leta fel. Om man har en hjärna så FATTAR man att hon inte försökte förminska eller förlöjliga muslimer. Hon själv är inte troende Och kanske inte är så påläst om islam, men vem fan som helst fattar att hon inte menar nåt illa. Skärp er

#59 - Anonym

det hände flera år sen och Alexandra förvantaDE sig en ursäkt? Lugna er

#60 - Ugh

AHAHAHAHAHAHAHHAHA hur faaaaan är det respektlöst att hon säger ”grattis Mohammed”??
Jag som kristen hade inte reagerat alls om någon sa ”grattis Jesus" när det är jul.

Fy fan hur orkar ni ens sitta och leta fel. Skaffa ett riktigt liv istället.

#61 - Anonym

#60 men hon är ju sarkastisk? Hon menar inte grattis. Hon menar typ ”ahopp fuck u för att jag inte kan dricka”

#62 - Anonym

#61 tjut då o ta på dig din jävla offerkoft o tyck synd om dig själv.

#63 - Anonym

Jonna ger bort sin häst nu

#64 - Anonym

#62 Hade du inget bättre argument eller?

#65 - Anonym

#61 Hahaha herregud, är säker på att det inte var så hon menade. Hur kan man vara så lättkränkt

#66 - Anonym

#65 uppenbarligen är det ju fler som regerat.
Det är snarare folk som tar illa upp när man säger till att något som de sa var fel, som är ”lättkränkta”

#67 - Anonym

#64 käften o stick

#68 - Anonym

HUR I HELVETE KAN MAN GE BORG EN HÄST?! ÄCKLIGA JÄVLA OSNSVARIGA DJURPLÅGARE!!!!!

#69 - Anonym

#68 Borg? Och vem har gett en häst till denna Borg?

#70 - Anonym

#69 ganska säker på att personen menade bort. Ge bort en häst

#71 - Anonym

Ni som kommenterar att ni INTE tog åt er och undrar hur fan man kan göra det osv - ingen bryr sig. fokuset bör ligga på dom som faktiskt TOG ÅT SIG? herregud sluta förminska människors "känslor". att just ni inte tog åt er är helt irrelevant när någon/några andra skriver att dom tog åt sig.

#72 - Anonym

#70 Jaha haha, tänkte först på Jonte Borg.. men dåså, ja det är lite mer logiskt.

#73 - Anonym

#47 I pink room så skrev hon att det hade hänt privata saker mellan hon och Jocke.. Och att de vart lite för nära.

#74 - Anonym

#73 vadå? Har jocke vart otrogen med alexandra??? Kan ja tänka mig.......

#75 - Anonym

Kissie är skräp

#76 - Pernilla

https://nouw.com/pillaan
🌸 panik på smörgåsen
🌸 hjärt och lung räddning
🌸 gott skratt komplimang från äldre

Tipsa oss

Välkommen till Sveriges största skvallerblogg med över 100 tusen unika besökare varje vecka. Här kommer du att få en uppdatering och skvaller om Sveriges största YouTubers. Har du tips på skvaller får du gärna tipsa mig anonymt eller med din bloggadress här under eller maila mig på: SvenskaYoutubers@outlook.com