#1 - Julia

Väldigt vidrigt av den personen/personerna att göra sådär när dem två precis har blivit föräldrar. Säkert yngre som inte vet bättre :/

#2 - Anonym

Ofta.. visste inte det var olagligt och brottsligt att göra orosanmälan!

#3 - Anonym

Man går inte på ett nyfött barn som knappt är en vecka gammal, visst kan alla skicka en orosanmälan men J&J har knappt fått chansen och visa att dom kan ta hand om barnet detta är så sjukt och sen kan jag tycka att J&J inte ska dra in sitt barn i youtube världen. Varför filma en annan människa som inte själv kan säga ifrån om den vill va med eller inte

#4 - Anonym

#2 Det är olagligt att göra en orosanmälan på falska grunder då det kan kosta staten pengar och resurser som man egentligen kunde lagt på annat.

#5 - Anonym

#3 för att de är föräldrar till barneh och bestämmer över henne tills hon har en egen vilja.

#6 - Anonym

#2 detta är en falsk anmälan med påhittade felaktigheter vilket är olagligt

#7 - Viktor

Greppar inte varför, hatar man verkligen människor så mycket man måste göra allt i sin makt för att förstöra? Så himla barnslig nivå! Cred till Joakim som mognat till sig och tar detta på ett bra sätt!

#8 - Anonym

#8 Vad menas med tråkiga? Senaste videon var extremt viktig och bra, o de andra har varit väldigt underhållande

#9 - Hannele

DET ÄR INTE OLAGLIGT. Helt klart problematiskt om man gör det utan anledning MEN INTE OLAGLIGT.

#10 - Anonym

#9 Troligen straffbart och då är det olagligt

#11 - Anonym

#9
Det är olagligt, brottet går under lagen falsk tillvitelse. J&J har en advokat som förmodligen är mycket kunnig i brottmål och tvister inom detta och vet hur man ska gå till väga.

Hoppas iaf att det löser sig och personen som skickat denna falska anmälan blir straffad, att anmäla några nyblivna föräldrar för minsta lilla som inte är perfekt blir problematiskt då socialtjänstens tid bör gå till de barn som faktiskt far illa i hemmet. Att lunnabelle inte kan säga ifrån att hon blir filmad räknas inte som misshandel eller förtryck i min åsikt då det finns tustentals barn idag som blir både psykiskt och fysiskt misshandlade hemma, dessutom så är det ganska tydligt att j&j älskar sin dotter och inte skulle kunna göra något för att skada henne.

#12 - Hannele

#10. Inte straffbart heller. ALLA får anmäla till socialtjänsten, hur mycket man vill. De väljer sen om de vill inleda undersökning eller ej. PUNKT.

#13 - Anonym

#12 Att anmäla på falska grunder är olagligt. Punkt.

#14 - anonym

jag hade nog kunnat göra en seriöst orosanmälan på deras barn. har inget emot dom som personer men ett barn ska inte behöva växa upp i den miljön jocke och jonna uppenbarligen lever i. tyvärr..

#15 - anonym

jag hade nog kunnat göra en seriöst orosanmälan på deras barn. har inget emot dom som personer men ett barn ska inte behöva växa upp i den miljön jocke och jonna uppenbarligen lever i. tyvärr..

#16 - Anonym

#14 hur menar du nu?
Är så långt ifrån ett fan av dom som möjligt men det där är ju bara löjligt.
Helen torsgården har barn? Ida Warg? Vadå så det är mer lämpliga miljöer än j&j’s liv?. Nä nu får du ge dig.

#17 - Anonym

#9
Det är olagligt att falskt anmäla/anklaga. Ligger under 15 Kap. Om mened, falskt åtal och annan osann utsaga.

#18 - Alma

Herregud, vi har ingen aning om hur Jocke och Jonna tar hand om sin dotter, vilket gör att ingen kan anmäla dom. Dom som längtat så mycket efter henne skulle nog aldrig ta hand om henne på ett dåligt sätt. Sorgligt att människan som anmält inte kan glädjas med de som fått en så fin och välskapt flicka.

#19 - Anonym

Varför skall man enns kommenterar här på denna sidan? Kommentarerna tas ju bort ändån. Stäng av kommentarsfältet istället!

#20 - Anonym

#20 snälla högstadie snorunge försvinn, han använder sin räckvidd att skydda sin familj. Och är det olagligt det personen gjort så ligger nog felet hos den personen och inte Jocke. Du är en typiskt avundsjuk människa

#21 - Anonym

Det står att det är någon som anmält dom anonymt, så då kan man inte veta om det är en tittare eller inte. Det kan lika gärna vara någon i deras närhet som gjort en anmälan. Dock tror jag verkligen inte att det är så men att skriva att det är en tittare i inlägget är fel. :)

#22 - Anonym

För det första har de ingen aning om ifall personen som gjorde orosanmälan är en tittare eller en person i deras närhet, eftersom att anmälan var anonym kan de inte dra någon slutsats kring vem som gjorde den. För det andra kan de heller inte anta att orosanmälan var falsk, det kan ha handlat om någon som var uppriktigt orolig för Lunabelle. För det tredje kommer de antagligen inte komma någonstans överhuvudtaget rättsligt på grund av att inte ens socialtjänsten vet vem det var som gjorde orosanmälan.

#23 - Anonym

#23
Fast hur troligt är det är det skulle vara någon i deras närhet? Alla de känner är ju jätteglada för deras skull och vet hur mycket de har längtat och försökt o allt.
Varför skulle någon vara uppriktigt orolig för Lunabelle? Vad finns det att vara orolig för? Barnet är inte ens en vecka gammalt? O det jag har sett av deras föräldraskap så verkar dom komma in in rollen jättebra och tar jättebra hand om Lunabelle.

#24 - Anonym

#23 Säger inte att det ÄR någon i deras närhet. Säger bara att man inte kan dra slutsatsen att det är en tittare eftersom att det är en anonym orosanmälan. Jag tror absolut inte att barnet far illa, men olika människor kan se det på olika sätt. Kanske är det någon som oroat sig för Lunabelle på grunda av Jonnas förlossningspsykos? Jag har ingen aning men det är inte omöjligt alls att någon gjort en orosanmälan för att denne var uppriktigt orolig.

#25 - Anonym

#25 aa ja vet inte, tycker det är lika fel att spekulera som du gör. Jag tror verkligen inte att det är någon som är orolig. Mer någon som vill jävlas o vill dom illa.

#26 - Caloveline

Ush fy vad taskigt! Bra att dom skaffat advokat
Www.caloveline.com

#27 - Sabina

Fyfan vilka vidriga människor det finns....

#28 - hernestig assåhaha

Niccis pik till amanda strand i sin senaste video....

#29 - Lol

En orosanmälan innebär inte samma sak som en polisanmälan. Vi kan inte veta om personen var seriös eller försökte jävlas, oavsett vad är det inte olagligt. Dessutom kommer SOS inte ta ett barn bara sådär, krävs en längre utredning för sånt. En gång i samband med ett läkarbesök var läkaren TVUNGEN att skicka in en orosanmälan till SOS då det handlade om självskada. Detta trots att jag var tydlig med att mina familjeförhållanden var bra osv. Det var inte nödvändigt men dom gjorde det ändå. Vi fick ett brev hem och sen hände inget mer liksom. Tycker det är lite konstigt att J&J verkar tro att en orosanmälan skulle förstöra deras liv typ?

#30 - Anonym

Ben Mitkus umgås med Saranda Hasani som vart med i idol 2015...😉
Hoppas det blir någon good times musik mellan dem 👌🏻
/ Sölvesborg

#31 - Jyrgas

Du som anmälare behöver inte ha bevis i en orosanmälan, endast att du är orolig att ett barn behandlas illa, som privat person ska du inte göra utredning om det stämmer, det är socialkontorets uppgift.

#32 - Anonym

är det bara jag som stör mig på hur jocke använder utropstecknet exakt hela tiden

#33 - Anonym

Men det är ju inte olagligt att göra en orosanmälan?
Någon kanske anser Jocke och Jonna dåliga människor som inte kanske är kapabla till att ta hand om ett spädbarn?

#34 - Anonym

Jocke ljuger verkligen helt obehindrat och sanningen betyder ingenting för honom. Ett inte särskilt autistiskt beteende.

#35 - Anonym

Finns faktiskt fall där barn blir omhändertagna när föräldrarna har Aspergers syndrom eller förlossningspsykos. Det lär komma in fler orosanmälningar och det kommer säkert förr eller senare bli en utredning. Vi får se vad utfallet av den utredningen blir.

#36 - Anonym

Men Nej det är inte olagligt att göra en orosanmälan. ÄVEN om personen gjort det för att jävlas kan personen ange verkliga anledningar som Jonnas förlossningspsykos, barnets ”offentliga” uppfostran etc. ALLA människor har någonting som någon annan kan ange som ett skäl till orosanmälan, ex han/hon festade mycket förr. Sen är det upp till soc att ta det slutgiltiga beslutet, och är anledningen enl dem svag lär det antagligen inte tas vidare. Men orosanmälan kan alltid göras, och ingen grund kan egentligen anses som falsk då alla människor utanför soc har olika uppfattningar om vad bra och dålig uppfostran innebär. Att ha fel uppfattning är inte olagligt, som tur är (!) för att minsta oro över dålig uppfostran SKA anmälas då det minskar risken för att barn råkar illa ut! :) och nej, jag tror inte atr j&j är dåliga föräldrar

#37 - Anonym

#19 Alla har rätt att säga sin åsikt, det kan dock gå för långt. Att sitta och hata i kommentarsfältet är inte okej och därför tas dem kommentarerna bort.

#38 - A

Men snälla nån. Har folk inget bättre för sig? Dem är nyblivna föräldrar, lämna dem ifred

Tipsa oss

Välkommen till Sveriges största skvallerblogg med över 100 tusen unika besökare varje vecka. Här kommer du att få en uppdatering och skvaller om Sveriges största YouTubers. Har du tips på skvaller får du gärna tipsa mig anonymt eller med din bloggadress här under eller maila mig på: SvenskaYoutubers@outlook.com