#1 - Anonym

Om inte att marknadsföra en klinik med en serie i 8 (!) delar, och att ge ut en kod för gratis konsultering är att uppmana till ingrepp vet jag inte vad uppmana är längre. Amanda gjorde en rejäl tankevurpa här och bör se över sin egna moral och åtminstone vara ärlig mot sig själv och sina tittare. Sjukt problematiskt också med tanke på hennes unga målgrupp. Oansvarigt att ge det uppmärksamhet så här och samtidigt påstå att hon inte uppmanar.

#2 - Anonym

Folk glömmer bort att man måste vara 18 för att få göra sånt här. Man kan inte bara som 12 åring gå till en klinik och förstora sina bröst.

#3 - Anonym

#2
Du tror inte att det kommer så ett frö hos tusentals tonåringar som kommer börja drömma om att förstora sina bröst också när dom blir vuxna?

#4 - Anonym

Att hon hade dessa värderingar kan ju knappast komma som en nyhet...
Sluta följ henne om det stör er.

#5 - Viktor

#2
Tror det handlar mer om att man ska acceptera sig själv och inte hetsa upp detta kring ens kropp.
Samt att en rabattkod kanske är omoraliskt fel. Jag accepterar vad alla gör med SIN kropp och vill dem berätta om det, fine.. Eller tvärsom! Men att langa ut koder på allt man gör med sin kropp kan trigga många och man kanske bör tänka över vad man gör ibland!

#6 - Anonym

En till tanke efter att ha sett videon, hon är så sjukt hjärntvättad att hon inte ens kan ge en anledning till varför hon vill ha större bröst annat än "jag vill bara" eller "jag vill vara fin", och vill inte att folk ska ifrågasätta. Det låter som att hon inte har spenderat en enda sekund att problematisera varför hon känner att hon behöver större bröst...
Om man ska göra en serie i 8 delar om vad som helst kan man ju önska lite nyansering och tanke bakom det också...herregud. Är klar med denna nu.

#7 - 🐳

Usch säger jag bara. Själv är jag 18 år och en planka, och när jag skriver så är jag fullkomligt seriös med det. Har följt Amanda och andra youtubers som gjort skönhetsingrepp under en längre period och jag kan berätta för er att det pågår rena rama fighten i huvudet. Den ena parten säger mig att jag är fin som jag är, och kommer hitta någon som älskar mig för den jag är. Medans den andre säger åt mig att börja spara pengar redan nu, att mina bröst är anledningen till att jag aldrig rört en snubbe sexuellt.

Dessa rabattkoder är fruktansvärda och hoppas verkligen hon tar sig en funderare och skiter i att lägga upp resten av klippen. Usch säger jag bara.

#8 - Anonym

Hon var så mycket finare innan alla ingrepp. Numera ser hon ut som en porrskådis. Men det kanske är poängen?

#9 - Anonym

alltså förlåt mig nu men hur lättkränkta får man vara?? hon beskriver att hon inte är nöjd med sina bröst pga henne viktnedgång och hon har alltså tänkt på det en längre period. Bara för att hon är en människa som gillar att sminka sig, fixa håret, göra fillers osv helt enkelt göra sig nöjd SJÄLV. För hon gör det inte för nåååågon annan än sig SJÄLV. Så vad ger er rätten att ens kommentera ang hennes kropp?? Blir så arg vafan, vi tjejer ska ändå backa varandra? Om Amanda ville fixa sina tuttar självklart ska hon göra de!! Nu råkar de va så att hon är en offentlig människa och får chansen till en egen serie. Ni kan inte kolla mig i ögonen å säga att ni inte skulle ta den chansen om det var någon som erbjöd er det ni drömt om under en lång period.
Skärp er påriktigt! Ni har ingen rätt att kommentera hennes eller någon annans kropp.

#10 - Anonym

#9 Men alltså snälla människa! Ärligt nu, hur gammal är du? Dina värderingar är inte sunda och du förstår uppenbarligen inte vad som är fel med hennes serie. Det är såna som du (barn förmodar jag) som Amanda vrider om hjärnorna på.

#11 - Anonym

Har hon gjort något med sin haka också? Den är extremt spetsig i sin näst senaste video :O

#12 - Anonym

Kan du ta bort min kommentar om pornhub Ida? Insåg att det var dumt. Förlåt

#13 - Anonym

#2 Även folk över 18 kan vara missnöjda med sin kropp, det är du medveten om va? Även folk över 18 påverkas, och att ge ut en rabattkod då är omoraliskt och fel. Och till er som tjatar om att hon får göra vad hon vill med sin egen kropp, JA JA OCH ÅTER JA. Det är inte brösten i sig som är problemet. Kammi, Alexandra Nilsson osv har också gjort brösten, ingen klagar på dom. Problemet är att hon ger ut rabattkoder. Det betyder att hon uppmuntrar folk att gå dit.

#14 - Anonym

VARFÖR skriver du ingenting om Kammis bröstoperation?

#15 - Anonym

Idag handlar allt om att se "perfekt" ut och få den perfekta Instagram bilden, de är tydligen det viktigaste i livet

#16 - Anonym

#16 För att Kammi har skött det snyggt. Hon gör inga samarbeten med kliniken, hon har varit öppen med att hon har gjort det, hon uppmanar inte till att förstora brösten med rabattkoder eller liknande.

#17 - Anonym

Vad menar Jonas med sin senaste story på instagram?

#18 - Anonym

Men kolla inte då om de stör er! Hon har ju varnat er innan!

#19 - Anonym

Det är faktiskt ganska sorgligt att se Amanda mår så dåligt över sin kropp hon tycker inte om någonting om sig själv. Och är man vuxen och mognare än Amanda och kan acceptera sig själv för den man är så vem fan bry sig om Amandas otroliga dåliga självkänsla och serie?

#20 - Caloveline

Man behöver inte uppmana till något bara för att man ger en rabattkod? Folk får ta ansvar över sig själva. Och inte låta andras val (och rabattkoder uppenbarligen?) Styra deras liv.
Www.caloveline.com

#21 - Dedu

Sånt äcklar mig.
Inte första och förmodligen inte sista gången vi ser youtubers/bloggare/instagrammare get ut en rabattkod på bröstförstoring, injektioner mm.
Blir så äcklad av det!
"Vill inte uppmana till bröstförstoring" bullshit! Du hade inte gjort detta om du inte velat att folk (läs unga människor) ska tänka mer på det och med stor sannolikhet faktiskt göra det.
Usch!!

#22 - Anonym

Svar till #20
Folk har eget ansvar- ja. Men, i dagens samhälle blir det nästan som ett grupptryck när de kommer till skönhet och utseende. Om alla ens stora förebilder lägger upp att dom opererar sig till höger och vänster för att se bra ut så börjar man tillslut ifrågasätta sitt egna utseende.

ALLA stora kändisar i Hollywood säger i intervjuer att det blir påfrestande och att man tillslut "hakar på" för att se lika "fin" och perfekt ut som alla andra. För naturlighet duger inte.

#23 - Anonym

#10 Jag kollar inte ens på amanda lundgrens vidoes jag tycker endast det är äckligt hur du tar dig friheten att kommentera hennes val av hennes kropp. Berätta för mig vad det dåliga med en rabattkod är? Tror inte att någon människa över 18 får för sig att förstora brösten bara sådär för att en youtuber gör det? Du behöver inte ens kolla på videon eftersom du antagligen är en sådan människa som blir triggad :)

#24 - Tam

Hon är ju inte klok...

#25 - Tam

Hon är ju inte klok...

#26 - Anonym

Fattar inte varför influencers och youtubers inte kan uppmuntra till att donera pengar till miljön och djur istället?? Lixom, ni har stora plattformar, mycket makt, använd det till något vettigt istället för att ge ut rabattkoder om skönhetsingrepp och få andras självkänsla att gå till botten. Sluta leka bratz, barbies, please.

#27 - Anonym

Kom och tänka på att Jocke aldrig har tagit de där IQ testet som han lovade vilket bara visa att ha fuskade när han gjorde den videon

#28 - Anonym

#26 Therese har uppmuntrat mycket till de och även gjort egna insamlingar och MoaMurderess uppmuntrar till att släkt industrier förstör miljön otroligt mkt

#29 - Anonym

#28 slakt industrier ska de stå

#30 - Anon

Jag tror verkligen skönhetsingrepp bara kommer bli mer och mer normaliserat med åren med tanke på hur det ser ut nu när youtubers gör det till höger och vänster, där många av tittarna är barn och ungdomar. Det spelar ingen roll hur många gånger en youtuber säger "det här är min kropp och mitt val, jag uppmuntrar inte till detta" när det visas på kanaler med unga målgrupper.

Det är en grej när en privatperson genomför ett ingrepp och även när någon stor kändis gör det, men när det just gäller exempelvis youtubers där man vet att måååånga barn tittar, så är det självklart att det kommer påverka deras tankegångar. Det spelar ingen roll om man säger "är de under 18 får de ändå inte göra ingrepp", för bara det att _tanken_ planteras i skallen är ju skadligt i längden. Sedan kan självklart folk över 18 också påverkas negativt.

Dessutom är det ju nu på senare tid som fler och fler youtubers gör dessa ingrepp och hur kan folk då inte tro att barn och ungdomar påverkas när de ser fler och fler av deras favorityoutubers som dras med i "skönhetsingreppsvågen". Jag tror också att vissa youtubers själva påverkas av deras kollegor och säkerligen kompisar till youtubers också. Nu gör ju de flesta rätt "harmlösa" ingrepp, som fillers (vilket inte är permanent), men ni har väl märkt hur fler och fler gör fillers nu? Just det kanske inte är en jättestor grej, men jag tror att det skulle kunna leda till att man ser fler "fel" med sig själv och därför börjar fundera på att ändra fler saker man är missnöjd med.

Speciellt det Amanda håller på med är rätt sjukt i mina ögon. Hur skulle det se ut om man fick se henne röka på i flera videor och sedan ger ut en rabattkod till stället/personen hon köper av? Inte skulle det väl påverka unga tittare, om hon säger "jag uppmanar inte till detta"?

"Barn gör som vuxna gör, inte som vuxna säger" är väl något de flesta känner till?

#31 - Anonym

#23 Men jag struntar väl i vad hon gör med sin kropp? Är du trög på riktigt?
Det jag blir irriterat på är hur hon uppmanar till skönhetsoperationer och gör det lättare för människor att operera sig. Det handlar inte om att jag är känslig eller någonting utan vilken sund människa som helst förstår och ser hur stört allt med hennes serie är.

#32 - Anonym

#30 Tack, någon som förstår min poäng.

#33 - Anna

Tror inte hon uppmanar till att göra tuttar. Hon gjorde nog detta för att få ett gratis ingrepp och som betalning gör hon reklam åt dem i ÅTTA delar!..

#34 - Anon

#33 Tyvärr spelar det dock ingen roll vad hennes avsikt med ingreppet var, för resultatet blir detsamma oavsett.

#35 - Ttt

Såååå vidrigt! Hon är en förebild för många unga tjejer som uppenbarligen kommer påverkas av detta och få komplex och tankar om kropshets. Så jävla sorgligt att det ser ut så här. Amanda sjönk rejält i mina ögon nu.
Har tyckt hon varit en cool tjej som skitit i andras åsikter. Att göra vad man själv vill med sin egen kropp är en helt annan grej än att promota skönhetsingrepp

#36 - Anonym

Buhuuu jag kan inte tänka självständigt.

-90% av alla tittare.

#37 - Anonym

Är detta nån ny trend hos Svenska Youtubers att göra Bröstförstoringar..

#38 - Anonym

#17 Han la ut en bild att han skaffat ett instagramkonto till sitt ofödda barn och många hade starka åsikter och ganska elaka saker att säga om saken. Bilden är nu borttagen

#39 - Anonym

Att folk tycker att Linn skapade hets för hennes läppar när hon inte berättade, nu får ni gärna ha den åsikten angående Amanda

#40 - Anonym

#39 haha driver du? Linn har ju inte heller berättat om sin uppenbara bröstförstoring

#41 - Anonym

#39 Ja då att berätta om operationer och ingrepp är en bra sak och minskar hets, det är ingen som jag lagt en negativ kommentar om att Amanda väljer och berättat om sin bröstförstoring, inte heller Kammis eller Alexandras bröstförstoring och förminskning. För att dom går ut o berättar om det på ett bra sätt. Det folk blir upprörd över är främst att Amanda ger ut rabattkoder..

#42 - d

Många må säga att folk får ta eget ansvar osvosv. Jag har inte ens speciellt små bröst, dom är rätt average, men har sedan kanske 12-13 års ålder pga osäkerhet velat förstora brösten, nu på äldre dagar har jag börjat komma till insikt att det kanske inte är något för mig. Men personligen när jag ser folk med den perfekta kroppen och brösten så klart man börjar gå i dem tankebanorna igen? Ni kan säga vad ni vill om att "skaffa bättre självkänsla" "Kontrollera dig själv" men att något triggar igång en tankebana kan man inte hindra. Nu påverkar inte just Amandas video mig speciellt mycket då Amanda skaffade större än vad jag skulle velat ha, men samtidigt.

Grattis om du är en människa som inte har några osäkerheter och aldrig påverkas av media men vet du va... dom flesta är inte som du!

#43 - d

#42 och då måste jag tillägga att jag tycker tex kammi skött det extremt snyggt och på ett vuxet och moget sätt

#44 - Anonym

Åh nej Amanda ger ut en rabattkod som ger en gratis konsultation som kostar 500kr, inför en op som kostar +- 40k... ånej! Nu kommer alla kommande 18åringar lägga deras sparade 40k på tuttar! PGA AMANDAS RABATTKOD!!!! .......

#45 - Anonym

#41 Vad svarade du ens på?

#46 - Anonym

Förstår inte varför alla blir så arga för att folk förstorar brösten? Det är något som har varit väldigt vanligt att göra så länge jag kan minnas. Förstår inte varför folk tycker att det är fel? Isf borde det vara lika fel att träna för att gå ner i vikt osv, pga att då förändrar man ju också sin kropp..
PLUS det är flera youtubers som senaste tiden också förstorat brösten, men dom är det ingen som klagar på????

#47 - Anonym

#44 Tror du missar poängen lite, poängen är att hon uppmanar folk till att operera sig

#48 - Anonym

#28 Jo jag vet att Therese är vegan och tar det problemet på stort allvar vilket är grymt!! Älskar henne så mycket bara över att hon gör de! Kollar inte jätte mycket på Moa men det är också riktigt bra att hon är insatt samt förmedlar till sina tittare om hur hemskt och allvarligt det är med just djuren och miljön. Men det är lixom 2 personer, 2 influencers av typ 100+ kända....och dem andra verkar inte bry sig ett piss om djur, deras lidande och hur dålig miljön är pga oss. Tänk bara på allt smink som dessa influencers köper, får i utbud, visar upp och får sina tittare att köpa. Tänk på hur många djur, liv som blivit misshandlade, dödade för att några diviga människor på sociala medier ska ha på sig smink. Det som stör mig är att dem inte bryr sig. Dem lever sitt liv som rövare på barn och gnäller så fort det är en liten motgång i deras liv

#49 - Anonym

#48 Alla brinner för olika saker här i livet och varken offentliga eller privata människor har någon skyldighet att ändra sin livsstil bara för att vissa tycker det. Vill man vara vegan och kämpa för djurs rättigheter, grymt! Vill man istället äta kött och använda djurtestat smink, men kanske istället lägger sin tid på att hjälpa hemlösa eller sjuka barn, så är det också grymt

#50 - Anonym

Även om hon ''inte vill uppmana till det här'', så startar det en tanke hos tjejer om att dem inte duger och att de själva kanske vill göra nåt sånt senare. SJUKT lågt, oproffsigt och idiotiskt gjort av Amanda att marknadsföra detta. Blir så jävla arg.

#51 - Anonym

#46 Åh herregud, är du trög? Läs igenom kommentarerna så ska du få se vad folk blir arga för.

#52 - Anonym

varför operera när hon redan har facetune??????

#53 - Sabina

Så jävla blåst...

#54 - Anonym

#9 handlar verkligen inte om att Amanda förstorat brösten. Handlar om att hon gör en stor serie i samarbete med kliniken som erbjuder en gratis konsultation. Det påverkar som fan, även för mig som aldrig riktigt funderat på bröstförstoring. Hade hon bara opererat och gjort en vanlig video utan rabattkoder och samarbete hade det inte väckt några reaktioner.

#55 - Anonym

Så sorgligt att se Amanda må så jäkla dåligt över sin kropp och ännu mer sorgligt hur hon vill uppmuntra detta vilket kan göra en stor skada vilket många här som försvara henne inte kan förstå hur dagen samhälle och grupptryck och komplexer fungerar

#56 - Anonym

Utseende verkar vara det enda viktiga för Amanda, hon pratar bara om sitt utseende hela tiden och verkar vara väldigt osäker

#57 - Anonym

#56 hon pratar i varje vlogg om hur ful hon känner sig

#58 - Anonym

Orkar verkligen inte bry mig. Hon får se ut hur fan hon vill, sen kanske inte jag hade gjort som henne men det är ju det som är grejen - man bestämmer över sin egen kropp. Att 90% av henne är fejk skadar ju inte mig, bättre att hon är öppen med att hon gör fillers och bröstförstoringar än låtsas som att hon ser ut så naturligt för DET är något som skapar kroppshets.

Själv kunde jag inte vara mer än nöjd med mina pluttiga naturliga bröst, skulle aldrig komma på tanken att göra något med dem.

#59 - Anonym

Hennes val att göra ingrepp och liknande, det är ändå hennes kropp. Däremot är det extremt fel att hon erbjuder detta gratis till sina följare?? Sedan kan jag även konstatera att folk i detta, men även på hennes insta, kommentarsfält nu skriver väldigt mycket om hur fel det är om att hon ger ut rabattkod osv - vi alla vet att om hon hade struntat i att ge ut en, utan bara gjort brösten så hade folk ändå hittat fel med att hon gör brösten. Jag tycker iaf att det är hennes val att ändra sin kropp, hon verkar ju ändå må väldigt dåligt över den så hon måste ju få justera (även få hjälp) de hon är missnöjd med.

#60 - Anonym

#58 men det är ju inte de som folk klagar på att hon gör bröstoperation självklart få hon göra de, detta handlar om att hon ger ut rabattkoder till en klinik för skönhetsingrepp vilket hon uppmuntrar andra till att göra detta (genom att ge en rabattkod)

#61 - Anonym

#60 Folk hade hittat annat att klaga på om det inte rörde sig om rabattkod i detta fall

#62 - Anonym

#61 nej det hade dom inte eftersom hon får göra va hon vill med sin kropp ingen har klagat på kammi för att hon gjorde sina men hon fixade de snyggt till skillnad från Amanda som ger ut rabattkoder

#63 - Linn

Märkligt, när Kammi gör samma är det ingen som reagerar. PRECIS SÅ SKA DET VARA. Sluta lägga näsan i blöt.

#64 - Anonym

FOLK FÅR GÖRA SOM DOM VILL. Problemet grundar sig i att folk är alldeles för lättkränkta idag. Förlåt men otroligt svenskt, menar då inget illa är bara rakt på sak.

#65 - HJÄLP

Kan någon berätta för mig vilka två personer i headern till bloggen föreställer?
Tjejen på nedre raden fyra personer från vänster (mellan Clara och Jocke)
Tjejen på nedre raden fyra personer från höger (mellan Jonna och Anty)

Haha, blir galen av att inte veta..!

#66 - Anonym

#65 Tova Helgesson & Misslisibell tror jag

#67 - Anonym

Alltså förlåt men varför facetunear Amir sina bilder så mycket??? Skämmigt när han inte alls ser ut så i sina vloggar.

#68 - Anonym

#63 kammi har gjort sina bröst ja MEN hon har ALDRIG gett ut en rabattkod på de och det är där skillnaden är

#69 - Anonym

#64 folk får göra som dom vill JA men att uppmuntra folk att göra samma sak är ett BIG NO

#70 - Anonym

Ja man måste vara 18 för att vara det, och alla fattar att en 12 åring inte kan använda koden nu.
Men barn, tjejer, i den åldern är väldigt osäkra på sig själva och lite oroliga över puberteten och om Amanda sitter och bara "mina bröst är så små och hängiga" så kan en tjej sitta där och kolla på sina egna och känna sig som skit och att hon är skitful och så kommer det vara en permanent tanke i hennes huvud förresten av hennes liv. Ätstörningar och kroppsproblem skapas av sånt här, och Amanda får tycka vad hon vill om sin kropp men hon kan göra skada för andra och tjejer i den åldern är lättpåverkade.

#71 - Anonym

Vart är dom offentliga personer som alltid brukar snacka om kropphets och skeva ideal annars? Ingen som vågar öppna käften?

#72 - Anonym

Vuxenmobbing sker på Youtube och alla ser på? Samma personer sitter på sandlådenivå och outa varandra som genererar hat.
Väx upp och använd er plattform på bättre sätt Cluee news och Hydra.
Mobbning på youtube borde tas ner direkt.
Hoppas ni vaknar upp en dag och förstår hur ni ser ut framför kameran, att ni inte skäms. #stoppahatet bland vuxna män på youtube

#73 - Anonym

Alltid samma kreaktörer som bråkar och mobbas på nätet.
Hur kan vuxna personer kalla detta för sitt jobb? Att kasta skit och hugga varandra i ryggen offentlig.
Ser folk upp till sånt här innehåll på riktigt?
Finns de inga vuxna som ser hur fel signaler detta så sänder ut?
Vill vi ha plattformer med öppna bråk och uthängningar?
Drama på youtube är så omoget tilltag. Allt för visningar. Ni är vuxna men beter er som barn just nu med noll konsekvens tänk. Hatet fortsätter på grund av vuxna på nätet.
Barn gör inte som du säger, de gör som du gör.
Vill ni vara en del av den inverkan på människor? Då har de gått för långt.

#74 - Omg News

LINN AHLBORG SKA SLÄPPA EN PARFYM!!!

#75 - Anonym

#74 Ja oj det var ju verkligen en nyhet... världen fallerar i shock och beundran.

#76 - Anonym

#73 men samtidigt så vet du inte vad som hänt bakom kameran du vet inte hur illa Anjo kanske ha bettet sig mot sina kompisar

#77 - Anonym

#76 oavsett vad som görs bakom kulisserna finns inget vettigt argument varför ta det öppet inför barn och ungdomar.
Är de inte vuxna människor vi tittar på?. Stora Youtubers pratar ofta och gärna om hatet som flödar men ser sällan sin egen del i hatet de skapar. Bedrövligt att se hur utvecklingen går bakåt för en del.

#78 - Anonym

#71 Hydra har redan gjort 1 timmers lång video om Amanda gå och kolla på den om du vill

#79 - Anonym

#77 om Anjo tar upp allt offentligt så har dom andra också rätten att försvara sig offentligt

#80 - Zelda

#76. Jag håller helt med dig. Men samtidigt så får vi inte glömma att det finns otroligt många svenska kreatörer som är helt dramafria, och jobbar sig uppåt utan att beblanda sig i den smörjan. Dock så skrivs det inte om dessa Youtubers lika mycket, eftersom att det inte finns lika mycket smaskigheter att gotta sig i.

Rötäggen kommer alltid att finnas överallt, så att dom finns på Youtube är för mig inte förvånande. Det bästa vi andra kan göra är att ignorera, och höja upp kreatörer vi istället tycker gör ett gediget arbete med plattformen.

#81 - Anonym

#80 vänner bråkar så är de bara och sen blir dom sams igen

#82 - Anonym

#79 men seriöst vart ligger värdet i att se vuxna personer bråka offentlig.
Är inte de rätt patetiskt hur allt spårat ur. Att publiken på låg ålder finner de underhållande med drama är en sak.
Men att vuxna livnär sig offentligt vara elak känns mycket lågt.
Vilket annat jobb tolerera denna lekskola med uthängningar som alternativ inkomst.
Trodde man ville vara stolt över sina videos. Att man lagt ner tid och energi för ett bra resultat. Och därför får likes och visningar. Inte på andras bekostnad. Låter mest smutsigt beteende du snabbt borde komma till rätta med.
Vilka andra sammanhang funkar en sådan attityd mot folk, där förminska är syfte.
Nä fy för vuxna personer som inte tar ansvar.

#83 - Anonym

#82 är du förvånad eller? detta har hänt i så många år och kommer tyvärr aldrig ta slut människor bråkar thats it

#84 - e

hahahaha

#85 - Ronja

Hon får göra vad hon vill med sin kropp, det är hennes val!
Personliga åsikter får alla ha men om man är vuxen eller påväg att bli så tycker jag att man borde förstå vad som är lämpligt att kommentera, Man behöver inte skriva ut sin åsikt om man vet att den gör skada.
Och många youtubers gör brösten men de har en anledning varför dem vill göra det och att operera brösten är en lång process som man inte bestämmer sig över en dag. Kammi,Kissie, m.m har opererat sina bröst men de får inte samma shit stor som Amanda? hur kommer det sig? Skärpning på er!
och du som sköter denna sidan varför kan du inte göra ett vettigt inlägg om alla youtubers som har gjort brösten?

#86 - Anonym

Kolla in Blame it on Blanco- Judas News
Detta är parodi på hur löjligt de verkligen är att se vuxna bråka öppet på youtube.
Mitt i prick Blanco, dessa vidoes hör inte hemma på youtube. Så låg nivå på papper vuxna individer.

#87 - Anonym

#85 Men nu börjar jag bli irriterad. Vad är det folk inte fattar? Jag och många andra bryr oss inte om någon gör brösten. Till skillnad från Alexandra & Kammi så gör Amanda ett samarbete med en skönhetsklinik och GER UT EN RABATTKOD så att fler ska få möjligheten att göra en skönhetsoperation. Och det är väl ganska självklart att hon planterar ett frö i framför allt unga personers huvud när hon står och säger att hennes bröst är hängiga osv och därför ska hon göra en operation. Och inga kommentarer om att det ändå är 18-årsgräns på operationer because i know. MEN, att unga personer ens börjar titta på sin kropp och jämför sig med sin förebild och tänker att dom inte duger som dom är osv, är fruktansvärt. Och till dom 18+ som tittar på videon (spelar ingen roll ålder, man kan fortfarande påverkas utav andra) tittar på sig själv och ser likheter mellan sina och Amandas bröst och tänker att ja, nu måste jag också göra en operation för att på det sätt jag ser ut duger inte. Det handlar fortfarande inte om att alla gör som dom själva vill utan det handlar om självaste principen att Amanda ens gör ett samarbete och att hon ger ut rabattkoder. DET HANDLAR INTE OM ATT HON GÖR EN OPERATION FÖR I DON'T GIVE A SHIT. När ska folk fatta att detta är fel? Herregud.

#88 - Anonym

#86 ja vuxna bråkar också det är helt normalt alla människor bråkar och inte bara barn och tonåringar

#89 - Anonym

#87 PREEACH 🙌🏽

#90 - Anonym

#87 tyvärr så är alla barn och tonåringar utsatta för kroppshets i tidig ålder och absolut fattar vad du menar med allt du skriver men det är liiite överdrivet. En person över 18 har egna val och har antagligen sett sin egen kropp i flera år och vet vad de vill göra med den. För människor som funderat på en sånhär operation är det bara en bra grej?? och om det skadar barn så mycket får föräldrarna bara se till va de kollar på då? Inte svårare än så och absolut inget att hetsa upp sig för

#91 - Anonym

#90 "Det är inte svårare än så", det är såna som du som är problemet och förstår uppenbarligen inte hur fel det är. Men du har rätt till din egen åsikt.

#92 - Amanda

Varför skriver du ingenting om Kammis bröstförstoring? Måste väl inte vara negativt skvaller jämt. Förväntade mig att du skulle blogga om en skön sammanfattning ang hennes🤷🏼‍♀️

#93 - Anonym

De finns en trio bestående av män, vars ända syfte är att jävlas med folk.
De gör alltså videos baserat på enbart förminska andra kreaktörer.
Helst förlöjliga deras existens värde.
De bryter ner personer totalt,
hånar och skrattar hjärtligt i sina mellan orden. Era uthängningar börja likna en massiv häxjakt.


Tre individer som enbart skapar dålig stämning på youtube.

Vidrigt beteende

#94 - Anonym

#93 vem? 🤔

#95 - Anonym

På tovas ex Eddie’s mystory låter det som det är tova som pratar.

#96 - Anonym

#94 Hydra, cluee och Anjo som bråkat just nu

#97 - Anonym

De tre musketörerna som sprider skräck på youtube.
Reaktionsvidos med elaka påhopp tar över youtube. Små och stora kreaktörar tappar motivationen att bli förlöjligad och få hat kommentarer. De är inte kul längre väx upp killar. Ni förstör för så många ha just nu på youtube.
Du blir inte stor på Youtube för att ni sätter skräck och hat på plattformen och förnedrar andra.

#98 - Anonym

Amanda försöker vara så jävla relevant..

#99 - Anonym

Kalle (Nalle) har ju lämnat RMM, och killarna sa att det inte handlar om bråk men nu har Kalle slutat följa alla resterande RMM-medlemmar på Instagram

#100 - Anonym

#95 Nej det låter absolut inte som Tova 😂 Hon sa dessutom för en vecka sen att dom gjort slut

#101 - Anonym

Amir är så fucking arrogant fyfan

#102 - Anonym

Tycker de e kul att folk hakar upp på Amanda som gjort bröstoperation men inte Kammi (verkligen ingenting mot Kammi älskar henne som fan men dom har gjort exakt samma operation men de e ba Amanda som får hat), sen nej de e inte rätt av Amanda att ge ut en rabattkod och sen skriva att hon inte uppmanar till förstoring. Visst gillar inte skönhetsoperationer men skriver fan inte hat till människan som valt och göra en sån operation, Låt dom göra vafan dom vill.

#103 - Lola

Kammi har också gjort bröstförstoring

#104 - Anonym

#102 Ännu en trög människa.

#105 - Ebba

Amanda är ett så uppenbart fall av BDD, body dysmorphic disorder. Fillers som gått till överdrift, smink som gör så hon ser ut som en docka och redigering på instagram tills hon inte går att känna igen. I många av hennes vloggar påpekar hon hur ful hon känner sig och att hon skäms över sig själv. Problemet är att operationerna inte hjälper alls, utan det enda som hjälper är samtalsterapi där Amanda får inse att hon är fin som hon är, utan filter, fillers, operationer och smink. Självklart är det inget fel med något av föregående men det här är ett så tydligt exempel att jag får ont i hjärtat.

#106 - Lol

Vad fult hahahahah

#107 - Anton

Så snyggt och läckert! 🤤😲

#108 - :/

Jag, som knappt har bröst, tar illa åt mig. Varför? För att hon bidrar till skönhetsidealet att stora bröst är snyggare och så vidare. Det får mig med små bröst att känna mig otillräckligt. Ja, jag kanske är lättkränkt, men det har suttit sig i mitt huvud sen 13 års ålder att jag måste ha större bröst för att vara fin.

#109 - COUNTRYGIRL and HOUSEWIFE

Fy f*n. TRAGISKT!! Det är så ute med stora bröst nu. Inne med det naturliga. Lägg ner ffs!!

/V

http://fondofhome.blogg.se - från kråkbo till husdröm

Tipsa oss

Välkommen till Sveriges största skvallerblogg med över 100 tusen unika besökare varje vecka. Här kommer du att få en uppdatering och skvaller om Sveriges största YouTubers. Har du tips på skvaller får du gärna tipsa mig anonymt eller med din bloggadress här under eller maila mig på: SvenskaYoutubers@outlook.com