Zäta kommenterar Therese uppmuntran till överkonsumtion

Zäta är väldigt engagerad i miljöfrågor och i hennes video pratar hon om överkonsumtion.
 
Under videon får hon en fråga om att vad hon tycker om att Therese uppmuntrar konsumtion eftersom hon lägger upp haul-videos.
 
Zäta svarar att hon i allmänhet tycker att det är problematiskt med influencers som publicerar innehåll där de konsumerar stora mängder eftersom det normaliserar beteendet. 
 
#1 - Anonym

Helt sjukt att Therese köper så mycket skit, och plast, och plastpåsar och inte verkar tänka på miljön? Köper billig skit som varken är bra för miljön eller produceras av människor med bra arbetsförhållanden. Och till er som kommer säga: AMEN HON ÄR JU VEGAN vill jag bara säga att det inte räcker på långa vägar. Hennes konsumtionshets bidrar till jävligt mycket skit i världen, som hennes veganism tyvärr inte kan kompensera för. Hon kan blunda och förneka, men det ändrar inte det faktum att hon faktiskt direkt gynnar alla dåliga aspekter av miljöförstörelsen.

#2 - Anonym

Respekterar hennes åsikter, tror även Theresé respekterar hennes åsikter. Men alla är inte så insatta i detta.

#3 - Anonym

Överkonsumtion...

#4 - A

Jag tycker att det är kränkande att skylta med hur mkt pengar man har. O youtubers gör ju ALLT för att få in vad allt i deras liv kostar "storhandlar för 3000" "o det här kostade 2000. Det är ju ingenting" "jag slössr 20000 på resor o sen åker jag inte på dom" idioter tänk för fan på dom som inte har pengar!!!!!

#5 - Anonym

Who the fuc*k cares

#6 - Anonym

Vem fan bry sig Therese gör mycket för djuren något som inte Zääta gör

#7 - JAG VILL DÖ

Åhhh Sverige asså. PK PK PK. Ingen yttrandefrihet har i Sverige. Jesus Christ.

#8 - Dedu

Men asså snälla.
Inget att klaga på!
Använder själv plast och sånt varje dag, whatever lixom

#9 - Anonym

Hon svarade ju inte ens på frågan

#10 - Anonym

Kan vi diskutera detta https://aktuellanyheter.se/johannes-fran-ex-on-the-beach-misshandlar-pappa-blodig/

#11 - Anon

#7 Frågan är vad yttrandefrihet har med det här att göra.....?

#12 - Monica

Det var en tjej som kommenterade Therese video där hon köpt en massa skit på Dollar store att hon borde använt tygpåsar istället för plats och Therese var var "vad ska jag slänga mitt skräp i". Tycker det är väldigt konstigt hur man kan känna sån stor passion för djuren men inte verkar tänka längre än näsan räcker när det kommer till vår miljö. Förstör vi vår miljö kommer djuren inte ha någonstans att bo men som sagt, tänker inte längre än nästan räcker.

#13 - Anonym

Men herregud, allting är problematiskt nuförtiden. Låt människor få leva!

#14 - I

Thomas sekelius ska släppa en smink-relaterad bok, med inslag av självbiografi som släpps i september

#15 - Anonym

#12 Tänkte på det med.

#16 - Anonym

Jonna har också släppt en bok! https://www.bokus.com/bok/B000331428/jonna-lundell-pms-kossan-bok-signerad-av-jonna-lundell/

#17 - Anonym

#12 Ja eller hur! Speciellt efter videoklippet hon gjorde om hav och hajar... asså känns verkligen konstigt att hon inte förstår, leker hon dum eller vad handlar det om?

Jag vill att vi ska leva i en bättre värld, men när inte ens människor som HAR RÅD att faktiskt leva miljövänligt gör det, så känns det så himla meningslöst att ens försöka. Man kan som privatperson snåla med shopping och allt i ett år och så går therese ut en dag och bara konsumerar som om vi hade haft 3 jordar.

#18 - Anonym

Detta om överkonsumtion påminner mig om Fight Club och Mr. Robot. Dock så är de filmerna ur samhällsperspektiv och inte ur miljöperspektiv.

#19 - Anonym

#4 Fast handla för runt 3000kr för tre månader är riktigt bra om du syftar på Felicia Bergström...

#20 - Anonym

Fast hon skrev ju i allmänhet och inte just riktat till Therese

#21 - Lina

#19 för tre månader är bullshit, det där räcker en månad max.

#22 - Anonym

#21 allt det hon köpte skulle jag lätt kunna äta i tre månader, vi alla äter olika mycket mat. Jag har inte ett jobb med mycket fysiskt arbete och tränar tex inte, någon som tränar eller har fysiskt arbete behöver äta mer. Sen beror det på vilket kön man har då män oftast behöver äta mer, sen kan det också bero på storleken, jag är ganska smal och blir mätt snabbt. Så allt beror på vem man är, Felicia kanske är en person som blir mätt snabbt, eller som äter lite mat ofta som jag, eller så är det bullshit som du säger, det vet man aldrig

#23 - A

Präktiga profset experten zäta har talat!

#24 - A

Präktiga profset experten zäta har talat!

#25 - Pikachu

TIll er små skitungar: Saker och ting är skitdyrt nu för tiden. Mat kostar JÄTTEMYCKET, även fast jag planerar, storhandlar osv lägger jag ca 6000 på mat VARJE månad för min familj, PGA att allt blivit så dyrt. Samma sak gäller kläder, hygienprodukter och andra saker som faktiskt är nödvändigt att shoppa. Förövrigt kan inte alla köpa second hand, då secondhand butiker har väldigt begränsat med storlekar, Saker som underkläder är dessutom ofräscht att köpa begagnat. Ni kan fråga era föräldrar hur mycket de lägger på mat, resor, kläder, hyigenprodukter. Då får ni se hur mycket det kostar att leva varje månad. Är så jävla trött på er bortskämda medelklass ungar som gapar om att alla minsann kan leva ekologiskt, sparsamt och tänka på miljön! USCH

#26 - Pikachu

Sen får alla leva som de vill orkar inte med detta PK- skitsamhälle där alla ska lägga sig i andras liv och oväsentligheter

#27 - Anonym

#26 Det handlar inte om DIG. Det handlar om våran miljö och planet och allt som lever här. Väx upp.

Tipsa oss

Välkommen till Sveriges största skvallerblogg med över 100 tusen unika besökare varje vecka. Här kommer du att få en uppdatering och skvaller om Sveriges största YouTubers. Har du tips på skvaller får du gärna tipsa mig anonymt eller med din bloggadress här under eller maila mig på: SvenskaYoutubers@outlook.com