Youtube testar ny algoritm

Youtube ska börja styra vilka videos du ser i ditt prenumerationsflöde istället för att presentera allt innehåll i kronologisk ordning.
 
De ska alltså se till att varje enskild användare får se de videos som de är mest intresserade av.
 
Instagram har en liknande algoritm som inte är alls är uppskattad eftersom färre personer ser inläggen. 
 
Just nu finns den funktionen bara hos ett fåtal användare och de kan välja mellan att se allt i kronologisk ordning eller inte. 
 
 
#1 - Jadu

Youtube funkar ändå inte..
Har satt på ringklockan på alla mina prenumerationer, Men får absolut ingen notis om det. Får inte upp videos och allt är bara skit..

Undrar om ens mina prenumeranter får upp mina videos :/

#2 - K. Zoom

Skriv om Vlad och Daniel?

#3 - Anonym

Fattar ej

#4 - Anonym

Fattar inte heller

#5 - Anonym

Therese har en bantningsapp i mobilen vilket gör mig som ätstörd med ett självskadebeteende jävligt troggad ”:)”. Varningssignalerna är många känner jag. Hoppas att det vänder för henne.

#6 - Anonym

Triggad* ska det stå :) ^

#7 - Klara

Amanda knibergs instagram är hackad!! Nån har lagt upp massa skumma saker kolla Joels story. (Från eotb men dem gar youtubekanal med)

#8 - Hannele

#5 Om det är så pass illa att du blir triggad av en annan persons appar (en person du dessutom varken känner eller umgås med) så skulle jag råda dig att antingen stänga ner dina sociala medier eller söka hjälp hos psykiatrin, för det är fan illa.

#9 - Anonym

Instämmer med #8

#10 - Anonym

#8 #9 Hade det varit Jocke eller Jonna hade det blivit ett jävla liv.

#11 - Anonym

#2 varför då?

#12 - Anonym

#10 fast varför då? Spelar ingen roll vem som har appen?? Personen behöver ju hjälp om denna blir triggad av en annan persons app?? Spelar ingen roll om det är du som privatperson, Therese, Jocke/Jonna eller personens kompis. Alla personer ska få ha vilken app dem vill, och sedan är det självklart ej bra att ha en app angående bantning/räkna kalorier, men denna person som blir triggad måste nog isf själv få hjälp

#13 - Anonym

Tycker också att Amir verkar utveckla någon sorts ätstörning..... han kan inte ens skippa gymmet en dag när han är utomlands

#14 - Anonym

#13 det är väldigt många som gymmar varje dag, även när dom är bortresta. Han har sagt att han rör på sig och har börjat tänka på att äta rätt eftersom han lider av ångest. Och det är vetenskapligt bevisat att motion och en hälsosam livsstil kan lindra ångest och annan typ av psykisk ohälsa. Så om man har en ätstörning bara för att man slutar äta skräpmat varje dag och börjar röra på sig..Well behöver jag ens säga mer. Den dagen han inte äter alls, eller skippar måltider, tränar SJUKLIGT mycket osv, DÅ kan vi börja prata ätstörningar.

#15 - K. Zoom

#11

https://youtu.be/86qk6xEufkU

#16 - Anonym

#5 Om det är appen Lifesum som du syftar på så är det inte en dålig app som uppmuntrar till ätstörningar. Den promotar en hälsosam livsstil. Vill man förlora vikt på ett hälsosamt sätt så kan man använda den. Ingen mening att bli triggered.

#17 - Anonym

#16 Eller så kan man äta hälsosamt utan att räkna kalorier. See what I did there?

#18 - Anonym

Jockes video?

#19 - Anonym

#1 håller me dig såååå mycke

#20 - Hejkdl

Kan du skriva om Svensk Drama och Joakim Lundell? Även om intervjun mellan Jocke och VERZ?

#21 - Anonym

Har de hänt nått mellan Manfred o Michelle eftersom hon la ut en bild på en soptunna o skrev ”My boyfriend”? Vet mkt väl att det kan vara ett skämt, då jag själv skämtar så med min partner. Har dockaldrig sett de skämta så förut o därför ja undrar...

#22 - Anonym

#21 då måste det hänt något precis nu i sådana fall, för hon la ut för inte alls längesen på snapchat när Manfred släppte musik och då pussades dom och var glada som vanligt

#23 - Anonym

#22 Aa ja såg oxå de, därför det blev så konstigt haha...

#24 - Anonym

håller med en åvanstående kommentar.
Självklart ska offentliga personer akta sig för vad de uttalar sig om och att inte trigga folk osv. Dock anser jag att för att man ska använda sociala medier måste man ha en hyfsat stark mentalitet då man alltid kommer mötas av sånt man eventuellt kan triggas av.
Youtubers och andra profiler ska ta sitt ansvar till stor del JA. Men man ska inte ta förgivet att allt de gör är fläckfritt.

#25 - Anonym

alltså.. DU kan inte ändra på HELA internet för att DU aldrig ska triggas av något. Det kommer aldrig att gå

#26 - Karres blogg om free spins utan insättning

Om man får önska så önskar jag mig fler såna här inlägg hos er! För det händer ju så extremt mycket förändringar vad gäller YouTube och vad är bättre stället att uppdatera sig om sådant än här inne där man är varje dag? :)

Tipsa oss

Välkommen till Sveriges största skvallerblogg med över 100 tusen unika besökare varje vecka. Här kommer du att få en uppdatering och skvaller om Sveriges största YouTubers. Har du tips på skvaller får du gärna tipsa mig anonymt eller med din bloggadress här under eller maila mig på: SvenskaYoutubers@outlook.com