Vlads låt tas bort från Spotify efter plagiat

Efter att Vlad släppte sin singel "Säg mig" upptäckte många att låten är en identisk kopia av låten "My Side" av Zaidbreak.

Youtube-kanalen Verz har kontaktat den spanska artisen Zaidbreak som berättar i en intervju att de försöker få ner Vlads låt och nu är låten borta från Spotify. 
 
Vlad skriver i en kommentar att han är minst lika chockad som alla andra eftersom han inte är den som producerar låten. 
 
 
#1 - annan

Karma?

#2 - Anonym

Tycker främst att hans låt förtjänar att bli borttagen eftersom hans taktik att få lyssningar kan klassas som bedrägeri.

#3 - Anonym

lmfao

#4 - looooollll

#3 <3

#5 - Kdldkff

Kan du skriva VERZ istället för en youtuber?

#6 - Anonym

pinsamt....

#7 - Lina

https://www.youtube.com/watch?v=fHU0rR1A8vE

#8 - Anonym

Säg inte omslaget var en chansning eller sammanträffande av en ren slump. Inte nog med att innehållet är likt låten så är omslaget också det. Men eller hur ni snodde låten ... visst men ni kunde åtminstone ändrat omslaget. pinsamt ...

#9 - Anonym

So what om någon har likadan musik i bakgrunden dom har fortfarande inte samma texter i låten, det finns tusentals låtar som likna varandra i musikvärlden.

#10 - Anonym

Youtubers gör allt för visningar som sagt.
Detta exempel som enbart Youtubers gör är att be sina följare lyssna sönder "deras" låtar. Sätta på repat och låta låten gå in och om igen för att klättra på listor samt anordna tävlingar i samma syfte.
De är tragisk Youtubers tagit musik till en helt ny nivå. Där inte själva låten ligger i fokus längre, utan bara ett alternativ ego som behöver bekräftelse att bli sedd på alla plan de inte behärskar. Ghost producer och spökskrivare you namne it verkar vara poppis nu bland Youtubers.
Varför inte slå igenom som övriga musiker artister istället för att tigga sig upp till toppen. Fattar inte. Och dessutom inte skapa materialet själv, men ändå ta all ära, för vad????
Att överlistat sina följare med tävlingar och bett dem spela sönder låtar.
Beklagligt hur rygglöst oärligt de blivit.
Pengar är makt och de styr.
Följare är också makt.
Fast talangen saknas i slutändan ändå.

#11 - Anonym

”Video kommer på det hela” JAAA MANNEN DU ÄR KÖRD

Tipsa oss

Välkommen till Sveriges största skvallerblogg med över 100 tusen unika besökare varje vecka. Här kommer du att få en uppdatering och skvaller om Sveriges största YouTubers. Har du tips på skvaller får du gärna tipsa mig anonymt eller med din bloggadress här under eller maila mig på: SvenskaYoutubers@outlook.com