Vlad och Daniel återförenas

I början av året la Vlad upp en video där han ber om ursäkt till Daniel och säger att han kunde varit en bättre vän.

Nu har det blivit vänner igen och de berättar att anledningen till att deras vänskap blev sämre var för att de arbetade tillsammans. 
 
 
#1 - Anonym

Skönt att de är vänner igen :)

#2 - Anonym

Jag är tvåa i kommentarsfältet :)

#3 - Anonym

Jag är trea

#4 - Anonym

Fyra

#5 - Anonym

Jag e femma!

#6 - Jen

Tråkigt att Daniel väljer den vägen igen.. :/

#7 - Anonym

#6 Kan du utveckla?

#8 - Anonym

Är han fortfarande med Sara?

#9 - Anonym

#2 #3 #4 #5 Ni är alla helt efterblivna.

#10 - Anonym

#9 Och du är nia

#11 - Anonyme

#6 vad menar du?

#12 - Göteborgare

Jag är tolva!!!

#13 - Anonym

Är Daniel fortfarande ihop med Sara??

#14 - Anonym

Jag är otur, alltså tretton!

#15 - Anonym

#13 Satan, du hann före mig

#16 - Anonym

Jag e 16, fyller snart 17, visst är jag rätt naiiiv

#17 - Anonym

Kan vi diskutera hur Clueless/Micke beter sig? Kollade på Teryos/Hugos video där man sedan möter en kommentar från Micke som är väldigt osmaklig för att vara 30 år och tvåbarnspappa?? Hur kan inte mannen bete sig bättre?

#18 - Ldk

Skulle inte jocke och ben göra något istället för guldtuben? Vad hände med det?

#19 - Till #18

Jag tror att dem skulle göra något nästa år. Men jag vet inte säkert.

#20 - Anonym

#17 Asså lever Clueless på youtube? Vet inte vad som är mer tragiskt, hans content eller att tillräckligt många människor kollar på det för att han ska kunna leva på det.

#21 - Anonym

#20 Exakt! Och förstår inte hur folket inte kan backa från honom? Följde Micke när han hade sin fifakanal, dvs ungefär 2 år sedan, och tyckte redan då att han var sjukt omogen för att vara drygt 30 år. Minns att han ofta skapade drama/bråk bland fifacommunityt och att han än idag håller på med youtube (som jag för övrigt tror är hans jobb numera), fastän han gång på gång påstår att han ska sluta, där han söker sig till drama. En kommentar Hugo (Teryos) skrev efter kommentarer från Micke ”tycker synd om dina barn, Micke” varav han ska komma med en comeback och säga att det är synd om Hugos pappas. Vem gör sådant när man är en vuxen man och har två barn?? Han klankade även ner på Hugos musik (även hans engelska???) när clue knappt kan rappa själv och har dyslexi osvosv

#22 - H

Jaha?..... du borde få jobb på en nyhetsredaktion för du lyckas hitta de mest intressanta nyheterna....... inte.....

#23 - Anonym

#22 detta är dock ingen nyhetssida? Detta är en skvallerblogg, där det pratas om allt från drama, förhållanden, förändringar på kanaler osv. Men om du har lust så kan jag länka Aftonbladet? :)

#24 - Anonym

Jockes och Jonnas bebis rör sig inte.......

#25 - Anonym

#24 är väl inte så konstigt när mamma äter onyttigt och aldrig motionerar. När man är gravid ska man leva som vanligt så gott det går, inte sluta leva helt

#26 - Anonym

#25 äckligaste jag läst såna som du förtjänar tamefan stryk nör man utrycker sig så där apatiskt, vidrig är ordet för dig!

#27 - Anonym

#25 Vad i helvete skriver du människa? Är du inte frisk?

#28 - Anonym

#25 Du visar tydligt varför denna blogg inte borde få existera

#29 - Anonym

#25 kräktes precis av din kommentar

#30 - Anonym

#26 #27 #28 #29 Samma person? Patetiskt...

#31 - Anonym

#25 Vilken fin empatisk människa du verkar vara Hahaha

#32 - Anonym

#26 - #28 Det stämmer ju dock? Klart att ett barn inte mår bra när man inte rör på sig och lever på som vanligt. Fattar att dom är rädda att få missfall och hela den biten, men det är större chans att få missfall om man inte fortsätter leva på som vanligt. Jag menade inget illa med min kommentar, säger bara som det är. Eller menar ni på fullaste allvar att ni tror att ett barn i magen mår bra av att mamman bara ligger inne och oroar sig?

#33 - Anonym

#25 & #32 tror dock att Jonna försöker göra bättre ifrån sig och promenerar osv sen verkar hon ju inte må bra (om de inte överdriver)

#34 - Anonym

Missfall beror på fel på barnet, och att den inte hade blivit levnadsduglig. Visst "ökar" risken för missfall vid dåligt leverne, men av det vi sett i Jocke och Jonnas vloggar så lever hon inte SÅ dåligt att hon riskerar att förlora barnet så här långt in i graviditeten. Men jag antar att myterna om missfall lever kvar hos många, speciellt de som inte bekymrar sig över att läsa på vad missfall beror på.

Att deras bebis inte rör sig så mycket som den ska kan ha flera förklaringar - den sover mycket, den kan ha kromosomfel eller annan skada, den sparkar mycket innåt (vilket gör att man inte känner de lika väl som de sparkar som riktas utåt) etc, etc. (Jonna har skrivit att hon har moderkakan i bakvägg har jag för mig. Hade hon haft den i framvägg hade det varit ytterligare en förklaring till minskad känsel av rörelser).

Jag gillar inte Jocke och Jonna. Men jag tycker inte det är rätt att prata illa om ett ofött barn, eller spekulera i varför det skulle vara Jonnas fel att barnet "inte mår bra". Kan vi inte låta barnet vara? Den kommer få tufft nog som det är...

#35 - Anonym

Johanna Ottosson tar graviditetstest

#36 - Anonym

Om ni har kollat på J&J video så slår barnets hjärta precis som den ska den har tydligen fått en god natt sömn och därför rör den inte på sig så mkt när den sover, denna bloggen är så jävla äcklig och borde läggas ner

#37 - Anonym

#36 In all fairness, att hjärtat slår är inte en garanti att barnet mår bra i övrigt. (Även om det i det här fallet ändå är mest troligt att de har en bebis som just nu är inne i en sömnig period) :)

#38 - Anonym

#37 du är inte J&J och vet inte hur barnet mår du bara ANTAR att barnet inte mår bra fyfan vilka äckliga människor ni är... dom ska ändå på en rutin kontroll nästa vecka så bara vänta och se tack!

#39 - Anonym

#38 DU BARA ANTAR ATT BARNET MÅR BRA FYFAAAN *facepalm*

#40 - Anonym

#38 Ursäkta? Jag skrev ju precis att det mest troliga är att barnet är inne i en sömnig period - med andra ord: MÅR ALLDELES PRIMA. På vilket sätt gör det mig till en äcklig människa?

#41 - Anonym

#40 "att hjärtat slår är inte en garanti att barnet mår bra i övrigt" du bara ANTAR en massa saker riktigt vidrigt

#42 - Anonym

#41 Jag antar ingenting eftersom jag inte vet något om deras barn. Jag säger bara fakta, ett tickande hjärta ÄR inte en garanti att barnet mår bra - oavsett om det är Jocke och jonnas barn eller din grannes. Det var ett konstaterande av fakta och ingenting som jag applicerade direkt på Jocke och jonnas bebis.

#43 - Anonym

#42 ingen fakta bara en riktig irrelevant och onödig kommentar

#44 - Anonym

Så många personer i detta inlägg, men så få hjärnceller.

#45 - Anonym

#43 jo det är fakta. Tror du seriöst att bara för att hjärtat slår så mår barnet bra? Spelar ingen roll vilket barn man pratar om, bara för att den lever betyder det inte att den mår bra

#46 - Anonym

Amanda Axelsson har blivit väldigt,väldigt mager. Hon har alltid varit en smalt byggd tjej vad jag vet, men aldrig har jag sett henne såhär tunn. I hennes senaste video sticker alla bröstben ut och det ser ganska sjukt ut. Hoppas det är pågrund av stress, men just nu ser hon faktiskt ut som jag gjorde när jag blev inlagd för anorexi.

#47 - Anonym

E de guldtuben imr

#48 - Anonym

Ida wargs video då hon pratar om hela grejen med att Therese inte fick på sig ett par byxor i st L, och försvarar chiquelle

#49 - Anonym

#48 OJ, vad säger hon? Shit nu kommer Therese avfölja henne också.

#50 - Hej

Bara jag som fick en liten diffus känsla utav att Therese kände att hon behövde hävda sig att vattenmelonen var minsann till hennes mormor och ingenting annat?
För tyckte hon sa vattenmelon och mormor i rätt många kommentarer och ja, hennes mormor åt väl melonen for sure men allt snack kring henne och vattenmelonen som varit nu de sista så fick jag bara en konstig känsla utav att hon behövde hävda sig lite eftersom melonen var i kameran. Förstår någon mitt tänk här?

#51 - Anonym

#50 Jag håller med och jag tänkte på samma sak. Trodde inte att de ryktena var om henne :(

#52 - Malin

Kan Konrad kasta surkärringen Emma nu och återförenas med Olle!!

Tipsa oss

Välkommen till Sveriges största skvallerblogg med över 100 tusen unika besökare varje vecka. Här kommer du att få en uppdatering och skvaller om Sveriges största YouTubers. Har du tips på skvaller får du gärna tipsa mig anonymt eller med din bloggadress här under eller maila mig på: SvenskaYoutubers@outlook.com