#1 - Anonym

Men snälla släpp de, detta angår inte någon och du Ida du fortsättet att bidrar till hat du tar inte ens bort hat kommentarer... Snälla folk bara kastar ut sig hat, Ord kan döda vill ni verkligen vara anledningen till att någon tar sitt liv, och Therese som redan mår dåligt ska hon få ännu mer hat och må ännu sämre nu då? Snälla tänk er för innan skriver, allt behöver inte vara negativt, ska man ge kritik så gör de med en god ton och inte på ett hatiskt sätt

#2 - Anonym

Någon som vet vad tovas pojkvän heter på snap? (Inte namnet edsie, han har tydligen ny snapchat)

#3 - Anonym

Kan vi prata om reklamfilmen appen ''Coin master gjort''?? Mest äckliga och sexistiska reklamfilm jag någonsin sett. Detta är också appen som J & J samarbetar/de med. Hur kan de stå bakom något sådant. I videon är det en man och en kvinna som spelar, killen har på sig kläder - t shirt och shorts, medan tjejen står endast iklädd bikini (!). Alltså va? Menar inte på något sätt mot henne, hon får ha på sig vada hon vill, högst troligt är dock att någon annan bett henne. Alltså att man använder tjejer återigen som ett objekt i reklamfilmer. Någon mer som fått reklamen?

#4 - Anonym

"Råkade"

#5 - 2.0

#1 Men det är ju bra att Ida gör det här inlägget? Då behöver besökare här på bloggen inte längre spekulera kring varför Therese hade avföljt Zäta.

#6 - Anonym

Man råkar inte avfölja någon..

#7 - Anonym

Lmfao, antingen tror hon att hennes läsare är helt dumma i huvudet, eller så tror hon själv på sina bortförklaringar.

#8 - eh?

Vill inte kasta skit på Therese, men jag tror hon ljuger. Kolla hennes stats, hon avföljde endast 1 person igår, och inte tio-femtion stycken.

https://socialblade.com/instagram/user/thereselindgren

Svar: Statistiken är från 2018-04-02 och inte igår
svenskayoutubers.se

#9 - J

#1: Därför är det ju jättebra att Ida skrev det här inlägget så folk slutar spekulera?

#10 - Blä

Det är ju allmänt känt att Therese inte kan ta minsta lilla kritik och aldrig kan göra/ha fel. Hon är så pretto och PK och jag tror inte ett dugg på att hon "råkat" avfölja Zäta.. Gillar inte heller härkartekniken hon kör med i varje "svar på tal".

#11 - Anonym

#8 Omg, vilken lögnare. Som med plastikkirurgin där hon sa att killen skrev fel i boken och att hon inte alls tagit botox nyligen utan gjort det hur länge som helst.

#12 - Anonym

#8 Hur ser man för igår? ser bara senast från april?

#13 - Anonym

#8 waow. Det är bättre att Therese inte säger något alls om detta än att ljuga, folk misstror henne bara ännu mer då.

#14 - Anonym

Hennes instagram-statistik säger något annat... Piiinsamt.

#15 - Anonym

Hon skrev att hon avföljde några och hittade nya att följa, så det stämmer kasnke att hon bara följde 1 mindre totalt

#16 - O

Svar till #3 : anmäl reklamen om du anser att den är sexistisk. Det bryter nämligen mot lagen

#17 - eh?

Även om statistiken är från 04-02 så följer hon samma antal nu som då, så hon ljuger i vilket fall isåfall.

#18 - Anonym

#17 och va fan berör detta dig? nej precis inte ett skit

#19 - eh?

#18, När en person ljuger och inte kan erkänna att denne ljuger, då finns det ett problem. Och om du anser det vara oproblematiskt att kunna ljuga hursomhelst är det fullkomligt irrelevant.

#20 - Anonym

Liar liar, pants on fire

#21 - Anonym

#19 och du vet så klart sanningen? nej precis de gör du inte så låt Therese va detta berör inte dig oavsett

#22 - Anonym

#19 Så du har ALLLLDDDRIIIG ljugit i hela ditt liv för någon?

#23 - Anonym

Damn lite passivt aggressivt "svar på tal".

#24 - Anonym

#23 Erkänn, lmfao, så arg

#25 - jaldkflaksjdlks

men herregud ni som skriver att hon ljuger, hon förstår väl ändå att folk skulle tycka det var konstigt att avfölja Zäta så varför skulle hon inte bara stå upp för det hon gjorde om hon nu gjorde det med flit

#26 - a

du fyller trettio pluss och är lika uppkäftig som en trettonåring...bra där

#27 - Anonym

#25 för att Therese gjort det många gånger förut.

#28 - eh?

#22, Klart att jag har ljugit i mitt liv, men jag är inte en välkänd influencer med hundratusentals följare med en massa ansvar. Bilden Therese målar upp är att det är okej att ljuga för att slippa kritik riktat mot en. Om Therese visar detta beteende upprepande gånger så kommer folk ta efter. Jag säger inte att hon ljuger, jag menar att hennes story inte går ihop.

#29 - Anonym

https://www.youtube.com/watch?v=wJIFv8UQnVI&t=167s

Här förklaras dramat kring livestreamen T och A hade

#30 - Anonym

Therese borde veta att tändstickor inte är veganska. Men som vanligt är det gött att tjäna pengar på varumärket vegan-snygg-tjej men aldrig lika lätt att leva upp till det.
Skäms.

#31 - Anonym

#29 tack..du är bara 2 år sen med den nyheten 😂

#32 - lol

#31 Folk frågade om det.

#33 - Anonym

#30 Hon handlade flera icke-veganska produkter i dollarstore videon också

#34 - Anonym

#33 Och ändå mjölkar hon på vegan-kortet för sin egen vinnings skull.

#35 - Anonym

Therese tog bort sitt senaste inlägg där hon fick till mestadels RIMLIG kritik. Hon är verkligen osäker, asså daaaamn

#36 - Anonym

Såååå... Therese får kritik om hur hon bemöter kritik på sitt senaste blogginlägg... och hon tar bort hela inlägget? Exakt hur gammal är hon nu igen?

#37 - Mm

Lite roligt att Therese säger igår, när det var länge sedan hon avföljde henne..

#38 - Anonym

#37
Hahahha så mycket lögner i det inlägget, inte konstigt att therese tog bort det

#39 - Anonym

Therese skrev att hon raderade senaste inlägget utan att läsa ngra kommentarer på grund av att hon var rädd att det skulle finnas elakheter där.

#40 - Anonym

Någon som vet vad tovas pojkvän heter på snap? (Inte namnet edsie, han har tydligen ny snapchat)

#41 - Lill-Mats

Gå in i Tack för kaffet podcasts app och kolla infon på senaste avsnittet. Där har de lagt upp Joakims messenger konversation där han försöker få det att se ut som att han visste om att de skulle pranka honom
Så patetisk...

#42 - Anonym

Instagram har vidtagit åtgärder mot tredjepartsfunktioner så som socialblade och appar där man kan se vilka som slutat följa en osv. Att använda dessa bryter mot instagrams policy eller nu vad man ska säga, så därför slutade socialblade fungera i april. Vem man än söker där har slutat räkna från april. Youtubes statistik funkar ännu men det är för att det inte ägs av facebook. Hade socialblade fungerat så hade den ändå visat dagarna fram till idag men som sagt funktionen slutade funka i april. Nu vet ni som envisas om att Therese bara avföljde ett konto :)

#43 - Anonym

Klart hon läste kommentarerna men hon insåg att det fanns alldeles för mycket konstruktiv och då menar jag konstruktiv kritik och inte hat, så hon skrev som hon gjorde för att slippa svara på all kritik, vad jag tror iallafall men vad vet vi

#44 - Anonym

Hon är så falsk 😂

#45 - Fake Love

Ni borde tänka er för innan ni postar kommentarer.
Is it true?
Is it kind?
Is it necessary?
Om två eller mer följer punkterna kan ni skriva ut det ni vill. (Så klart finns det ens gräns också.)

#46 - Mellie

Vad hände med J&J igår eftersom de fick lov o åka till sjukhus?

#47 - A

#44 therese ja! Fick en helt annan syn av henne när hon höll på o betedde sig som om hon var totalt jävla tappad i sin poddcast där hon skrek könsord o skrattade....tror inte heller att hon är den milda snälla lilla ängel som hon låtsas vara i sina videos. Tror att hon är ganska egotrippad o tar säkert till lipen om hon inte får som hon vill...ser mer o mer likheter mellan henne o anna book faktiskt...huä!!!

#48 - Anonym

Ni som diskuterar veganism & therese, nej hon är inte vegan. Stod väl klart när det kom ut med botoxen

#49 - Anonym

Lmfao, ni har rätt, Therese är nya Anna Book.

#50 - Anonym

Alltså ursäkta men vad är det för fel på er i kommentarsfältet? Fine om ni inte gillar Therese, Jocke, Ben, Vlad eller vem det än är man diskuterar. Det är alltid samma nivå på kommentarerna. Alla gillar olika saker, och det ska vi få lov att göra, men att hoppa på varandra eller personen man diskuterar är bara sjukt. Börja bete er som vuxna människor, och har ni inte nått den åldern än så borde ni inte få ha tillgång till internet, för ni som skriver kommentarerna kan uppenbarligen inte hantera det. Jag säger inget om att diskutera, men det är skillnad på att diskutera och att mobba

Tipsa oss

Välkommen till Sveriges största skvallerblogg med över 100 tusen unika besökare varje vecka. Här kommer du att få en uppdatering och skvaller om Sveriges största YouTubers. Har du tips på skvaller får du gärna tipsa mig anonymt eller med din bloggadress här under eller maila mig på: SvenskaYoutubers@outlook.com