#1 - Anonym

Vem fan bryr sig. En majoritet ska aldrig anpassa sig efter en minoritet. Sara Songbird är alltså emot självaste definitionen av demokrati.

#2 - KATZ

Att bli attraherad av, och att inte ha någonting emot, är inte samma sak. Jag är ingenting emot tjejer, men jag är inte attraherad av dem.

#3 - Anonym

kan alla bara sluta bry sig om vad andra gör för fel och istället försöka rätta sina egna fel //tjej på 12 år som tycker att de som klagar på andra är de som gör flest fel

#4 - Anonym

Tror inte alls Rihanna ser ner på tjocka som Sara skriver.

#5 - Anonym

#1 Ehm, tjockisar är ju majoritet i Sverige, så take a seat alla pinnar

#6 - Anonym

#6 du bör nog hosta upp en fakta på de där innan du sprider falsk information

#7 - Anonym

HALLÅ THERESE TROR ATT HON ÄR POLLENALLERGISK!!! VAD FINNS DET FÖR MEDICIN TILL HENNE SÅ ATT HON SOM VEGAN KAN ANVÄNDA?! ALLA HJÄLP TILL FÖR HON MÅR DÅLIGT AV DETTA, IN PÅ HENNES BLOGG OCH TIPSA.
#BACKATESSAN

#8 - Anonym

#8 det är endast en förkylning

#9 - Anonym

#7 Ja på folkhälsomyndighetens hemsida med rubriken "Övervikt och fetma" står det att 51 % är överviktiga och feta i Sverige idag. Kan ej kopiera in av ngn anledning, men du kan nog googla.

#10 - Anonym

#7

https://www.folkhalsomyndigheten.se/folkhalsorapportering-statistik/folkhalsans-utveckling/levnadsvanor/overvikt-och-fetma/

#11 - Anonym

#10 beror ju på va man ser som tjock t.ex mullig och tjock är inte samma sak

#12 - Anonym

#12 Det är ju fortfarande övervikt vilket faktiskt är hälsofarligt det med. Jag ex. är på gränsen mellan övervikt och normalvikt enligt BMI och jag tycker jag ser "tjock" ut så visst kan man vara tjock och precis överviktig.

#13 - Anonym

Bra Sara!!

#14 - Anonym

#13 det är ju hälsofarligt att bara leva oh herregud jag kommer att dö

#15 - A

Så trött på den där Sara songbird. Riktigt jävla trött på henne faktist. Ser orättvisor och fel i exakt allting. Riktigt oskönt. Sen att hon fortfarande bor hemma hos sin mamma osv är en annan diskussion

#16 - Anonym

#15 Bara för att man är smal så betyder det inte att man är hälsosam

#17 - Anonym

#16 min brorsa är 28 och bor fortfarande med min pappa medans jag är 24 och har flyttat hemifrån

#18 - Anonym

Men hon kanske tyckte att hon såg tjock ut just då

#19 - Anonym

Ibland tycker jag också att jag ser tjock ut får jag inte tycka det längre?

#20 - Anonym

Varför ska tjocka hyllas så? Att äta för mycket är överkonsumtion som förstör vår miljö. + det är så orättvis att vissa svälter till döds medan andra kan äta hur mycket som helst! Sen kan man få SÅ många sjukdomar av det och då är det samhället (våra skattepengar) som bidrar med sjukvård och mediciner. VIsst det gäller smala också men i betydligt lägre omfattning.

Vill du att vi ska hylla överkonsumtion och sjukdomar, Sara? Nej! Vi måste jobba för att få en hälsosammare befolkning! När 51 % av Sveriges befolkning är överviktiga så handlar det för majoriteten av dem om livsstil, och inte annat. Och förresten, hur kan en majoritet diskrimineras?

#21 - Anonym

Finns ätstörningar och psykiska störningar som gör att helt normalviktiga personer kan tycka att de själva ser tjocka ut. "SLUTA SHAMEA PSYKISK OHÄLSA"

#22 - Anonym

#22 TACK!

#23 - Anonym

#6 #10 #11 Dumma jävlar. Folk som är lite överviktiga (statistiken tar inte hänsyn till hur överviktig en är) är inte relevanta här då de flesta av dessa fortfarande kan ha large/extralarge-kläder. Det finns ett perspektiv i detta inlägg och det är om hur extremt tjocka personer som Sara Songbird t.ex. (FETMA, DVS >30 BMI) inte kan shoppa kläder lika lätt som en normalviktig person (eller en som är måttligt överviktig, dvs. bmi mellan 25-30). Ni är lika problematiska som Sara Songbird då ni aldrig kan se helheten i något. Istället blir ni bara kränkta av detaljer som inte har något värde om man inte kan se hela bilden. Tänk innan ni yttrar er. Det är inte så svårt.

#24 - Anonym

INGEN SKA HYLLAS låt folk se ut precis hur fan dom vill---- vill dom va tjocka fine låt dom va tjocka då

#25 - Anonym

Va, är Sara tjock? Jag trodde hon var queer?

#26 - Haha

Synd att hon inte bara kan vara tyst. Seriöst är det ens någon som tycker hon är skön förutom andra människor som söker bekräftelse för sina osunda levnadsvanor? PATETISKT att en så oviktig människa som Sara Songbird kritiserar en av världens mest framgångsrika kvinnor. Varför sitta och störa sig på något som hon aldrig kommer kunna ändra på? Har hon så lite att göra om dagarna? Rihanna kommer aldrig se det, hon kommer inte ändra på sig, och hade hon sett att Sara SONGBIRD är irriterad på henne hade hon skrattat och sett ned på dig ja, och inte för att du är fet utan för att du är korkad. Detta kanske dock Sara ser och bara det gör det värt att kommentera. Istället för att klaga på andra kan du väl själv börja grinda dag ut och dag in så kanske du får möjlighet att göra kläder för större människor. Varför skulle smala människor som jobbar för det dom tycket är kul (kläder t.ex) och också tjänar pengar på det, göra något annorlunda för att DU säger det. Sitt inte på rumpan och stör dig herregud.

Jag tycker detta är otroligt rolig underhållning. Nu ska jag åka och träna! Hej

#27 - Anonym

#26 Bra skrivet! En förklaring till Saras beteende kan nog hittas inom definitionerna för egocentrism och narcissism. Om man observerat och studerat henne länge blir det ganska tydligt till slut.

#28 - Samu

Varför promotar sara fetma? Finns ju inte en enda positiv sak med att vara överviktig, endast mycket negativa.

#29 - Samu

Varför promotar sara fetma? Finns ju inte en enda positiv sak med att vara överviktig, endast mycket negativa.

#30 - Anonym

Förstår inte ens vad hon tjafsar om. Om Rihanna tycker att hon såg tjock ut, vem är hon att säga att hon inte får säga det? Jag är normalviktig, men känner mig också tjock ibland, speciellt vid menstruation då mina bröst, min mage och mina lår ofta svullnar upp. Inte direkt som att någon skulle grina om en överviktig person sa ”jag känner mig smal idag!”. Så jo, en smal person kan känna sig tjock och en tjock person kan känna sig smal. Det finns för och nackdelar med att vara både stor och liten, och man väljer själv hur man vill se ut, vill Rihanna dölja sin dubbelhaka och se smalare ut, ska inte hon få göra det då om hon har möjlighet? Vi säger såhär Sara, tar du hand om din kropp så tar jag hand om min? ’kay girl :)

#31 - .....

Det som fascinerar mig mest är att hon seriöst har suttit och skrivit "I see you" och kritiserat andra influencers för att de gjort samarbeten med helt vanliga klädföretag så som Chiquelle, NA-KD och Nelly. Jag tycker det är otroligt pinsamt att säga åt folk vart de får handla och inte handla, dessa företag riktar sig till den övergripande massan med storlekar som xx-small till xx-large. SJÄLVKLART får människor handla från vilket jävla ställe de vill och detta är ett ställe där de allra flesta kan handla, även tjocka människor för man ÄR tjock även om man har large, x-large och xx-large.

Är man så pass stor att man inte längre får på sig vanliga kläder får man faktiskt acceptera att man kanske borde kolla i butiker som riktar sig specifikt till överviktiga människor. Då kommer det extremt jobbiga argumentet "Men ska vi tjocka acceptera att behöva handla från företag som inte alls är lika moderiktiga och där med gå i fulare kläder?!" Och då känner jag mest... Ja, så kanske det är, till viss del. Det är inte någon annans fel eller problem än ditt eget att DU lider av fetma. Och jag känner också att om man är väldigt intresserad av mode kanske man inte borde konsumera enorma mängder mat och röra på sig så lite att man inte längre får på sig vanliga kläder. På samma sätt som att om man är intresserad av en idrottskarriär bör man inte röka, är man intresserad av höga betyg bör man inte skolka och är man intresserad av att ha kvar sin flickvän bör man inte vara otrogen.

ALLA SOM LIDER AV FETMA, förutom väldigt väldigt väldigt få, har hamnat i den situationen genom dåliga levnadsvanor. Det krävs enorma mängder mat, så sjuka mängder att vissa inte förstår, för att bli så stor. Och det är ju DU som har tryckt i dig det, eller hur? Så det är ju därmed DU som får konsekvenserna av att inte längre kunna handla i en alldeles och fullkomligt NORMAL butik med storlekar för de flesta. I de undantagsfall där människor blir överviktiga pga. av sjukdom bör sjukvården kontaktas och det rekommenderas inte att sitta på sociala medier och klaga och kritisera. Jag tror också att en sådan persons första tanke är att få hjälp och inte att gråta över att utbudet på kläder är för dåligt.

#32 - Nån

Man behöver inte ha något problem med en person bara för att man inte blir attraherad av den. Jag har ingenting emot gamla tanter men jag blir inte attraherad av dem.

#33 - Anonym

vem är hon att kritisera rihanna? tror it heller hon ser ner på tjocka, det enda hon sa var att hon själv inte ville se tjock ut

#34 - Anonym

...vet hon ens vad en fobi är...

#35 - Anonym

Sara sa väl att hon inte "orkade diskutera det mer" ???? så varför ta upp det igen? aja hon hade la inge bra svar då antar jag

#36 - Anonym

....

#37 - Anonym

Att Sara inte skäms över sitt beteende?? VI förstår redan att tjockisar har problem i samhället men att anklaga och hoppa på vi som är samla är fan övergränsen då vi ALLA har kropps komplexer och tycker att man ser tjock ut fast man kanske inte är allt sitter i huvudet hon förminskar alltså psykiska störningar och ohälsa

#38 - Anonym

för hon har blommor i sitt hår

#39 - Anonym

Therese mår dåligt och har pollenallergi. Seriöst, vi måste hjälpa henne. Ska vi samla på tips och skicka till henne.
Tips:
1. Tvätta håret på kvällen efter utepromenader då man kan ha pollen i håret
2. Använd kortisonnässprej
3. Ät glutenfritt

#40 - Anonym

#2 Skulle du inte sluta blogga?
Varför kallar alla dig för tjuv?

#41 - Anonym

#39 hon är bara förkyld symtom för pollen är värre en täppt i näsan då ögonen infekteras också

#42 - Anonym

Asså jag har alltid gått upp och ner i vikt men när jag har alltid tyckt att jag är överdrivet snygg, oavsett. Jag älskar min frisyr, mitt ansikte, mina ögon, mina bröst, mina lår, min rumpa, asså hela mig. Jag fascineras något så otroligt av min spegelbild, och när folk säger något elakt så tar jag verkligen inte åt mig av det. Jag vet att jag av hälsomässiga skäl borde gå ned i vikt, men jag har så svårt att motivera mig när
1. Mat är så otroligt jävla gott
2. Jag tycker redan jag är perfekt?

#43 - Anonym

Hahaha ”fettfobi” hahahaha

Finns ta mig fan ”fobi”-ord för allt numera.

#44 - Anonym

#43 Anorektiker har väl fettfobi?

#45 - Anonym

OMG KOMMER APRIL DÖ I GREYS ANATOMY?!??

#46 - Sara Fatbird

Lol, att den idiotiska "lilla" tjejen tror att Rihanna kommer bry sig om vad en svensk jävla ö-kändis tycker om henne

#47 - Sara Fatbird

Lol, att den idiotiska "lilla" tjejen tror att Rihanna kommer bry sig om vad en svensk jävla ö-kändis tycker om henne

#48 - Lini

Snacka om att blanda ihop saker som inte har med saker att göra 😂
Jag är själv smal. Min make väger 122kg.
Jag attraheras av kraftiga karlar det gör jag inte av smala även om jag är smal själv. För det har jag ju ingenting emot smala män heller! 😂😂😂

#49 - Anonym

Vadå säg aldrig att du inte har något emot tjocka men inte attraheras av dom?? Det kan ju vara sååå. Precis som homosexuella, dom har inget emot motsatta könet, dom attraheras bara inte av dom. Jag tex attraheras inte av överviktiga personer, för långt skägg, korta personer, betyder inte att jag har något problem med folk som har något av det, skulle fortfarande kunna umgås och vara vän med personen (SJÄLVKLART), det är bara inte något jag blir sexuellt attraherad av. Ingen människa attraheras av allt, tror knappast Sara gör det heller

#50 - Anonym

Det är ju Sara själv som ser alla tjocka människor för fula och äckliga mer än någon annan då hon känner konstant att hon måste försvara dom xD

#51 - Dedu

Sluta klaga och börja bete dig som en människa.
Och att en person inte kan se tjock ur eftersom att den är smal?!
Har du tänkt på hur dem kanske tänker? Vi ser smala människor, medans dem ser sig själva som jättestora..

Tur att riri inte vet om detta och tar åt sig

#52 - Dedu

Sluta klaga och börja bete dig som en människa.
Och att en person inte kan se tjock ur eftersom att den är smal?!
Har du tänkt på hur dem kanske tänker? Vi ser smala människor, medans dem ser sig själva som jättestora..

Tur att riri inte vet om detta och tar åt sig

#53 - Anonym

#20 👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼

#54 - Anonym

#45 kanske inte dö men skadas allvarligt. hon och arizona kommer lämna serien efter denna säsongen

#55 - Anonym

Okej ni idioter som skriver att att det är deras eget fel att dom är överviktiga och borde äta mindre, bara håll käften. Alla som är överviktiga har inte tryckt i sig mat....finns många anledningar till att man kan bli överviktig...

#56 - Anonym

#55 dock är det ingen som har sagt då så vet inte ens varför du anklagar människor??

#57 - Anonym

Varför ska de vara sånt tjat om fatshaming?? Påriktigt, Rihanna gör kläder i större storlekar och nu klagar hon på det ocskå? klart som fan Rihanna gör de för pengar likaså som hon gör kläder för smala för att tjäna pengar? Varför måste hon hitta VARJE tillfälle till att känna sig nedtryckt av samhället. Och argumentet om att man måste vara attraherad av tjocka för att acceptera dom wtf? Vad är grejen? Ja hon är TJOCK men det är verkligen ingen som bryr sig om att hon är TJOCK

#58 - Anonym

HERREGUD SARA GE DIG. Du beter dig som att du ÄGER orden ”tjock” ”fet” osv osv.

#59 - Anonym

Trött på henne

#60 - S

Gnäll gnäll tjut då jävla offerkofta

#61 - Anonym

#15 hå

#62 - Sabina

#15 håller med dig😑

#63 - Anonym

Ehm... Va?! Rihanna sa i hennes sminkvideo att hon lärde sig att göra contour när hon fick mer vikt, inte att hon tycker det är fult att vara tjock? Kan garantera att Sara också gör om sitt ansikte med hjälp av contour...

#64 - Anonym

Hon är fortfarande så jävla lättkränkt

#65 - Anonym

Att säga att man inte har nått emot tjocka personer men inte skulle kunna attraheras av en tjock. Är som att säga att man fortfarande använder N-ordet men inte är rasist.

Tipsa oss

Välkommen till Sveriges största skvallerblogg med över 100 tusen unika besökare varje vecka. Här kommer du att få en uppdatering och skvaller om Sveriges största YouTubers. Har du tips på skvaller får du gärna tipsa mig anonymt eller med din bloggadress här under eller maila mig på: SvenskaYoutubers@outlook.com