#1 - Anonym

Och sen klagar de på klasshat, pfft

#2 - Anonym

Dom får väl skylla sig själva om dom vill slänga pengarna i sjön utan att tänka sig för

#3 - Anonym

De gör misstaget många nyrika gör - de pissar bort pengarna. De behöver inte donera en spänn eller hjälpa folk i nöd, men med tanke på deras egna ekonomiska förflutna kan man ju tycka att de borde ha liiiite mer respekt för pengar och dess värde.

#4 - Anonym

Dessa pengar kunde dom dock ha lagt på sitt egna barn istället alla blöjor och mat som kommer att gå åt

#5 - Anonym

Nyrika WT

#6 - Anonym

Visst att det var dumt, men tycker att inlägget av ”Lisa” går på dem lite för hårt. Man kan inte hela tiden hålla på och anklaga dem för att inte ge bort pengarna till hemlösa barn, tror inte den personen som skrev det är helt skuldfri på det planet heller, jag menad hur många av Sveriges befolkning lever inte i överflöd. Dessutom kommer ju inte pengarna gå upp i rök utan gå till folk som arbetar på flygplatser, hotell osv. Så tänk på er själva innan ni börjar anklaga åt alla håll tack.

#7 - Anonym

#2 ingen har sagt något annat?
#4 Japp, stackars barn dom kommer inte få något nu då Jocke och Jonna är fattiga haha lol Skärpning

#8 - Anonym

Asså youtubers tjänar för mkt. Ska alltid ha på adblock från å med nu och aldrig handla ngt de rekommenderar.
USch

#9 - Anonym

Hallå Therese har smygreklam i sin blogg!!!!

#10 - Anonym

Sedan hävdar Jockiboi att han är under/medel-klass... Vilken jävla samhällsparasit.

#11 - Anonym

Ja herregud, sen står dom o gråter att dom knappt kan renovera badrummet för dom inte har pengar?
Att göra ett sånt misstag okej, en gång men att göra det flera gånger är bara idiotiskt. O sen ska dom lipa o säga att dom är som vanligt folk. Klasshat osv.

#12 - Anonym

#8 Nej youtubers tjänar inte alls mycket och J&J jobbar inte bara med youtube utan han har skrivit en som han tjänar pengar på och han tjänar pengar på musiken som inte ens han skriver

#13 - Anonym

#12 skrivit en bok * ska de stå

#14 - Anonym

Klasshat...vet en Joakim vad de är..lyxproblem de skryter med..avskyr detta par...de sår så mycket fel signaler för unga som växer upp...usch..

#15 - Anonym

Fy vad de hade kunnat gjort nytta hos behövande. Tyvärr pissar detta par på fattiga.

#16 - Anonym

Sanera bort denna överklass och få ett mer jämställt samhälle. Jocke ska inte hävda sig mer om klassskilnader så kompetent människa han är . Snacka om att sticka folk i ögonen som växer det på vart ända öre. Medans ni får så mycket gratis varor och sammarbeten att prylar kostar noll och ingenting. Bortskömda människor fy

#17 - Anonym

#16, Ja, asså tycker skatten ska vara 50 % för dessa människor, tänk vad mkt nytta deras pengar hade gjort inom vården, och istället kastar de bort det såhär :(

#18 - Anonym

Klasshat va? Usch! Gillar verkligen inte dom! 🤢

#19 - Anonym

SOM SAGT DOM KOMMER ALDRIG ATT FÖRÄNDRAS SOM MÄNNISKOR

#20 - Anonym

Fattar inte hur J kan vara så nonchalant att ens överväga posta ett inlägg där de kastar bort pengars värde rätt i ansiktet på barn och ungdomar.
Inser J inte hur överjävligt detta landar ute i landet där folk kämpar för att ens ha råd med saker, allra mest barnfamiljer som inte tar sig iväg på semestrar. Som har dem som idoler och bara sitter och suktar och önskat de haft hälften så mycket teknik och prylar hem som de har. De förstår inte att de gör och får mycket genom annonsörer samarbeten att priserna inte blir densamma för dem som sina föräldrar får lägga ut vid inköp. Visst deras pengar, men varför sitta och skylta som de gör? för att sedan tuta i ungdomar om klasskillnad och skapa fördomar mot östermals folk.
Säger inte att de inte får göra vad de vill med sina intjänade pengar.
Men vad tänker J med då hon lägger ut ett inlägg där hon visar hur 200.000 kr bara är en summa i deras överklass värld där du kan bada i en lyxig vardag och ändå klaga hur jobbigt och dåligt de har de och är rädd att ekonomin inte skulle hålla med tanke på huset och allt annat dramatiska scener de sätter ihop.

#21 - Anonym

#9 Hon visade bara sina vikter? Snälla nån.

#22 - Anonym

Här sitter jag och min familj och håller på att bli vräkta för de vill ta bort våra soc pengar som gör att vi kan leva så sitter dom där och har råd att ens lägga ut 200 000 kr på resor. Sen kommer jocke och snackar om klasshat?? Ursäkta. Vi bor i samma kommun bara det att han har råd att bo i Lindö ( För er som ej förstår är liksom lindö Norrköpings kommun rikaste område. Även svärtige). Så han bor i stockolhom såkallade stureplan ( eller vad tusan han sa att han inte var i den kretsen) . Bara de att de inte ligger i Stockholm. Men Det är fortfarande samma sak bara det i en annan kommun. Han bor i en av de rikaste områderna i Norrköping. Jag tycker han ska avgå.

#23 - Anonym

#22 fast kommunen har ej rätt att ta bort erat social bidrag om ni är i behov av de sorry men din text känns så jävla påhittad bara för att kasta skit på J&J

#24 - Anonym

#23 jo, tyvärr har kommunen rätt att dra in bidrag om man inte uppfyller kraven för dessa eller på något sätt gjort ens ett litet fel mot villkoren. Öppna ögonen, det händer faktiskt.

#25 - Anonym

#24 Du har till exempel oftast inte rätt till ekonomiskt bistånd om du har pengar på banken eller andra tillgångar. sluta ljuga för fan ni behöver ej social bidrag då dom förmodligen har sett att ni har pengar på banken så ni klara er!

#26 - Anonym

#25 jag svarade bara på din kommentar - jag är inte nr #23 :) så fel har du inte, min lilla familj går inte på socialbidrag. Men hoppa inte på de som gör det eller förlorar rätten till det - det är inte bara pengar på banken som kan dra in bidraget, utan många andra saker också.

#27 - Anonym

23# Bara för att du inte har det dåligt behöver det inte betyda att ingen annan har det. Tyvärr så talar jag sanning. Det blev såhär för min mamma fick mig istället för att gå i skolan. Sen har hon sjukdmom så inget jobb finns. Då är det soc som gäller. Jag önskar tyvärr att jag ljög men vi har haft såhär hela våra liv. Vi lever på minimum varenda månad och har inte råd med något. Det vill dock ta bort det för de tror att några i min familj är sambos (vilket dom inte är) och då måste man söka bidrag som sambos och inte ensamstående typ.

#28 - Anonym

Arbetarklass var det ja..... wow

#29 - Anonym

Vilken pajas Jocke är hahaha klasshat och skillnader, ni pissar på pengar
Vad får ni ut av att trycka upp ert oproblematiska liv ekonomiskt.
Gör vloggar och allt annat men sitt inte och pissa på samhällsklasserna som börja bli ett land där fattiga blir fattigare och rika rikare. Vart är behovet att sätta ut siffran i facet på folk oproffsigt gjort. Ska ni alltid jobba med att provocera folk för de ger visningar och drama löpsedlar. Tänk till
Är pengar makt för er att höja er status

#30 - Anonym

Lite förjävligt är det att 23 sitter och säger att någon annan har skit bara för det handlar om joakim. Du har ingen aning om vem det är som skrev det. Den familjen borde få hjälp för orättvist att vissa i norrköping ska ha bra och andra gå på sina knän...

#31 - Anonym

#23 FYFAN vad fult skrivet, du borde skämmas. Vakna ur din lila bubbla så inser du snabbt att det finns massvis med fattiga i Sverige.

#32 - Anonym

http://www.corren.se/bostad/lista-har-ar-de-dyraste-hemmen-i-ostergotland-om4839983.aspx
Klasshatet Lundell sluta kasta skit på Östermalsbor att du inte skäms!!!!!
Dyraste hemmen i Östergötland

#33 - Anonym

http://www.corren.se/bostad/lista-har-ar-de-dyraste-hemmen-i-ostergotland-om4839983.aspx
Klasshatet Lundell sluta kasta skit på Östermalsbor att du inte skäms!!!!!
Dyraste hemmen i Östergötland

#34 - Anonymo

Man kanske borde ta och planera lite bättre?

#35 - Anonym

#31 På vilket sätt är det fult skrivet att hen poängterar vilka skillnader det är - när Joakim och Jonna snackar "klasshat" när de kan pissa bort 200 000 kr utan att blinka, samtidigt som andra förlorar livsnödvändiga bidrag på grund av ett system som inte fungerar?

Självklart är det INTE Joakim och JOnnas fel att det finns fattiga, men problemet är att de som faktiskt har pengar inte verkar fatta hur bra de har det och faktiskt respekterar pengarnas värde. Och det är DET som är fult och äckligt. Ingen begär att joakim och jonna ska försörja alla Sveriges fattiga, men det vore ju liiite trevligare om de kunde visa lite ödmjukhet för den fantastiska levnadsstandard de har numera - speciellt med tanke på vart de själva började.

#36 - Anonym

35# Tack du kunde formulera dig mycket bättre än jag. Menar precis det du sa. Vi kommer från samma kommun men han får id en rikaste delen av norrköping och sen kommer han och snackar klasshat. Och nej, jag menar inte att det är deras fel att det finns fattiga men att de kommer och pratar om klasshat och sedan tjänar mer än måånga i denna kommun tycker inte jag är okej.

#37 - Anonym

Så sjukt oansvarigt. Det är väl nu om någon gång dom ska SPARA så mycket dom kan. Ett barn är inte gratis. Det är flera blöjpaket i veckan, barnmat, barnkläder, nappar, flaskor, ytterkläder, leksaker, haklappar osv. Och btw någon mer än jag som reagerade på när Jocke gjorde pappatest på breaking news? I BB-väskan var det viktigare med en bulle än blöjor för det ”får man ju på bb”, och bindor till Jonna var ju inte intressant, men bullen skulle med pga blodsockret. Och ja vilken smärtlindring kan man inte få på förlossningen då? ”Ja det måste ju vara lustgas”....och hur mycket väger en nyfödd bebis då? ”Ja 10 kg kanske”?????? Han kan verkligen ingenting

#38 - Anonym

#35
Varför skrev du det till 31? Läs var #31 skrev en gång till

#39 - Anonym

#37 Det är anmärkningsvärt också hur många som tycker det är "gulligt" eller "charmigt" med dessa blivande pappor som inte har någon koll överhuvudtaget.

Jag fattar att en man aldrig kan bli lika insatt som en kvinna (eftersom graviditeten sker i kvinnans kropp), men ignoransen är sjuk. De kanske inte behöver veta allt om hinnsvepningar, foglossning, livmodertappens mognad, slemproppar och grejer, men något så basic som hur stora barn är när de föds, vilken smärtlindring som erbjuds till mamman, etc. känns ju som något de skulle VILJA veta mer om. Så de kan vara ett bra stöd under förlossningen. Ingen födande kvinna vill nog höra "men det är luuugnt älskling, den blir knappast över 10kg!" och "lustgas? nä, men testa en alvedon"

#40 - Anonym

#38 För att kommentar #22 var kommentar #23 tidigare (innan en kommentar togs bort), så det är klart det blir förvirrande när numrena ändras. My mistake.

#41 - Anonym

9# menar du ankelvikterna från Nike? Ser ut som en adlink.

#42 - Anonym

#8
Om de rekommenderar ngt så får ju butiken pengarna...

#43 - Anonym

#42 Och även de youtubers som rekommenderar får ju pengarna. Nä från och med nu skippar jag allt youtubers rekommenderar, och handlar endast nödvändigheter (mat lol). Vi konsumerar ändå för mycket och förstör jorden, så det är ju bara positivt.

#44 - Anonym

https://www.hant.se/therese-lindgrens-ilska-efter-foljarnas-ovantade-pastaende-overvager-att-stanga-kanalen-kanns-forjavligt/

#45 - Anonym

Visst de är så j*vla onödigt tycker jag att ”slänga” bort 200k på resor dom inte åkt på, men dom pengarna försvinner ju bara inte utan dom på flygplatsen får ju lönen som dom använder för att försörja sig själv och dom på hotellet så att dom kan försörja sig själv och kanske familj. Men ja, skit onödigt gjort men det är bara dom som förlorar på det, pengar försvinner inte

#46 - Anonym

#44 När har hon sagt att hon överväger att stänga ned kanalen?

#47 - Anonym

J och J måste vara ett konstprojekt likt Hanna Widerstedt. Så här blåst kan man inte vara i deras ålder hahah seriöst med ekonomi anställda personer och övriga assistenter som hjälper paret borde de var omöjligt att begå vissa handlingar. Att dessutom uttala sig om klassskilnader och bo på solsidan själv. Fy vad lurad deras följare är. De skrattar då de går till banken. De är dramaturgi på hög nivå att följa.#48 - Anonym

Flaschbacktråden Jockiboi

#49 - Anonym

Skulle inte förvåna mig om många av de som moraliserar om J&J:s ekonomi står bakom exempelvis tunnelbanekonsten på Slussen…

#50 - Anonym

Hallå, såg detta på flashback, vad betyder det? Är det sant :O :( ?

Gäller Jockiboi

Datum:
2014-01-20

Åklagarmyndigheten:
Åklagarkammaren i Linköping

Brott:
Olovligt förfogande

Beskrivning:
Du har på nedan angiven tid eller kort tid därefter i Vadstena eller på annan plats i riket olovligen tillägnat dig 839 kr som tillhörde Dennis Lannerström men som du hade i din besittning. Dennis Lannerström har därigenom frånhänts eller pä annat sätt berövats sin rätt till dessa medel.

Böter:
2000kr

#51 - Anonym

#50 alltså flashback är en sida man INTE ska lita herregud sluta tro på allt som står på internet

#52 - e

Vet någon vem den 22-årige youtubern/influencern som mördat sin exflickvän är? Det ryktas om Abbe Blattelito.

#53 - Anonym

#52 Ah det är Abbe 100% står överallt osv

#54 - Anonym

Över 4 år gammalt och domen kom säkert 1-2 är efter händelsen så vi snackar runt 2012-2013, och om alla som vill ha lite snabba saker och hatat på kollat upp lite fakta då berättar han om detta i sin bok monster! Och att han är dömd för detta. Pinsamheten på detta forum nå nya gränser varje dag, ni dömmer människor till höger och vänster här men vem dömer er egentligen?

#55 - Anonym

#54 hEj jOcKe

#56 - Anonym

detta är dåligt faktiskt. Men det är så det blir när man är van att få allt man vill och är van vid att ha mycket pengar

#57 - Sabina

Dags å lära sig värdet i pengar kanske

#58 - SMUTS

#52 ouuufff vilken äcklig liten råtta. Hoppas han tar sitt liv eller att någon annan gör det åt honom.

#59 - Yoanna

Skulle aldrig skriva det offentligt, skäms dom inte?

#60 - Anonym

JaG fAtTaR iNtE vArFöR vI aLdRiG bOkAr MeD aVbOkNiNgSsKyDd

#61 - Anonym

#60 AHAHAHAH

#62 - S

Penningkåt eller??? Sök hjälp!!!!!

#63 - S

Penningkåt eller??? Sök hjälp!!!!!

#64 - Anonym

#49

Tycker det är helt fantastiskt att folk är så provocerade av slussen-konsten att de till och med tar upp det här. Jesus christ. Vad man än tycker om den trodde jag att de flesta klarat av att släppa det nu.

#65 - S

Jag HSTAR youtubers! ALLTID detta JÄVLA skryt om pengar!!!!!

#66 - Anonym

#62 man är väl ändå inte penningkåt om man slösar 200 000 kr på resor som man inte åker på

#67 - Anonym

Abbe Blattelito mördade sitt ex för pengar han greps den 1 Maj och tjejen hittades död i sitt badkar i sin lägenhet som först misstänktes självmord men sedan blev till mordutredning ett barn ska även ha varit kvar i lägenheten och försökt att väcka sin mamma vid liv igen, R.I.P :(

#68 - Q

På Felicia Bergströms live på IG skrev nån att Anis Don Demina gjort nån diss mot Felicia, vet någon vad det handlade om?

#69 - Väx upp jocke och jonna

Dom förtjänar seriöst inte den mängden med pengar som dom får varje månad. Dom ska föreställa vuxna människor och dom beter sig som småbarn, sedan ska dom uppfostra ett stackars barn som säkert kommer må piss eller så kommer barnet bli en mini version av dom båda i framtiden. Stuck up rich idiots.

#70 - Anonym

Snart kommer de en liten snyft historia från paret Lundell som ska vända på allt för att de ska bli synd om dom! om hur jobbigt dom har de som faktiskt inte kan åka på semester pga alla jävla anledningar!
Vill spy på alla deras äckliga bortförklaringar och att deras dagliga outfit är offerkoftan!

#71 - Anonym

Men asså snälla, det är deras pengar. Vill de kasta dem i sjön så låt dem, skadar bara dem i slutändan. Att de hade kunnat gå till personer som behöver det bättre är orelevant då det inte var tanken att använda pengarna till det från början.
Folk måste lära sig att skilja på mitt och ditt, det som man själv inte äger har man inget att säga till om.

#72 - Anonym

#71 Du saknar analys.

#73 - Stefan

Istället för att skriva här era tappade indevider som anonym, gå in o skriv på hennes blogg får ni måste regga en mailadress ...men de är ni väll förfega för

Samhället smuts är tydligen på denna sida

Hoppas verkligen SD vinner så dom kan rensa ut sådant pack som er

#74 - Anonym

En dag är dom inte relevanta längre och tjänar inga pengar på varken musik, youtube eller böcker. Kul att ha 200 000 bortslängda kronor på minnet då :)

#75 - Anonym

#73 vad har invandrare med detta att göra när du inte ens vet vem de är som skriver? och sen vill inte SD kasta ut någon utan dom vill endast minska invandringen läs på lite mer tack!

#76 - Anonym

#72 analys på vad? det är DERAS pengar som dom har kastat i sjön så vem fan bryr sig dom får skylla sig själva

#77 - Anonym

#73

Fan vad fräscha åsikter. Rensa ut människor ur ett land? Antar du att alla med andra åsikter än du är invandrare, eller vill du rensa på oliktänkande öht?

Gött att du och övriga SD-väljare inte vet bättre än att sprida sån här rasism i SDs namn. Det är ju ni som pinar Åkesson mest. Han kämpar med att dölja sin skinande rasism, men ni raserar allt för honom.

Medan jag hatar dig för att du har en sån fruktansvärd människosyn tackar jag dig för att du står för att SD är rasister.

#78 - Anonym

#73
1. Du är anonym
2. Folk kommenterar på bloggen men hon godkänner inte de kommentarerna för hon vet inte hur man försvarar sig
3. Jocke och Jonna är emot SD och den rasism du tydligt står för
4. Du är otrevlig och elak
5. Alla som inte har samma åsikt som du är invandrare som ska slängas ut ur Sverige? Eller bara alla som inte har samma åsikt, oavsett ursprung, ska slängas ut ur landet? Låter jävligt likt Nazityskland.
6. Läs SD:s partiprogram, du verkar inte kunna mycket om dem alls.

#79 - Anonym

#78 SD är inte rasister men personer som nummer 73 får dom att framstå som de

#80 - Anonym

Äckligt. Så jävla äckligt. Bara tanke på att de ska bli föräldrar smärtar mig. Ungen kommer bli en sådan bortskämd diva som får allt hen vill ha (ja jag har redan glömt kön och jag bryr mig inte för ungen kommer bli fucked oavsett kön)

#81 - Anonym

#80 det är fan ännu vidrigare av dig att skylla och hata på ett barn som inte ens har hunnit komma till världen ännu... fy fan för såna som dig

#82 - Anonym

#80 bara för att ens föräldrar är såna så betyder inte de att barnet blir så fy fan för din vidriga kommentar detta barnet kommer sannerligen att bli smartare än sina föräldrar

#83 - Anonym

#73 skrev individer inte invandrare läs om så får ni se

#84 - Julia

Vilka äckliga människor 90% av kommentarsfältet är .. hoppas karma tar er ...smutsiga idioter.

Tipsa oss

Välkommen till Sveriges största skvallerblogg med över 100 tusen unika besökare varje vecka. Här kommer du att få en uppdatering och skvaller om Sveriges största YouTubers. Har du tips på skvaller får du gärna tipsa mig anonymt eller med din bloggadress här under eller maila mig på: SvenskaYoutubers@outlook.com