Margaux tvingas lämna Let’s dance

Igår fick Margaux lämna Let's dance och hamnar därför på en fjärde plats.

Margaux var den sista tjejen i tävlingen och hon berättar att hon tycker att det är tufft att vara tjej i tävlingen. 
 
– Det är tufft att vara tjej i den här tävlingen. Tjejerna åker ut på löpande band. Vi tjejer blir mycket hårdare dömda. Män röstar på män och kvinnor röstar på män. Det är lättare att vicka på rumpan och vara gullig när man är kille, säger hon till media. 
 
 
#1 - Anonym

Ida Warg har släppt egna brun utan sol prudukter tror ja.

#2 - Anonym

Det är väldigt sant. Tråkigt att den som faktiskt va bäst fick lämna.

#3 - Anonym

Har du sett Amanda Lundgrens senaste video när hon testar klänningar? Kolla den

#4 - kul

Nej, det handlar inte om sexism. Det handlar om vem som är mest folkkär.

#5 - Anonym

Absolut, wowowowow omg det är männens fel att margaux(wtf e hennes namn, hur stavar man det?+???++++) åkte ut ur let's dance. Det är ju omöjligt att en kille kan dansa bättre än en tjej, varför ska man låta proffs bedömma folk när man själv kan analysera folks danser och basera det på deras kön? Helt ärligt. Du åkte inte ut för att du var kvinna, du åkte ut eftersom du inte dansade bäst. Det var även fler kända tjejer som deltog och därför är sannolikheten större att tjejer åker ut flera gpnge ri rad? Kan ni kvinnor snälla sluta dra paraleller mellan kvinnor och män i exakt allting. Snyfft snyfft, allt är så orättvist. Acceptera bara att du inte var bäst? Vad är problemet.

#6 - Alicia

Kolla in Amanda Lundgrens video där hon testar klänningar, usch till de sakerna som sägs i den videon. Verkligen USCH

#7 - 💪🏽

#5 fast vi är ju alltid bäst ;)

#8 - Anonym

Vem fan är margaux? Ska man veta vem hon är?

#9 - Anonym

#8 Svensk Youtuber, om du nu varit under en sten det senaste året. :)

#10 - Anonym

Vad är en Margaux?

#11 - Anonym

Dom har säkert legat

#12 - Anonym

#11 Erkänn, det är väldigt tydligt. Kolla på deras kroppsspråk

#13 - herregud.

det var den dummaste bortförklaringen till att hon är en dålig förlorare.

#14 - Anonym

Okej jag är verkligen för feminism och allas lika värde, men att skylla på män för att dansen inte räckte till är bara sjukt! Mvh en RIKTIG feminist som inte hatar på något kön utan endast kämpar för allas lika värde (OBS inklusive män 😱)

#15 - Sofia

"Män röstar på män och kvinnor röstar på män". Det stämmer inte. Män röstar mer på kvinnor än vad kvinnor röstar på kvinnor och kvinnor dömms inte hårdare heller. Det är enbart en feministmyt bland andra att kvinnor skulle vara utsatta för att bli hårdare dömda av samhället när det kommer till karaktär, utseende, sexliv etc. Det här är enbart en fråga om att en person inte klarar av att inse och erkänna för sig själv att de helt enkelt inte är tillräkligt bra. Det handlar om att man inte kan se sanningen att man är medelmåttig när man skyller på så kallade snedvridna ideal, patriarkatet eller osynlig könsdiskriminering. Direkt patetiskt att man Kn inte rakryggat kan säga att ens prestation inte räckte till.

#14 Jag håller med dig i sak. Däremot kan man inte hävda att en feminist som hatar män inte är en riktig feminist. Att tala om feminism som en enhetlig ideologi är nästan omöjligt då det finns så många olika inriktningar av ideologin. Likväl som det finns feminister som tar stark avstånd från manshat så finns det särartsfeminism, radikalfeminism och andra inriktningar av femininism och feminister som är hatiska mot män. Däremot så är alla dessa feminister.

#16 - Anonym

#4 sant af

#17 - Besviken

Härlig fatshaming i Amandas nyaste video. Mums

#18 - Anpnym

Jag tror Marguax vet bättre än er i komentarsfältet hur lets dance verkligen är och hur folk röstar :)

#19 - Anonym

vad äre som har hänt med youtube? är det bara för mig som de inte fungerar på

#20 - Anonym

vad äre som har hänt med youtube? är det bara för mig som de inte fungerar på

#21 - Sabina

Eller så var hon bara dålig helt enkelt

#22 - A

Så fort det är motgångar för kvinnor så är det männens fel....kan hon inte bara inse att hon var sämst igår?! Ta inte med bortskämda influencers i tävlingar, dom kan ändå inte uppföra sig

#23 - Anonym

Kan ngn skriva vad Amanda sa i sin video?? Vill ej se hennes videos

#24 - Anonym

#23 Undrar också

#25 - Anonym

OMG KOMMENTARERNA TJEJEN SÄGER I AMANDA LUNDGRENS SENASTE VIDEO !!!!!

#26 - Anonym

Detta har inget med inlägget eller svenska youtubers att göra, men jag ber alla som läser detta och som planerar att titta på 13 reasons why att avstå från serien eller iallafall vara förbereda på vad ni kommer se.

Allt verkar lugnt till en början av serien, man har minskat på scener som kan vara triggande och den obehagliga, ångestskapande känslan som fanns i säsong 1 är inte alls lika stark. Det känns överlag som crewet bakom 13rw har lärt sig av sina misstag.

Men efter några avsnitt in i serien går det ner för. I sista avsnittet finns det en våldtäktsscen som är så hemsk att jag (som sällan blir påverkad av filmer och serier) satt och skakade efteråt.

Jag ville bara upplysa om detta eftersom att det troligen finns flera här som planerar att se serien. Ta hand om er.

#27 - Anonym

#23, orkade inte titta på hela men hon modellen som låter amanda testa hennes klänningar berätta något om att hon bara käkade en sallad om dagen i en(eller två, vet inte) veckor för att komma i en klänning och amanda säger typ då ”men jag har bara två dagar” och då säger modellen typ att ”det går om man vill”, sen i kommentarerna på videon skriver folk att modellen påpekat att amanda ska gå ner i vikt, kanske var det den kommentaren som dom skrev om.

#28 - Anonym

Män ses som människor och kvinnor ses som kvinnor.

#29 - Anonym

#26. Tack för upplysningen! Sitter och kollar på säsong 2 nu och är på avsnitt 9. Jag blir väldigt troggad av våldtäkt då jag själv blivit det så uppskattar verkligen att du skriver det här!

#30 - Anonym

Hallå menar ni det där mef att hon skulle gå ner ett kg och att hon själv pt sallad e gång om dagen i en vecka?

#31 - Anonym

Vad har det här med svenska youtubers att göra?

#32 - Anonym

handlar nog inte om att skaka rumpa. Gunde fick stanna pga att han är mer folkkär än margaux

#33 - Anonym

bara dålig förlorare

#34 - Anonym

Therese fick ryck på sitt senaste blogginlägg och skriver att alla haters som kommenterar hennes utseende ska försvinna! + så har hon lagt upp en ny video om varför hon inte vill vara personlig, hon kommer ej berätta om att hon kmr gifta sig, bli gravid osv

#35 - Anonym

dummaste jag hört, folk röstar på gunde därför att han är mer folkkär än margaux. Dom flesta som tittar på lets dance är äldre och vet därför inte vem margaux är.

#36 - Anonym

#34 ska du börja hata nu bara för att hon har gjort detta då eller? Hon har rätt att ryta i från åt haters som inte kan bete sig.

#37 - Anonym

#36 Nä jag håller med dig, och henne, jag suger på att uttrycka mig bara. Tycker folk ska sluta kommentera hennes utseende nu när det är en så känslig punkt för henne.

#38 - Anonym

#37 det är en känslig punkt för ALLA

#39 - Anonym

#38 Ah okej, ska du bli arg över att jag inte inkluderade alla? Förresten, nä, inte alla, jag skiter fullständigt i mitt utseende och alltid gjort.

#40 - Anonym

#39 Mer eller mindre så mår alla (majoriteten) dåligt över sitt utseende

#41 - Anonym

#40 Ja och det är verkligen hemskt, speciellt iom att det börjar i så låg ålder.

#42 - Anonym

#41 Därför ska vi inte sitta och diskutera om någon har opererat brösten osv här på bloggen när det är känsliga ämnen

#43 - Anonym

#42 Helt rätt, någons utseende är ingen annans business. dock tycker jag det är bra att sprida sådana budskap (att man ej får skriva vad som helst till folk)

#44 - Anonym

Bara så att alla vet är hon inte en dålig förlorare för hon skriver och säger själv att hon är jättenöjd och att de andra var variga semifinalister.
Och ni som säger att hon inte var tillräckligt bra, såg ni vad hon fick för poäng av juryn som var är experter? Antagligen inte om ni skriver att hon inte var tillräckligt bra, jag kan säga er att i andra dansen fick hon tre 10:or av juryn, högsta poäng...
Hon är inte en dålig förlorare, punkt slut!
Dessutom så tror jag att jag är den som vet mest om Margaux av alla som har kommenterat (är ett stort fan, har fanpage och Margaux brukar skriva med oss i grupper på instagram) jag tror jag vet mest.
#22 hon är absolut inte en bortskämd influencer, hon uppför sig visst, det ska du ha klart för dig.

Ingen borde skriva att hon är bortskämd, dålig förlorare, sämst m.m för hon är raka motsatsen.

#45 - Anonym

#44
*värdiga

#46 - Saga

#26
Tycker verkligen att de är synd att du tycker att serien var triggande. Men helt ärligt så är denna serien den ända som faktiskt talar sanningen. Att den sedan gör det i en ”Hollywood stil” kan man diskutera, men det som tas upp i serien måste vi börja prata om. Första säsongen fick väldigt mycket hat, eftersom vissa kände att den på något sätt visade sjölvmord som om det vore något vackert. Vet inte hur du tyckte om första säsongen, men från din kommentar låter du skeptisk. Enligt mig så visade inte serien självmord som något vackert och ser man de som de, så missade man helt poängen. Detta är inte menat som ett påhopp till, utan mer att jag måste få uttrycka mig. Att du tyckte serien var jobbig att titta på, är för mig ett bra tecken till en viss del. Det är dags att folk börjar ta det seriöst.

#47 - Anonym

#46 Som jag nämnde i min kommentar tyckte jag inte att hela serien var triggande. Jag tyckte bara att våldtäktsscenen var för mycket och ville varna andra.

Jag tycker att scenen där Hannah tog sitt liv i första säsongen var viktig, både för seriens plot, men även för att människor skulle se att självmord/självskador inte är något vackert eller något som vi ska romantisera. Men, den scenen hade som sagt ett syfte som tog seriens plot frammåt - det hade inte våldtäktsscenen.

Men säg att den scenen blir viktig i säsong 3 och att den faktiskt är nödvändig. Man hade enkelt kunnat göra hela scenen på ett annat sätt (t.ex genom att han ser hur han blir indragen in på toan och sen klipps det till en bild på sopkvasten.) Att visa en våldtäkt på ett sådant sätt är enligt mig inte okej.

Jag tyckte att säsongen var väldigt bra fram tills scenen. Det kännas som att teamet bakom serien har lyssnat på kritiken och jag vart väldigt glad av att se att de använder serien som ett sätt att få ungdomar att börja prata om ämnen som anses som tabu och att de har startat en hemsida där man kan söka hjälp.

Jag tyckte att serien framställde självmord på fel sätt i säsong 1. De marknadsförde serien som en serie för folk med bakgrunder som Hannahs, och att visa en serie där självmord framställs som något som kommer få folk i din närhet att sakna dig och äntligen bry sig om dig för självmordsbenägna ungdomar är inte smart. Att serien sen fortsatte och plantera frön i tittarnas huvud om t.ex att självmord är revange gjorde det bara värre.

Att du ser folks trauma och rädsla efter serien som "något bra" är aningen skrämmande. Folk blir inte triggande för att. Folk blir rädda för att de har blivit utsatta för vad de ser / de vet att det finns en chans att de blir utsatta. Det är inte bra. Jag håller med dig om att vi måste börja prata om dessa ämnen, men enligt mig är det då bättre att skapa en serie som ALLA kan titta på och diskutera utan att bli traumatiserade och rädda.

#48 - Jocke kopierar

Bara jah som tycker att jockes nya låt är jättelik pain med shipwreck..??

#49 - Anonym

26: Tack för att du kommenterade. Jag har valt att avstå från säsong 2 då jag blev otroligt nedstämd och ångestfylld efter säsong 1. Jag kämpar själv med en självmords- och självskadeproblematik, och jag har blivit sexuellt ofredad av en lärarvikarie för några år sedan. Jag fick stänga ned datorlocket flera gånger för att jag fick en sådan panik.

#50 - Saga

#47
Måste nog förklara mig. Andledningen till att jag tycker att det är bra att denna serien är en aning triggande, är för att de väcker känslor. Alla andra serier nu för tiden försöker förfina vissa saker, men denna är helt rå. Vi har kommit till den punkten i samhället att detta behövs. Och jag tycker definitivt inte att serien visade att alla kommer sakna dig om du tar sjölvmord osv. Jag tycker snarare att den visade tvärtom, rädsla över att bli påkommen över vad man har gjort. Det finns få personer i den serien som ångrade vad de gjorde. Tycker i allmänhet bara att det är synd att folk ger denna serien så mycket skit, pågrund av att den är så rå som den är. De får folk att totalt missa poängen. Förstår din tanke angående våldtäckts scenen, men samtidigt så händer de vissa och varför ska deras berättelse inte få bli hörd?

Det som helt enkelt blir triggade av serien, behöver inte titta på den. De som har blivit utsatta och känner att detta är för jobbigt borde inte titta på den. Det finns tusentals andra filmer som följer den normen så att säga. Att hitta en film eller serie som kommer görs alla nöjda, kommer aldrig ske. Men denna serien är den första i sitt slag och jag tycker det är bra att man visar denna sidan av historian med.

#51 - Anonym

#49 Trots att jag inte känner dig och att du skriver det anonymt så är jag så stolt över att du vågar berätta om det du varit med om! Du är modig. Utsätt dig inte för en serie som 13rw. Det är inte värt det. Lycka till i livet och kom ihåg att du aldrig är ensam!! <3

#52 - Anonym

#31 Hon är en svensk youtuber?

#53 - Anonym

#50 Jag vet inte om du har varit deprimerad någon gång, men när jag såg 13rw för första gången trodde jag att serien skulle hjälpa mig. Serien var överallt, marknadsförd på sociala medier, i samband med Selens Gomez, irl i form av planscher.
Ditt argument om att "man behöver inte titta om man blir triggad" faller pladask tack vare att serien vid flera tillfällen har blivit annonserad och presenterad som en serie som ska hjälpa deprimerade ungdomar. Jag trodde att jag skulle få se hur man skulle göra när man var deprimerad, för många som går igenom en depression vill inte prata med en vuxen om de, man vill lösa det själv och jag trodde att jag skulle hitta hjälp i serien. Istället visades det hur folk brydde sig om den som blivit offer för självmord. Folk som var ledsna. Folk som brydde sig. Precis som jag hade hoppats att det skulle se ut om jag gav upp. Det som jag beskriver kan du läsa hos flera andra männskior. 13rw skadar människor för att den speglar självmord ur fel vinkel. Om du fortfarande inte tror på mig så är det bara att googla, det finns flera fall där deprimerade ungdomar har sett serien och kopierat vad Hannah gjorde.

Hannah hade ingen rädsla för att bli påkommen. I seriens första säsong ville Hannah tydligt skylla sin bortgång på andra. Serien visar att det är dom runt om kring henne som orsakade hennes död. Hur tror du det känns att se det om man hade någon nära som begått självmord? Att få tankar om att det var ens fel att personen tog sitt liv. Att alltid känna skuld.

Om man jämför detta med t.ex Logan Pauls skandalvideo, tycker du att den är bra den med? Den är rå. Otäck. Men självmord händer ju, och den videon skapade en konversation om självmord. Precis som du antyder att våldtäktsscenen och serien överlag gör. Men det gör den inte mindre obehaglig.

Klart alla ska få berätta sin historia. Och på ett sätt kan jag förstå varför scenen fanns med i serien, men det jag säger är att det kunde ha gjorts bättre utan att ge folk trauma.

Jag fann scenen i avsnitt 13 så obehaglig att jag kände mig tvungen att varna mina vänner och folk överlag. Man ska inte behöva se sånt. Det skapar inte konversationer. Det skapar rädsla.

#54 - Saga

#53
Helt ärligt vet jag inte hur jag ska svara dig eller förklara. Jag har varit med om skit i mitt, skit som verkligen har knuffat mig över en kant. När denna serien kom, var det som en befrielse. Det var äntligen dax för min berättelse att höras.

Att du ens kan jämförs detta med Logan Pauls video är ju bara sjukt. Han gjorde de för visningar. 13rw gjorde de för att dom ville berätta en historia.

Det är så synd att sjäkvmord fortfarande är ett ämne som man måste hålla tillbaka om. Att man aldrig kan få säga sin riktiga åsikt. Och VISSA ska inte behöva se sånt, men de betyder inte att de ska sätta stop för alla?

Menar även att folket runt om kring Hanna, var rädda för att de de hade gjort skulle komma fram. Inte de hon hade gjort. Oxh hennes död var ju faktiskt deras fel. Att hon sedan valde att ta sitt liv, ja de är hennes val. Men jag kan lova dig att hon hörde deras röster i huvet skrika ”gö de”.

Jag tänker inte efter denna kommentar fortsätta diskussionen. Dels pågrund av att du inte kommer kunna se de från min sida och dels för att jag inte kommer kunna se det från din.

Men jag tycker att de är synd. Att man idag fortfarande tränger bort sådana historier, för att man inte vill inse sanningen. Att man fortfarande tycker att bara ena sidan ska berättas och den andra vara i mörker. 13RW är inte för personerna som stänger ner serien efter halva säsongen eller för personerna som fortfarande inte kan hantera minerna. 13RW är för personerna som är redo att återuppleva allt igen, för att folk runt omkring ska inse sanningen.

#55 - Anonym

#47
Problemet för mig är inte serien. Det har bevisats gång på gång visats att medierapportering av självmord leder till mer självmord. Detta förklarar varför vi inte ser media skriva särskilt mycket on självmord. Personligen har jag jobbat som samtalsmottagare på en telefonlinje för självmordsbenägna och har hört oerhört många historier om folk som blivit igångtriggade när de läst artiklar om hur någon begick självmord. Att göra en hel serie ägnat åt detta där man tydligt romantiserar det som "hämnd" gör det bara ännu värre.

Jag läste boken något år efter att den kom ut och den hjälpte mig verkligen att förstå varför jag kände som jag gjorde min depression. (spoiler alert) Självaste budskapet, att Clay gick efter Skylar i slutet, var menat att symbolisera hans lärande av sitt misstag från Hannah. Att ge läsaren hopp om att saker blir bättre om vi alla uppmärksammar folk i vår närhet. Självaste serien har istället valt att lägga fokus på straffa folk för vad de gjorde fel istället för vad de skulle ha gjort och det är antagligen där problemet ligger. Jag tror inte alls att filmskaparna hade dåliga intentioner med serien, men självaste genomförandet var väldigt opassande. Självmordsscenen som var menad att avskräcka folk från självmord har visat sig ha en motsatt effekt och lämnar en dålig eftersmak i munnen, som att det inte är "lika illa" eller "dramatiskt" att ta livet av sig med piller (vilket hon gjorde i boken). Hannah var betydligt mycket mer sympatisk i boken än vad hon var i serien där hon istället framstås som kall och hämndlysten, vilket gör det svårare för många att ta det seriöst. Jag känner mig oerhört kluven gällande den här serien.

#56 - Anonym

Jag är väldigt förvånad över de som hände i sista avsnittet på 13 skäl varför...

#57 - Anonym

Bara jag som märker att Therese pratar konstigt på sin senaste video? Hon typ läspar och pratar som ett barn... har hon gjort ngt med tänderna?

#58 - Anonym

#57 tycker du ska ta och sluta på peka små saker som folk gör

#59 - Anon

#57 "Idag har jag varit hos tandläkaren och fått fasader på två tänder och lasrat bort lite tandkött för att förlänga en tand. Fasaderna blev fina, men jag är inte riktigt van vid dem ännu, och jag tror jag jag tycker att ena tanden är lite för lång, så jag ska be dem slipa ner den när jag ska dit på återbesök nästa vecka." Utdrag från Thereses blogg.

#60 - Anonym

#59 Jasså, thank you <3

#61 - Anonym

jag har en bekant som har en bekant som känner en viss väldigt stor youtuber, som har börjat med vattenmelondieten, alltså att hon inte äter ngt förutom vattenmelon. vet vem det är, men vill ej skriva hennes namn. ngn annan som hört ngt om detta?

#62 - Anonym

Om du inte ens vill säga vem det är, varför är det ens värt att nämna? 😂 Och so what om hon kör någon diet?

#63 - Anonym

#62 Denna person är väldigt populär och har en image om att hon är en sån bra förebild, så det är lite konstigt att hon kör på vattenmelondieten... men ah jag kanske skriver vem det är senare.

#64 - Anonym

herregud säg bara vem det är, sjukt irriterande när folk säger A men inte B

#65 - Anonym

#62 Denna person är väldigt populär och har en image om att hon är en sån bra förebild, så det är lite konstigt att hon kör på vattenmelondieten... men ah jag kanske skriver vem det är senare.

#66 - Anonym

#65 så man kan inte gå på en diet och vara en bra förebild på samma gång? Och om något är det väl jättebra att hon inte går ut om sin diet offentligt så yngre tar ”inspiration” när dom inte är färdigväxta, eller så att folk som lätt blir triggade av sådant kommer tillbaka i gamla banor. Men vill någon gå på en diet, och dessutom inte ens går ut med det så någon blir triggad, ser jag inte vad som är felet

#67 - Anonym

#63 det är inte dom själva som väljer att vara en förebild, dom har aldrig sagt att dom vill vara en förebild utan det är allmänheten olika personer som ser upp till en person. MEN denna personen har själv inte valt de så sluta säga att man är förebild när dom inte själva vill

#68 - Anonym

#63 Ah, men snälla. Om du inte ska säga, varför ens nämna det? Barnnivå.

#69 - Anonym

Asså den här youtubern är ju faktiskt redan helt ok normalviktig, visst hon har mått dåligt över sitt utseende (vem mår ej dåligt över det) men att leva på vattenmelon hela dagarna... typ max 150 kcal per dag... det är ju svält.

#70 - Anonym

Asså den här youtubern är ju faktiskt redan helt ok normalviktig, visst hon har mått dåligt över sitt utseende (vem mår ej dåligt över det) men att leva på vattenmelon hela dagarna... typ max 150 kcal per dag... det är ju svält.

#71 - Anonym

Asså den här youtubern är ju faktiskt redan helt ok normalviktig, visst hon har mått dåligt över sitt utseende (vem mår ej dåligt över det) men att leva på vattenmelon hela dagarna... typ max 150 kcal per dag... det är ju svält.

#72 - Anonym

#71
Tror knappt hon bara äter vattenmelon de e bullshit

#73 - s

Misslisibells senaste video där hon pratar om shorts.... YIKES

#74 - Anonym

#73 och?

#75 - Anonym

#73 Omg call the police

#76 - Anonym

73: Hahaha vad är det för fel på videon? Hon säger ju själv att hon fullständigt skiter i vad andra har på sig, så förstår inte varför alla skulle hänga upp sig.

#77 - Anonym

73: Hahaha vad är det för fel på videon? Hon säger ju själv att hon fullständigt skiter i vad andra har på sig, så förstår inte varför alla skulle hänga upp sig.

#78 - Anonym

Omg Therese sa i sin senaste video att hon har ätit massa vattenmelon den senaste månaden. #61 Är det det du menar?!?!?

#79 - Anonym

Omg Therese sa i sin senaste video att hon har ätit massa vattenmelon den senaste månaden. #61 Är det det du menar?!?!?

#80 - Anonym

Omg Therese sa i sin senaste video att hon har ätit massa vattenmelon den senaste månaden. #61 Är det det du menar?!?!?

#81 - Anonym

Tänk att tjäna flera 100 tusen kr per video för att få måla i anteckningsböcker, asså ahjendsfpovijok

#82 - H

Skriv om att vald reiser kopierat sin nya låt.. kolla på verz video om de

#83 - Paulina

Det är PATETISKT hur både Therese och Felicia påstått att "85% av mina följare är faktiskt över 18 år". Hahaha asså vilken värld lever dom i?

#84 - Anonym

#83 Hahahha är det så att de på riktigt missförstår eller bluffar de bara/spelar dumma?

#85 - Paulina

#84 Dom hänvisar alltid till sin statistik. Men UPPENBARLIGEN har dom allra flesta fyllt i en felaktig ålder. När jag skaffade ett konto skrev jag att jag var 47 år, för att få tillgång till alla videos. Är man 18 år får man inte se alla videos och är man under 13 får man inte ha ett youtube-konto överhuvudtaget. Men ja, dom framstår ju som väldigt blåsta när dom inte har en rimlig verklighetsuppfattning.

#86 - Anonym

Therese Lindgren har tidigare gjort både betald reklam och samarbeten med Natural Cykles… och nu skriver hon ett inlägg om att hon inte har koll på sin cykel. Alltså använder hon inte ens appen………………………………………………………………………………..PS: är sugen på att själv starta en blogg om youtubers, hade skrivit mycket mer än du gör, Ida.

Tipsa oss

Välkommen till Sveriges största skvallerblogg med över 100 tusen unika besökare varje vecka. Här kommer du att få en uppdatering och skvaller om Sveriges största YouTubers. Har du tips på skvaller får du gärna tipsa mig anonymt eller med din bloggadress här under eller maila mig på: SvenskaYoutubers@outlook.com