Margaux bikinibild väcker reaktioner

Margaux har på Instagram lagt upp en bikinibild och en del har reagerat på att hon inte ser hälsosam ut och de är rädda att unga tjejer tar efter. 
 
Under bilden har det skapats en stor diskussion där hennes följare diksuterar vad hon sänder ut för signaler med bilden. 
 
#1 - Anonym

Varför blir alla så sura när någon som är smal lägger upp en bild eller uppmuntrar till det?? När någon av dessa jävla tjockisyoutuberna lägger upp en bild på deras jävla fetma blir alla så glada jävla dubbelmoraler hela bunten. Om ni är tjocka eller smala spelar ingen roll :)

#2 - !!!!

Om en överviktig person lägger ut en bild så hurrar alla och berättar hur bra det är att dom vågar visa sina vackra och bra kroppar. Men när en person med lite mindre fett på kroppen (som jag till exempel, och jag mår hur bra som helst) då blir det ett jävla hallå och folk blir så jävla sura och berättar hur dåligt det är att dom (i detta fall Margaux) "uppmuntrar" till undervikt. Det är lika farligt att vara överviktig om inte farligare. Kan folk sluta dra så mycket slutsatser om att folk som är smala lider av någon jävla ätstörning eller inte mår bra. VI KAN MÅ BRA TROTS ATT VI ÄR SMALA. Margaux måste kunna visa sin vackra kropp trots att hon är smal (PRECIS LIKA MYCKET SOM ÖVERVIKTIGA KAN VISA HUR FINA DOM ÄR) utan att få en massa hat om att hon uppmuntrar folk till att gå ner i vikt. Och vart i helvete ser ni att hon uppmuntrar till viktnedgång? Det är så hon ser ut så DEAL WITH IT.

#3 - Anonym

Vad sänder man ut för signaler om man är överviktigt?

#4 - Anonym

Vad är problemet det är hennes kropp?? Ska hon inte lägga upp en bild på sin kropp bara för att man kan bli påverkad. Som om att hon är den enda med smal kropp som lägger ut vild på det

#5 - Anonym

Hon kanske inte hann äta så mycket när hon tränade under Lets Dance. Behöver inte alls vara ätstört beteende

#6 - Anonym

Hon är smal, MEN hon ser frisk och stark ut. Alla människor, oavsett storlek, borde kunna lägga ut bilder på sina kroppar UTAN att folk ser nån slags laddning i bilden. Okej om hon hade skrivit nåt i stil med att alla borde se ut som henne, men det är ju liksom bara en glad och somrig bild. Suck!

#7 - N

Var sig man är smal,överviktig,lång,smal,tjej,kille , icke binärmåste man väll få lägga upp en bild på sig själv? Varför måste alla hetsa över en harmlös bikinibild? Jag förstår vad ni menar, tro mig men ska vi inte låta alla kroppsformer synas på våra sociala medier ? Kram N

#8 - Anonym

Kommentera aldrig någon annans kroppppppppp

#9 - Anonym

https://www.nyteknik.se/samhalle/den-goda-fetman-finns-inte-6917472

#10 - Alma

Hon kanske bara är smalare? Vissa har ju svårare att gå upp i vikt än andra.

#11 - Anonym

Får hon inte vara smal eller?

#12 - Anonym

That moment när folk säger att man ska vara sig själv men kommer med en massa hat och bara hallå nej så där smal få du icke vara

#13 - Hfyn

Antingen så "bidrar msn till fetma" om en överviktig person lägger ut en sådan bild, medans om en smal person lägger ut en sån bild "bidrar dem till anorexia etc"... vart den är samhället på väg?

#14 - Anonym

#13 jag fråga de samma till dig vart är du på väg?

#15 - Anonym

#14 Huh?

#16 - Anonym

Jag förstår verkligen inte. Det är ju hennes kropp. Ska hon behöva "gömma den" i media bara för att vissa kan bli påverkade av det? Detta är ju fånigt. Är det bara överviktiga som ska få ta lättklädda bilder eller? Herregud

#17 - Lina

Alltså va? Vem har sagt att hon har ätstörningar eller liknande för att hon är smal? Förespråkar hon att vara smal bara för att hon lägger ut en bild på sin kropp? Ska hon inte få vara stolt för sin kropp, eftersom den ser för smak ut? Ska inte kraftigare människor få lägga ut bilder för att det förespråkar hetsätning? Vem har ens sagt att alla större människor äter för mycket? Är själv naturligt smal, jag är byggd sådan. Jag äter hälsosamt, det är inget jag kan göra något åt. Min mamma är lite kraftigare byggd och tränar, hon äter inte ohälsosamt. Ska vi båda skämmas för våra kroppar för att vi förespråkar det ena och det andra? Finns visst bara två fack att stoppa in kroppar i nu för tiden: tjock och smal. Båda är visst så ohälsosamma och dåliga. Vem fan ska man vara då.

#18 - Anonym

Oj, vad annorlunda det är med komentarer om man är underviktig än överviktig...

#19 - Anonym

https://youtu.be/qtppGyToBBQ

#20 - Anonym

Varför får man kommentera smala personer med hälsa som argument men inte överviktiga? Vissa är naturligt väldigt smala hur mycket dom än äter (Jag tex) det ligger i generna.

#21 - anonym

är själv smal men reagerar ändå på bilden. det är skillnad på att vara smal och hälsosam och smal som på bilden. samma sak gäller överviktiga. skillnad på att ha fettma och lägga ut bilder som uppmuntrar till det, och att lägga ut bilder på sig själv där man är lite överviktig.

#22 - sabina

Kan folk sluta bry sig hur andra ser ut? sköt er och era kroppar själva..

#23 - Anonym

Felicia Bergström kanske då inte heller är det perfekta. Det hon gör är värre, Margeux lider (som vi vet) inte av någon ätstörning och äter även näringsrika måltider och tränar en rimlig mängd. Men Felicia pratar så mycket om att vi ska älska våra kroppar men de som är kraftigt överviktiga ökar risken för så många sjukdomar som kan leda till döden. Det är klart att man kan ha en större kropp naturligt men att inte träna, äta kött (från andra länder speciellt) och helfabrikat 3 gr om dagen är INTE hälsosamt. Hon bidrar inte till kroppspositivitet och är inte en bra förebild tillskillnad från Margaux.

#24 - W

Antingen får ALLA ÄLSKA SINA EGNA KROPPAR OAVSETT STORLEK, eller så är hela den idén bara bulls***! Ida Warg är smal å får visa sin kropp, Sara Songbird är inte smal och får visa sin kropp. Vad f*n vill nån visa sin kropp, låt den! Var inte "alla kroppar lika fina och vackra" och "din kropp ditt val"? Eller har det ändrats på ett dygn?

#25 - Caloveline

Varflr kommenterar man så öppet om detta? Hom kanskw tar åt sig o blir ledsen?? Ta det privat med henne istället 🙃🙃
Www.caloveline.com

#26 - Anonym

Är man tjock och lägger upp bild på sig i bikini, ja wow! Få är man fantastisk på alla sätt!! Är man smal och gör detsamma? Nä fy, det får man absolut inte. Äckliga människor som tror sig ha rätten att kommentera en annans kropp bara för hon är smal. Mvh en som är smal och knappt kan gå upp i vikt. Det är ni som bidrar till att folk mår dåligt.

#27 - Anonym

#14
Utveckla ditt "svar" istället lmao

#28 - Anonym

Gud va fel detta är på såååå många sätt! Folk uppmuntrar hela tiden om att man ska älska sin kropp och att man är vacker som man är... Vad visar detta? Att hon inte får vara stolt över sin kropp? Hon ser ut så och man kan inte skriva att hon pushar folk åt fel riktning! USCH PÅ FOLK

#29 - Anonym

Alltså vad är folks problem? Ska inte en smal person få lägga ut bilder på sin kropp?

#30 - Anonym

Unga kan väl tänka själva och skaffa en egen personlighet?

#31 - Anonym

Idiotiskt att folk kommenterar skit när en smal person sätter upp en bild o hyllar när en tjock sätter upp en bild, IDIOTISKT! Vissa är smala, vissa är tjocka. Deal with it!! var och en har rätt o sätta upp en bild på sin kropp oberoende hur de ser ut. Vissa är naturligt smala, vissa är naturligt tjocka. Vissa har lätt o gå upp i vikt, vissa kan int gå upp i vikt. Men SKIT SAMMA man har ändå rätt att sätta upp en bild på sig sjäv UTAN att folk kommenterar.. idioter

#32 - Anonym

Om någon ”tjock” hade lagt upp en likadan bild hade de hyllats även fast deras vikt oftast är mer ohälsosam skevt

#33 - n

Fy fan för denna vikthets som finns idag mot smala personer. Är en person naturligt smal är den ful och osund medan en tjock person är vacker och härlig.

#34 - Hannele

Det är fan ingen rättighet att kommentera någons kropp, tjock eller smal! Nu får det vara bra! 🤬

#35 - Anonym

Vad sätter andra människor för kroppsideal på smala människor, snälla låt dom va. Lika ohälsosam att vara tjock som smal och lika taskigt och berätta det för den ena som den andra

#36 - Sandra

Människor borde sköta sitt eget liv och låta folk se ut hur fan man vill.

#37 - Evelina

Nu får människor fan ge sig! Det är en sak när influencers pushar för ett ohälsosamt ideal eller när de snackar om att de måste springa direkt efter en hamburgare, MEN det enda margaux har gjort är att lägga upp en bild på sig själv i bikini och människor har MAGE att klanka ner på det! Ska hon behöva gå upp i vikt för att unga tjejer inte ska få dåliga tankar? Nej det är kanske dags för alla föräldrar att ta ansvar istället och lära sina barn från början hur man ska tänka kring sin kropp. Idioti!

#38 - Evelina

Nu får människor fan ge sig! Det är en sak när influencers pushar för ett ohälsosamt ideal eller när de snackar om att de måste springa direkt efter en hamburgare, MEN det enda margaux har gjort är att lägga upp en bild på sig själv i bikini och människor har MAGE att klanka ner på det! Ska hon behöva gå upp i vikt för att unga tjejer inte ska få dåliga tankar? Nej det är kanske dags för alla föräldrar att ta ansvar istället och lära sina barn från början hur man ska tänka kring sin kropp. Idioti!

#39 - Anonym

Har ni glömt bort att hon var med i let's dance och tränade flera timmar om dagen i fler månader? Klart man blir smalare då. det är bara att kolla på Blondinbella eller Steffo - båda gick ner sjukt mycket i vikt.

Tipsa oss

Välkommen till Sveriges största skvallerblogg med över 100 tusen unika besökare varje vecka. Här kommer du att få en uppdatering och skvaller om Sveriges största YouTubers. Har du tips på skvaller får du gärna tipsa mig anonymt eller med din bloggadress här under eller maila mig på: SvenskaYoutubers@outlook.com