Manfred och Michelle får kritik

En twittrare har kritiserat Manfred och Michelle i en gammal video där Michelle tar över Manfreds tinder.

Twittraren menar att de gör sig roliga på tjejers bekostnad och hon ber de att avgå.

Sara Songbird svarar att Tinder takeovers är en trend som många gjort och menar att andra personer som gjort liknande videos också bör få kritik. 
 
#1 - Anonym

Hej lättkränkta Sverige fy fan va trött jag är på detta landet

#2 - Anonym

Lol han kan verkl inte ta kritik 😭

#3 - Anonym

Jag skäms för den här generationen ...

#4 - Anonym

så löjlift, tjejerna i videon sa ju att dom fick använda materialet?

#5 - Anonym

Varför blir män så kränkta hela tiden. Lixom lär er ta kritik.

#6 - Anonym

Det finns en anledning varför jag hatar dem flesta människor

#7 - Anonym

Tror att Sara hade agerat på ett helt annat sätt om det var någon som hon inte är kompis med som hade gjort videon.

Jag tycker att dessa typer av videos (typ ents tinder takeover) är väldigt underhållande, men jag kan även förstå hur det måste kännas att bli grundlurad och skrattad åt och sedan se en video med ens konversation på en stor youtubers kanal. Kan bara tänka mig hur jobbigt det måste vara att swipa höger på en människa som man finner attraktiv / som man vill prata med och försöka prata med personen och bara få tillbaka dryga och konstiga medelanden samtidigt som man är helt ovetande om att folk sitter och skrattar åt en.

#8 - Anonym

Älskar Emmy

#9 - Anonym

MARGAUX pussade danspartnern i leta Dance, har inte hon pojkvän?

#10 - Anonym

#9. Men herregud...

#11 - Anonym

#9
Hahahahahahahaha

#12 - Anonym

#7 håller verkligen med. Tror även Sara hade agerat annorlunda om det istället handlade om "överviktgAa" eller liknande.

#13 - Anonym

#9 Margaux och hennes pojkvän har ett väldigt skumt förhållande.

#14 - Anon

#7 Håller med. Jag hade känt mig jävligt förnedrad om jag var en av personerna i videon, men det gäller ju även killar. Det är inte bara tjejer som kan vara känsliga. Oavsett vem personen är tycker jag det är elakt att driva med folk så, även om de senare gav sin tillåtelse att vara med på youtube. Det är ju speciellt elakt om personen sedan innan har problem med självkänslan och sådär, vilket man aldrig kan veta när man driver med en random person så.

#15 - s

Jag förstår Emmy. När jag själv matchar med killar, blir jag så glad när de börjar en konversation. Men sen när det visar sig vara ett skämt, då de kanske sitter ett helt gäng och gör en tinder-takeover på personen så känner jag ju mig lite sviken. Kan inte tänka mig hur det hade varit om det hade varit var en person som jag såg upp till..

#16 - Anonym

BURN

#17 - Anonym

Om inte Sara varit vän med Manfred så hade hon tagit totalt motsatt parti haha. Harmlös video av Manfred, det håller jag med om. Det jag tycker är äckligt skrämmande är Saras ”vändakappaneftervinden”-beteende gällande ALLT

#18 - Anonym

asså manfred är så jävla snaaark

#19 - anonym

Att kalla Jockiboi rasist ekar av landsortsförakt
KULTURKRÖNIKA Internet har gett oss en rå inblick i hur folk tänker – eller inte tänker. Emanuel Karlsten kommenterar att Sveriges största Youtuber portas från Guldtuben. http://www.gp.se/kultur/kultur/att-kalla-jockiboi-rasist-ekar-av-landsortsf%C3%B6rakt-1.5835493

#20 - Anonym

Videon släpptes den 16/11 2017, varför har ingen reagerat tidigare?

#21 - Ari

Nu var det ett bra tag sedan jag tittade på videon, men är inte poängen med Tinder Takeover att det är pinsamt för den personen vars Tinderkonto blir övertaget? Dvs att den som tar över skriver massa pinsamheter och den som äger kontot skäms? Inte att de sitter och skrattar åt personerna de skriver med?

#22 - Anonym

haha standard kränkt kille när man inser att kritiken är legit att rikta uppmärksamhet nån annanstans: "hatar uttrycket avgå" MEN OOOOCH? DU FATTAR VÄL KRITIKEN OAVSETT ETT VISST UTTRYCK? som om man INTE fattar Emmys poäng, trots hennes val att använda uttrycket "avgå"? Avgå är dessutom ett avtryck som VARJE människa som inte bott under sten VET inte betyder "avlida", utan bara en standard fras som ungdomar använder, hahahaha leeeeek dum Manfred när det passar dig

#23 - Ps

Hon har mens

#24 - Anonym

Alltså Emmy har gjort sig "känd" genom att bråka med offentliga människor. Redan för typ 4 år sen höll hon på så. Hon har själv lagt ut killars konversationer på hennes blogg(vet dock inte om hon har den kvar) men har fått tagit bort av skitstorm osv. Man kan säkert gå in på hennes twitter och hitta en massa gamla bråk, hon har förnedrat folk både hit och dit.

#25 - Anonym

Sara... bara för att något är en trend betyder det inte att det är bra. Hur gammal är hon?

#26 - kolla hennes twitter

Men snälla Emmy Winther har ju psykos och blir arg för allting. Tror hon e skön

#27 - Anonym

Så Bente vill börja jobba på kfc..för hon gillar kfc... Inte direkt som att hon kommer få sitta och käka hela dagarna. Snabbmatskedjor är extremt stressiga arbetsplatser, och vi har alla sett hur hon inte kan hantera stress. Hon satt liksom och grät och sa att hon inte ville leva mer när madlady slutade samarbeta med henne..

#28 - Anonym

Var kan man se att Margaux pussade danspartnen i let's dance?? Låter konstigt

#29 - Kattis

Margaux och dansaren pussade varandra i dansen som en del av rutinen. Tänk på skådespelare som ibland pussar, hånglar och "har sex" med andra trots att dom är i en relation. Jag är hundra procent säker på att ingen vuxen hade brytt sig om den pussen.

#30 - Anonym

#27 tänk när dom googlar henne, skulle vilja se deras min lol

#31 - Anonym

Manfred är den tröttaste jäkeln på Youtube, AVGÅ! Så less på en som skickar kukbilder och ändå tar varje chans han får till att kalla sig feminist.

Heja Emmy!

#32 - Anonym

Manfred är den tröttaste jäkeln på Youtube, AVGÅ! Så less på en som skickar kukbilder och ändå tar varje chans han får till att kalla sig feminist.

Heja Emmy!

#33 - Anonym

"I mitt vokabulär betyder det dö/avlida" är grabben efterbliven eller bara dålig på härskarteknik? Både och kanske?

#34 - Anonym

Asså att Sara som säger att hon står så jävla hårt för att kvinnor inte ska utsättas för kränkningar av män etc, hur agerar hon här? Hon verkar hålla sina youtube vänner hårdare om ryggen än att göra det hon sägs stå för. Fan asså, hade detta hänt henne eller Michelle själv hade hon förmodligen ansett att det är kränkande och fel, man skämmer ut folk på internet, tinder ska vara privat OAVSETT, blir så fucking arg på dethär även om det är anonymt, personen som blir utsatt kan må hur jävla pissigt som helst psykiskt, och det vet ingen, denna video kan ha tryckt ner en persons enda självförtroende. Detta ÄR mobbning och det är helt fucked upp. Har tappat all respekt för Sara

Tipsa oss

Välkommen till Sveriges största skvallerblogg med över 100 tusen unika besökare varje vecka. Här kommer du att få en uppdatering och skvaller om Sveriges största YouTubers. Har du tips på skvaller får du gärna tipsa mig anonymt eller med din bloggadress här under eller maila mig på: SvenskaYoutubers@outlook.com