#1 - Anonym

neej snälla

#2 - Anonym

Alla är vi unga och dumma och det går att tatuera över den om man vill

#3 - Anonym

oooh wow vad mycket att ångra.. wtf ser ut som han har skrivit det med en fucking penna

#4 - Anonym

Ni borde kolla på tv programmet Tattoo Fixers så får ni se på riktigt dumma tatueringar innan ni skriver hat till Manfred

#5 - Anonym

Är det bara jag eller skryter han om att han dricker och är full?

#6 - Anonym

#5 det är du som bara är en allmän idio*t

#7 - Anonym

#6 "idio*t"... Ironi på ny nivå.

#8 - Anonym

#7 finns ingen ironi i min mening

#9 - Anonym

Hahahahahaha fyfan vad rolig tatuering. Såna små fylletatueringar som inte gör någon skada är riktigt jävla roliga

#10 - anon

åhh nej vad pinsamt

#11 - Anonym

Om det är det enda han ångrar så har han ett liv jag skulle vilja ha bara en väldigt liten del av.

#12 - Anonym

#11 det står ju "jag ångrar inte mycket här i livet"... = han har fler saker att ångra men inte så mycket

#13 - Anonym

#5 D*u är en j*ävla idio*t <*3

#14 - Anonym

#5 vad är det är skryta över? Dom flesta som är 16+ dricker, har druckit eller vill testa på att dricka

#15 - Anonym

Ben "promotar" snatteri i sin senaste video. Hoppas alla barn som ser videon har kul :)

#16 - Anonym

Jannis pappa har köpt sexuella tjänster från kvinnor till Jon Olssons svensexa. Är detta ok?
Och ni som tänker svara: "Det gör ju inget så länge de kvinnorna vill det!" Läs på om den industrin innan, och läs på om kopplingarna till trafficking.

#17 - Anonym

#15 Vad gör han? orkar ej kolla hehe

#18 - Anonym

Ida Warg skrev på sin blogg att hon inte vet om hon ska vaccinera sitt barn eller inte.... :////////

#19 - Anonym

#17 Ingen big deal egentligen. Han visar när han går in i en matbutik och tar godis utan att betala för det som en rolig grej för att tjäna pengar på ett lotteri. Nackdelen är ju om barn ser det och inte förstår att han egentligen faktiskt har betalat utan att visa det för kameran.

#20 - A

Jaaa... det är ju iaf inte värre än jockes jävla tatueringar som beskriver hans kvibnnosyn som han valt att tatuera ett litet sträck över..........

#21 - Anonym

Har inget med detta å göra men är det nån som vet om Linn har gjort sina bröst

#22 - Anonym

#21 Jag tror bara att hon har gått upp i vikt, och brösten växer eller förminskar hela tiden. Det gör mina iaf med min svajande vikt hehe

#23 - Anonym

Lol min kompis tatuerade in "fuck vegans and eat meat" och idag är han vegan :')

#24 - Anonym

#21 detta har redan diskuterats och sluta kommentera om andras kroppar och utseende de är jävligt vidrigt gjort av er

#25 - J

Äsch så illa var den ju inte! Jockibois ”I ❤️ vodka” och ”I ❤️ hoes” är ju värre även fast dem är överstrukna..

#26 - Dedu

Ser ut som att vara gjord med en penna

#27 - Anonym

#16 Har du kolla på deras senast video ? Janni säger att det va hon som beställde stripporna och hon visste om det så ta det lungt :)

#28 - Anonym

#27 Jag snackar om vilka budskap det sänder om objektifiering av kvinnokroppen och hur industrier som trafficking gynnas av det. Inte hur hon ev. blev kränkt eller inte.

#29 - Anonym

#16 Asså lägg ner detta snacket nu inget fel med ha strippor en strippa är underhållning och inte till för sex väx upp för fan

#30 - Anonym

#38 så du tycker att Jannis pappa är en människa som kommer att våldta dessa strippor när han själv ha en fru? hahha dina kommentarer är fan skeva

#31 - Anonym

#30 Jon Olssons ska de stå

#32 - Anonym

#30 Nej det menar jag inte. Jag pratar om industrier och strukturer. Är det svårt att hänga med? Tips: läs på om trafficking och hur det hänger ihop med andra typer av industrier, om du är intresserad såklart. Om inte, så bry dig inte om att kommentera för ärligt talat kan jag inte hålla på att utbilda dig.

#33 - Anonym

#32 sluta kolla på Hollywood filmer och kom tillbaka till verkligheten

#34 - Anonym

#33 Du borde vakna ur din bubbla och inse att verkligheten inte är som du har föreställt. Sluta hänvisa till hollywood-filmerna (som jag överhuvudtaget inte konsumerar av etiska skäl), för det framställer dig som otroligt okunnig. Usch och fy. Antingen är du för ung eller så har du skolkat för mycket, men när jag gick i 7:an så pratade vi väldigt mycket om sånt här och jag trodde ärligt det var common knowledge. But no.

#35 - Anonym

#34 palla såna som dig LOL

#36 - Sabina

#21 har sett bilden på hennes bröst som hennes ex spred. Dom är inte äkta det ser man klart å tydligt. Men vad spelar de för roll? Låt henne göra dom om hon vill

#37 - Anonym

#35 Vet, blir trött på mig själv ibland :/

#38 - Anonym

#36 sluta diskutera om andras kroppar och utseende så jävla vidrigt när de är såna känsliga ämnen

#39 - Anonym

#30
Ja klart som fan han hade kunnat våldta stripporna även om han har en fru

#40 - Anonym

#18 Om hon inte vaccinerar är hon dummare än vad jag trodde. Bra att riskera sitt och andras barn hälsa, liksom.

#41 - Anonym

Kan direkt säga att även om han inte tatuerar över den så kommer den med tiden att "försvinna" nästan helt. Alla tatueringar bleknar och tynar, med sånt tunt streck kommer den inte ens synas om några år

#42 - Anonym

#40 det är upp till var och en att bestämma, det är lika farligt att ta spruta och få farliga biverkningar då autism är en biverkning som kan påverka kroppen efter sprutan eller få andra sjukdomar

#43 - Anon

#42 Att vaccin kan orsaka autism är en myt. Forskningen har inte hittat något som skulle tyda på ett samband.

#44 - Anonym

#42 Att vaccin orsakar autism är en myt som motbevisats för länge sen. Det finns de barn med autoimmuna sjukdomar som inte kan vaccineras pga svagt imunförsvar och då måste förlita sig på att andra vaccinerar sig för att själv inte bli sjuk. Att inte vaccinera sitt barn utsätter inte bara det för allvarliga biverkningar, utan kan också vara direkt dödligt för de med svagt immunförsvar.

Att inte vaccinera är INTE upp till var och en, utan ett måste för att undvika epidemier av exempelvis mässlingen - något som redan skett i Göteborg pga hippies som vägrar vaccinera.

#45 - Anonym

#44 för högt bly värde i sprutorna orsakar störningar i hjärnan.. Jag har själv autism och har för högt bly värde i kroppen anledningen är sprutor som man tog när man gick i grundskolan

#46 - Anonym

#44 dessutom kan man få oförklarliga epilepsi anfall som biverkning de finns forskningar och är ingen myt

#47 - Anonym

Nej, du har fel. Detta går inte att diskutera, det finns en enormt stark vetenskaplig konsensus för vaccinationer, att säga att "vaccinationer ger höga blyhalter som leder till autism eller oförklarliga epilepsianfall" är så verklighetsfrånvänt och pseudovetenskapligt att jag + hela medicinska vetenskapen får kollektiv panik för att det är så dumt.

#48 - Anonym

Vilken intressant nyhet. Tror jag kissar på mig av spänning,

#49 - Anonym

Kan vi snälla bara diskutera Jockes uttalande på "äckligt falskt". Han pratar om att Jonna skrev ett inlägg på hennes blogg där de har kastat bort resor för sammanlagt 200k av diverse anledningar. Bloggen har 5 kommentarer på det inlägget varav en kommentar är Jonnas. På det inlägget så var det EN person som tyckte att det var bortkastade pengar och otroligt ansvarslöst etc. Vad säger Jocke I bloggen - "då kommer denna pk-arme och säger hur äcklig hon är, att hon inte ska sitta och snacka om klassat, hur dum i huvudet hon är" ALLTSÅ VA. VAD SNACKAR DU OM DITT JÄVLA STOLPSKOTT. Mer lättkränkt människa får man leta efter.

#50 - Anonym

#49, på denna bloggen finns kommentarer där folk påpekar hur dom kan snacka om klasshat men samtidigt slänga bort 200 tusen på resor dom inte åker på. så jocke är här inne och läser ändå :)

#51 - Anonym

#50, jaha! Men då kan man väl la säga det? Blir ju så fel när han säger att det är en pkarme på jonnas blogg när det var en kommentar

#52 - Anonym

#49 Är väll du som är lättkränkt som reagerade på det Jonna skrev? Varför ska allt vridas och vändas? Det finns en artikel i nyheter24 dessutom om det Jonna skrev!

#53 - Anonym

#49 Hur kan Jocke vara lättkränkt? Hahahahaha

#54 - Anonym

#49 Det är väll mer lättkränkt att ens reagera på det Jonna skrev isåfall?

#55 - Anonym

Pengar ≠ Klass

Till alla som klagar på att de nämner "klasshat"

#56 - Anonym

#55 Helt rätt, majoriteten på denna blogg är helt ute och cyklar och har ingen aning om vad klasshat är överhuvudtaget.

#57 - Anonym

Antyder ni att Joakim inte tillhör en överklass?
Han tillhör det ekonomiska toppskiktet i samhället, han har ett enormt inflytande över människor genom sina diverse kanaler. Han kan skapa sig en musikkarriär utan att kunna producera musik, skriva böcker utan att kunna skriva böcker.

Han har en mycket stor maktställning och massa pengar, snälla beskriv hur han tillhör en arbetarklass som gör att han blir utsatt för klasshat. PS det räcker inte att inte vara utbildad.

#58 - Anonym

#57 det du skrev beskriver nog precis det hahaha

#59 - Anonym

#57 helt rätt

#60 - Usch

Äckliga calvin klein fuckboy!

#61 - Anonym

Fattar inte hur 90% på just denna blogg enbart kan koppla ihop pengar med överklass, klasshat bygger verkligen endast inte på pengar snälla människor

#62 - Anonym

Jocke bor i ett välbärgat område, han tjänar bra med pengar, etc. han kanske inte räknas som överklass men någon underklass eller arbetarklass är han ju definitivt inte.

Han är en hycklare som använder ”klasshat” som argument för att Östermalm-societeten inte gillar honom. Kan han pissa bort 200 000kr på ett år och samtidigt klaga på att renoveringar kostar pengar så är han INTE ett offer av klasshat.

Många ogillar honom för det han gör och säger. Det har INGENTING med klasshat att göra. Men jag antar att det är lättare för honom att hantera hatet om han vrider det till det istället för att faktiskt förstå att det han säger och gör inte är okej och att i förekommande fall sticker hans pengahantering folk i ögonen.

#63 - Anonym

Personligen är mitt problem INTE att de slösar bort 200 000 kr på ingenting (deras pengar - deras val).
MEN, det beteendet rimmar illa med allt det som Joakim försökt argumentera för under hela Guldtuben-debaklet. Dvs, att allt hat mot honom handlar om klass.

Kära Joakim, om du mot förmodan läser detta: acceptera att många ogillar dig på grund av ditt beteende, dina utspel och dina åsikter. Ingenting annat. Vad du har för klass är helt irrelevant. Och hur gärna du än vill tro att du är i underläge, och är en del av underklassen eller arbetarklassen, så är du inte det längre. Du tjänar alldeles för bra, och FRAMFÖR ALLT, har du alldeles för mycket inflytande på andra människor för att kunna bli utsatt för klasshat. Någon av lägre klass har inte det inflytandet du har. Folk i arbetarklassen har generellt inget inflytande alls.

Så istället för att sparka vilt omkring dig, ta tillvara på situationen du finner dig i just nu. Ta tillvara på fördelarna och gör något produktivt och bra av det, istället för att ta på dig en offerkofta som ändå inte kommer hålla dig varm. Bygg inte ditt liv på hat.

#64 - Anonym

#63 om du ogillar honom varför lägger du och alla andra ner er tid på att skriva långa texter anonymt? det är deras förlust att slösa pengar

#65 - Anonym

#64 för att poängtera hyckleri. Och för att jag har för mycket fritid.

#66 - Anonym

#65 det är fortfarande deras förlust och inget som berör ditt liv så vem fan bry sig låt dom slösa om dom vill

#67 - Anonym

#66 det har jag aldrig sagt något om. De får slösa precis som mycket dem vill - deras pengar, deras val. Men hyckleriet är fortfarande en bestående faktor, tyvärr, och det är det jag poängterar, inte vad de gör med sina pengar :)

#68 - Anonym

#67 INGEN BRYR SIG

#69 - Anonym

#63 äntligen någon med rätt åsikter

#70 - Anonym

HAHAHHAHA

#71 - Balala

Den är ju så liiiiten, lätt att ta bort eller att täcka över med en ny😂😂😂

#72 - Anonym

#68 slut på argument? ;)

#73 - Anonym

#72 NEJ men INGEN BRYR SIG BARA SIMPLE AS THAT

#74 - Anonym

Tror inte folket som kommenterar här vet vad arbetarklass innebär. Slå upp definitionen och tänk igenom ett varv och kom tillbaka med ett klarare huvud. Tack för mig :)

#75 - Anonym

Undra hur det hade sett ut om alla hade gått och klaga på sina diagnoser såfort man ska göra något eller något gått fel.

#76 - Anonym

#75 beror på vilken diagnos man har och vilka svårigheter man har inom diagnosen

#77 - Anonym

#75 en del med diagnoser t.ex asperger klara inte av att resa någonstans/ miljö ombyte eller klara inte av att vara bland människor. i svåra fall så kan en buss in till stan vara jobbigt med den som har en diagnos eller en person med diagnos som måste hålla tider om ett tåg är försenat då kan hela den dagen rasa samman för personen med diagnos

#78 - Anonym

#73 du brydde dig ju uppenbarligen såpass mycket att du kunde argumentera emot en hel dag

#79 - Anonym

#78 bara så du vet så är det inte samma person längre

Tipsa oss

Välkommen till Sveriges största skvallerblogg med över 100 tusen unika besökare varje vecka. Här kommer du att få en uppdatering och skvaller om Sveriges största YouTubers. Har du tips på skvaller får du gärna tipsa mig anonymt eller med din bloggadress här under eller maila mig på: SvenskaYoutubers@outlook.com