#1 - Anonym

Först Jocke och Jonna, Sen Ben och Nikki - nu dessa. Ska de blir Therese och Anders sen eller?

#2 - Anonym

Men #1 sluta klaga det är deras liv och du kan ju förstå själv att ifall man bor tsm så kommer ens partner komma upp mycket på kanalen, då är det inte längre bara om EN person utan TVÅ som kommer upp på olika videos

#3 - Jen

#2 fast hen klagade väl ändå inte på något? 🤣

#4 - Anonym

Jag avföljde henne när hon sa det. Enda kanalen jag klarar av att följa med två personer involverade är Jocke och Jonna.

#5 - Anonym

Bara jag som tycker han är lite konstig? Beter sig typ lite underligt, vet inte riktigt hur man ska förklara

#6 - Anonym

#1 du glömde Familjen Torsgården

#7 - Anonym

#5 Håller med.

#8 - Anonym

Gick in på Therese blogg nyss och det var reklam för skånemejerier. Har inte googlat vare sig skånemejerier, mjölkprodukter eller liknande. Är det svårt att styra vilken reklam som syns på ens blogg?

#9 - Anonym

#8 Nej, det går att styra. Ex. Ladydahmer styr så inte annonser från plastikkirurger kommer upp osv. Men såklart handlar det om money.
Annars kan du använda adblock och slippa reklam

#10 - Anonym

Tack för kaffet (som prankade Jocke) har lagt upp ett nytt avsnitt #376 - Joakim. Där de tar upp Mail Jocke har skickat till dem efter pranket, så jävla roligt. #butthurtjocke

#11 - Anonym

#10 HAHAH vad hade han skrivit? Hinner inte lyssna på hela...

#12 - Anonym

#10 vill också veta vad han skrev! Hinner inte lyssna

#13 - Anonym

Älskar dom två! En superbra liten förändring enligt mig

#14 - Anonym

HALLÅ! Det gick ju rykten om att en viss youtuber gick på vattenmelonsdieten, och nu visar Therese Lindgren väldigt tydliga nyckelben på hennes blogg. tror ni hon svälter sig själv? Mår hon bra?

#15 - Anonym

Emma postade en bild på sin instagram där konrad ser riktigt ledsen ut där det står att dom har blivit backstabbade av nära vänner och ett företag????Och nåt om pengar. Nån som vet vad som har hänt?

#16 - Anonym

Hur mycket äkta är det kvar av någon youtuber idag? Inte ens Therese.

#17 - Anonym

Tycker däremot att det är bra att Kami och Nico tar det chill och har två provmånader. Om man tittar på ex. Ben och Nicci så blev det bara pang på rödbetan så tycker K&N gjorde det bättre iaf

#18 - Anonym

#11 #12 https://tackforkaffet.se där står konversationen 😄

#19 - Anonym

Therese borde sluta blogga. Youtube är mer hennes grej

#20 - Anonym

Surprise.

#21 - Anonym

#11 #12 men ni borde ta er tid att lyssna på avsnittet, de förklarar mera konversationen och är bara så jävla roligt!

#22 - Emilia

Blev så jävla chockad när jag såg Nicolai på Youtube. Såg ju för fan honom på Ponnyakuten förr!

#23 - Anonym

#21 HAHAH tack, läste och dog av skratt. Ska lyssna såfort jag hinner. Tack igen!

#24 - Anonym

Konrad la upp en svart bild där han skriver att han känner sig lurad och Emma skriver om vänskap på sin och att nån hon älskar är sårad och ser gråtandes ut! Dom kanske ska göra en video & berätta? Nånteng alvarligt har ju hänt.

#25 - GHOST

Ska vi se här...
En liten fin samling av skara:
Jocke o Jonna
Gustav o Johanna
Anna o Kristian
Wilma o Emil
Samir o Sigrid
Emma o Konrad
chrille o Julia
Tomas o Malin
jacke o Emmy
Ben o Nicci
Pontus o Lisen
Liam o Rasmus
Albin o Joel
Let’s Feats ( förövrigt mest kreativa namnet av alla paren, enligt mig)
kammi o Nico

Amanda och Joel från EOTB på ingång??

Finns säkert flera 50-tals par till men orka inte ta upp fler....

Vissa av paren är ihop andra inte....
Vissa Av paren är mer ”kända” än andra...

Jag jag vet att några av de ovanstående par inte ens va värt att ta upp, med några få tusen prem, men vafan listan måste fyllas!

#26 - Undrar bara

Therése sa ju i sin "Bullet jorunal" video att hon ätit en massa meloner på senaste tiden, är inte det ganska tydligt att det är hon som går på vattenmelonsdieten?

#27 - Anonym

#26 Är mest orolig för hennes senaste bild, där hon visade upp sina nyckelben som såg väldigt tydliga ut. Tror ni hon har problem med maten?

#28 - k

#27 SLUTA diskutera andras matvanor, vad fan är det för fel på er.

#29 - Anonym

#28 Är du seriöst kränkt över att folk är oroliga för Therese? Vad är det med dig? Ta en titt på vad du skriver och vilka du hoppar på egentligen.

#30 - Anonym

#18 Hahaha nu blir man ju lite sugen på att lyssna 😂 Får göra det ikväll! Sorglig människa för övrigt

#31 - A

#27 Med tanke på att hon verkar ha problem med mycket nuförtiden (som hon själv skriver i sin blogg om t.ex. utseendet) så skulle det inte förvåna mig ifall hon utvecklat ätstörningar eller konstiga matvanor för att "hålla koll" på en del av utseendet. Hon sa själv att hon gått upp i vikt för ett tag sedan, kanske detta är ett desperat sätt för henne att gå ner? Hur som helst så verkar inte den kvinnan må bra alls (och det är tydligt om man följer hennes blogg). Hoppas hon vågar be om hjälp och får hjälp innan det är för sent.

#32 - bruh

we get it u have a bf

#33 - Anonym

#31 Hon MÅSTE få terapi, annars kommer det tyvärr bli värre. Jag önskar hon kunde se vikten i att faktiskt skaffa professionell hjälp.

#34 - Anonym

#33 Ba-dum tss...

#35 - Anonym

#34 Vad menar du? Jag har aspergers och kan inte läsa mellan raderna, så du får gärna förklara om du vill.

#36 - Cornelia

Om allt detta som spekuleras om Therese Lindgren är sant, så är det riktigt sorgligt. Jag skulle inte bli förvånad om det är hon som det ryktas går på vattenmelon diet med tanke på alla kommentarer hon fått om sin kropp, som hon dessutom visat väl att hon inte mår bra utav. Fruktansvärt att det finns folk som måste ge sig på andra och få andra människor att må så dåligt att de väljer att till exempel svälta sig själv för att passa in i normen och att göra andra människor glada.

Om du är en utav dom så borde du tänka ett steg extra innan du ens tänker på att ge dig på en annan människa psykiskt. Det är olagligt för det första och för det andra så har jag en fråga till dig, hur skulle det kännas om den personen du misshandlar psykiskt tar livet av sig och det visar sig att det var just du som fick denne begå självmord?
Så snälla, tänk åtminstone ett steg längre innan du gör något dumt mot någon annan människa.

#37 - Anonym

#36 Tack, väldigt viktigt skrivet! Ätstörningar är väldigt farliga, vi alla bör stötta Therese i detta (om nu det som ryktas är sant).

#38 - Anonym

Avprenumererat nu.

#39 - Anonym

Sjukt att amir köpte en ny telefon istället för att laga skärmen och ha kvar den. Bara för man har mycket pengar behöver man inte överkonsumera. Sen så sjuuukt beroende av telefon han är. " Jag vill ha en ny mobil idaaag". Köper ny när han kan få en ny gratis istället liksom kom igen.

#40 - Anonym

Jag är lite överviktig, och jag vill gärna gå ner i vikt, inte bli överdrivet smal, utan bli normalviktig (som typ Therese) och jag undrar om ni tror att vattenmelonsdieten är bra? Jag vill inte svälta mig, men bara gå ner ngra kilon i vikt.

#41 - k

#29 hon har sagt gång på gång att folks spekulationer är det som förstör henne, låt henne ta hand om sig själv.

#42 - Anonym

Ganska uppenbart att Therese ljuger i sitt senaste blogginlägg. En del av den konstruktiva kritiken hon fick var om hennes plastkonsumtion. Nu har hon blockat ordet plast på sin blogg. Hade hon inte läst kommentarerna på inlägget innan hade hon knappast blockat just det ordet idag?

#43 - Anonym

#40 att endast leva på vattenmelon är inte bra nej. Kroppen behöver olika ämnen för att fungera, och vattenmelon innehåller inte ens hälften av dom. Men att äta mer hälsosamt (som sallad, proteiner osv) och träna LAGOM, det tror jag på :) Du kan lätt räkna ut på ett ungefär hur mycket du ska väga för att vara normalviktig, säg att du är 170 cm lång, då ska du väga runt 60 kg. Man tar alltid minus 10 på längden. Så 160 cm = 50 kg. 185 cm = 75 kg osv. Sen om du väger något kilo mer eller mindre spelar inte så stor roll, det är mest en enkel skala att gå efter

#44 - Anonym

#42 HAR HON BLOCKAT ORDET PLAST?!?!?!? LMFAO

#45 - Anonym

#44 hahahhaha ja!!

#46 - Anonym

#45 Omg jag orkar inte. Jag trodde ingen, alltså INGEN kan vara barnsligare än Jocke, but her she comes och beter sig så omoget. Kan man inte skriva "plaaast" eller "p.l.a.s.t" eller ngt liknande, eller har hon blockerat alla de orden?

Uppenbarligen har hon ju läst kommentarerna, blivit rädd för minsta lilla kritik och inte vetat vad hon ska svara på all konstruktiv kritik, och därmed valt att totalt ignorera. Säger en hel del om henne.

#47 - Anonym

Förlåt men Therese senaste blogginlägg? Blev sjukt obekväm när jag såg hennes nyckelben sticka ut så pass mycket. Trodde först anledningen var att hon skulle visa sitt halsband (hennes glittersamarbete), men nej. Ser ingen anledning till att hon skulle lägga upp den bilden alls. Missförstå mig inte, om hon har problem med sitt utseende ska hon få hjälp och man har ingen rätt att klanka ner på henne. Tycker bara det känns konstigt hur hon först uppmanar folk att älska sin kropp (som jag uppfattat det) men sen medvetet lägga upp en sån bild.

#48 - Anonym

#48 Jag blev jättetriggad av den bilden, när jag var anorektiker kollade jag alltid på vissa pro-ana-sidor och det var sådana bilder jag såg där så jag fick panik

#49 - Anonym

#48 Måste tyvärr meddela dig att endast du har ansvar för dina egna känslor. Så försök att utveckla din karaktär och väx upp. Om du blir så triggad av en sådan mild bild så ligger felet inte någon annanstans än hos dig själv.

#50 - Anonym

#49 Okej, förlåt.

#51 - Anonym

#2 Vad hände med all respekt?? Skulle vi inte ha en trevligt ton i kommentarsfältet?

#52 - Anonym

#49 Huruvida man blir triggad eller ej har mycket med nervfysiologi att göra, och inget som löses med att växa upp. Mitt tips till dig är att läsa på innan du kommenterar något så otroligt jäkla okänsligt, för annars riskerar du att låta som en imbecill. Good God...

#53 - Dera

Vart kommer det där ryktet om att en influencer går på vattenmelonsdiet? Fattar ingenting, såg nån som skrivit om det i kommentarsfältet här för några dagar sedan men förstår inte vart ryktet kommer ifrån.

#54 - Dera

Vart kommer det där ryktet om att en influencer går på vattenmelonsdiet? Fattar ingenting, såg nån som skrivit om det i kommentarsfältet här för några dagar sedan men förstår inte vart ryktet kommer ifrån.

#55 - Anonym

Hahah therese senaste blogginlägg. Hon får hennes migrän att låta som världens största sak.

#56 - Anonym

Vad är det Konrad kan syfta på i hans senaste instagraminlägg och det?

#57 - W

#40 Nej börja inte med några snabba dieter, risken är stor att du förstör din metabolism och därmed får det enklare att lägga på dig vikten igen senare. Försök att hitta nån hobby där du rör på dig och du mår bra av istället och om du absolut vill ha koll på maten så föreslår jag att först dra ner på socker och skräpmat (om du äter det under veckan) och istället ha en godis-fuskardag/vecka där du får äta skräp. Jag är också överviktig, började promenera flera gånger i veckan, har en godisdag i veckan och har gått ner ganska mycket på två månader. Äter vanlig husmanskost, "normala" portioner och mår bra psykiskt och fysiskt. Har haft anorexi som yngre och har varje gång jag försökt banta fått djupare depression och ångest. Nu första gången som jag faktiskt mår bra och inte räknar kalorier eller följer någon strikt diet.

#58 - Kajsa

Tycker det är jävligt tråkigt. Är liksom kammi som byggt upp sitt namn och så kommer nico och hoppar på tåget och bara glider med. Vill se kammi, därför jag började prenumera från början 🙄

#59 - Jennifer

#55 Du lider inte av migrän själv va? Annars är jag tveksam till att du hade förminskat det som du gör..

#60 - Anonym

Vad är grejen med kamp och nico? i deras senaste blogg i dk följer dom efter ett gäng poliser (som gör sitt JOBB) OCH och skrattar åt dom (tror polisen skulle ta fast folk som sålde weed) när nico berättat hur djupt beroende han varit och att det började oskyldigt med lite weed. kan man då inte tänka sig att när folk får sälja det hip som hap överallt finns det många som slutar likadant som honom... att följa efter ovh skratta åt poliser är så sjukt omoget. dom utsätter sitt eget liv för att hjäpa andra i samhället och jobbar mkt obekväma arbetstimmar med dålig lön. dom kan liksom inte skjuta upp redigeringen av bloggen till imorgon utan får dom ett pass på julafton får dom också jobba då.

Tipsa oss

Välkommen till Sveriges största skvallerblogg med över 100 tusen unika besökare varje vecka. Här kommer du att få en uppdatering och skvaller om Sveriges största YouTubers. Har du tips på skvaller får du gärna tipsa mig anonymt eller med din bloggadress här under eller maila mig på: SvenskaYoutubers@outlook.com