#1 - Orten e de jag lever för

Du kan inte va i trakten min om du inte härifrån!

#2 - Anonym

Fett fint par

#3 - Anonym

#2 Vaddå fett, de är normalviktiga. :/

#4 - Anonym

Känns lite weird att Joel lägger upp videos på halvnakna småbarn på instagram?

#5 - Anonym

så JLC hintade lite på detta i deras senaste ”vi berättar sanningen om varandra” video? ”Vem kommer få barn först” svarade alla Jonas! Liten kul grej hehe. Stort grattis!

#6 - Anonym

Vad kul! Han var ju underbar när dom skulle testa vara pappa för en dag 😂

#7 - Anonym

#3
Hahaha e du seriös

#8 - Anonym

#3
Fett fint par är som riktigt fint par

#9 - Anonym

Grattis

#10 - Anonym

Varför är Jocke så besatt av att alla ska godta hans diagnos-ursäkter. Visst kan hans diagnoser vara en förklaring för hans beteende, men det betyder ju inte att den som tar illa upp behöver förlåta.
Ex. så har jag svårt att se Jocke förlåta på det viset. Om ex. en hatare har en diagnos som gör att hen har impulssvårigheter, misstolkar ngt Jocke skriver och säger och börjar skriva taskiga saker till Jocke, skulle Jocke ha överseende med det pga. hans diagnoser? Troligtvis inte.

#11 - Anonym

Therese samarbetar med Chiquelle trots att hon kritiserade dem för ett tag sen. Är pengar verkligen viktigare än integritet?

#12 - Anonym

#11 Bara för att hon kritisera ett företag så betyder inte de att hon slutar samarbeta med... Bara för att jag och min vän bråkar så betyder inte de att vi slutar vara vänner utan bli sams igen typ samma jävla sak

#13 - Josefin

Han kommer bli en superbra pappa :D Så fina tillsammans!

#14 - Anonym

Tror inte det stämmer. Tror grabbarna håller på med en sån ”vem får mest likes på en viss tid”- grej igen som de gjort tidigare. Om ni kollar Lucas bild med flumeriden och Carls bild där han ”kladdat” ner spegel så är det typiska såna bilder för alla 3.

#15 - Anonym

Det är säkert en ny ”vem får mest likes” på g. Jonas lägger ut att de ska ha barn om 5 månader, Lucas en rolig bild+caption och Carl på att han har skaffat hund..

#16 - Anonym

#15 tror också det, flickvännen har inte lagt ut något, och alla från JLC la ut bilderna på samma timme

#17 - Kärlek

Vad heter Jonas tjej på instagram?

#18 - Anonym

#17 malingabrielssons

#19 - Anonym

#4. Menar du Joel Wetzel? Kan inte se hans instagram då han gjort den privat. Vad har hänt?

#20 - Anonym

Är ni sjuka😂 man ser ju direkt att bilden e falsk och vart fan e hennes babybilder hone ändå inne på fjärde månaden, kul skämt!!..

#21 - Anonym

#19 är inte #4 men kan intyga om att det som #4 säger stämmer och tycker också det är lite konstigt. Två småbarn där den ena juckar mot den andras rumpa och sedan twerkar framför kameran medan Joel filmar och tycker det är en bra idé att lägga upp på sin story...

#22 - Anonym

Han ska inte bli pappa. Jonas pappa kommenterade själv att det inte var sant utan bara ett skämt.

#23 - Anonym

#21 men wtf?? på hans snapchat story eller insta story? :/

#24 - Anonym

Och sen angående Jonas. Om detta nu är ett "vem får mest likes" eller vad det är så har tidningen mama lagt upp bilden på instagram och grattat till graviditeten :/ :o

#25 - Anonym

Om detta är ett skämt så ser jag faktiskt inget roligt i de?

#26 - Anonym

Smaklöst skämt ju

#27 - Ida

Om detta är ett skämt (vilket det troligtvis är) är det fruktansvärt jävla osmakligt. Det finns så otroligt många där ute som är ofrivilligt barnlösa, och att skämta på det här sättet är vidrigt.

Hoppqs verkligen att de faktiskt är gravida :))

#28 - Anonym

Verkligen inte ett osmakligt skämt. Om man ska ta hänsyn till precis alla så kan man tillslut inte skämta om någonting. Han varken klankar ner på någon eller hånar. Sen kanske skämtet inte är askul men det är en annan femma

#29 - Anonym

#28 Läs på lite om ofrivillig barnlöshet - eller upplev det själv/ha någon i din närhet som är det - och kom tillbaka sedan.

#30 - Anonym

Vidrigt skämt om det nu är vad det är:)) hoppas verkligen inte det.

#31 - Anonym

#23 På hans instastory

#32 - Anonym

#23 På hans instastory

#33 - Anonym

Bilden är borttagen från insta nu så garanterat att de ba va ett skämt :(

#34 - S

Är det bara för mig som den nya hemsidan (Aktuella nyheter) inte riktigt fungerar? Det ser fel ut varje gång jag gått in på den de senaste dagarna.

#35 - Anonym

Jag tror det är till en youtube video... typ den som får mest likes igen. Hans flickvän har inte lagt ut någon ting och han har tagit bort bilden... Calle la också ut en bild på att han hade fått en hund och den är också borta

#36 - Anonym

Tycker inte man skämtar om en sådan stor grej. Den dagen någon av dom faktiskt ska bli pappa så kommer folk förmodligen inte tro på personen.

#37 - Anonym

Folk har skämtat om att de ska få barn hur länge som helst, men år 2018 är det tydligen slut med det.
Ja, jättesorgligt för de som inte kan få barn (är inte ens säkert att jag själv kan få det) men det skadar ju knappast mig att någon skämtar om att de ska få barn?

#38 - Pernilla

Grattis till er..
En rolig tid framför er💜💜💜

#39 - Anonym

#38 Jobbigt dock att det var ett skämt då du tror på det hihi

#40 - Anonym

Har folk inte hört talas om adoption? Det finns redan miljontals barn i världen som skulle behöva en familj eller åtminstone hjälp. Så att säga ofrivilligt barnlös går ju inte. Visst det är jätte hemskt att man inte kan skaffa egna biologiska barn men andra barn som redan finns som inte har familj, tryggt, kärlek osv. behövs tas om hand först. Sluta klaga och tänk till lite med hjärnan istället, tack.

#41 - Anonym

#40 dock är det väldigt svårt att adoptera, det är en flera års process, och det är inte ens säkert man får adoptera när man gått igenom allt det

#42 - Anonym

#40 Läs på lite om adoption, det är en fruktansvärt lång process och de flesta blir nekade. För att få adoptera måste du t.ex:
*Vara gift med din partner, har varit gift i minst fem år
*Vara minst 25 år gammal
*Aldrig ätit antidepressiva
*Ska vara frisk och kunna "garantera" att en lever i många år till
*Inte ha ett Bmi över 30 (eller 35, kommer inte ihåg)
*Inte ha nån diagnos (typ scizofreni)
*Inte ha några rappoteringar från socialen
*Kunna på i landet där du adopterar ifrån i x antal månader
Sen kostar det pengar, många vill inte att homosexuella ska adoptera och liknande.

#43 - Anonym

Det är rätt så bra regler, dock förstår jag verkligen inte varför homosexuella inte får adoptera och att man måste va gift. Jävligt knäppt. Dock om man gärna vill ha ett barn så följer man nog dessa regler och gör allt i sin makt för att få ett barn

#44 - Anonym

Det är inte ”bara att adoptera” - barn är för tusan ingen handelsvara. Adoption är inte alltid den fina fantastiska räddningen för barnet som många vill måla upp det som. Det är inte sällan dessa barn växer upp och är traumatiserade - oavsett hur älskade och välbehållna de varit i sina nya familjer. Speciellt vid utlandsadoptioner.

#45 - Anonym

#42 Va? Aldrig ätit antidepressiva? Shit ... :(((

#46 - Anonym

Men 42#, det beror ju också på landet man adopterar ifrån. Och jag ser det som en självklarhet att du inte ska ha en psykisk störning. Tycker inte att personer med såna problem eller människor som enbart gillar att ligga hemma och kolla på tv ska adoptera. Att ha krav för att få adoptera gör mycket bra. Finns många med biologiska barn som borde vara allt annat föräldrar.

#47 - Anonym

Men om jag ex. behövt ta antidepressiva under en period där flera människor i min närhet avled, får jag då aldrig adoptera :( Jag har ingen psykisk störning eller något, är frisk, inte överviktig osv :(

#48 - Anonym

Varför tror så många att detta är fejk? Kanske Jocke och Jonna också fejkar isåfall? Låter helt sjukt.

#49 - Anonym

#42 Oj, jag hade ingen aning om dessa krav. Sjukt ändå att man inte får ta antidepressiva om man vill adoptera men det går utmärkt att skaffa barn på vanligt vis..

#50 - Anonym

Nu har han tagit bort den bilden på insta 🤔

#51 - Anonym

Jävlar de e mer krav när man ska adoptera än när man skaffar egna barn

#52 - Anonym

#48 varför skulle han ta bort inlägget om det var på riktigt? Samt att dom andra i JLC tog bort två inlägg samtidigt som han gjorde.

#53 - Anonym

#51 självklart är det så. Skulle du vilja ha på ditt samvete att du adopterat bort ett barn utan att se till att dom är perfekta som föräldrar?

#54 - Anonym

Hej såg nyss på Jonas instagram att han har tagit bort bilden🤔

#55 - Anonym

Konstigt att Jonas tagit bort bilden. Undra om något har hänt?

#56 - Anonym

Bilden är borttagen från instagram nu

#57 - Anonym

Vad hände med detta? Bilden är försvunnen från Jonas instagram och inget hört mer om detta? Har de mist barnet?

Tipsa oss

Välkommen till Sveriges största skvallerblogg med över 100 tusen unika besökare varje vecka. Här kommer du att få en uppdatering och skvaller om Sveriges största YouTubers. Har du tips på skvaller får du gärna tipsa mig anonymt eller med din bloggadress här under eller maila mig på: SvenskaYoutubers@outlook.com