Jocke svarar på kritiken

Jocke och Jonna har fått mycket kritik efter att det kommit ut att de slösat 200 tusen kronor på outnyttjade resor. 
 
I deras senaste video svarar Jocke på kritiken och säger att anledningen till att de fått ställa in resor är på grund av hans diagnoser och för att Jonna fick cellförändringar. 
 
Han får ångest av att lämna huset och han tycker att man ska skylla på honom. 
 
 
#1 - Anonym

HAHAHAHHAHA

#2 - Anonym

HAHAHAHA din texter alltså Ida, han säger ju också att en reda var pga cellförändringarna och varför står inte det med? Och du går det att låta som att han enbart skyller på sina diagnoser och att dom tycker det är okej att slänga iväg pengarna. Du kan ju bli journalist på Hänt eller nåt haha

Svar: Missade det, men har nu lagt till det
svenskayoutubers.se

#3 - Anonym

Vrf ens lägga pengar från första början på resor om han inte klarar av att åka iväg på dom? Fan va matt jag blir på dom där.

#4 - Anonym

en del med diagnoser t.ex asperger klara inte av att resa någonstans/ miljö ombyte eller klara inte av att vara bland människor. i svåra fall så kan en buss in till stan vara jobbigt med den som har en diagnos eller en person med diagnos som måste hålla tider om ett tåg är försenat då kan hela den dagen rasa samman för personen med diagnos

#5 - Anonym

Jocke: Det är p.g.a mina diagnoser. ''mInA dIaGnOsEr''
https://www.google.se/search?q=spongebob+meme&rlz=1C1GCEA_enSE763SE763&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwjy0LTz2_baAhXD2ywKHYsrBpgQ_AUICigB&biw=1920&bih=949#imgrc=EdO-vJ1Ctj6FEM:

Dina självställda diagnoser? Ja sure. Ångest betyder inte att man har en diagnos. Gå till en psykolog och få dem ställda.
(om han nu fått dem ställda så visste jag ej, kollar inte hans content.)

#6 - Anonym

#5 han har dom ställda så du kanske bör kolla upp fakta innan du slänger ur dig din skit

#7 - Anonym

Jag fattar att dem inte kommit iväg pga av vissa anledningar. Det är sånt som händer och är helt okej. Men jag fattar inte varför dem inte köper med avbokningsskydd om de vet att Jocke har problem med miljöombyten? Men aja, det är deras pengar.

#8 - Anonym

#3 Om du lyssnar klippet utan att dra egna slutsatser så hade du fått svaret på detta, han förklarar ju förfan varför?

#9 - Anonym

#6 Hun. Läs allt innan du skriver ditt bullshit :)
''(om han nu fått dem ställda så visste jag ej, kollar inte hans content.)''

#10 - .

Han och hans jävla diagnoser, han kan inte skylla det på allt förfan

#11 - Anonym

#10 en del människor med diagnoser klara knappt att ta en buss in till stan pga personen tycker de blir jobbiga omständigheter... ALLA fungera vi på olika sätt i vardagen

#12 - Yoanna

Han ska alltid skylla ifrån sig, buhu mest synd om Jocke.. Det ÄR oansvarigt och vidrigt att slösa pengar på det sättet dom gör, skäms Jonna och Jocke.

#13 - Anonym

#12 deras pengar deras förlust... ingenting som berör ditt liv och därför behöver du inte kalla folk för vidriga saker

#14 - Anonym

#13
Exakt

#15 - Anonym

Deras pengar - deras val. Men eftersom Joakim hatar hycklare så mycket så kan man tycka att han borde bli rannsaka sig själv lite.

#16 - Anonym

#15 synd om han då ingenting man kan göra nått åt

#17 - Anonym

Less på att han alltid ska skrika och gorma istället för att prata lugnt och sansat........

#18 - Anonym

#8 - Jag har lyssnat på den delen i klippet. Vad drar jag för egna slutsatser? Han hade 2 anledningar till varför dom inte kommit iväg på sina resor. 1 av resorna berodde på Jonnas cellförändringar (vilket i sig är jättehemskt och synd om Jonna) men tror du att den resan kostade 100 000? Det är ju flera resor som gjort att dom kommit upp i dom summorna. Jonnas anledning tycker jag är "acceptabel" om man får säga så men om Jocke vet med sig att han har svårt att komma iväg pga sina anledningar så borde dom väl antingen inte boka alls eller kanske boka med avbokningsskydd?

#19 - Anonym

Det enda problemet jag har med detta är att de kan spendera 200K på resor de aldrig åker på, köpa hus för 8-9 miljoner och ändå säga att de och andra youtubers inte blev nominerade i Guldtuben pga klasshat.

#20 - Anonym

Skyller på sina diagnoser som vanligt..... jag vet det är jävligt lätt att skylla på sina diagnoser med det är aldrig en ursäkt. Om ni tänker ”men du vet ju inte vad han går igenom” näh kanske inte men jag själv har diagnoser, ADD, depression, ångest och socialfobi... är 16 och har redan lärt mig hantera dom bättre än i början, har tillockmed nästan jobbat bort ångesten och socialfobin. Jocke är 32.... sen vet jag inte när han fick sina andra diagnoser heller men men. Han skyller ofta på sina diagnoser.

#21 - Anonym

#20 alla fungera vi olika när vi har diagnoser bara för att du funkar på ett sätt så betyder inte det att alla andra funkar som du gör.

#22 - Anonym

De är väll fortfarande deras pengar
Deras problem vill dom slösa pengar på
Skit så låt dom
Hur djävla svårt ska de vara

Typiskt tragiska avundsjuka svenskar

#23 - Anonym

Diagnoser kräver sjukdomsinsikt för att fungera som en normal vuxen - en insikt som Joakim inte verkar vilja försöka få, eftersom han då inte kan dra diagnoskortet eller klä sig i offerkoftan.

#24 - Anonym

#23 en diagnos är inte ens sjukdom det är en funktionsnedsättning/handikapp

#25 - Anonym

#24 så sjukdomsinsikt och förståelse hur diagnosen påverkar en som person är alltså inte viktigt för att det rent termologiskt inte är en sjukdom?

Även personer inom vården använder order sjukdomsinsikt när det gäller funktionsdiagnoser, så jag tycker nog ”sjukdomsinsikt” passar bra i sammanhanget.

#26 - Anonym

Jockes karriär och relevans hänger delvis vid att konstant skapa drama kring sig själv och lägga sig själv i underdogläge, kan vi bara låta bli att baita honom så han inte får all denna uppmärksamhet...det är fan samma jävla grej varje vecka eller oftare och det är riktigt tröttsamt

#27 - Anonym

Tycker faktiskt de är bra dom säger ifrån
Börjar bli tröttsamt med alla små Miffon
Som tror att Just dom vet bäst ....

Och ja snälla har ni nån självinsikt i huvudtaget så är de grädden som
Är nominerade i så kallade guldtuben
Inget ont i de iof men YouTube förlorar
Ju sin roll då...
Hur ska nya intressanta YouTubers kunna
Växa fram om de styrs utav storebror ??
Om inte alla är välkomna på tex guldtuben

Så blir de en klass skillnad av dess like
När dom väljer ut vad folket ska tycka om.

#28 - Anonym

Att Jocke och Jonna ska jämt och ständigt gnälla om de hatet det får "HELA TIDEN" och bara skyller på deras diagnoser för ta sig ur detta är helt sjukt! Bara för att man har ADD eller Asperger kan man väl förfan kunna åka på resor för stor summa pengar. Ta medicin mot detta då om ni känner er stressade eller upprörda!!!

#29 - Anonym

*Slösar 400000000.0000000*

Okej men jag har asperger så jag måste skryta snyft 😰😰😰😰😰😰😰😰😨😨😨😨😨😨😨😨😨😨😨

#30 - Topless

Det där får man nog ta med en nypa salt.

#31 - Anonym

#28 Du få nog läsa lite om diagnoser det är faktiskt inte alla personer som kan åka iväg pga dom måste ha sina rutiner i livet eller klarar inte av miljö ombyte och trivs bäst hemma

#32 - Anonym

#28
Men sluta bry dig då hur i hela h*vete ska de vara ..
Sluta titta o ta tag i ditt eget liv
Kanske vore en bra idé

#33 - Anonym

#28
Men sluta bry dig då hur i hela h*vete ska de vara ..
Sluta titta o ta tag i ditt eget liv
Kanske vore en bra idé

#34 - Emma Elisabeth

Han får det att låta som att vi bryr oss om att de inte åker iväg. Det är inte det vi bryr oss om. Utan det är för de inte beställer avbeställningsskydd.

#35 - Emma Elisabeth

Han får det att låta som att vi bryr oss om att de inte åker iväg. Det är inte det vi bryr oss om. Utan det är för de inte beställer avbeställningsskydd.

#36 - Anonym

Bara jag som tycker att han är så snygg? Speciellt när han skriker och blir arg, yummi

#37 - Anonym

Men hallå, alla hatare kanske har diagnoser som gör att de inte kan tänka sig för och agerar på impuls, det är inte deras fel, usch vad ni är oförstående mot folk med diagnoser.

#38 - Anonym

En sak som gör mig så frustrerad och arg är när folk vägrar att se och acceptera min funktionsnedsättning. Jag hatar när folk inte riktigt tror på mina svårigheter bara för att de själva inte kan se dem. Jag hatar när folk ställer samma krav på mig som på en "normalfungerande" och inte tar hänsyn till att jag fungerar på ett annat sätt. Jag hatar när människor ifrågasätter min diagnos och tror att läkarna har fel eller överdriver för att de själva "känner mig bättre". Min diagnos är en del av mig, absolut inte något som definierar mig, men som påverkar mig. I rätt sammanhang är den en stor fördel, med iq och begåvningsnivåer över det genomsnittliga, så låt mig bara skapa mig ett sammanhang som funkar för mig.

#39 - Anonym

Det HÄR är deras livsluft, att lägga ut saker i syfte att provocera och sen lägga ut saker om hur mycket hat dom fått:)

#40 - Anonym

https://www.facebook.com/groups/1251897934842811/permalink/1906770606022204/

Vädjar och ber er alla att uppmärksamma denna insamlingen på Facebook då en mamma är döende i cancer och vill göra ett sista minne tillsammans med sina två barn innan hon förlorar kampen. Bidra eller dela vidare! <3

#41 - Anonym

#20 Jag är 18, har levt med ångest, depressioner och borderline i nästan hela mitt liv, kan fortfarande inte hantera det hur många psykologer jag än träffat eller vilka mediciner jag än tar eller vilken slags terapi jag än går. Alla är vi olika. Du har lärt dig hantera dina diagnoser, good for you! Men den finns ett par miljarder människor där ute som inte lärt sig det, och det är helt okej, så länge man försöker

#42 - Malin

Alltså, Jonna gör alla kvinnor en otjänst genom att säga att cellförändringar påverkar vardagen ens lite. Jag har själv grova cellförändringar och varje, exakt varje, gynekolog kan intyga att det inte gör det minsta inverkan på ens fritid. Skäms!

#43 - Anonym

#19 Men JA eller hur?! De slänger pengar hit och dit, har köpt hus+renoverat, har massa personal som jobbar för deras aktiebolag och Jocke antyder att de är fattiga?? Förstår ju självklart att han kanske inte hade samma förutsättningar när han växte upp men det var ju knnan han ens visste vad youtube var typ så det argumentet håller ju verkligen inte i hans fall.

#44 - Anonym

NI SOM INTE HAR VART MED OM CANCER OCH SÅ VET INGET OM VARFÖR MAN INTE KAN ÅKA
1 DE KAN BLI AKUT OPERATION
2 MAN KAN BLI AVRÅDD ATT ÅKA AV LÄKARE
3 MÅN VILL BLI FRIS
4 VARFÖR I HELVETE VILL EN ÄNNS PARTNER ÅKA SJÄLV
5 SVÅRT ATT FÅ INTYG ATT MAN INTE KAN ÅKA FÖR ATT FÅ TILLBAKA PENGARNA KOSTAR 9K PER PERSON ATT FIXA ETT SÅNT INTYG!
DEN PERSONEN MÅSRE VARA DÖENDE ATT FÅ PENGARNA TILLBAKA!

#45 - Anonym

#44 Eller så väljer man avbokningsskydd? lolz

#46 - Anonym

Fyran vad trött man är på den där mannen. Kan han chilla

#47 - Anonym

#44 Fast nu va det ju inte cancer utan cellförändringar... det är två helt olika saker och cellförändringar behöver inte ens betyda cancer så sitt ner i båten och chilla

#48 - Anonym

Vad skönt att diagnoserna sammarbetar bättre med Joakim då han kliver upp på scen och sova borta då han har turné samt spökjakt. Att han slipper ångest då.

De folk reagera på tidigare är
hur Jocke förbiser när han själv kallar andra för överklass och Östermalms personer indirekt sorterar folk i fack och har försommar samt drar alla över en kamm. Med tanke på sin egen spegelbild hur gott ställt han har de och bor på de finaste området även toppar i dyraste husköp. Klasshat ska inte enkom vara hans ord som ska göras högst i media. Han glömmer att fler får uttala sig exakt lika om honom. Han kan inte tro han enbart får skapa fördomar på nätet och inte bli ifrågasatt själv.

Jonnas inlägg på bloggen där utelämnar hon info varför de gått back med 200.000 kr förutom att att Jocke signerat böcker och därav missa resan. Att folk ska vara tankeläsare då dom inte ser bilden som normalt handskande med ekonomi förvånar hur hon staplar upp de ena efter de andra då folk reagerar. Klart alla förstår att cellförändringar och andra orsaker kan ställa till till det och inte dömde henne för de. Men printa du ut 200.000 kr back, med Jockes desperata video om renovering och anmälan av tidigare husägare att ni har ekonomiska problem osv. Sedan handlar i varje video dyra inköp blir bilden missvisande.

Den bilden av er speglar mer klasskillnader och uttalnden där ni kastar ut er till vem som helst när som helst vad ni tycker passar in. Att stämpla folk med. Utan att se er själva.

Ni kan. Inte alltid vända era problem till någons annan. Fast att de är så ni jobbar och tjänar pengar med PR och gratis tidningar artiklar. Tycker erat beteende är att manipulera folk genom att förvränga den verkliga bilden och alltid höja er själva genom att trycka ner andra först för att sedan ta på offerkoftan.

#49 - Anonym

Vad skönt att diagnoserna sammarbetar bättre med Joakim då han kliver upp på scen och sova borta då han har turné samt spökjakt. Att han slipper ångest då.

De folk reagera på tidigare är
hur Jocke förbiser när han själv kallar andra för överklass och Östermalms personer indirekt sorterar folk i fack och har försommar samt drar alla över en kamm. Med tanke på sin egen spegelbild hur gott ställt han har de och bor på de finaste området även toppar i dyraste husköp. Klasshat ska inte enkom vara hans ord som ska göras högst i media. Han glömmer att fler får uttala sig exakt lika om honom. Han kan inte tro han enbart får skapa fördomar på nätet och inte bli ifrågasatt själv.

Jonnas inlägg på bloggen där utelämnar hon info varför de gått back med 200.000 kr förutom att att Jocke signerat böcker och därav missa resan. Att folk ska vara tankeläsare då dom inte ser bilden som normalt handskande med ekonomi förvånar hur hon staplar upp de ena efter de andra då folk reagerar. Klart alla förstår att cellförändringar och andra orsaker kan ställa till till det och inte dömde henne för de. Men printa du ut 200.000 kr back, med Jockes desperata video om renovering och anmälan av tidigare husägare att ni har ekonomiska problem osv. Sedan handlar i varje video dyra inköp blir bilden missvisande.

Den bilden av er speglar mer klasskillnader och uttalnden där ni kastar ut er till vem som helst när som helst vad ni tycker passar in. Att stämpla folk med. Utan att se er själva.

Ni kan. Inte alltid vända era problem till någons annan. Fast att de är så ni jobbar och tjänar pengar med PR och gratis tidningar artiklar. Tycker erat beteende är att manipulera folk genom att förvränga den verkliga bilden och alltid höja er själva genom att trycka ner andra först för att sedan ta på offerkoftan.

#50 - Anonym

Med 700.000 följare/prenumeranter och snittar 200.000-300.000 klipp i regel i visningar är inte de lite med tanke på prenumeranter?
Kommer inkomst i varje klipp från sponsorer och längden på klippet som Ben Mitkus sa för länge sedan som ger utdelning. Och kanske just shopping av sponsring också för att de syns i deras klipp. Hur mycket betalar de ur egen ficka och hur mycket får de halverade priser eller gratis genom att visa upp och nämna som fantastiskta produkter och prylar, inredning de köpt.

#51 - Bella

Mimi Höglin fatshamar hela tiden. Speciellt i sim senaste vlogg där hon står och nyper i sitt ”fett” och säger att hon är överviktig, måste ha höga bikinitrosor i sommar och att hon vill bli fin. Hon pratar diet hela tiden och att hon måste röra sig för att bli av med vikten...

#52 - Anonym

Att han ens pratar om sina diagnoser är konstigt, men det är konstigare HUR han pratar OM diagnoserna. Tills han på PAPPER visar att han har det ena eller det andra så ska han omedelbart lägga ner med dessa barnsligheter. Han skämmer ut & hånar oss som på riktigt har diagnos.

#53 - Anonym

#52 Han har ju visat det?

#54 - Anonym

#50 ser likadant ut för Therese och andra som har ungefär lika många subs, sä varför rikta emot Jocke bara?

#55 - Anonym

Sanning h

#56 - Anonym

#54 vem som helst kan göra samarbeten man behöver inte ha många följare eller har själv gjort ett samarbete för ett super bra tandkräm som bleker tänderna samtidigt då dom håller på och forskar fram ett sån tandkräm... Finns att köpa hos mig om man vill ha

#57 - Anonym

Varför skriver Therese så mycket om utseende och skönhet när hon själv mår dåligt över det. Om hon vet hur dåligt andra kan må, varför hetsar hon så mycket med utseendet? Genom att ex. raka bort ansiktshår (!!) och permanenta ögonbrynen osv. så sätter hon de tankarna hos hennes tittare, som kan må dåligt. Hon vill inte att man kommenterar något som har med utseende att göra, men ändå handlar så mycket av hennes kanal om ytligheter.

#58 - Anonym

#57 eftersom hon själv är en person som mår dåligt över sitt utseende så är de saker hon vill ändra på sin kropp ALLA har vi kropps komplexer och blir man triggad av sånt här så kan man bara klicka bort de och kolla på en annan youtuber... SIMPEL AS THAT

#59 - Anonym

#58 Simple * ofc

#60 - Anonym

Jocke har asperger, vet inte om han har det på papper men det märks lång väg. Har en syster som också lider av asperger, och dom beteenden han har, dom har jag fått stå ut med hela livet. Han är ologisk i sitt tänk, skyller allt på sin diagnos, han är narcissistisk utav bara dess like, han är väldigt impulsiv, han kan inte hantera pengar särskilt bra, han vet inte vad som bör tas upp offentligt och inte, han ljuger för att få sig själv att se bättre ut osv. Han kan inte hjälpa det, det är så det ser ut för många med asperger (säger inte alla såklart). Missförstå mig inte, ogillar denna person mycket, men hans beteende är pga hans diagnos, men något mer har han ju, lutar lite åt ett psykopatiskt beteende nu för tiden, men vem vet

#61 - Anonym

#57 tycker ändå att hon ofta (!) gör klart för sina tittare att rakning, färgning osv är något hon gör för att hon vill, och att sådana val är upp till var och en. Men jag förstår din poäng, håller med dig till viss del!

#62 - Anonym

#61 tycker nästa reklamer på tv är värre än youtube då de uppmuntrar till casino spel och utseende

#63 - Anonym

#61 ingen normalfungerande person skulle göra saker bara för sina tittare utan Therese gör de mest för hennes egen skull och ingen annans

#64 - Anonym

#62 Klart det är dåligt det med, sa ju inget annat? Precis som det är dåligt att Influencers gör smygreklam för alkohol ibland

#65 - Anonym

#63 var inte ens det jag sa? Jag menade att hennes tittare, speciellt dom yngre eller folk som har dåligt självförtroende kan få ångest eller känna ett måste att göra något med sitt utseende om sin idol gör det. Men jag sa att Therese ofta är noga med att säga till sina följare att bara göra det dom själva vill och att inget är ett måste

#66 - Anonym

#65 fast då är det ens eget problem och inte Therese problem hon kan inte ha ansvar för vad andra gör med sitt utseende och som du sa hon är noga med att förklara allt innan så varför klaga på henne?

#67 - Anonym

#66 Jag vet det, men jag tycker ändå det är lite konstigt att Therese inte har förståelse för det och skippar de klippen i och med att hon själv mår otroligt dåligt över det, och förstår hur det är att bli triggad av allt.

#68 - Anonym

#67 kolla på en annan youtuber då om de inte passar.. tycker själv sånt är intressant hela livet är triggered så vem fan bry sig

#69 - Anonym

"Buhuuu en person slösar bort pengar som han själv tjänat in, jaga honom med facklor och högafflar!!!"

Måste vara jobbigt för er :( <3
Finns i chatten

#70 - Anonym

#68 Javisst kan det vara en lösning, tycker dock det fortfarande är underligt att hon bidrar till utseendehetsen när hon själv mår dåligt av det.

#71 - Anonym

#70 hennes kanal hon gör vad hon vill, punkt slut

#72 - Anonym

#71 ja absolut, och jag kan kritisera henne för hennes val.

#73 - Anonym

Varför bry sig? Så vadå om de inte beställt avbeställningsskydd? Sköt era egna liv.

#74 - Anonym

Vad skiljer J från övriga individer.
Du får uttala dig om VAD du vill, NÄR du vill och HUR du vill utan att de betecknas som onda avsikter.
Du får smutsa ner andras varumärken utan att behöva ta ansvar och samvete de är fel. Olika rättigheter.
Du får hålla förmaningstal ur din synvinkel hur världen fungerar.
Du kan indela människor i kategorier och sätta dig själv i bättre ljus.
Du får hänga ut andra personer och skapa drev utan att företaget ser din del i problemet.
Du friskrivs från alla fel du gör och vrider måltavlan på någon annan som får ta problemet du iscensatt.
Du får korrigera texter du skriver alt ta bort kommentarer du argsint i affekt skrivit eller sagt. Gärna med en kovändning att någon annan sett eller hört fel. Du är felfri och behöver aldrig rätta dig i ledet.
Du tar draghjälp ifrån följare för att rättfärdiga dig själv i olika ärenden.
Rimligheten där? Kanske i en EN mans värld.

#75 - Anonym

💖💞💘💓💕💗💝inget är någonsin hans fel 💖💘💝💓💞💗💕 tänk på hans diagnoser 💞💖💘💓💝💗💕

#76 - Anonym

#75 är väll snarare alla här som är helt felfria och aldrig skyldiga till något hahahahaha

#77 - Anna

Dom har inte råd att renovera sitt badrum som hade fuktskada men dom kan bränna 200 tusen på resor som dom aldrig åker på o h han snackar om klasshat. 🤔

#78 - Anonym

#77 badrummet skulle dom som sålt huset betala åt dom

#79 - Anonym

#66 jag klagar inte, jag svarade på en annan persons kommentar som du tydligt kan se om du bara tog dig tiden.
Och #67 är inte ens jag, så varför du svarar på mina konversationer vet jag inte

#80 - Anna

78# Ja det stämmer, men innan dom fick ersättning av säljaren så berättade dom i en video att dom inte hade pengar till att renovera badrummet eftersom att dom hade en budget på renoveringen. Men sen hård dom helt plötsligt råd att sätta marmor i hela badrummet och haft råd att köpa resor för 200 tusen. 🤔 Det går inte ihop för mig.

#81 - Anonym

Fyfan vad synd om er människor som kritiserar andra människor för vad de gör med SINA pengar. Dom har tjänat varenda krona själva, fattar verkligen inte vad erat problem är? JA det är onödigt men det är ju inte ens era jävla pengar så sluta gråt

#82 - Anonym

Jockiboi håller nu själv på med att skapa "dolda fel" och byggfusk eftersom de gör stora hål i fuktspärren mot vinden. Man kan inte begära att Jockiboi ska veta att det kan orsaka fuktskador (mögel), men de som hjälper honom borde ha åtminstone grundläggande kunskaperna om byggfysik.

#83 - Anonym

Med diagnos som Jocke säger. Förvänta ej er mirakel. Lägg nivån på hans nivå slipper de bli problem då han inte kan samspela.

#84 - Anonym

Med diagnos som Jocke säger. Förvänta ej er mirakel. Lägg nivån på hans nivå slipper de bli problem då han inte kan samspela.

#85 - Anonym

Se diagnosen han säger han är och läs vad den innebär så slipper ni tänka hur han fungera. Han lever sitt liv i en bubbla.

#86 - S

Jag tål inte den där jävla människan!!! Är så trött på att se först hur han beter sig som ett svin emot sina vänner o sen ska vi lyssna på hans jävla 20-min-predikan om rätt o fel där han låtsas vara klok o gång på gång slår sig själv på bröstet! PATETISK!!!!!!!

#87 - Anonym

#86 Om du är medveten om hans diagnos kanske du blir mindre frustrerad av hans beteende.
Jocke pratar utifrån sin världsbild vilket är ganska begränsad syn hur verkligheten ser ut. De är hans bild av samhället. I diagnosbilden finns dessa symtom som.

- Tydlig oförmåga att få grepp om världen runt omkring dem.
- Säger sin mening oberoende av sammanhanget och vad andra tycker.
- Kan fullfölja sin tankegång/följa sin teori även om de finns saker som talar emot.
- Har tydliga värderingar, fattar beslut oavsett vad det kostar hen i pengar eller om det anses politiskt korrekt.
- De har ofta ingen eller begränsad förmåga att sätta sig in i andras känslor och reaktioner. Detta kan leda till dålig förståelse av sociala situationer och normer.
- skyller ofta på andra för egna misstag eller dåligt uppförande.

Finns massa information om autism asperger att ta del av på nätet olika kriterier

#88 - Anonym

#86 Äldre ser igenom hans predikande tal han sysslar med på nätet.
Bilden han målar upp är ganska skev.
De är hans tankar om omvärlden vilket inte behöver betyda de är rätt.
De går aldrig att forma om personer som honom. Han kommer alltid vara starkt övertygad han har rätt oavsett.

#89 - Paula Smilee

Det är ju DERAS PENGAR, vilket innebär att dom får slösa dom hur fan dom vill! Blir galen på folk som ska lägga sig i andras ekonomi herregud.

#90 - Emma

Beställer man en resa utan avbeställningsskydd får ta mig f*n skylla sig själv. Ge f*n i och beställ någon resa och lägg pengarna på något vettigare istället.

Tipsa oss

Välkommen till Sveriges största skvallerblogg med över 100 tusen unika besökare varje vecka. Här kommer du att få en uppdatering och skvaller om Sveriges största YouTubers. Har du tips på skvaller får du gärna tipsa mig anonymt eller med din bloggadress här under eller maila mig på: SvenskaYoutubers@outlook.com