Jockes facebook-konversation med podcastgruppen TFK

För några veckor sedan skrev jag ett inlägg om att Jocke blev lurad av podcastgruppen Tack För Kaffet. 
 
Efter en dag skriver Jocke på Facebook till gruppen där han säger att han och hans management inte är så lurade. 
 
Han menar att att hans management genomskådade att det är var ett prank och att han blev förvarnad av dem. 
 
Podcastgruppen säger att hans management visst blev lurade eftersom de skickade Jockes telefonnummer och hans låt två dagar innan den släpptes. 
 
(null)
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
#1 - Anonym

HHAHAHAHAH så manipulerande

#2 - Anonym

Man ser verkligen hur triggerd Jocke blev av att han blev lurad HAHAHAHAH stackare kan inte ta ett skämt

#3 - Em

Asså han beter sig verkligen som en jobbig 12-åring som bombar en med sms

#4 - Anonym

Stavfel eller autocorrect i titeln: Konversation - inte konservation :)
P.S. Älskar dina bloggar, fortsätt göra det du gör !

#5 - Anonym

Så han hör av sig..för att säga..att hans management inte blev lurade ??? Ingen bryr sig vem som gick på det och inte, han gör det bara mer uppenbart att han och hans crew blev grundlurade och att han inte kan ta att någon faktiskt kan göra ett så bra prank utan att fejka det som vissa andra *host* gör :)

#6 - Anonym

Varför är det så förbannat viktigt för honom att försöka övertyga tfk att hans manager och skivbolag inte blev lurade? Uppenbarligen blev dom väl det med tanke på hur mycket han kämpar för dom ska tro tvärt om.

#7 - Anonym

Hans återkommande emoji är fett creepy haha. Otroligt manipulerande för övrigt

#8 - Anonym

Det är ju helt klart att Jocke skäms och försöker nu ordna till det så att folk inte ska skratta åt honom

#9 - Lillllllle Mats

Och för er som inte har podden, berättar grabbarna också om att han tänkt börja låtsas gråta över händelsen med hans mamma (när han berättar det i det utkastet som det inte fanns ljud på). Återigen visar folk (Anis, TFK) att hans management och Jockiboi är ett fiasko. Inget hat, men man kan inte försvara Jockiboi i det här. Detta är fakta.

#10 - Anonym

Åhnej så pinsamt. Varför inte bara stå fast vid att ha blivit lurad? Det här var riktigt, riktigt illa för Joakims del..

#11 - Anonym

Hahahah förstår inte Jockes syfte med att bomba med sms? Vill han bevisa att han inte gick på det? Att han inte är en kyckling? Att han är bättre än så? Onödig sak att spendera tid på.

#12 - Anonym

Facepalm

#13 - KFCWATERMELONGUY

Alltså kan inte vi alla haters och lovers till jocke köpa en engelska kurs till honom?

#14 - GHOST

Sjukt pinsamt av Jocke... men tyvärr inget nytt eller förvånande. Han är en egocentrisk narcissist som tycker att minsta kritik mot honom är HAT och han kan inte erkänna att han någonsin gör något fel. Patetisk ursäkt för en individ och jag hoppas för deras barns skull att saker och ting är annorlunda när ungen föds. Att han försöker manipulera men besitter intelligensen och förmågan att uttrycka sig likt en 12-åring är ju bara extremt underhållande dock.

#15 - Anonym

Jag tror Emma har fått cancer som hennes mor!!! :( Hon skriver att hon inte orkar mer och fuckcancer å hon & konrad har varit skum hela dagen!!!!!

#16 - Anonym

Konstprojekt Deluxe. Ghost producer och spökskrivare. Sväljer alla beten för att synas, hybris. Maxa allt för att ge sken till en ung publik hur "populär" man är.
Skryt mycket och ofta på Snapchat.
Berätta hur världen viłl komma i kontakt med dig. Pimpa upp ditt hem som Hollywood detta imponeras unga av. Lev som en stjärna till 100 % starkt övertygande så kommer minst hälften tycka du är enastående.
Konstprojekt mer än en äkta stjärna, hur långt kan en fasad hålla innan den spricker.

#17 - Anonym

https://www.instagram.com/p/BjF8WTehZNk/?hl=sv
Responsen från Jockiboi

#18 - Anonym

https://www.instagram.com/p/BjF8WTehZNk/?hl=sv
Responsen från Jockiboi

#19 - Korkskruven

Det är nog hög tid för bölrumpan Jockiboi att inse att hand 15 minutes of fame är över. Och jag STÅR INTE UT med att han tar cred för låtar folk gör ÅT HONOM? All kritik är hat enligt honom och hela jorden kretsar kring honom?

#20 - Anonym

https://podtail.com/sv/podcast/tack-for-kaffet/nya-appen-tack-for-kaffet-i-appstore-google-play/

#21 - Anonym

Lögn. Liksom varför då inte skriva detta i sin kommentar? Han kommentera ju deras videoklipp när dem gjort pranket varför inte bara skriva där att han trodde att det var fejk varför vänta och ta de privat.

#22 - Anonym

Tack för kaffet genomskådar Joakim sätt att manipulera yngre och vända i desperation den oseriösa marknaden.
Men så är tack för kaffet äldre och ser vad som är spel för gallerierna.
De funkar ett tag

#23 - Anonym

Kammis pojkvän nicolai var med i love at first kiss

#24 - Anonym

#15 Jag tror inte Emma har cancer, hon skrev förmodligen den hashtagen för att hon saknar sin mamma och önskar att hon kunde vara med henne nu. Det verkar som att Emma och Konrad har blivit lurade/backstabade av vänner och/eller nåt företag.

#25 - Anonym

Fyfan va pinsamt hahahaha glasklart att han va GRUNDlurad

#26 - Anonym

onej..... varför skickade han ens allt dedär. Ser ut som ngt man skrivit på fyllan

#27 - Anonym

Hur kan ens Jockes management stå bakom Jockes agerande så fort de stormar runt honom. De blir så oseriöst

#28 - Anonym

Hur kan ens Jockes management stå bakom Jockes agerande så fort de stormar runt honom. De blir så oseriöst

#29 - Anonym

De känns som ett konstprojekt där du gör en framgångssaga kantat med jämna mellanrum inslag av dramatiska utskick nu har de hänt något jobbigt. Något som trollbinder följarna hela tiden. Nu hålls följarna på sträckbänken igen efter fått på Snapchat läsa att tekiga saker har hänt och resultatet blev att uppsöka sjukhus. Därefter lämnas följarna med spekulationer i en lång väntan vad har denna gång hänt. Nu få vi hoppas de inte är något allvarligt som hänt men de kommer med jämna mellanrum

#30 - Anonym

#29 Möjligt att det är det så för folk som absolut inte har något liv...
Om ens största förundran i livet är hur Jocke och Jonna har det så har man en hel del att jobba med sig själv.

#31 - Anonym

Evelin ”Italkwho” hänger just nu ut sitt ex Stamsite på Twitter (Ej vid namn men alla förstår att det är honom hon pratar om).

#32 - Anonym

Varför har Therese huvudvärk (aka migrän) när hon tar botox för det (som enligt henne var det enda som hjälpte mot huvudvärken!)

#33 - Anonym

#32 det är skillnad på att det hjälper och försvinner helt och hållet. Till exempel, jag lider av endometrios, det hjälper att ha en vetekudde på magen eller ta värktabletter, men smärtan är långt ifrån borta

#34 - Anonym

Nästan så man undrar om han verkligen är seriös på riktigt

#35 - Anonym

tyckte han tog det ovanligt bra för att vara jockiboi i början när jag läste hans kommentar på deras youtubevideo.
Men självklart kunde han inte bara lämna det där och GÅ VIDARE utan var tvungen att skicka största sms bomben i EU. Man blir ju inte precis överraskad..

#36 - Anonym

J och J är i Skövde nu men lämnar sina pyttesmå fans i ovissheten att som är oroliga efter de postat de hänt något och tillbringat dagen på sjukhus. Såhär gör dom jämt. Varför ens gå ut med de i en vräka. På Snapchat för barn följare.osmakligt

#37 - E.

Varför kan man inte kommentera there's senaste videos? att hon inte kan ta kritik har aldrig tidigare varit så tydligt.

#38 - E.

Varför kan man inte kommentera there's senaste videos? att hon inte kan ta kritik har aldrig tidigare varit så tydligt.

#39 - Anonym

Så butthurt HAHAHHAHAA

#40 - Anonym

#38 Va? Kommentarerna är ju på?

#41 - Anonym

Har nog aldrig sett någon så butthurt för att man blir prankad

#42 - Anonym

Therese använder alltså inte KRY? Och botoxen som hon sa var det enda som hjälpte mot hennes huvudvärk, användes bara för kosmetiska skäl? Och hon använder inte heller Natural Cykles? Hon använder inte kläderna hon promotar och får betalt för? Finns det något ärligt hos någon influencer idag?

#43 - Anonym

#42 Jag tycker det är naivt att tro att någon influenser på riktigt använder det som de gör reklam för, oavsett vem det är. Alla samarbeten kan tas med en nypa salt. Kul att de kan tjäna pengar på det. Mer än så behöver man som följare nog inte läsa in i det.

Botox och Therese är ju dock en annan fråga. Kanske hjälper botox tillfälligt men inte tillräckligt längre, eller så använder hon botox för fåfängan. Spelar det någon roll k slutändan? Troligtvis inte.

#44 - Sukker

Jockibööj kan en tåla att någon gjorde ett professionellare och myyyycket roligare och lyckade prank än jockiböööj någonsin gjort hahhaha

#45 - Emma

Enligt cluee nyheter satt Joakim och Jonna på akuten pga graviditeten.. så med tanke på att ingen av dem uppdaterar någon social medier, och att danjal gör en egen video om en godis fabrik. Samt att videon dem la upp var från dagarna före jockes snap.. så verkar det som att Jonna förlorat barnet

#46 - Anonym

#45 Jonna la upp en snap på ett par bebiskläder för en timme sen så nae, tror inte det. De försökte bara byta fokus från det här/få uppmärksamhet som vanligt.

#47 - Anonym

Bente måste ju älska Jocke så mkt som hon pratar om honom

#48 - ANNERS

#22 Jocke är i samma ålder som killarna i TFK. Jimmy är samma årgång som Jocke tom.

#49 - Anonym

#42 Botox är muskelavslappnande som man kan använda mot tex spänningshuvudvärk, men det är inte säkert att det hjälper till 100% för det. Det är en enkel väg att gå för att se om huvudvärken går över men gör den inte det behöver man besöka en läkare som kan göra en ordentlig fysik undersökning. Så det är klart att hon inte använder Kry-appen för det...

#50 - Anonym

Therese lade upp en iphonevideo men hon tog bort den. Vet någon varför?

#51 - Anonym

#50 VAD SA HON FÖR NGT?!?!?

#52 - Anon

#50 Skulle kanske kunna vara att hon visade telefonnummer hon ringt/som ringt henne i videon och ville plocka bort den delen... Annars vet jag inte, för det var en helt vanlig video bara.

#53 - Sanna

#50, hon tog bort dden för hon visar hela sin telefonlista med nummer!...kanske inte smartaste draget

#54 - Anonym

När ska Vlad flytta hemifrån? Är inte han 25år

#55 - Anonym

#54 fråga Vlad istället, tror ingen i kommentarsfältet på svenskayoutubers kan svara på den frågan.

#56 - Anonym

#54
Vad spelar de för roll

#57 - Anonym

Nån mer som blir irriterad på deras smilisar?😂

#58 - Anonym

#57 Fast dom andra killarna skickade ju bara en

#59 - Lol

Haha dör va kul

#60 - Dera

#23 vilket avsnitt?

#61 - Dera

#23 vilket avsnitt?

#62 - Anonym

HAHA så jääävla rädd han är nu

#63 - Malin

Joakim, världens barnsligaste vuxna människa. Beter sig som 11-12, förstår att hans fanbase ligger runt den ålder. En vuxen som kollar på honom måste ha något allvarligt fel i huvudet.

Tipsa oss

Välkommen till Sveriges största skvallerblogg med över 100 tusen unika besökare varje vecka. Här kommer du att få en uppdatering och skvaller om Sveriges största YouTubers. Har du tips på skvaller får du gärna tipsa mig anonymt eller med din bloggadress här under eller maila mig på: SvenskaYoutubers@outlook.com