Jocke blir lurad av Podcastgruppen TFK

För en vecka sedan sa Jocke i en vlogg att han blivit kontaktad av en amerikansk radiostation med 14 miljoner lyssnare och att de vill ha en intervju med honom. 
 
I dag la han upp en vlogg från intervjun men några timmar senare publicerade Podcast-gruppen TFK en video där det kommer fram att Jocke blivit lurad av dem. 
 
Jocke har skrivit en kommentar under videon där han berättar att han tyckte att pranket var roligt. 
  
 
#1 - Anonym

Det kommer dröja år innan hans engelska är duglig. Sen att den överväldigande intelligensen lyser igenom så klart under intervjun. Så pinsamt Jockiiiboooi!

#2 - Anonym

Det är däffö han ställde in igår, föh han blev så ledsen av detta prank + hans diagnoser

#3 - Anonym

#2 Så det med att han ställde in pga ljuset var en lögn alltså? go figure

#4 - Anonym

HAHAHHAHA

#5 - Anonym

#2 sluta trolla

#6 - Anonym

Bara jag som inte tyckte det var kul? Varför driva med en person som har det svårt med att behärska engelskan (och svenskan)? Det är ju skitelakt! Hade det varit kul att skämta om Therese pankångest? Eller Thomas Bullamia? Jocke kan inte hjälpa att han var utsatt som liten och inte kunde lära sig så mycket i skolan, han försöker förbättra på det nu! Seriöst, lyssna på hans låt monster så förstår ni, och läs hans bok. Vi borde uppskatta Jocke.

#7 - Anonym

#5 sLuTa TrOlLa

#8 - Anonym

#5 Abrakadabra

#9 - Anonym

Inte kul att skämta om utsatta! :( #BackaJocke #Backatessan

#10 - M

Borde inte Jocke reagera på att programledarna inte pratar amerikansk engelska med tanke på att det är en LA-baserad radiostation? Var det första jag tänkte på.

#11 - Anonym

#10 Det är inte så lätt att veta? Hade jag varit i den situationen hade jag inte valt att ifrågasätta det oavsett..

#12 - Lill-Mats

TFKPC är grabbar som skämtar om allt.. och då menar jag verkligen allt.. Allt skit ni säger här kommer bara bli "drrrr drrr drrrr" ändå :D
Mathie, Johan och Woolke <3

#13 - Anonym

#6 Bara för det är Jocke så bryts all moral, saker som emot andra anses som hemska och omsmakliga anses som okej när det är emot Jocke, gör Jocke samma skämt emot andra anses det som fel oavsett om det är oavsiktligt eller inte, människors rätta färger börjar visa sig tydligt nu tyvärr

#14 - Anners

DRRR DRRR

#15 - Anonym

#12 och då är det okej att skämta om folks svårigheter? Det luktar riktigt illa hur folk väljer vad som är okej, och emot vem!

#16 - Anonym

När folks brister här i kommentarsfältet tas upp skämtas det snabbt bort medans ALLA andra bör ta ansvar

#17 - Mm

Kan du inte skicka om andra människor istället för Jocke hela tiden? Du som tycker det är kul att hänga ut andra människor, kan väl skriva lite om att anty har gått upp i vikt, slutat följa Therese på insta, på hela jodel ikväll i Stockholm har det stått att dom har sett anty och daniel har rökt gräs osv

#18 - Anonym

Speglar hur raket karriär kan ge hybris och behovet att direkt gå ut och söka bekräftelse bland småbarn.
Se mig hör mig bekräfta mig, tron att alla vill se och höra en.

#19 - Anonym

#18 Hybris? Killen var skit nervös och höll på att svimma?

#20 - anonym

tycker inte alls som Jocke men att skämta på någon annans bekostnad på sånt vi är bara vidrigt och respektlöst. Ska vi då "pranka" folk med ätstörningar, panikattcker och social fobi? tror inte de va. Att Jocke sen säger att det va kul är mest tur, för om han känt sig illa behandlad hade han (med hjälp av jurist och advokat ) kunnat ta detta till nästa nivå. Men aja.. alla kan inte förstå innebörden att skämta OM någon pga att personen har svårigheter. tråkigt tycker jag.

#21 - Anonym

Hahahahahah!!

#22 - Anonym

KOLLA THERESE SENASTE BLOGGINLÄGG

#23 - Anonym

#BACKATHERESE
#STOPPAHATETMOTYOUTUBERS

#24 - Anonym

Är det inte lite udda att Tessan som uppenbarligen mår så dåligt att utseende-hets, konstant bidrar till denna utseende-hets?

#25 - Angelica

Jag tycker Joakim Lundell blivit sämre och sämre. Han har fått hybris

JELLICAS.SE

#26 - Anonym

#25 Kan du utpeka de som efterfrågat din åsikt?

#27 - Anonym

#6 Jag kan tycka att det är skillnad på psykisk ohälsa och att driva med någon som inte kan prata engelska. Han har ju själv gjort videos där han pratar engelska, där han fått tusen gånger värre kommentarer om det, skulle han tycka det var så jobbigt hade han inte utsatt sig för den situationen. Dessutom verkade han ta pranket bra, så vad är problemet?

#28 - Anonym

Hallå Misslisibells mobbare nattis Karlsson har kommit ut med sitt perspektiv på händelswn

#29 - Anonym

Misslisibells gamla vän Nattis har skrivit sin sida av vad som hände mellan dem https://instagram.com/p/Biu1mjTHhWl/

#30 - Anonym

#27 Nu spelar du väl blåst eller? Hahaha

#31 - Batkid

Alltså, ni som kommenterar att detta var "elakt" - ge er. Den här podden är Sverige i särklass roligaste podcast, de visar bara på vad Jockiboi är för person. Ni som är yngre än 18 har ingen talan om vad som är rätt och fel. Logga ut.

#32 - Anonym

#31 Visar vad Jockiboi är för person? En kille som blev osäker och livrädd pga svårigheter med sin dåliga engelska? Eller vad syftade du på? Herregud vilken kappvändare du är!

#33 - A

Var ju i nåt engelskt telefonsamtsl i förra vloggen som han satt o lät som nåt djur.....??? Inte konstigt om dom dissar han isf

#34 - Anna

Jonas i JLC har tagit bort bilden om att han ska bli pappa nu..

#35 - Anonym

#33 det var ju dom som gjorde det

#36 - Anonym

Du måste skriva om misslisbells såkallade ”mobbare” @nattiskarlssson på instagram! Hon har lagt ut sin sida av storyn och tydligen finns det flera vittnen (elever+lärare) som sett hur det gått till osv

#37 - Anonym

Sååå roligt alltså

#38 - Anonym

Jag tror att Lisa har svårt att ta kritik och se sina egna fel och brister. Så när hon (om man utgår från nattis version) försökte tvinga natti att göra som hon sa och natti vägrade, och sen inte ville prata med henne dagen efter, så såg Lisa det som utfrysning och mobbning, trots att hon var den som frös ut två tjejer sen innan. Titta bara på senaste incidenten med Jenny, dom började diskutera religion, relationer och sex förmodar jag, och eftersom Jenny har/hade pojkvän så har hon säkert en annan syn på saker och ting än Lisa som går efter sin tro om att inte ha sex före äktenskap och allt sånt. Men bara för att Jenny hade en annan åsikt så kunde inte Lisa hantera det. Detta är vad jag tror, säger inte att det stämmer, kan vara något helt annat!

#39 - Batkid

#32 Ja, Precis vem Jockiboi är. En lättlurad okunnig person. Han är ingen sämre människa för det, men det visar på vad han karriär bygger på. Jag har inget personligt med honom, mer mot hans soldater aka dig.

#40 - Anonym

Verkar som att Lisas mobbninghistoria är väldigt vinklad, får en helt annan blid av det och henne nu efter att ha läst kompisens perspektiv..
https://instagram.com/p/Biu1mjTHhWl/

#41 - 20+

Kollar precis hans senaste vlogg nu. Då han tar upp det med ljuset.
När han kommer med sitt ”Nu mår han lite dåligt nu ska vi sprida rykten om han” Asså varför V A R E N D A G Å N G!! Seriöst???? Så ryktena är det han själv sagt eller som alla har åsikterna om?? Seriöst ta ner denna hybris man nu!!!!!

#42 - A

#07 och varför i helvete skulle någon skriva att någon ev. Har gått upp i vikt?! Är du dum eller bara elak?!!! Fattar du inte vad folk har sagt om vad dom tycker om att bli kritiserade för sitt utseende?!!! Antar att du är helt perfekt sj eftersom du har mage att ens påpeka hur andra ser ut nu jämfört med förr....j*vla mobbare!!!!

#43 - A

#17*

#44 - A

#19 HMMMMM. ..... har du hört talas om skådespeleri?

#45 - Anonym

Waow. Lisa borde skämmas om det är så att hon frös ut en tjej och sen blev dissad av sina vänner. Orkar inte med offerkoftor.

#46 - Anonym

#45 Jag tycker inte du ska skylla på någon när du inte ens vet hela historian Lisa säger en sak och Nathalie säger en annan sak det är INGEN som vet vad som är sant så jag tycker att ni ska ta och sluta diskutera om de här... Detta är endast en grej mellan Lisa och hennes "kompis"

#47 - Anonym

Skulle inte bli förvånad om Joakim är ett konstprojekt likt Hanna Widerstedt.
Utan alla hjälpredor är han ganska okunnig. Mest predika de som i hans värld känns rätt. Hur andra upplever livet verkar helt främmande och icke realistisk för honom. Så han tågar på med tron att han är alltid felfri och innesitter de rätta svaren på världsliga problem.
En annan sak är hur han ställer längst fram i ledet då de går bra för varumärke i hans namn och tar åt sig äran.
När saker går fel blandas fler in ifrån bolaget som ansvarstagande. Alternativ pekar problemet på andra personer å grupper i samhället. De har fel och Joakim har rätt. Oavsett om han raderat eller tagit bort kommentarer han skrivit och absolut inte står för att de är han som gjort,sagt eller skrivit de. Alltid vänder han sina brister på andra.

Nu i tv4 intervjuen idag blir allt så overkligt, orimligt icke greppbart att ta in och lyssna på då han menar att man inte kan skylla på diagnosen utan måste jobba med sig själv. När de senaste åren har han valt att ta ansvar och inte tagit upp sin diagnos som orsak..


#48 - Anonym

Är det någon i hans företag som kan hjälpa honom inte framstå oseriös oklyftig. Varför tillåter de han sväva utanför ramarna för mycket.
Är de bara pengar som ska in eller?
Hans kollegor borde hjälpa honom att inte bli genomskådad helt för de ser pengar.

Bara för att han har ett namn som många unga känner igen så betyder de inte att han fixar pressen att bära upp ett tempo och kunskap som han inte har.

De blir förnedrande mest att se på.

Tycker faktiskt synd om honom..och när de vet han har diagnoser så hjälp han istället att strukturera upp dagen vad som går att genomföra och säga offentligt. Utsätt han inte för att hamna i situationer han inte är redo för och där i kunskapsmässigt ännu. De tar år att lära sig saker. Varför så bråttom att slå igenom på flera plan bara för att personen säljer. Sjukt!!!

Lycka till Joakim

#49 - Anonym

#47 Håller med. Och tror dessutom att han är med och säkert är hjärnan bakom detta prank, jag tror inte att han skulle missa att det var fejk. Om inte annat för att han själv gjort ett liknande prank mot Jonna när han fejkade mejladress osv. Och dessutom skulle hans team märka av det iaf.

#50 - Anonym

#46 Om det bara är mellan dom två tjejerna, varför ta upp det offentligt inför hela Sverige? 😂

#51 - Anonym

#50 Hon vill berätta om mobbning... och för att följare har frågat om vad som hänt men de betyder inte att ni ska sitta och spekulera om det när ni inte ens vet sanningen eller om vad som hänt det gör de saken bara värre för dessa två när ni sprider falska rykten hit och dit.. Så leave it be och kolla på ditt eget liv istället

#52 - Anonym

Läs va Nattis skrev på hennes Insta om misslisibell,

#53 - Anonym

#52 Nattis skriver en sak och Lisa en annan sak som sagt det är INGEN som vet vad som är sant eller vad som har hänt... Lisa berättade endast sin sida av perspektivet och Nattis berätta sin sida men det betyder inte att allt är sant,,, Som sagt leave it be och sluta spekulera

#54 - Anonym

Hej alla.
Nu vill jag berätta något för Er alla.
Det är nämligen så att alla ni som följer Jockes & Jonnas kanal så skall ni veta att det är alla er som de tjänar pengar på & varje gång ni tar Er tid att kolla på deras videor så trillar det in pengar. Att de tjänar så sjukt mycket pengar på Er alla följare & tittare är alltså helt sjukt & inte nog med det så har det också råd med allt & lite till alltså de lever i ett ett helt sjukt lyxliv & är ekonomiskt oberoende på grund av Er alla. För allt skall vara så hajpat & överdrivet hela tiden & musiken skall vi inte tala om även där skall allting vara då hajpa & överdrivet också helt sjukt. Att åka & glida på en räkmacka med fickorna fulla av pengar & slösar på pengar till höger & vänster allting är helt sjukt hajpat & överdrivet. De kan jag säga det sticker oerhört mycket i ögonen på folk över lag men inte barnen (fansen) i åldrarna 7-15år för de bryr sig inte ett dugg & har svårt att förstå saker & ting derför lever de i en fantasi värd med Joakim Lundell som sin idol.

Men nu skall ni veta att jag har inget emot Jocke & Jonna överlag men vissa delar får de allt ta sig ner & landa på jorden med båda fötterna & vara lite mer lagom & vara som folk är mest så att de inte sticker i ögonen på folk.

#55 - Anonym

Hej alla.
Nu vill jag berätta något för Er alla.
Det är nämligen så att alla ni som följer Jockes & Jonnas kanal så skall ni veta att det är alla er som de tjänar pengar på & varje gång ni tar Er tid att kolla på deras videor så trillar det in pengar. Att de tjänar så sjukt mycket pengar på Er alla följare & tittare är alltså helt sjukt & inte nog med det så har det också råd med allt & lite till alltså de lever i ett ett helt sjukt lyxliv & är ekonomiskt oberoende på grund av Er alla. För allt skall vara så hajpat & överdrivet hela tiden & musiken skall vi inte tala om även där skall allting vara då hajpa & överdrivet också helt sjukt. Att åka & glida på en räkmacka med fickorna fulla av pengar & slösar på pengar till höger & vänster allting är helt sjukt hajpat & överdrivet. De kan jag säga det sticker oerhört mycket i ögonen på folk över lag men inte barnen (fansen) i åldrarna 7-15år för de bryr sig inte ett dugg & har svårt att förstå saker & ting derför lever de i en fantasi värd med Joakim Lundell som sin idol.

Men nu skall ni veta att jag har inget emot Jocke & Jonna överlag men vissa delar får de allt ta sig ner & landa på jorden med båda fötterna & vara lite mer lagom & vara som folk är mest så att de inte sticker i ögonen på folk.

#56 - Veckomagasinet anne von porat

Det var roligt

#57 - Veckomagasinet anne von porat

coolt inlägg

Tipsa oss

Välkommen till Sveriges största skvallerblogg med över 100 tusen unika besökare varje vecka. Här kommer du att få en uppdatering och skvaller om Sveriges största YouTubers. Har du tips på skvaller får du gärna tipsa mig anonymt eller med din bloggadress här under eller maila mig på: SvenskaYoutubers@outlook.com