#1 - Anonym

Hon e den ända bra youtubern

#2 - Anonym

Gulligt

#3 - Anonym

<333

#4 - Anonym

Älskar Helen!!

#5 - Anonym

Finaste Helen! Så mogen, ödmjuk och snäll. Önskar att hon fick mer uppmärksamhet. Bästa hälsningar till henne och familjen <3

#6 - Anonym

Skulle egentligen ha helen som lärare i dalarna, men är så fast i hennes kanal! Bästa finaste Helen❤️

#7 - Anonym

Alltså är det bara jag som verkligen inte tycker den här sortens bilder är snygga??? könns som att typ alla influencers repostat dem men det finns verkligen så många som ritar asmycket coolare/finare bilder?

#8 - Anonym

#6 Va? haahha när jag läste din kommentar så jag ba: "höööö är ja trög" fatta ingenting

#9 - A

Ånej

#10 - Anonym

Obehaglig header. Nu drömmer jag mardrömmar inatt.

#11 - Anonym

Åh, vad kul!

#12 - emma

älskar helen. så himla fin och härlig!
mååååste dock bara prata om headern.. Är själv 17 år och har målat och haft mig hela livet och började med digitalt för några år sedan. Köpte min ritplatta för typ tre år sedan, tror jag. och jag får bryt inombords när jag ser sån här digital konst. Visst, alla har sina olika stilar, och det här är en av dem. men det är så otroligt slarvigt och snabbt gjort, och det tror jag inte att bara jag som själv gör sånt här ser. Skitstöriga konturer och skuggningen... gah. ett lager av exakt samma hudton på alla tre, smäck på mörka färger och hårda skuggor direkt och sedan blurra ut allt och lämna det helt suddigt... näe. inge bra alls. Jag vill bara göra en ny åt henne. sorry not sorry, men det ser inte bra ut.

#13 - Anonym

tycker att getterna gör att bilden ser satanstisk ut

#14 - Dedu

Alla ni som påpekar det med headern, kunde inte sagt det bättre själv!
Personen kunde lagt ner mer tid på det eller så hade Helen bara valt någon annan.

#15 - Dedu

Och hon måste ju ändå ha en ny efter att den andra bebisen kommit

#16 - Anonym

Helen är så himla bra!!
Angående headern. Jag förstår stilen avsolut, men den är otroligt slarvigt gjord. Jag älskar konst och jag tycker att det är så tråkigt att se när någon skapar något slarvigt bara för att skapa, lägga ut och få följare. Man ser tydligt när någon har lagt ner tid och sin själ på något och denna skapelse är inte en av dem :)

#17 - Yoanna

Ni snorisar som gnäller på headern, gör bättre själva då om ni är så duktiga? Mycket gnäll, liten verkstad!

#18 - Yoanna

Ni snorisar som gnäller på headern, gör bättre själva då om ni är så duktiga? Mycket gnäll, liten verkstad!

#19 - Anonym

#18 Vilken basic kommentar: ”gör det bättre själv då”. Jodå Yoanna det skulle nog många gladeligen göra vid förfrågan av Helen. Vill inte hon så är det onödigt att skapare lägger ner både sin själ och energi på att göra det. Det är inget fel i att betrakta konst med ett kritiskt öga. Vissa tar det bättre än andra och lägger skaparen ut saker på sitt öppna konto eller blir som förväntat repostad (i detta fallet va Helen och i sin tur den här bloggen) så får man räkna med både ris och ros :)

#20 - Amanda Niclasson

Älskar din blogg, allt om youtube samlat på samma ställe!

#21 - Sabina

Världens bästa helen❤

Tipsa oss

Välkommen till Sveriges största skvallerblogg med över 100 tusen unika besökare varje vecka. Här kommer du att få en uppdatering och skvaller om Sveriges största YouTubers. Har du tips på skvaller får du gärna tipsa mig anonymt eller med din bloggadress här under eller maila mig på: SvenskaYoutubers@outlook.com