Det var Jocke som ställde in spelningen

Jocke skriver på sin Instagram-story att Liseberg behövde ställa in spelningen men på Lisebergs facebook-sida skriver de att Jocke ställt in spelningen. 

Efter Jockes spelning så genomförde De Vet Du sin spelning som planerat. 
 
Jocke berättar på snapchat att Liseberg säkert hade låtit dem köra spelningen men han ville att allt skulle fungera.
 
 
 
#1 - Anonym

Sanningen kommer alltid fram... Man behöver inte har alla ljus bara för att de ska se tufft ut.. De där ljusen som ligger på DJ bordet kunde dom skippat. Så viktigt är det inte med ljusen då musiken är viktigare för dom som har köpt biljetter och allt.

#2 - lol

Alltså det är ljust ute, hade ljusen ens synts?

#3 - Anonym

Som vanligt så vrider den här bloggen på sanningen och handlar inte om några ljus där uppe eller nåt flashigt!
Ida du får nog se över ditt beteende snart!

#4 - Anonym

De här är ett återkommande beteende Joakim använder sig av.
Ett mönsterbeteende att rikta fokus på någon annan för att slippa ta ansvar.
Han har samma strategi som han satt i system sedan blogg tiden.
En del saker går kanske inte jobba bort.
Men tror om han vill vara i rampljuset några år till kanske teamet runt Joakim hjälpa honom med verkligheten. Ingen är felfri, Joakim börja ta ansvar och sluta beskyller världen för ditt handlande.
Du kommer tappa även barnföljare snart då de kan läsa sig till vem som har mörkat sanningen. Hur länge ska du orka sitta på Snapchat och posta bibel långa försvarstal om snart allt som rör dig.
Kom igen nu.

#5 - Anonym

#3 vad handlade det om då? Varför ställde han in? Vad är sanningen?

#6 - Anonym

#3 vad handlade det om då? Varför ställde han in? Vad är sanningen?

#7 - Anonym

#3 Ljusen är inte viktig överhuvudtaget... Det viktigaste är musiken och de kunde dom ha spelat utan ljus

#8 - GHOST

Han ställer in pga en ljusrigg som ej fungerar fastän spelningen är ca kl 17 på eftermiddagen medan det är väldigt ljust ute. Jockiboi har alltid varit en diva och kommer så alltid att förbli. Självklart ställde han själv in och det kan man bli behöva göra ibland som artist av diverse anledningen. Men han ljuger om det, som han gör om det mesta, i sann Jockiboi-anda.

#9 - Anonym

#3 hahahaha...hur ska bloggen kunna vrida på något Liseberg gått ut med på Instagram...hahaha..snacka om att blivit hjärntvättad...aldrig slagit dig hur andra än din "idol" kan tala sanning..börjar bli lite överdrivet hur Joakim alltid står i skottzon utan fel och brister helt utan anledning, eller?

#10 - Anonym

#3 Han hade ju själv skrivit ljusriggen HAHAHAH

#11 - Anonym

LJUSRIGGEN LÅG ÖVER SCENEN, jag var där och ni slm ej var där snälla sluta med era lögner!!!

#12 - Anonym

#3 Jockiboi kommer genomskådas inom snar framtid med dessa rubriker tätt haglande.
Finns de någon annan än Jockiboi som får så mycket rubriker i media av sämre karaktär. Men dokusåpa där är all publicitet bra.

#13 - Anonym

#13 Man kunde ha skippat den ljusriggen och spelat ändå... så farligt är de faktiskt inte. FOlk ha fått betalat sina biljetter i onödan nu.. Vilket betyder Gratis pengar till Herr Jocke eller?

#14 - Anonym

Man fick pengar tillbaka så ni som skriver om de kan sluta, dock va Jocke lite töntig som inte körde ändå

#15 - Anonym

#13 förklarar varför då Liseberg går ut på Instagram med att de var JOAKIM som ställde in. Och JOAKIM som säger Liseberg ställde in. Förklara

#16 - Anonym

Joakim har faktiskt diagnoser, och om allt inte går som planerat så kan man få ångest och hellre ställer in hela skiten. Ni har ingen förståelse för en människa som försöker så hårt för ERAN skull!

#17 - K

Längtar så hårt tills den dagen han är bortglömd. Så extremt trött på honom, kräks.

#18 - Anonym

Har man asperger så får man panik när minsta lilla sak går fel, och hellre gör ingenting än gör det halvdant. Kom ihåg att Jocke är en perfektionist! Och kom ihåg att han gör sitt bästa, för er skull. Gå in på hans sociala medier och sprid kärlek ist, skriv <3:an istället för något överhuvudtaget. Tysta ned hatet!

#19 - Anonym

#18 SAME HAHA

#20 - Anonym

Pengar kan verkligen förändra personer.

Klasskillnader *host* *host*

Gräddhyllan

Vanliga Svensson får vända hem.


Tur De Vet Du går ut och behåller fötterna på jorden och bjuder på uppträdande.

Så mycket snack om Östermalms folk och annat att se alla

#21 - Anonym

#19 Fast nu handlar de inte om Asperger

#22 - Anonym

#17 Det handlade om ljusriggning därför blev det inställt och inte på grund av hans diagnos lär dig att läsa innan du skriver

#23 - Anonym

försvara honom inte genom att använda hans diagnoser. Om det är så att hans diagnoser hindrade honom idag så hade han ju gjort bäst i att förklara det istället för att skylla ifrån sig. Tänka ett steg längre.

#24 - Anonym

#19 då är okej att dribbla med sanningen och rikta felet på någon annan?
Vara ärlig mot sin publik borde vara en grundregel och inte riktat sina egna problem på andra. Han som förespråkar fel och brister ska visas och inte gömmas.
Ärlighet och pratar falska människor.

Kontraproduktiv

Inge hat

#25 - Anonym

När ska han dra diagnoskortet då?!

#26 - Anonym

Jag var där. Efter att spelningen blev inställd (45 minuter efter när den skulle börjat så alla bara stog där och väntade) såg jag att han satt bakom scenen och grät

#27 - Anonym

Kan inte låta bli att tycka synd om honom, han mår fan inte bra i huvet asså

#28 - Anonym

Kan inte låta bli att tycka synd om honom, han mår fan inte bra i huvet asså

#29 - Mimmi

The show must go on, som man säger. Du ställer inte in ett framträdande när så många människor redan tagit sig dit och står och väntar på dig för en sådan sak. Du går ut på scen, säger några ord om vad som strular, och frågar om publiken vill se dig ändå. Du får ett rungande "JAAAAAAAAA" från publiken och alla får en fantastisk upplevelse. Tycker det är så otroligt tråkigt av Joakim att behandla sin publik såhär faktiskt. Som det låter på alla var det inte omöjligt att uppträda (för det kan såklart hända), utan lite scenljus funkade inte riktigt. En skitsak, publiken bryr sig om DIG, inte dina ljus. Kan utan tvekan säga att de bästa och mest minnesvärda föreställningarna jag varit på är de som haft någon form av "tekniskt strul". Det skapar en speciellt peppig stämning, att man vet att artisterna får improvisera och göra det bästa av situationen, och alla älskar det ändå. Joakim, jag är besviken på dig. (Men jag hoppas att mina gamla kollegor fick mycket sålt idag!)

#30 - Anonym

Så han var förband till De Vet Du? Är ju faktiskt passande då grabbarna bryr sig om sina fans och faktiskt har någon talang

#31 - Anonym

Som några här säger, folk med någon form med autism t ex asberger är såna att funkar det inte så blir det totalt kaos i huvudet sen kan det vara världens minsta grej men det liksom låser sig för dom så att hata på Jocke bara för att han inte kunde genomföra denna spelning är bara dumt för tro mig när jag säger att han med all säkerhet ville spela men det gick inte.. Jag ser detta fenomen varje dag i mitt jobb och det krävs enormt mycket för att det ska funka..

#32 - Anonym

Som några här säger, folk med någon form med autism t ex asberger är såna att funkar det inte så blir det totalt kaos i huvudet sen kan det vara världens minsta grej men det liksom låser sig för dom så att hata på Jocke bara för att han inte kunde genomföra denna spelning är bara dumt för tro mig när jag säger att han med all säkerhet ville spela men det gick inte.. Jag ser detta fenomen varje dag i mitt jobb och det krävs enormt mycket för att det ska funka..

#33 - Anonym

#DeVetDu er kan fansen lita på.
De är skillnad på lojala artister och uppblåsta wanna be personer bakom pyroteknik och scenshower.
Är du proffisonell löser du situation.
Limousine eller personbil vem bryr sig om utseende. Respekt får du om du kan leverera, inte ett spel för galleriernan.
<3 de vet du <3

#34 - Anonym

Varför är man ens i behov av ljus och lampor från första början? I mean spelningen skulle äga rum när då? Klockan 17? Vi närmar oss sommaren, och solen börjar inte gå ner förräns kl 21. Ingen skulle ens ha sett lamporna förmodligen. Och eftersom De vet du gick på efter Joakim hade slutat krångla så var det ju inga problem. Dom kina bara ta bort det som var problemet från scen och köra på som planerat.

#35 - Anonym

#30 bästa jag läst idag

#36 - Anonym

det är fucking reklaaaam över halva sidan ta bort det snälla

#37 - Anonym

det är fucking reklaaaam över halva sidan ta bort det snälla

#38 - fdg

#36#37 Fixa adblock då om det är så jobbigt med reklam...

#39 - Anonym

Vad än Joakim gör, vad som än går fel när han är inblandad (oavsett om det är hans fel eller någon annans) så kommer alltid hana lojala följare försvara honom genom att mer eller mindre invalidförklara honom på grund av hans diagnoser, och därmed ursäkta hela situationen. De tror de försvarar honom när de egentligen bara bidrar till bilden av honom att han egentligen inte klarar något alls, pga diagnoser. Är inte det lite lustigt?

Om vi ser Joakims beteende övertid så är det också lustigt att hans diagnoser verkar vara mer handikappande nu än någonsin för honom. Någon som är insatt i hur autism funkar och om det går att bli ”mer autistisk” eller funktionsnedsatt med åldern? #genuinfråga

#40 - Anonym

mEn HaN hAr Ju DiAgNoSeR''

#41 - Alicia Uusitalo

NI SER. KLART OCH TYDLIGT I BILDEN. Att ljusriggen han snackar om hänger över hela scenen och över hela teamets set up, DeVetDu hade inte samma set up och kunde därför köra sitt gigg medans Jocke inte kunde (det är inte han som bestämmer det för övrigt utan han tillhör ett företag).

#42 - Anonym

#41 klart folk ser att den ligger över halva scenen men dom skiter i det tyvärr, idag blev det väldigt uppenbart att oavsett vad som händer så ska felet läggas på Joakim, allt från att han bara var ”förband” åt Devetdu, till att problemet var ljust som inte funkade, till att han kunde kört ändå osv osv.
Ingen tar reda på minsta lilla fakta utan såg snabbt en chans att skjuta skulden på en enskild individ.

#43 - Anonym

#30 nej han va inte förband dom spelade endast på samma scen... och till er som klagar detta händer även dom största artisterna i USA och inte bara Jocke! Tänk er miljoner människor I USA som kom dit från andra länder.... det är fan värre än detta

#44 - Natalie

Vad jag fattat det som så har Joakim asberger och personer med den diagnosen är väldigt beroende av att det ska funka som dom tänkt, ska det finnas en ljusrigg i spelningen så ska det göra det och det ska funka sen spelar det ingen roll om det är ljust ute eller inte, den ska funka för annars blir det fel för honom och det låser sig. Så tänk till innan ni rackar ner på honom för han ville nog jätte gärna genomföra spelningen men det gick nog inte..

#45 - Jajaja

JA, Jocke ställde in spelningen för att ljusriggen var paj. Han fick alltså spela om han ville, men valde att inte göra det då han ville att allt skulle fungera. Han fick också välja att ta ett annat datum istället, om han ville, som han också gjorde. Vad är problemet? Skulle säga att det var ett gemensamt beslut utav Liseberg och Jocke att ställa in

#46 - Anonym

Ida ta bort detta inlägg om du har nån respekt för är inte sant det du skriver och du saknar fakta / en som var där

#47 - Fröken P

Fast om det nu "bara" var ljusets fel och att Jocke ska nu senare spela en ny spelning, tänk om ljuset inte funkar på hans vilkor då heller? Tänk efter Joakim, du behöver inte skämma ut dig mer än vad du redan gjort sedan 2010...... Sen ja han har sina diagnoser men so am I, jag har själv två stycken. Men det är inget jag försvarar eller skyller på hela tiden. Jag har iaf lärt mig att man är fortfarande en människa för det, det är svårt ibland men det är fane mig inte omöjligt. Bit ihop och sluta slicka på silverfat och tro att du kan få vad fan du vill hela tiden just för att du har en diagnos. Självklart så ska du ha rätt att få stöd men själva jobbet i sig är upp till själva personen istället. Samma sak som du är t.ex en missbrukare, dina anhöriga etc kan hälla ut hur många flaskor, burkar etc som helst MEN det är bara du som person i ditt huvud som kan ändra inställning över ditt handlande!

Så Jocke, SKÄRP DIG. VÄX UPP. SLUTA GRINA OCH BYGG UPP DIG SJÄLV. Du behöver inte ha likes eller att man ska se dig hela jävla tiden för att du ska må bra. Har du så pass dålig självkänsla, GÅ I TERAPI FÖR FASEN!

#48 - Anonym

#47 har du ingen fakta så skriv inte snälla för du sprider bara hat när du sitter och chansar på detta sättet!!!

#49 - Anonym

Hej. Det var väldigt olyckligt att det inte gick att genomföra Joakims spelning. För ev kompensation är ni välkomna att kontakta Lisebergs gästservice. De nås via mail gastservice@liseberg.se eller telefon 031-400100
Mvh Micke, redaktör sociala medier

#50 - Anonym

Ida även Liseberg har gått ut med att det inte gick att genomföra Jockes spelning så visa respekt och ta ner detta inlägg nu

#51 - Anonym

Fy fan va folk spyr ut sina gallar även du IDA med dåliga källor... Ni själva som säger att ni är emot hat och sen hatar på youtubers så fort ett litet fel händer, dubbelmoral i hela jävla kommentarsfältet, vem fan orka ens bry sig så mkt om en enda person som ni förmodligen hatar och alltså vilka jävla pack vargar ni är som hoppar på en person

#52 - Anonym

Fy fan va folk spyr ut sina gallar även du IDA med dåliga källor... Ni själva som säger att ni är emot hat och sen hatar på youtubers så fort ett litet fel händer, dubbelmoral i hela jävla kommentarsfältet, vem fan orka ens bry sig så mkt om en enda person som ni förmodligen hatar och alltså vilka jävla pack vargar ni är som hoppar på en person

#53 - Anonym

Ta ner inlägget Ida för det är rent skitsnack, fråga föräldrar som var där istället så har du sanningen!!!

#54 - Anonym

Hur många chanser ska du få Ida egentligen med dina övertramp och felaktiga inlägg??????

#55 - Alltid anonym

Fast hörreni, ljusriggen låg för hans pyroteknik. Utan pyroteknik är ju inte jockiboi tuff längre. Såklaaaaart han måste ha sin pyroteknik!!
Seriöst, ingen bryr sig om det, själv är jag livrädd för sånt! Det är inte tufft någonstans!

Plus det här med hans diagnoser, har vi fått se hans papper på dem? Tycker bara att det är skumt att dom dykt upp nu under youtube tiden? I samband med bråk med Therese Lindgren.. Då kom dem upp?
Har följt hans blogg, hans youtube när han flyger till gran canaria.. ingen flygrädsla inga tecken på asperger ångest och allt han drar till med nu.. Seriöst alla vakna han är bara ett påhitt!!!!

#56 - Anonym

#55 Du bör nog tänka dig för innan du skriver påhittade saker om en person pga egna åsikter och tankar

#57 - Anonym

Ta ner inlägget nu Ida

#58 - Anonym

Vad fan är det för fel på er som klagar på Ida? Hon ljuger ju inte i inlägget? Snacka om missriktad ilska.

#59 - Anonym

Fast det Ida skrev var ju EXAKT det som hände 😂 De vet du gjorde sin spelning, Jocke ville att allt skulle fungera, Liseberg sa att Jocke ställde in, vad stämmer INTE undrar jag?

#60 - Anonym

#59 vadå EXAKT? Så du och Ida va alltså på plats och vet precis allt va som hände?? Ja tror inte de du. Ida har endast tagit från irrelevanta källor som inte stämmer med allt

#61 - Anonym

#60
De räcker bara med de Jocke har berättat

#62 - Anonym

Låt hatarna hata

#63 - Anonym

#61 Jocke säger en sak medans Liseberg säger en annan sak så nej det räcker inte bara med va han säger

#64 - Anonym

#60 Så Jockiboi och Liseberg är irrelevanta källor i detta sammanhanget? Vilka andra källor är mer trovärdiga, tycker du? Flashback?

#65 - Anonym

#64 relevanta källor är faktisk och ringa till chefen på Liseberg och ge en intervju om vad som händer innan man sprider ut falsk information

#66 - Anonym

Skriv om att Misslisibell ger ut falsk reklam om Arlas Mjölk precis så som Arla själv gör på tv reklamer och vägrar att berätta om vad som händer bakom stängda dörrar då bönder (Arla själv) tar ifrån kalvarna från deras mammor och slakta istället BARA för att vi ska ha mjölken + så berättar hon inte om hemska historien om varför kor är så glada vi kosläpp VILKET ha gett att hon har fått mycket kritik under sin senaste video.

#67 - Anonym

#66: Men snälla, alla är inte veganer och har inte samma åsikter som dem. Ge dig.

#68 - Lol

Jag misstänkte det eftersom man hade inte behövt detdär extra ljuset

#69 - Jockeböj

EN GÅNG JOCKIBOI, ALLTID JOCKIBOI

#70 - :/

Han ville ha en show. Inte bara musik.
Så när lamporna satt ivägen så satt de för vissa av de saker som de satt upp - vilket hade resulterat i att de inte blev någon show, och de ville inte dem. Utan dem ville ha en show också.

Så istället för att bara ha musik och vara done med de så ställde dem in.

#71 - Bekant till Jesper Sarri

Finns en ny kanal på Youtube som går under Jesper Sarri. Han har fått 100 prenumeranter och över 2500 visningar på en vecka. Han vloggar och skojar på rätt friskt. Tycker ni borde kika in hans kanal :) https://www.youtube.com/channel/UCi0V4dltkTS5GuropAOBNqw

#72 - Anonym

Varför skriva 1000 gånger om Joakims shower men typ inte andra aktuella som keyyo?

#73 - Anonym

https://youtu.be/9s3tMxnWKLo
Älskar tack för kaffet podden.
Här PRANKar dom Joakim

#74 - I was there

Jag var där, Liseberg fick inte upp ljussettet,Jocke hade slagit i huvudet och Arrhult hade inte kunnat dansa o sjunga. De Vet du fick begränsa sin rörelse också.
Så sluta med detta skrot

#75 - Anonym

De sade att man skulle få pengarna för inträdet tillbaka. Hur gör man för att få det? (även om det var det lilla i det hela när vi bokat hotell mm så är det alltid något).
Mvh
Catharina

Tipsa oss

Välkommen till Sveriges största skvallerblogg med över 100 tusen unika besökare varje vecka. Här kommer du att få en uppdatering och skvaller om Sveriges största YouTubers. Har du tips på skvaller får du gärna tipsa mig anonymt eller med din bloggadress här under eller maila mig på: SvenskaYoutubers@outlook.com