Det ryktas om stort drama i Youtube-huset

Idag gick Clueless Swede och Verz ut med att Emma har blivit kickad från Youtube-huset och denna information ska de ha fått från en person som bor i huset. 
 
Anledningen till att hon ska ha blivit kickad från huset är för att hon flera gånger dragit ner stämningen i huset och försökt bestämma över andra. 
 
Emma ska till exempel ha varit sur på Moa för att hon umgås med Vlad och Emma gillar inte Vlad eftersom han öppet ska ha skämtat om henne.  
  
 
I ett meddelande till Clueless skriver Emma att hon inte blivit sparkad från huset och att hon inte kan bli det eftersom hon är delägare. 
 
 
För fem dagar sedan skrev Konrad detta på Instagram: 
 
#1 - Anonym

Hahah det är så FAKE! Vakna gott folk. Drama = views. Alla är med på detta. Alla inblandade parter tjänar på detta.

#2 - Anonym

Inte förvånad om det stämmer. Har alltid fått den bilden av Emma att hon gärna har kontroll över allt och alla, och är det något som inte går hennes väg eller någon som inte gör som hon säger så blir hon arg. Men man vet ju aldrig vad som faktiskt hänt

#3 - Anonym

sekt

#4 - Anonym

Haft lite dåliga vibbar tbh

#5 - A

Nån som borde bli kickad är fan konrad som har sagt att han kollar på porr i en vide för ett tag sen. Jävla äckel stackars emma.

#6 - Anonym

Vem trodde ens att yt huset skulle hålla i längden🤷🏼‍♀️
Klart dom inte pallar me varann tillslut

#7 - Anonym

Känner mest: wtf
Varför ska inte Moa få umgås med de hon vill??? Bara för att Vlad skämtat öppet om Emma ska väl inte Moa behöva bryta vänskapen fr det??

#8 - S

Nån mer än jag som tycker att emma är fett jobbig när hon jämt skriker "HEJ!!!!!!! allesammans" o sen pratar så fort så man hör bara "ldgkfujgbj youtubevideo kfhkgtkfrkhbkfturr" lär dig artikulera....

#9 - LÄS!

På moas instagram story säger hon att hennes sociala medier blev hackade igår!

#10 - Anon

#5 Varför skulle man bli kickad ut ur ett hus för att man kollar på porr?

#11 - Anonym

#5 Är man en äcklig människa för att man har sexuella behov?

#12 - simmis

Bara jag som tycker dom ser ut som simsgubbar på första bilden, haha!? Speciellt Moa!

#13 - Anonym

#10 Vafan tror du? För att han stöttar prostitution (och ja, det är samma sak. )

#14 - A

#10 för att man inte kollar porr om man har ett förhållsnde eller bra kvinnosyn. Jävla p12

#15 - A

#11 aa om man är i ett förhållande. Kvinnohatare

#16 - A

#11 aa om man är i ett förhållande. Kvinnohatare

#17 - Anonym

Får se om jag förstått detta rätt... Porr är prostitution, trots att det faktiskt är ett yrke. Och tittar man på porr har man en dålig kvinnosyn. Så jag som kvinna som kollar på porr ser ner på mitt eget kön? Och har man ett förhållande så är det förbjudet? Det är liksom inget man själv kommer överens om med sin partner, utan det bestämmer någon på svenskayoutubers 😂

#18 - Anonym

#17 Porr är prostitution med kameror, så enkelt är det. Ingen övrig skillnad.

#19 - Anonym

Jag gillar verkligen inte Emma. Faktumet att hon använder samma symbol upprepade gånger tyder på att något inte stämmer.

#20 - Anonym

#9 Tror att det är Emma. Hon verkar väldigt teknisk och kan säkert sådana saker.

#21 - Anonym

Emma är så sjukt omogen och besatt av att kontrollera andra. Jag menar... att man inte låter folk umgås med andra för att de har skämtat om en?

#22 - Anonym

Men alltså vad har hon för svenska? Kan hon lära sig skriva ordentligt eller...? Finns något som kallas för meningsuppbyggnad, punkt och kommatecken

#23 - Anonym

bojkotta hela skiten

#24 - H

#17 gå o gör läxan

#25 - Anonym

porr=prostitution? dummast jag hört. Många porrstjärnor har gått ut och sagt att det är ett frivilligt val och att de gillar sitt jobb och ja man kan kolla på porr i ett förhållande utan att ha en unken kvinnosyn... väx upp ffs

#26 - Anonym

Jo, porr är prostitution. Sex för pengar, med kameror. Det finns absolut de som trivs i branschen, men det sker extremt mycket utnyttjande och många blir traumatiserade. Det finns ju en anledning till att de som gillar porrbranschen är de som man gärna lyfter. Ju mer dåligt som kommer fram, desto färre vill konsumera porr och då tjänar de mindre pengar.

Jag förstår att folk vill se på porr. Givetvis är det skitnajs och upphetsande. Men det är en fruktansvärt smutsig bransch och vare sig man väljer att se på det eller inte så är det viktigt att veta sanningen bakom, inte leva i förnekelse.

Och branschen sprider ju ett enormt kvinnohat. Jag anser inte att man måste vara kvinnohatare för att man gillar porr, däremot är mainstreamporren jävligt kvinnohatisk. Män ska vara sexuella rovdjur och kvinnor behandlas som slit och släng-objekt för män att "tömma" sig i. Det eldar på en sån fruktansvärt skev bild av både kvinnlighet och manlighet. Vare sig man är kvinnohatare eller ej så tänder man på kvinnohat när man tittar på detta. Och stöttar det. Det går inte att bortse från.

#27 - Anonym

Detta kommentarsfältet alltså.. IDA! Det måste bli bättre. Bort med hat/mobbning kommentarer och behåll någorlunda de med konstruktiv kritik. Men verkar som konstruktiv kritik för dig och andra betyder att vilken kommentar som helst är okej att behålla.. inte okej.
Sen tycker jag att folk går verkligen helt crazy med att spekulera kring grejer som detta tror de vet vad som är sant med i själva verket vet inte ett piss av den rätta sanningen vilket bara de i YThuset vet. Ni skriver som att ni alla varit där och skriver i likhetelse att "näää de ljuger för det vet jag till 100%, sanningen är nämligen såhär att så och så och så har sagts, nej hen sa inte så utan hon sa så vilket betyder.." så beter ni er i detta kommentarsfält plus skriver skit om dessa influencer som de vore luft som man kan säga vad som helst om utan att ha några känslor alls. Skärp er! Ni som är vuxna/ungdomar/barn här, ni är inte bättre än någon annan är. Just nu tvärtom ni är sämre med tanke på erat beteende ni är lägre än marken.

#28 - Anonym

Du som står emot porr - helt rätt! Kom över mitt missbruk för några år sen och började läsa på/ se dokumentärer om hur den branschen EGENTLIGEN fungerar. Och det är låååångt ifrån "jag älskar sex och tycker att alla ska få njuta av att få se mig knullad". Det är en mörk bransch med mycket våld, manipulation, övergrepp, droger och för tidig död pga psykisk ohälsa. Att dra upp argument "men det är ju ett riktigt jobb" funkar inte! Droghandel och barnarbete är också riktiga jobb. Porrindustrin bryter mot många mänskliga rättigheter och borde förbjudas.

#29 - Anonym

Porr hit och porr dit. Va tysta bara. helst idag. 🖕🏻

#30 - Anonym

#14, jag är en tjej och kollar porr, har inte dålig kvinnosyn. Porrskådespelare har valt sina jobb själva och är nog väldigt nöjda.

#31 - Malin

Dålig kvinnosyn för att man kollar på porr, du skojar va? Så tappad kan man ju inte vara att man anser det! Men du är väl runt 11 år så du vet ju inte så mycket om världen.

#32 - Anonym

Sa jag inte till er att hålla tyst kring porr snacket. 🖕🏻
Nu får det räcka på riktigt.

#33 - Anonym

#32

Varför skulle vi lyssna på dig för det? Det är en viktig diskussion och du kommer inte alltid vara intresserad av allt du stöter på i kommentarsfält. :)

#34 - Anonym

https://poddtoppen.se/podcast/1391871181/vaga-prata-podcast
Tycka vad man vill om dessa fyra herrar. Men äntligen vågar ni prata om tabu och hirarki på Youtube.
I detta avsnitt nämns Youtubhuset och alla Youtubers som titulera sig som artister. Och hur du rent av tigger lyssnar genom att bli ett med företag. Lyssna på podcasten riktigt bra..
Så tråkigt med falska ytliga Youtubers som tutar i unga följare massa skit för inkomst och låter dem tro de är stjärnor de ser daglig på. Fast egentligen är de inte så stora som de tycker sig vara.
Spel för Gallerian. Har du pengar kan du köpa tjänster och hjälp och sätta ditt varumärke. Och från ena dagen till den andra är du artist. Så alla följare skulle också kunna vara musiker om de har pengar. Podcasten våga prata grymt bra jobbat

#35 - Anonym

#33
TYST SA JAG

Tipsa oss

Välkommen till Sveriges största skvallerblogg med över 100 tusen unika besökare varje vecka. Här kommer du att få en uppdatering och skvaller om Sveriges största YouTubers. Har du tips på skvaller får du gärna tipsa mig anonymt eller med din bloggadress här under eller maila mig på: SvenskaYoutubers@outlook.com