#1 - Caloveline

Hejja Clara!!!
Www.caloveline.com

#2 - Anonym

äntligen en läsvärd bok

#3 - Cornelia

Äntligen en youtuber/influencer som faktiskt har skrivit sin bok själv och inte anställt någon som skrivit den åt dom. Heja heja!

#4 - Anonym

Så bra Clara!!

#5 - Cornelia

Äntligen en youtuber/influencer som faktiskt har skrivit sin bok själv och inte anställt någon som skrivit den åt dom. Heja heja!

#6 - Anonym

Grymt!!!!

#7 - Anonym

Tycker att det är konstigt att hon kan skriva bok när hon inte uppdaterar sin YouTube kanal ..

#8 - Anonym

Feminism 2018 i Sverige - Hur man sparkar in öppna dörrar

#9 - Anonym

Clara kanske borde lyssna på några av Jordan Petersons föreläsningar

#10 - Anonym

#7 Kanske är därför hon inte uppdaterar så mycket, för att hon skriver sina böcker själv. Och det tar tid

#11 - Anonym

#7-
Clara har slutat med YouTube. Hon gick ut med det på sin blogg för ett tag sedan, och jag tror hon nämnde det i den senaste videon hon la upp.

#12 - Leia

Att säga ”en” istället för ”man” är så jäääävla töntigt! Ska man inte få säga ”hann”som i nej jag hann tyvärr inte heller då? Ska man sluta säga ”men” också då? Som i ”Men kan du sluta”? Och är det fel att kalla en klocka eller båt för hon? Har feminismen gått för långt, JA, iallafall vissa personer tar det så jävla långt över gränsen.

#13 - Anonym

................ hahhhaahha

#14 - Esmeralda

Åh nej.

Tipsa oss

Välkommen till Sveriges största skvallerblogg med över 100 tusen unika besökare varje vecka. Här kommer du att få en uppdatering och skvaller om Sveriges största YouTubers. Har du tips på skvaller får du gärna tipsa mig anonymt eller med din bloggadress här under eller maila mig på: SvenskaYoutubers@outlook.com