Bianca om Guldtuben och diss mot Ben Mitkus

I Bianca och Alice senaste poddavsnitt pratar de om guldtuben och youtubers. 
 
Biana säger att hon inte gillar youtube-världen.
"Youtube-världen, den gillar inte jag. Jag älskar influencer- och bloggvärlden för att vi lyfter varandra, går på varandras event. Vinner inte vi och någon annan vinner i samma kategori, grattis. Man är vänner. I Youtube-världen, alla hatar varandra, de bråkar med varandra, de är dåliga förebilder många av dem, missgynsamma, de skapar hat, de bråkar med sina följare. Nu säger jag inte alla." 
 
Bianca blir irriterad över Bens video om Guldtuben eftersom han ser ner på det hon gör. 
"Och vad fan gör du? Sitt inte och säg att jag inte satsar på youtube, för jag satsar på typ 9 andra karriärer samtidigt. Jag tog en paus från youtube för jag mådde dåligt. Så snälla Ben Miktus, vill du inte bli min praktikant för en vecka så kan vi se om du hade hunnit med din fucking youtube-kanal. Förlåt men nu blev jag faktiskt lack."
 
 
#1 - Anonym

Är det för någon mer än mig man måste ställa om datum för att komma in på svenskayoutubers

#2 - Stefan

Nää vart du ledsen Lilla silverfats kvinna ... Sanningen svider hoppas vi.

#3 - Anonym

hahahahaha butthurt af

#4 - Anonym

Hon sa bara sanningen

#5 - Anonym

Bästa Bianca

#6 - Anonym

Intressant att hon säger så i sin podd men när hon träffade Joakim Lundell och Ben Mitkus på Breaking News vågade hon inte säga emot dem en enda gång, och höll dessutom med om att hon inte förtjänar att bli Årets youtube. Svagt.

Svar: Hon visste inte vem Ben var när hon träffade honom och såg hans video för första gången under tiden som de spelade in podden.
svenskayoutubers.se

#7 - Anonym

Bästa Bianca !!!!!!!!

#8 - Anonym

#6 Hon var programledare och programtiden var till för splays vd och jocke att ta en diskussion, som en professionel programledare lägger man sig inte i sina gästers disskusioner och säger sina egna åsikter.

#9 - Anonym

HALLÅ KOLLA THERESE LIVESTREAM

#10 - w

Bianca har dock SÅ RÄTT

#11 - Anonym

Som sagt, hon sa själv i TV att hon inte tycker hon förtjänar att bli årets youtube, så varför sedan bli butthurt över det? Bianca är fantastisk och duktig på alla sätt, men hon är inte årets youtube.

#12 - 123456789

Detta är varför Bianca inte förtjänar och vara nominerad till årets Youtuber eftersom Youtube prioriteras inte högt hos henne. Eftersom youtube prioriteras bort när Bianca tillexempel inte har tid. Ben eller Felicia Bergström kan tillexempel inte göra det eftersom youtube är deras stora inkomstkälla, jag säger inte att man måste bara jobba med youtube för att bli nominerad men ärligt så skulle inte hon bli nominerad till den kategorin om folket fick rösta. Men årets bloggare förtjänar hon absolut (om den kategorin finns).

#13 - Anonym

#8 vaddå lägger sig i gästernas åsikter och disskutioner. Jockiboi dissa henne totalt i livesänding. Har fått sina följare att säga hans ord på hennes sociala medier hur oförtjänt hon är att vinna priset. Klart som tusan hon blir automatiskt indragen och har rätt att yttra sig. Varför ska ens Jockiboi få yttra sig mer. Han har sabbar en hel gala för han vill ha sina åsikter igenom. Och då bryr han sig inte om han så ska kliva på andra för att höja sig själv och få sin röst hörd. I hans värld finns bara han. Får han inte din vilja igenom lägger blir han en jättebäbis och snachatar bibel långa texter som hjärntvättar barn som i sin tur går hans besvikelse i ärende till personer han namne droppar.
Hur många ggr kan en människa göra samma drev och alltid komma undan. Helt otroligt hur manipulativ han är. Obehaglig

#14 - Anonym

#12 detta är varför varken Ben eller Jockiboi är förtjänat att vinna för de bryr sig inte om vinsten. De vill bara skapa drama och få uppmärksamhet, bra som dålig de kvittar.
Så kontraproduktiv uttalande från dem.
Skiter i Guldtuben och nomineringarna, därför förtjänar de inget med den galan att göra. Och att de medvetet går in för sabotage av galan är förkastligt och otroligt omoget. Att Jockes Ninetone bara ser på och inte tar tag i detta är under all kritik. De reagera då Ben och Jockiboi kom i kuben med varandra om musiken och ett klipp Ben la upp. Men tillåter Jockiboi smutsa ner Guldtuben. Pajaser

#15 - Anonym

Vrf har hon en youtubekanal om hon inte hinner med det

#16 - Anonym

Älskar hur hon säger att det är så mycket hat i youtube världen, sen slänger hon skit på andra? Ursäkta prinsessan men du är inte så jävla duktig du heller ska du se.

#17 - Anonym

Youtubers de nya hatande folkslaget
Där du kan avsäga dig ALLT ansvar
Du får aldrig sparken, bara avstängd en kortare tid
Så bli en youtuber om du alltid tycker du har rätt oavsett om du gör fel, stå på dig och gör en gråt video och få dina följare tro de är någon annan som är den skyldige
du är alltid felfri- om dessa kategorier känns igen är du kanske den nya youtubern med en snabbt växande kanal på drama för att därefter stå och predika stoppahatet på youtube. Tips:)

#18 - Anonym

#16 Men hon har väl rätt att försvara sig om någon snackar skit??? Klart som fan hon blir lack när någon använder hennes namn utan att veta hur hennes jobb är. Hon hade inte snackat skit om dem inte hade namedroppat.

#19 - Anonym

https://youtu.be/K81GOgK8LiU
Fler som reagerar på Jockiboi

#20 - Anonym

Men Bianca sa att hon skulle skämmas ihjäl om hon vann årets youtuber framför de som faktiskt är större än henne. Så ja, hon fortsätter att hålla med det hon sa i TV.

#21 - Anonym

So basically, Bianca får själv säga att hon inte förtjänar att bli årets youtube, men om någon annan säger det så är det inte ok. Lol

#22 - Anonym

#20 lyssna igen på podden så hör du rädslan för varför. Och vem har satt den rädslan i henne tror du?
Hon har fått ord om hur icke värd hon är att vinna på sina sociala medier.
Vart tror du dessa ord såddes?
Ser du inte vems ord som får henne att inte känna sig förtjänt.
De är härskarteknink som förstör då en del fått hybris och får sina följare hata
Lyssna en gång till så hör du varför

#23 - Anonym

https://youtu.be/K81GOgK8LiU

#24 - Anonym

https://youtu.be/K81GOgK8LiU

#25 - Anonym

Men är ni tröga, hon höll med om att hon inte borde bli årets youtuber, men det sa inte ben i sin video utan han förminskade henne och hennes arbete, som att hon inte bryr sig om sin kanal. Vilket förstås inte är sant, det är bara att hon inte hinner pga alla andra saker hon arbetar för. Stor skillnad, och ben sa inte heller på ett så vänligt sätt om henne heller.

#26 - UH

Bianca glider bara på en räkmacka hela livet

#27 - Anonym

OMG BEN MÅR DÅLIGT KOLLA HANS INSTA

#28 - Anonym

HAN ÄR SJÄLVMORDSBENÄGEN IGEN

#29 - Anonym

KAN ALLA BIANCAFANS SLUTA HATA

#30 - Anonym

Ben säger bara att Bianca inte satsar på youtube, vilket hon inte gör i jämförelse med alla de som lägger ut videos varje dag och lever för youtube. Ben var inte det minsta otrevlig utan konstaterar bara fakta. Det får man faktiskt tåla.

#31 - Anonym

#30 Fast han sa att hon var irrelevant. Så det fucking så.

#32 - Anonym

Nej. Han sa det finns massa irrelevanta människor som är nominerade som exempelvis inte har med youtube att göra, men förtydligar också senare att han inte menar att de är irrelevanta, utan bara att de till exempel rent statistiskt inte bör kunna kvalificeras till Årets youtube. Men han säger ingenting om att Bianca är irrelevant. Så det fucking så :)

#33 - Anonym

#32 Ja att han försöker efterkonstruera sina ord säger fan ingenting. Varför tror han att visningar spelar ngn roll? Tycker innehållet gör det, och snälla låt mig inte börja snacka innehåll på hans kanal för risken finns att han läser det och börjar gråta av skam.

#34 - Anonym

I Jockes fall fick han ingen nomingering pga han snackat skit om guldtuben och gjort drama + rasistiska saker, men i Bens fall handlar väl det helt enkelt om att hans kvalitét inte räckte för en nominering... han gör ju inte så mkt drama han Ben

#35 - Q

Men snälla! För X antal år sedan var bloggvärlden giftig, Kissie provevcerade, Paow och Dessie lallade runt som underåriga och Blondinbella satt i ett hörn och skrev om sina naglar. Youtube är någonting nytt i Sverige, därför är det inte så lätt att veta hur dom ska agera som youtubers. Visst, 90% av svenska youtubers är säkert dåliga förebilder och alla bråkar med varandra, MEN youtube är något nytt och detta var exakt hur bloggvärlden såg ut för några år sedan.

#36 - Ida

Förstår om hon blir arg men dedär om att "vafan gör du?" Visst hon håller på med typ 9 karriärer samtidigt, men kolla Bens senaste video där han berättar hur mycket han håller på med också, han jobbar ju med typ alla sociala medier, gör en klädkollektion samt hemsida till det, göra låtar och uppträder, han gör ett vin, dessutom har han youtube som han uppdaterar konstant och redigerar alla videos helt själv mm. Ben har också mer än bara en karriär så jag tycker inte att Bianca ska sitta och klanka ner på hans arbete precis som att han inte skulle göra någonting alls. Bianca skriver också att hon tog en paus från youtube för att hon mådde dåligt vilket är förståeligt, men kolla Bens video så ser du att han inte heller mår bra, trots detta fortsätter han ladda upp och prestera.

#37 - Anonym

#13
Ja jag håller med dig men jag menade att det inte var konstigt att hon inte yttrade sig i breaking News men jag håller med dig helt jag ber om ursäkt om jag formulerade mig på ett sätt som fick det att verka som att jag inte gjorde det

#38 - Anonym

#37 Vad söt du är <3

#39 - Anonym

#39 Att fylla läpparna är kulturell apropriering så varför skulle hon göra det?

#40 - Anonym

Hon har rätt dock lol

#41 - N

Ja du Bianca, vi får se i Wahlgrens värld hur himla upptagen du är... Eller? Du klagar på din mammas hem, du är så avundsjuk på din egen bror när han får mer uppmärksamhet än dig, du jämför följare med dina familjemedlemmar... Snälla, du hade inte ens varit igenkänd om inte Pernilla varit din mamma.

Tipsa oss

Välkommen till Sveriges största skvallerblogg med över 100 tusen unika besökare varje vecka. Här kommer du att få en uppdatering och skvaller om Sveriges största YouTubers. Har du tips på skvaller får du gärna tipsa mig anonymt eller med din bloggadress här under eller maila mig på: SvenskaYoutubers@outlook.com