Bianca Ingrosso nobbar Johan från De Vet Du på scen

Bianca och Johan har länge bråkat om deras flörtiga förflutna och Johan vill bland annat inte erkänna att han och Bianca legat med varandra. 

Under Iconfest skulle De Vet Du dela ut pris till Årets Influencer och Bianca vann i den kategorin. 

När hon gick upp på scen krama hon alla förutom Johan som fick en klapp på axeln.

 
#1 - Anonym

Vem fan bryr sig om vem man har legat med? Varför slösa sin tid på sånt?? Och sen så är de inget man behöver erkänna för hela samhället då det är ett privatliv vilket Bianca måste lära sig att respektera

#2 - Anonym

Du har stavat fel, hon heter Bianca inte Biana ;)

#3 - Anonym

Oj att Isabella Löwengrip (Blondinbella) inte vann... Hon som kämpar så på sina insta-stories

#4 - Anonym

Haha asså bente.... har sagt klart och tydligt att hon slutar med youtube 100 gånger av diverse anledningar. Att Hon kan aldrig hålla sitt ord.. nu ska hon börja igen !

#5 - Anonym

Rätt oproffsigt av Bianca faktiskt!

#6 - Anonym

#4 nej hon har inte sagt att hon ska sluta, hon har sagt att hon kommer lägga upp videor när hon känner för de

#7 - Anonym

#6 hon har visst sagt att hon ska sluta? Följer du inte hennes snapchat:)

#8 - Anonym

#7 Nu den senaste tiden har hon sagt att hon vill bara lägga upp videor när hon känner för de och inte för att hon måste... Hon ha sagt att hon ska sluta innan men detta va längesen

#9 - Kärlek

Hahahah så jävla bra!! Legend

#10 - Anonym

Varför vann inte Jocke? Han är en jättestor influencer ju?!?!?!?

#11 - Anonym

#10 skulle inte kalla han för någon influencer direkt

#12 - Anonym

Så pinsam hon e

#13 - Anonym

#4
Hon sa att hon kmr lägga de åt sidan

#14 - Anonym

#13 SVAR: NEJ du har missat hennes snapchat i så fall

#15 - J

Hahaha bästa Bianca 😍👌

#16 - Anonym

#14
Kollar på allt hon lagt ut men har Ksk blandat ihop de med ngn annan gång hon sa att hon skulle lägga de åt sidan

#17 - Anonym

#16 detta va längesen hon sa de, och alla youtuber fundera någon gång att sluta pga hat eller för lite inspiration men när man har tagit pause så kanske man fått inspirationen tillbaka så leave it be !!

#18 - Anonym

har dom legat eller inte

#19 - Anonym

Skriv om att bente gör och tar betalt för naglar utan utbildning

#20 - Anonym

#19 Skärp dig för fan låt henne göra de om hon vill du skämmer ut dig själv

#21 - Anonym

#19 Och jag klipper mig hos en frisör utan utbildning, och hon är så jäkla grym på det hon gör. Ibland räcker det att personen som utför tjänsterna är erfaren, inte utbildad.

#22 - Anonym

Stackars Jocke som inte vann. Mediavärlden hatar verkligen honom

#23 - Tammie

HAHAHAH BRA BIANCA!

#24 - Tammie

HAHAHAH BRA BIANCA!

#25 - Anonym

Bianca har ju sagt i sin podd(?) att dom INTE legat????Säker på att denna information verkligen stämmer Ida?

#26 - Anonym

#25

Hon sa i sin podd att de inte legat men i Breaking News sa hon att de legat. Hon verkar ha svårt att bestämma sig för vad som faktiskt hände 🤷🏻‍♀️

#27 - Anonym

Det här stinker PR-STUNT på långa vägar.

#28 - Anonym

#27 Ofc, allt sånt här är säkert planerat

#29 - Anonym

Omoget

#30 - Anonym

Finns det någon mer kränkt person än Bente? Tror ej det alltså. Hon gnäller på att alla andra är lättkränkta men den som klagar och gnäller mest är fan hon.

Hon är så jäääävla kränkt bara för att hon inte kan vara "rolig" på andras bekostnad på samma sätt längre. Det är sjukt att hon är 24 år gammal och inte fattar att ja, du ska/får vara dig själv, men det är fan inte okej att vara rasistisk/funkofobisk/sexistisk/homofobisk/allmänt elak inför flera hundra tusen människor bara för det.

Det är fan vidrigt att hon kämpar så hårt för att försvara sin rätt att kränka andra. Att ingen i hennes närhet drar ner henne på jorden? Att inte hennes föräldrar ser vilken arrogant och otrevlig unge de har? Jag hade skämts ihjäl.

#31 - Sabina

Pinsamt

#32 - Anonym

Så sorgligt att se på Bentes snap nu 😂 Hon gör allt för att folk ska reagera på det hon säger, hon provocerar till den punkt att det blir pinsamt. Hon borde bara inse att folk inte pallar med henne längre. Men uppenbarligen gick inte jobbsökandet så bra så nu ska hon ha uppmärksamhet igen

#33 - Anonym

Jocke satte nog hela denna blogg och kommentarsfält på plats i deras senaste vlogg och antar det är därför alla bittra kränkta människor är är tysta idag

#34 - Anonym

Antingen har dom ju legat eller inte, så vem ljuger? 😂

#35 - Anonym

#32 Ja vem fan vill anställa Bente hon kommer ju ej kunna jobba i butik kan tänka henne vara otrevlig mot kunderna och stackars kollegor som får jobba med bente ..

#36 - Anonym

#33 Eller så behöver vi alla en jockedramafri dag ibland :)

#37 - Anonym

#33 Väldigt konstigt att den ENDA Jockefria dagen kom samma dag han snackade om en sak som berör dom flesta i detta kommentarsfält och beteende ni använder här dagen, antar det blev tunghäfta här haha

#38 - Anonym

#37 vad har han sagt nu?

#39 - Anonym

Therese gör en sponsrad video med chiquelle efter att hon för typ 1 vecka sen kritiserade dem...

#40 - Anonym

#37 Kan inte du bara söka hjälp för dina grova problem jOcKiBoI????? /mvh alla

#41 - Anonym

jOcKe SaTtE nOg HeLa DeNnA bLoGg OcH kOmMeNtArSfÄlT pÅ pLaTs

#42 - Anonym

#39 hon kritiserade dagens storlekar, inte ett specifikt företag. Uppenbarligen tycker hon fortfarande om att samarbeta med dom så då får hon väl göra det, får hon problem med storlekarna igen är det hennes eget fel, om inte får hon fina kläder och blir nöjd över det, win win

#43 - Anonym

#37
Tror fler börjar se hans diagnos och tar honom med en nypa salt då han yttrar sig.

Om du är medveten om hans diagnos kanske du blir mindre frustrerad av hans beteende.
Jocke pratar utifrån sin världsbild vilket är ganska begränsad syn hur verkligheten ser ut. De är hans bild av samhället. I diagnosbilden finns dessa symtom som.

- Tydlig oförmåga att få grepp om världen runt omkring dem.
- Säger sin mening oberoende av sammanhanget och vad andra tycker.
- Kan fullfölja sin tankegång/följa sin teori även om de finns saker som talar emot.
- Har tydliga värderingar, fattar beslut oavsett vad det kostar hen i pengar eller om det anses politiskt korrekt.
- De har ofta ingen eller begränsad förmåga att sätta sig in i andras känslor och reaktioner. Detta kan leda till dålig förståelse av sociala situationer och normer.
- skyller ofta på andra för egna misstag eller dåligt uppförande.

Finns massa information om autism asperger att ta del av på nätet olika kriterier

#44 - Anonym

#43 Betyder det... brist på empati?

#45 - Anonym

#43 den mest äckliga härskarteknik text jag läst där du ur ett självgott perspektiv och chansningar som du uttrycker som fakta snäll och vänligt trycker ner Jocke, såna dom du är det verkliga stora problemet i samhället.

#46 - LY TEAR

En diagnos är aldrig en ursäkt, det är en förklaring.
Man borde väl kunna ”adapt to society” på något sätt?

#47 - Anonym

#45
Vad är skillnaden då någon pratar om Jocke? Har du tänkt på att Jocke drar hela Östemalsfolket över samma kam med egna teorier hur dom är på de personliga planet.
Har du tänkt på hur många ggr han uttalar sig om folk efter de han anser vara rätt.
Har du tänkt på hur han droppar namn offentligt som enbart visar hans version av konflikten.

#48 - Anonym

Till er som inte har någon diagnos tycker jag att ni kan hålla käft och inte yttra er överhuvudtaget eller ta och läsa på lite innan ni ens kommentera... ALLA funkar vi olika när vi har diagnoser en del klarar inte av att resa en del klarar inte av att ta bussen in till stan en del klarar inte av att prata med folk förutom sin familj (selektiv mutism) kallas de och vissa klarar inte av att vara bland mycket folk det finns så många anledningar till att folk inte klarar av vardagen som en "normalfungerande" person så håll käft ni som inte har någon diagnos

#49 - Anonym

Med tanke på hur välfungerande Joakim verkar vara (som han framställer sig själv i både sociala medier, videos och offentligt) så verkar han ju kunna kontrollera sociala situationer rätt bra. Så hans diagnoser verkar vara väldigt selektiva och tas bara upp som ursäkt när han gjort bort sig. Lättare att göra så än att faktiskt ta ansvar för sitt beteende.

#50 - Anonym

#47 ja, ALLA fungerar olika - men diskussionerna här handlar väl hur JOAKIM fungerar. Och då är inte andra fall särskilt relevanta, eller hur?

#51 - Anonym

^^^ Menade #48

#52 - Anonym

#50 och ni känner inte Joakim PRIVAT så hur kan ni sitta och skriva att han ska fungera si och så??? Allt ni ser är 5 minuter på youtube ..

#53 - Anonym

#52 Fem minuter? Deras vloggar är väl generellt längre än så? ;) #skämtar

Men om det nu vore så att han är så pass funktionsnedsatt av sina diagnoser att han inte förstår något om hur världen eller sociala koder eller någonting så är det fruktansvärt imponerande att han lyckats ta sig dit han är idag.

#54 - Anonym

#53 det är en fördel med diagnoser med IQ och begåvningsnivåer i det genomsnittliga.... Du ska veta att Mozart hade Autism konstigt att han klarade av att skriva master peace om och om igen

#55 - Anonym

#54 Ja, många med autism har ju en del särbegåvningar - tyvärr brukar även dessa särbegåvningar bli kända som genier med säregna och "udda" beteenden. Detta är dock ingenting jag skulle applicera på Joakim (utifrån det jag "lärt mig" om honom, då han varken verkar ha någon särbegåvning eller vara något speciellt geni).

#56 - 🤷🏼‍♀️

Hallååå Jonas från blev ska bli papp

#57 - 🤷🏼‍♀️

*pappa

#58 - 🤷🏼‍♀️

*jlc inte blev haha

#59 - Anonym

Jonas fru är gradvis!!!

#60 - Anonym(igen)

Gradvid*

#61 - Anonym

#55 nej alla med en diagnos har inte någon form av talang däremot gillar han ju youtube och redigerar, det är en särbegåvning skulle ja kallade att man fördjupa sig i något som man tycker om.. jag har själv autism och sitter vid mitt piano varje dag och filmar sen de som jag har lärt mig... Och som sagt vi alla funkar olika även med talang och utan talang

#62 - Anonym

#61 han gillar det han gör, ja, men ett intresse är inte samma sak som särbegåvning. Ja, alla funkar olika men diskussionen handlar väl om hur Joakim fungerar (eller snarare inte fungerar) och då är alla andra irrelevanta i sammanhanget.

#63 - Anonym

Jonas från JLC ska bli pappa!!

#64 - Anonym

Kommentera på att bente tar betalt för naglar utan utbildning! Det kan vara riktigt farligt och man kan få sjukdomar om gelén inte applicerats rätt! Det är just därför man SKA och MÅSTE utbilda sig för att göra naglar på andra!!!

#65 - D

#64 är det inte svartjobb också?

Tipsa oss

Välkommen till Sveriges största skvallerblogg med över 100 tusen unika besökare varje vecka. Här kommer du att få en uppdatering och skvaller om Sveriges största YouTubers. Har du tips på skvaller får du gärna tipsa mig anonymt eller med din bloggadress här under eller maila mig på: SvenskaYoutubers@outlook.com