Ben Mitkus svar till Bianca

Ben svarar på Biancas uttalande från hennes podd och han skriver att han också satsar på olika karriärer och tycker att Bianca blev butthurt. 
 
Igår gick Ben också ut med att han snart går in i väggen på grund av att han håller på med för många projekt samtidigt. 
 
 

#1 - Anonym

Säg inte att Ben ska bli som Jockiboi och prata diagnoser. Tröttsamt
Orka höra hur diagnoser först är fördel och sedan nackdel.
Varför kan inte Youtubers sluta kasta skit på folk. Snachatar ut drama men säger att de är dramafria kanaler. Ni gör drama bakom kameran och spelar änglar framför. De är jäkligt illa. Falskt om något och oäkta
Fattar inte ens anledning varför Ben behöver namn droppa Bianca. Fanns ingen logik mer än ren och skär avundsjuka.
Kom inte sedan och säg du går in i väggen och sitter och kastar skit ena dagen.
Lägg ner spelet om du inte kan vara glad för andra som kämpar lika mycket
Att han inte ens tar Jockiboi som exempel då han får hjälp med allt är de inte hämta paket,post,mat,bygga,musik,redigering,skjutas, allt. Men de törs inte Ben klaga på vi klankar ner på tjejer i vanlig turordning du och Jockiboi är inte manliga för fem öre ni skämmer ut er
Hoppas folk förstår att Youtube inte handlar enbart om er drama folk att de finns så mycket mer saker du kan gå in på se på

#2 - Anonym

#1
Exakt håller med dig

#3 - Anonym

Jag tror att någon har hängt lite för mycket med jockiboi

#4 - Anonym

Bara så onödigt att hoppa på Bianca,, be happy for others succes istället

#5 - Anonym

”bryr mig inte om guldtuben, men jag ska ändå göra 5 videor, 10 snapstories, 25 instastories om det”
tydligen tycker juryn att bianca är värd en nominering som årets youtuber, så vem är någon annan att säga att just hon inte är värd ett pris, i en gala där en jury nominerar, pga att ”hon gör inget på youtube, satsar inte på youtube”, när andra stora youtubers inte gör något själva utan bara lyfter kameran trycker på rec (och knappt ens det, utan har andra som filmar åt dom) och snackar massa skit, redigerar inte sina videos själv, eller kan knappt torka sig i röven själva.
allt detta drama runt guldtuben som ett par youtubers skapar bevisar bara ännu en gång varför dom inte är nominerade, då guldtuben har noll tolerans detta året.
dom ville göra om galan till en influencer gala, det är deras gala så låt dom? absolut får man ha åsikter om det men man kan sköta det snyggt som tex. simon lussetti och sara songbird, istället för att skrika pajas till någon eller stå och säga till någon att hen inte förtjänar ett pris bara för att man är så avundsjuk att man inte själv är nominerad.

#6 - Anonym

Kränkta obildade vita män, euw

#7 - Anonym

https://youtu.be/K81GOgK8LiU

#8 - Eve

These cry babys...move om ben och sluta spela bebis.

#9 - Anonym

Seriöst vad får Ben 24 år och Jocke 33 år att prata hat, avundsjuka, mobbing med fler saker samt kalla sina kanaler good content. VA????? seriöst
Är det något dessa herrar förlåt pojkar gör är att leva med sin mobil och tala ner saker de stör sig på i bibelformat på snapchat. De har alltså ett konto som är youtube där de ska framställa sig själv drama fria och trevliga för att switcha om till the bad guy i snapchat forumet. Där skjuter de hejvilt och förstår inte varför dom pekas ut som som bittra personer som vill klanka ner på alla. Du kan inte sitta i ena forumet och vara mysfarbror och byta forum och gå lös på allt med åsikter tankar osv.
Juryn har säkert genomskådat dessa fasader och känner att deras personlighet blir ganska skev, för vem är dom egentligen. Är dom youtube personen eller snapchat personen

#10 - Anonym

Youtubs jättebäbisar när kommer lämpliga sammarbeten egentligen. Borde inte företag som säljer bäbis prylar vilja annonsera på deras sidor snart.
De skulle kunna mannekänga med napp flaskor och snuttefiltar.
Just nu är de bara för mycket butthurt på äldre mäns kanaler.
Samlade nivå där de kastar "sand" först i ögonen på någon annan Youtubers men själv grinar ut på andra sociala medier och söker tröst och hoppas andra smeker dem medhårs i att de har inte gjort fel.
Blir de för personligt då ska de skyltas om diagnoser då felet synas vem som starta snadlåde bråket.
Skärp er

#11 - n


Blir lite irriterad på Bens vlogg när han klagar på hur mycket han har och tar upp sin klädkollektion med Nicci och vinet med Nicci etc. Om det är så påfrestande VARFÖR gör han både ett vin och en klädkollektion samtidigt? För att Nicci vill det??? Liksom youtube och sången fattar jag men varför sitta och ta på sig två projekt som han inte ens verkar tycka om så värst mycket?

#12 - Anonym

Fast det var Bianca som var dubbelmoralen nu som snackade om att hela youtube communityt är korrupt och så kastar hon själv skit på Ben. Som om han inte gör någonting alls. Klart han går igång på det när han gör allt själv, utan någon assisten eller hjälp som Bianca får. Vit kränkt kvinna är hon.

#13 - Anonym

https://bloggbevakning.se/2018/05/04/bianca-ingrosso-om-guldtuben-och-ben-mitkus/#comment-661989
Fler som reagerar på dessa jättebäbisar

#14 - Anonym

#11 Tror inte du följer Ben riktigt va?
Han har sagt sedan 1 år tillbaka att han vill göra eget klädesmärke och vin. Om jag inte har fel så håller han också på med ett eget youtube-nätverk. Oklart om han la ner projektet eller inte (någon som vet?)

#15 - Anonym

#12 Vart är hon kränkt???? dom här två nollorna har kastat skit på henne i typ två veckor, någon gång måste hon väl få bemöta det?

#16 - Anonym

Varför grinade ingen riktig musiker när du blev nominerad till nåt musikpris jocke? Ska man bli nominerad till det måste man väl vara en RIKTIG musiker som kan GÖR MUSIKEN SJÄLV och kan spela instrument? ur so dumb

#17 - Anon

Stor verifierad twittrare vid namn Emmy Winther skrev några tweets om Manfred och hans tjej Michelle igår

https://twitter.com/emmywin/status/992048140453842944?s=21

#18 - Anonym

Skyll på dina diagnoser gubben

#19 - Anonym

Jag kan tyvärr inte ta denna bilden seriöst, en bild utan tröja där han flexar sina muskler och skriver jag går snart in i väggen. Ingen logik i det alls, känns som att ben har ändrats sedan han träffade nicci och jocke, och varför måste Youtubers främst ben och jocke alltid använda sina diagnoser som något negativt och varför måste dem ta allt detta offentligt, sök professionell hjälp och sluta att klanka ner på andra. Dem är så jävla bortskämda som har det så jävla bra jämfört med andra människor som sliter arslet av sig och knappt tjänar
20 000 netto. Jag vet att pengar inte kan köpa lycka och att man kan må dåligt även om man har det bra ställt, men det känns så genomskinligt att se dessa Youtubers prata. Jocke har ett hus för 9 miljoner och renoverar det totalt och ändå klagar han på att han inte blev nominerad i guldtuben, no fucking shit när han beter sig som han gör, det här handlar inte om hans rasistiska handlingar utan om hans allmäna beteende som manipulerar små barn. Ben drog på sig offerkoftan och använder uttrycket " jag har gått in i väggen " han kränker de personer som verkligen har gått in i väggen och som inte ens kan ta sig upp från sängen. Ben har blivit som jocke så fort som han fick lite kritik från en kvinna vid namn Bianca som för i övrigt fick massvis med hat från både ben och jocke i 2 veckor i sträck så flippar ben ur, detta är inte likt honom. Jag skickar en massa styrka till dessa lättkränkta män som inte tål kvinnors framgång.

#20 - Anonym

#18 säger den som inte vet hur det är att ha diagnoser och trycker ner dom som om de inte är värda ett piss för denna värld och tror att du har ett större värde än andra. Skulle skämmas som människa om jag vore du.

#21 - Anonym

Någon som lyssnat på ”Jockes” nya låt än? Är det värt att lyssna på denna gång eller plagiat som vanligt?

#22 - Anonym

#20 jag är inte nr 18 men jag har själv autism och jag skyller aldrig på mina diagnoser eftersom man är inte en diagnos, man funkar precis som en vanlig människa även när man har en diagnos, så fort man är trött så ska man inte skylla på en diagnos för då är det antagligen för att man har jobbat för mycket och inte pga diagnosen.... Diagnos är en funktionsnedsättning med svårigheter inom vissa områden, MEN SKYLL ALDRIG PÅ DIN DIAGNOS du är inte en diagnos det är bara något som påverka dig i vissa sammanhang

#23 - Anonym

Någon som märkt att Vlad hånar Ben på sin insta-story?

#24 - Anonym

Citerar kommentar från Bloggbevakning, under inlägget Camilla som mycket bra beskriver Jocke och Ben och deras sätt att agera om Guldtuben.

Kommentar om Jocke
Han sätter sitt varumärke på andras verk punkt slut.
Hans delaktighet i projekten är mycket knapphändiga. Hans jobb går ut på att övertyga ,läs manipulera följare att inte syna honoms medverkan.
Köpa dyra prylar och DJ utrustning samt bygga studio hemma gör inte en person talangfull.
Mer vilseleder yngre i vad de ser och vad som är verklighet. Fokuset läggs på utrustning och orden Jockiboi lägger stor energi att övertyga hans ”talang” plagiat.
För skulle de vara så att Jockiboi göra allt själv skulle han vart utbränd. Någon som sett Jockiboi visat hur han själv färdigställer saker på egen maskin från början till slut, sak för sak bygger upp.
Inte?
Tro inte att hans turer upp till Norrland gör honom till musiker/ producent. Däremot gör de hans varumärke mer synlig på fler plan inom media branschen. De blir en ”winn winn situation” för båda parter. Bolagen som använder hans namn för egen vinning också därför de ger en mer utbredning på social medier genom att fronta honom. ”musikbolagets musik fast med ett annat namn kanske man skulle kunna säga” fast lagligt. Menar inte varuförfalskning.

#25 - Felicia

Klart att Bianca måste säga ifrån när hon får skit, särskilt när hon får skit utan egentligen någon anledning. Men såklart så kommer det idioter som Ben och säger att hon blir butthurt när det var han från början som kastar skit på någon i onödan. Sen undrar jag vart Bianca har sagt att hon förtjänar att vinna? Vart får han det ifrån?

Det är Vuxna människor som sitter på YT, men inte fan kan de stå för när de gjort fel, nej, då ska man tydligen försvara sig och kalla andra butthurt för att de själva inte vågar stå för de dem gör. Bete er som vuxna människor och inte som barnrumpor (Jocke), vilket Ben redan är påväg att bli.

#26 - Anonym

Sen så måste folk sluta tycka synd om sig själva, "Ja men jag har ju massa diagnoser, och sen så gör jag också 3500 saker samtidigt men ändå kan jag hålla på med YT". Ja kanske, men det betyder inte att andra inte har det svårt heller. Inse när ni har gjort fel, istället för att sätta på er offerkoftan, detta är ju seriöst dagisnivå.

#27 - Anonym

Fortsätter Ben hänga med Jockiboi kommer hans personlighet försvinna och förvandlas till en gnällspik.
Och de Ben inte ser i allt jobb han lägger ner får Jockiboi hjälp med.

När du sitter och ska fixa med galan ni ska ha för sabbotage av Guldtuben så åker Jockiboi utomlands:) Fattar inte hur lågt Ben sjunkit i missunnsamhet för andra, du blir som Jockiboi. Och nog fasen fattar vi att du gör mer än Jockiboi gör inom musik ingen som tvivlar på de.
Gå inte in i väggen för att andra få hjälp i allt. Du vet detta och att du får dra tyngsta lasset medans någon annan tar äran i sabotagegalan ni ska anordna. För vilken nytta, mer än att ni gör bort er

#28 - Anonym

Mycket bra inlägg av bloggbevakning om detta patetiska barnsligheter två vuxna just nu lägger sin energi på. Väx upp

https://bloggbevakning.se/2018/05/04/bianca-ingrosso-om-guldtuben-och-ben-mitkus/#comments

#29 - Jen

Om han nu inte mår så bra.. Hur orkar han tjafsa och hålla på? Känns som man inte orkat bry sig om sånt när livet är sådär. Men men. Alla är vi olika.

#30 - Anonym

Ben har blivit såhär sen han träffade Nicci. Han mådde bättre när han bodde hemma och var lycklig på riktigt. Hur kan ni förvänta er att han ska må bra med någon han har flyttat in efter 2 månader?

#31 - Anonym

Tycka vad man vill om Bianca Ingrosso, men hatet hon får på grund av sin nominering är helt sjukt. Det är ju inte direkt hennes "fel" att hon blivit nominerad.

Och när ska folk förstå att "jobba arslet av sig" för sin YouTube-kanal inte är en garanti för någonting. Se bara på mindre kanaler som t.ex MonteFjanton, de spenderar ofta mer än en 40 timmars arbetsvecka på en av sina filmrecensioner (samtidigt som de jobbar med andra projekt för sin kanal). De kan knappt leva på den lön de får från YouTube - men jag har nog aldrig hört DEM klaga över att de inte får tillräckligt med exposure.

Medan andra YouTubers, som har lyckats nå ut till en bredare publik, får bättre samarbeten, etc, som har RÅD att anställa folk att göra skitgörat, ja, DEM är det minsann synd om för att de inte blir nominerade till en massa meningslösa priser. För dem "jobbar ju så hårt".

Vad fan, som om inte de flesta jävla youtubers jobbar hårt?! Och MÅSTE man "jobba hårt" (så till den gräns att man får utmattningssyndrom) för att vara värd någonting överhuvudtaget?

#32 - Anonym

Tycka vad man vill om Bianca Ingrosso, men hatet hon får på grund av sin nominering är helt sjukt. Det är ju inte direkt hennes "fel" att hon blivit nominerad.

Och när ska folk förstå att "jobba arslet av sig" för sin YouTube-kanal inte är en garanti för någonting. Se bara på mindre kanaler som t.ex MonteFjanton, de spenderar ofta mer än en 40 timmars arbetsvecka på en av sina filmrecensioner (samtidigt som de jobbar med andra projekt för sin kanal). De kan knappt leva på den lön de får från YouTube - men jag har nog aldrig hört DEM klaga över att de inte får tillräckligt med exposure.

Medan andra YouTubers, som har lyckats nå ut till en bredare publik, får bättre samarbeten, etc, som har RÅD att anställa folk att göra skitgörat, ja, DEM är det minsann synd om för att de inte blir nominerade till en massa meningslösa priser. För dem "jobbar ju så hårt".

Vad fan, som om inte de flesta jävla youtubers jobbar hårt?! Och MÅSTE man "jobba hårt" (så till den gräns att man får utmattningssyndrom) för att vara värd någonting överhuvudtaget?

#33 - Anonym

#22 men varför måste man säga att dessa människor skyller? Kan lika gärna vara en varning eller en påminnelse för de som inte vet om de personer som har diagnoser att de uttrycker "såhär ligger det till och det är så jag fungerar med min diagnos i dessa situationer". Jag tycker inte de skyller på sin diagnos utan som jag sa att de ger en påminnelse eller upplysning att sådant här händer när diagnosen trycker en vid en situation. För alla vet inte om personen och om ens liv och vad som påverkar dem.

Tror säkert du skulle också säga till folk som inte känner dig att du har en diagnos om de gav sig på dig när du är helt oskyldig. Jag fattar att ingen person med diagnos som t.ex träffar nya människor inte hälsar direkt med "hej jag heter blabla och jag har den diagnosen" det första man gör. Men tror inte du själv att om folk inte känner dig och de säger att du är dum i huvudet på ett negativt sätt, och du nämner om din diagnos och de säger sedan "jaja skyll på din diagnos bara" hur hade det känts liksom? Precis som folk ger sig på de som inte kan stava som har dyslexi.

#34 - Anonym

#33 Problemet är väl att många använder sin diagnos som ursäkt och inte en förklaring - och det är ju en betydande skillnad. Många verkar ju tro att en diagnos är en ursäkt för lite allt möjligt, istället för att formulera sig på ett sätt som visar att man har sjukdomsinsikt och att ens diagnos är en förklaring till ens beteende.

Jag har själv en diagnos, men aldrig någonsin att jag skulle använda det som en ursäkt för mitt beteende oavsett hur out of line jag varit. Har man sjukdomsinsikt så borde man också veta vilka verktyg man har att använda sig av för att undvika uppkomsten av situationer, och försöka låta bli att agera i affekt då man framstår som ännu sämre (och blir då lockad att dra diagnos-kortet).

En diagnos är en förklaring, aldrig en ursäkt, och man ska inte ens behöva förklara att man har en diagnos. Har man sjukdomsinsikt och förståelse för sitt eget beteende och vad som triggar det, så bör man lära sig att hantera det. Kan man inte hantera det så... ja, då behöver man uppenbarligen hjälp på annat håll.

#35 - anonym:)

fyfan det kmr bli som med avicii

#36 - a.

varför har therese tagit bort möjligheten att kommentera på hennes video "badar i 100 liter vattenpärlor" ?

#37 - Anonym

Vad tycker ni om manshat?
A, Det är farligt, för hat botas ej med hat.
B, Det är en helt rimlig känsla för kvinnor att känna när de själva konstant blir utsatta för kvinnohat
C, Jag har ingen åsikt.

#38 - Anonym

#33 Ben skyller inte på sin diagnos. Han säger bara att han kämpar extremt mycket trotts hans diagnoser som gör det svårare för han. Skulle han skylla så skylla han säga att han inte orkar göra videos pga hans diagnoser. Jag kollade på hans video ”Youtube har aldrig varit lätt för mig” och han växte som fan i mina ögon. Hans tålamod och glöd för youtube är ju helt sinnesjuk. Tror helt ärligt inte många hade orkat hålla på så som han gör, förmodligen därför han är där han är idag för att han kämpat arslet av sig. Stor eloge till Ben!

#39 - Anonym

Det här är varför jockiboi och Ben inte blev nominerade

#40 - Anonym

Tröttnat på Ben

#41 - Anonym

#40 både han och nicki är yani glada och pigga

#42 - Anonym

Verkar som att Sandra Lindahl å isse gjort slut :(

#43 - Anonym

HALLÅ JON OLSSON HAR STRIPPOR PÅ SIN SVENSEXA. FYFAN VAD ÄCKLIGT

#44 - Anonym

#43 men herregud det är många män som har de på sin svensexa så länge han inte är otrogen så är det okej.

#45 - Anonym

#44 Ja precis, många män stöttar denna industri och upprätthåller patriarkatet. HEMSKT

#46 - Anonym

#43 tjejer brukar också ha strippor på sina fester fast strippor som är män

#47 - Anonym

#45 men herregud skärp dig strippa är ett jobb som man själv väljer inget fel med att vara en strippa, en strippa är inte samma sak som en Ho*ra

#48 - Anonym

#23
Ja vad hände där! Trodde dom var vänner

#49 - Anonym

#45 Strippor är inte som prostituerade. Strippor har ett val att jobba med det de gör. Prostituerade har oftast inte det, utan tvingas till det. Cardi B är ett bra exempel på det. Hon gillade att vara strippa och är stolt över det. Att du shamear kvinnor för deras jobbval är hemskt. Inte att jobba som strippa eller att ha en strippa på en fest. Att ha strippor på fester har ingenting med patriarkatet att göra. Sluta skyll allt på patriarkatet och skärp dig. Ta upp riktiga problem som finns inom patriarkatet istället.

#50 - Anonym

#49
Jag shamear inte kvinnor som jobbar som strippor, prostistuerade, eller "golddiggers" då de är alla utsatta grupper som har strategier för att överleva i ett patriarkat. Visst kanske det finns ngra få kvinnor som uppskattar sitt jobb som strippa, men de flesta känner sig utnyttjade. Tror du mig inte så finns massvis med rapporter som du kan läsa. Jag shamear MÄN SOM KÖPER STRIPPOR och inte kvinnorna. De borde skämmas som upprätthåller denna struktur och tycker det är som vilket jobb som helst. Läs på om hur många strippor som hatar sitt jobb, inte har ngn annanstans att ta vägen, blir hotade, trakasserade, efterföljda, våldtagna eller mördade innan du leker yani woke. Fy skämst

#51 - Anonym

#50 Strippor har ett val att antingen fortsätta jobba som strippa eller jobba med något annat. I alla fall i Sverige. Finns ingen industri i Sverige som tvingar någon till att jobba med något, förutom prostitution och knarklangare.

#52 - Anonym

#50 hahaha du shamear MÄN SOM KÖPER STRIPPOR jaha kvinnor som köper manliga strippor då? det är inte samma sak då eller bara för dom är män ?

#53 - Anonym

#52 MEEN KVINNOR DÅÅÅ BUHUHUH, Jo men jag sa män för att det främst är män samt ATT DET HANDLADE OM EN MAN I DETTA FALL. Och JA kvinnliga strippor blir mer utsatta för skit än manliga.

#54 - Anonym

Så det är okej att shamea män som köper kvinnliga strippor, men inte kvinnor som köper manliga strippor. Jämställdhet var det ja... Mvh en kvinna som står för RIKTIG jämställdhet, det som feminism egentligen handlar om

#55 - Anonym

#54 Det har jag aldrig sagt. Sluta medvetet missförstå mig, och lär dig läsa!

#56 - Anonym

#55 låt folk jobba som strippor om dom vill det är inget som stör dig, va glad att de finns killar och tjejer som vågar visa upp sina kroppar och är stolta över dom framför främmande människor

#57 - P

Märks i kommentarerna att ingen har lyssnat om vad Bianca har sagt om Ben utan hoppar direkt på Ben i kommentarerna.

#58 - Anonym

#56 Väldigt rimligt, vi skiter i alla problem som inte berör oss så blir världen bättre!

#59 - kuksugaren

#57 Vad sa hon då?

#60 - Anonym

#58 du tror inte att män blir utsatt för lika mkt skit som strippor som kvinnor blir du är fan pantad i huvudet vet du hur sjuka kvinnor det finns på klubbar etc ?

#61 - kuksugaren

#60 Så du erkänner att strippjobb är farligt och inte bra. JUSTE

#62 - Anonym

#61 har inte erkänt något farliga byggjobb och andra jobb finns också över allt.... Men det är du som är pantad i huvudet... låt folk jobba som strippor om dom tycker om de.. .inget fel med att vara en strippa

#63 - kuksugaren

#62 Ja, du verkar ju otroligt smart! Att diskutera sånt här med ngn som dig som vägrar erkänna problemen är som att diskutera astronomi med ngn som tycker att jorden är platt. Fortsätt lev i din bubbla, och hoppas patriarkatet aldrig når dig.

#64 - Anonym

#63 vilka problem????? Vill man jobba som strippa och tycker om och trivs med jobbet så är de fan inga problem för den människan... väx upp för fan

#65 - Anonym

#64 Märks att du inte har ngn insyn i stripp-verksamheten. Många upplever hot, hat, förföljelser, många blir utsatta för trakasserier, män som inte kan förstår sig på gränser (nej inte alla män!) och många gånger har strippor blivit mördade för att de vägrat ha sex. Visst är det inte lika vanligt i Sverige som i andra länder, men det händer här med. Vill du lära dig mer finns det massvis med bra böcker och dokumentärer att se om detta. Annars avslutar jag diskussionen här, ha det bra.

#66 - Anonym

#65 nu blandar du ihop prostituerad och strippa igen... vadå en strippa vägra ha sex? strippor är inte till för sex utan endast för att kolla på och underhållning en ho*ra är till för sex men ho*ra blir tvungen att jobba som de för att kunna försörja sig och en strippa har ett val... Är man obekväm i sitt jobb som strippa så är det bara att säga upp sig

#67 - Anonym

#66
Att ha sex ingår inte i att strippa men skulle inte bli förvånad om någon varit med om att man krävt det ändå och att man därefter blivit dåligt behandlat när man inte gått med på att ha sex, finns människor som inte förstår/ struntar i gränser

#68 - Anonym

#67 Dags för dig att sluta kolla på Hollywood filmer med strippor i och kom tillbaka till verkligheten igen strippor är inte samma som i filmer som i verkligheten sluta sprid falska saker när du inte ens själv vet ett skit

#69 - Anonym

Klarar han inte lite kritik utan att hans liv blir jobbigt? jesus

#70 - Anonym

#68
Har inte sagt att något är fakta jag sa att ”jag skulle inte bli förvånad” om något sådant skulle hända, du verkar inte veta mycket om saken själv

#71 - Anonym

Snälla, kom ut i arbetslivet så får ni veta vad utbrändhet innebär.

#72 - Anonym

"Mina diagnoser är en superkraft" en kvart senare är det jobbigt..... bestäm er

Tipsa oss

Välkommen till Sveriges största skvallerblogg med över 100 tusen unika besökare varje vecka. Här kommer du att få en uppdatering och skvaller om Sveriges största YouTubers. Har du tips på skvaller får du gärna tipsa mig anonymt eller med din bloggadress här under eller maila mig på: SvenskaYoutubers@outlook.com