#1 - Anonym

Men guuud vilken hemsk röst!!!

#2 - Anonym

Bättre än Jockes iaf

#3 - Anonym

HAHAH Tack för Kaffet prankar Jocke!! :')
https://www.youtube.com/watch?v=9s3tMxnWKLo&feature=youtu.be

#4 - Anonym

Asså jag fattar inte, varför ska nästan alla svenska youtubers göra låtar eller skriva bok, ni e ju fan bara pinsamma

#5 - Anonym

#4 Money talks

#6 - Anonym

#4 Fast Ben är nog en av de youtubersarna som verkligen kämpar med musiken. Han övar varje dag för att utvecklas, skriver musik och producerar. Kollar man på hans idol-audition så är det en extrem skillnad då & nu. Har däremot inte tyckt om hans musik men det kanske bara är en smaksak. Det var ju dock ett tag sedan man hörde en låt från Ben så det här kanske är bättre åtminstone. Oavsett så väntar jag spänt tills den släpps på Spotify!

#7 - Anonym

#4 Ben har hållit på med musik längre än vad han gjort YT. Men han belev inte signad förens han blev YT:ber

#8 - Anonym

Kul att splay har varit i tingsrätten för att ej ha betalat en makeup artist för utfört arbete, under en fest som arrangerades vid halloween. 🙃

#9 - Anonym

#4 Pinsamt att följa sin dröm?

#10 - Anonym

#3 Det blir den mest sjuka dubbelmoral som existerar om folk här ska hylla det pranket som dagligen hugger på minsta lilla fel alla gör, här hånas diagnoser öppet MEN jag tycker det var roligt och ser även att Joakim tycker det var roligt. jag personligen tycker att man ska kunna skämta om alla tycker det är roligt, men ni här som dagligen ska hugga på minsta lilla fel att folk är rasister, att folk uppmanar till bla bla, kränkta olika sorters folkgrupper osv. Då blir dubbelmoralen äcklig om det är kul att håna diagnoser för att pranket var emot Jocke, för hade Jocke prankat någon och skämtat om funktionshinder så hade ni gått i taket.. skärpning här era kappvändare, absolut tyck pranket var roligt precis som jag och andra men då ska ni även kunna skratta åt andra saker också som går ut på samma sak!

#11 - Anonym

#10 Vad menar du med "ni", Jocke?

#12 - Anonym

#10 Hej Jocke! När kommer nästa spökjakt ut? Längtar!

#13 - Anonym

När människor som kommenterar här blir ställda emot väggen då kommer snabbt en härskarteknik att man är ”Jocke” elle så skämtas det bort och samtalsämnet byts direkt. Skäms ni ärligt talat inte över er själva?

#14 - Anonym

#13 Alltså de är bara småbarn som kommenterar här varken Jocke,ben ,eller
Någon annan YouTubers vill förknippas med
Denna sida pga att den endast är till för
"Troll". Flera utav dom har även sakt det i vloggar o liknade och i press

#15 - Anonym

Wow, Bente kan sjunga!

#16 - Anonym

#14 vilken press?

#17 - Anonym

Är det Ben och Nicci som sjunger? Wow

#18 - Anonym

All falls down är verkligen skitbra, fattar inte hur ni kan hata.
Och bara så ni vet, igår ställde Jocke in pga. han mådde dåligt efter att TFK prankade honom. Så sluta hata, kan alla bara LÅTA JOCKE VARA! LÅT JOCKE VARA!

#19 - Anonym

#14 Håller med, ordet "nyanserad" är inte direkt de som kommenterar härs starka sida :)

#20 - Anonym

#18 sluta trolla

#21 - Anonym

#20 sLuTa tRolLa

#22 - Anonym

#10 Jocke tog först illa vid sig men valde redigera sin kommentar några ggr som blev fäst under videon tack för kaffet podcast.
Ser att många tagit hans första kommentarer där han inte valde skratta åt skämtet. Där poängterar han att tack för kaffet gänget bör tänka på när ni prankar människor med diagnoser som har svårigheter och gör er roliga då det kan gå åt helvete fel. Och menar på att de finns andra som absolut inte hade reagerat som han gjort i de fallet.

De finns en poäng i de. De kan skada.

Men han valde ta bort några rader och bjuda på blåsningen.

#23 - Anonym

#10 Fast TFK har inte ens varit nära de problem som Jocke ofta orsakar. Allt det du själv nämner i din kommentar, samt mer skit som Jocke gjort tidigare (nej, ingen kommer förlåta över en natt när han fortsätter vara problematisk) är 1000 ggr värre än det TFK gör. TFK har ju rent mjöl i påsen, och då blir sådana här prank lite roligare och mer ok. I alla fall roligare än ex. ambulanspranket som Jocke utförde.

#24 - Anonym

#22 tror nog mest att han tog bort det då han ej orkade med internet trollen som skulle svara på kommentaren

#25 - Anonym

#22 Folk med diagnoser och andra hälsostatus kan må jävligt dåligt av Jockes prank. Ambulanspranket? Slå Jonna och krossa en spegel-prank? Osv osv.

#26 - Anonym

#13 hej jocke

#27 - Anonym

Skönt att slippa kackel i denna låt iaf

#28 - Anonym

#23 är du seriös? Hahaha ambulans pranket var på Jonna hans fru? Och hur du rättfärdigar vissa saker att se mellan fingrarna när det gäller skämt emot utsatta grupper är vidrigt! Antingen är saker roligt eller så är det inte och det finns inget gränsland när du kan avgöra och lägga ihop saker till en slutsats för vad som är okej!!

#29 - Anonym

#13 Hola, Joaquím!

#30 - Anonym

#28 Vilka utsatta grupper snackar du om, Jocke?

#31 - Anonym

Det är ju bara troll här inne, antingen är det troll som låtsas mellan raderna vara Jocke eller troll son ska skapa hets och krig om saker som hänt

#32 - Anonym

#28 Om du inte tror att prank påverkar tittarna också, så vet jag inte hur jag ska förklara för dig. Det kan vara triggande ex. Eller är människor som lider av PTSD inte lika viktiga som Jockes diagnoser? Nä, om man ska ta hänsyn till ALLA så kan man ju nästan inte göra ngt. Jag tkr det är ok att skämta om nästan allt, så för mig spelar det ingen roll. Varför ngn tar upp diagnoser överhuvudtaget förstår jag inte. Men pranket var väldigt kul!

#33 - Anonym

sKäMt EmOt UtSaTtA gRuPpEr

#34 - Anonym

Ben Mitkus är nya James Brown! Heja!

#35 - Anonym

#32 håller med dig helt men finns en majoritet här som väljer beroende på vem personen det handlar om är vad som är okej och den dubbelmoralen gör mig spyfärdig

#36 - Anonym

#35 Kul att vi är överens om grundfrågan i alla fall. Ja, det kommer ta flera år innan folk accepterar "nya" Jocke. Hoppas han orkar stå stadigt under tiden bara. Blev lite ledsen av att se hur nere han verkade i dagens vlogg.

#37 - Anonym

Bara jag som tycker att Ben låter och ser ut som Elvis Presley? Så snygg! Nicci är en lycklig tös!

#38 - Anonym

Jocke har så vackra ögon! Han borde visa dem mer. Sådana ögon kan stoppa krig!

#39 - Anonym

Helt sjukt fantastisk låt! Längtar tills den kommer upp på Spotify! Ben du är så talangfull och ditt ordförråd förbryllar!

#40 - A

MEN SNÄLLA KAN YOUTUBERS SLUTA!!!!!,????!!!!! DOM TROR FAN ATT DOM ÄR BÄST PÅ ALLT!!!

#41 - Anonym

#40 Kan du sluta hata? Att vara youtuber är ett jättetungt jobb, rent psykiskt, och de försöker göra allt FÖR oss tittare! Vi borde vara mer tacksamma istället för att hata. Tack, Jocke för ditt fantastiska jobb och dina originella egenproducerade låtar. Tack Ben för ditt fantastiska ordförråd. Tack Therese för att du är så genuin och aldrig sätter samarbeten som prioritering. Tack Thomas för att du konstant lägger upp så mycket bra material till oss.

#42 - Anonym

Älskar Jocke han är bäst och min största idol

#43 - Anonym

#42 Älskar speciellt hur rolig han var förr, när han smetade in sig i bajs ex. Askul!

#44 - Anonym

Men Ben du kan inte sjunga!!!

#45 - Lina

Psst. Ida, han heter MITKUS.

#46 - Anonym

PINSAMMASTE JAG HÖRT???? AHHAHHAHAH

#47 - Anonym

Enligt mig så var Bens bitar väldigt dåliga, jag undrar hur man kan träna så mycket men bli sämre.

Tipsa oss

Välkommen till Sveriges största skvallerblogg med över 100 tusen unika besökare varje vecka. Här kommer du att få en uppdatering och skvaller om Sveriges största YouTubers. Har du tips på skvaller får du gärna tipsa mig anonymt eller med din bloggadress här under eller maila mig på: SvenskaYoutubers@outlook.com