Amirs ilska mot andra influencers

I samband med insamlingsgalan igår har flera influencers uppmanat sina följare att donera 100 kr varje månad. 
 
Amir skriver på instagram "Ett stort FUCK YOU till alla rövslickande influencers som gapar att alla har råd att sänka 100 kr i månaden". 
 
Han skriver att alla inte har råd att sänka pengar varje månad och att han själv i vuxen ålder levt i perioder där han omöjligt kunnat donera pengar. 
 
 
#1 - Anonym

Snälla Amir lägg ner ditt skitsnack så klart skänker man om man vill, det är ingen här som blir tvingad till att göra de åååhh herre moder vår Gud snälla hjälp denna människan att kommer ner med fötterna på jorden igen.

#2 - Anonym

Håller med, trött på att godhetsmaffian ska försöka ge alla dåligt samvete och skänka pengar trots knaper ekonomi. Dessutom litar inte jag på dessa organisationer längre då det framkommit att Röda Korset förskingrat pengar.

Om jag skönker pengar till fattiga vill jag ha kvitto på att de faktiskt går till de som behöver dem mest och inte till någon rik affärsman som kan köpa sig ännu en Porsche att stoltsera runt i.

#3 - Ew

Skippar man att köpa skit saker *host * som Amir har en tendens att göra så kan man skänka en sketen 100 hundring. Håll käften och sluta vara en privilegierad person!

#4 - Anonym

#3 man gör som man vill med sina egna pengar, punkt slut

#5 - Anonym

Älskade Amir!! Detta är en av anledningarna till varför jag älskar honom så mycket. Han har ett hjärta av GULD!!!

#6 - Anonym

#3 fast du bestämmer it vad människor vill göra med sina pengar. Jag kan ha råd och inte vilja göra det, visst man kan se det som ett jävligt fult spel. But still my money. Och så vet du inte vad han gör med sina pengar, man behöver inte gå ut med att man skänker pengar för att verka som en bra person. Du kan faktiskt skänka pengar under tystnad och inte behöva säga det i varje jävla video host* Therese:)

#7 - Anonym

#6 fast Therese gör inte det bara själv utan då är det oftast hennes följare som hjälper till att skänka pengar t.ex till djurens rätt och det är därför hon pratar om de i videon så andra kan hjälpa till om man vill.

#8 - Orten

Fakking drama queen jao

#9 - Anonym

Vill man skänka så gör man de har man inte råd eller inte vill så måste man inte

#10 - Anonym

Skänk inte då, ingen tvingar dig. Hur kan man tycka det är äckligt att man uppmanar folk till välgörenhet?

#11 - Anonym

#1 Hans poäng var väl inte att man blir tvingad, utan det faktum att vissa säger att ALLA kan skänka, vilket inte är sant. Jag vet många som själva är i behov av den där hundringen och skulle få leva väldigt mycket sämre om man fick 1200 mindre om året till sig själv

#12 - Anonym

Har ej sett att influencers skrivit så? Isåfall kan man sig "Therese Lindgren har råd att skänka 100 000 kr per månad, så gör det! HAR DU RÅD SÅ GÖR DET!" lol

#13 - Anonym

Alla som tjänar med än 37 000 borde skänka resten till fattiga. Tycker jag.

#14 - Anonym

#13 man gör som man vill med sina egna pengar även om man är rik

#15 - Anonym

#13 man har faktiskt sina egna räkningar hus/lägenhet och barn att betala så som skola studier och aktiviteter då blir det inte så mycket pengar över

#16 - Anonym

ÄNTLIGEN NÅGON SOM SÄGER IFRÅN! BRA AMIR!

#17 - Anonym

Äntligen !!!!! F*ck you Therese där fick du din fula

#18 - Anonym

#17 fast Therese gör inte det bara själv utan då är det oftast hennes följare som hjälper till att skänka pengar t.ex till djurens rätt och det är därför hon pratar om de i videon så andra kan hjälpa till om man vill.

#19 - OutOFDate

All this hate tho

#20 - MARX

Håller med honom finns måååånga familjer, fattiga, studenter och pensionärer som inte ens har råd att skänka en 50 lapp, men det är ju förstås svårt för medelklass svenskar att förstå detta och tänka utanför sin lilla bubbla. Och nej dessa jag pratar om KAN inte prioritera annorlunda, då det redan är deras vardag, vissa familjer har det tex så svårt att man får välja mellan en frukt till barnen varje dag eller mat på bordet, eller tex att föräldern får priortera bort tandläkar besök trots hål i tänderna, för att barnen ska kunna äta sig mätta. Och nej, samhället hjälper inte, samhället pissar på oss vanliga enkla arbetare.

Dessutom är det så jävla enkelt att tänka att det är bara en 100 lapp när man själv tjänar 100 000 kr i månaden, alltså för en vanlig arbetare är det MYCKET mer skillnad i plånboken än för en höginkomsttagare.

#21 - Anonym

Jag håller med honom. Jag skänker ingenting men jag handlar vääldigt ofta på second hand affärer där pengarna dom får in hjälper folk som har det svårt.

#22 - Anonym

Varför bryr han sig ens? xd

#23 - Anonym

Det HÄR är klasshat (för de som tror att dreven mot en annan stor influencer är klasshat): Att utgå från att "alla" har råd att ge bort 100 kr i månaden.
Däremot har jag svårt att ta Amir på allvar, eftersom han samlar minst lika många goodie goodie poäng på det här som de som uppmanar till att donera till välgörande ändamål.

Alla är de lika stora kålsupare. De vet exakt vilka knappar de ska trycka på för att få sympatier och likes ;)

#24 - Anonym

Det HÄR är klasshat (för de som tror att dreven mot en annan stor influencer är klasshat): Att utgå från att "alla" har råd att ge bort 100 kr i månaden.
Däremot har jag svårt att ta Amir på allvar, eftersom han samlar minst lika många goodie goodie poäng på det här som de som uppmanar till att donera till välgörande ändamål.

Alla är de lika stora kålsupare. De vet exakt vilka knappar de ska trycka på för att få sympatier och likes ;)

#25 - A

Håller med honom

#26 - Anonym

Vad pinsam han är. Varför fokusera på det och byta fokus från fattiga barn i Afrika. Bra, vi skiter i att Unicef för en gångs skull fått uppmärksamhet av alla influencers, och riktar den uppmärksamheten mot Kränkte Amir ist. WOW. BARA WOW.

#27 - Anesa

Bara för att en influenser skriver att man kan skänka 100 kronor, BEHÖVER MAN INTE GÖRA DET! Det är BARA onödigt med det han skrev, sluta ta åt dig Amir, tänk på hela perspektivet! MAN KAN OM MAN VILL SKÄNKA, MEN OCKSÅ INTE, Punkt slut.
//tolvåring

#28 - Anonym

Hej! Jag är nyfiken på en sak. Kan alla som följer och gillar Jocke och Jonna skriva varför och även hur gamla ni är? Hade varit så intressant att se! Tack.

Jag kan börja. Jag tycker det är spännande att följa Jonnas graviditet, deras köphus och dessutom tycker jag båda verkar så genuina och down-to-earth. Jag är 16 år.

#29 - Hannele

Men alltså läser någon här ens hans inlägg innan ni kommenterar? Han säger inte att han inte donerar, han säger att han levt väldigt begränsat ekonomiskt i vuxen ålder och förklarar att det inte finns 100 kr att avvara i dessa situationer och han säger inte heller att man inte ska donera. Han uppmuntrar till det men försöker få influencers som påstår att "alla kan" att förstå att den riktiga världen INTE ser ut så.

#30 - Anonym

BRA att du säger ifrån.

#31 - Hannele

#28. Jag följer de på youtube och tittar på det som intresserar mig. Exempelvis husrenoveringen och graviditeten samt klipp där jag vet att J&J varit i blåsväder. Jocke gör ganska dumma utlåtanden så ibland är det intressant att veta vad det är han säger. Utöver det tycker jag inte att man får en bild av dem öht, deras vloggar är som en dålig manusskriven B-serie tyvärr, vilket är synd för de har möjligheterna att vara de bästa.

#32 - Anonym

#29 Fast det han gör är att medvetet misstolka. Läser man mellan raderna så förstår man att de inte menar ALLA. Att byta fokus från en bra sak till att få den att handla om ett missförstånd är ju... ja mindre bra.

#33 - Anonym

#31 Intressant, tack för ditt svar! Jag har fått bilden att hans följare är väldigt insnöade på att aningen ÄLSKA honom och allt han gör eller HATA honom och allt han gör, men du visar en nyans.

#34 - Anonym

Ååh är så trött på denna ”Amir” ska klaga på allt!!
Sätt fötterna på jorden!!

#35 - Anonym

Ida - Snart är klockan 20.00 och då startar din välgörenhetsinsamling. Det är bra att du gör en sådan här god sak, trots att denna blogg ibland inneburit negativitet. Så himla bra av dej att använda denna plattform till ngt positivt! Ska bidra med 500 kronor till din insamling. Kan knappt vänta tills du avslöjar vart den går till!

#36 - Guden

Kolla @pontelicious på instagram han skriver att Konrad ska ta över Leos lekland och visar en bild ifrån denna blogg. Stämmer detta verkligen?

#37 - Anonym

#35 Håller med, tror också det är en välgörenhetsinsamling. Bra val, Ida. Allt annat skulle va en besvikelse efter hypen du gjort med dagarna.

#38 - Anonym

Första gången jag håller med Amir då han "klagat". Han har helt rätt i detta.

#39 - Anonym

#38 Fast nej, det har han inte. Punkt slut.

#40 - Anonym

Heja dig Ida, och din välgörenhet! Unicef kommer bli glada för denna insamling! Ingen kan göra allt men alla kan göra lite. Heja.

#41 - Sabina

Typ de ända vettiga som har kommit från honom. Håller med honom

#42 - Anonym

Men helt ärligt, det handlar om att samla pengar till barn som lever i fruktansvärda förhållanden och om man känner att man inte har pengar för det så behöver man inte ta åt sig. Det är mkt viktigare att Unicef och barn som lider hjälps än att privilegierade svenskar inte ska ha stress över sin ekonomi.

#43 - E

#28 Kan inte påstå att jag gillar Jocke och Jonna, men jag tycker det är intressant med husrenoveringen och som någon annan skrev är jag nyfiken på vad Jocke säger när han gör uttalanden osv. Gillar inte att det är så mycket skrik och stoj eller hur den där Joz beter sig i varenda vlogg, men gillar flytt-/städnings- och renoveringsvideor så därför kollar jag på dem just nu.

#44 - Anonym

Visst, det är dumt att formulera sig "alla kan hjälpa" men han förbiser verkligen poängen, det är folk som behö er hjälp

#45 - Anonym

Skulle vilja se honom vara lika engagerad MOT de orättvisor barnen i flyktingläger, på gatan eller i trafficking möter dagligen. Helst skulle han kunna vara lika engagerad i de frågorna som han är när det kommer till det hemska förtryck han möter från människor som försöker hjälpa andra människor.

#46 - Anonym

Var det inte Amir som swishade tiotusentals kronor till Marcel för en tid sedan?

#47 - Conny

Kör på, magkänsla är viktig.

#48 - Conny

...kollade bara in för att se om det fanns nytt att läsa...

Tipsa oss

Välkommen till Sveriges största skvallerblogg med över 100 tusen unika besökare varje vecka. Här kommer du att få en uppdatering och skvaller om Sveriges största YouTubers. Har du tips på skvaller får du gärna tipsa mig anonymt eller med din bloggadress här under eller maila mig på: SvenskaYoutubers@outlook.com