Therese svarar på fler kritiska kommentarer

Therese är inte rädd för att bemöta kritiska kommentarer och svarar en läsare som tycker att det är magstark att sälja hudvårdsprodukter på kvinnors känsla av otillräcklighet och fulhet. 
 
Therese skriver att hennes syfte med sitt motto "love-yourself" handlar om att vi måste vara snällare mot oss själva.

Hon menar att det är en påminnelse som kanske kan väcka tankar och få folk att prata om det. 
 
#1 - Anonym

Kan inte alla va som henne?

#2 - Anonym

Någon som vet om Therese någonstans nämnt var on köpt sin golvlampa som hon har i vardagsrummet? Hon svarar aldrig på kommentarer gällande det eller andra inredningsdetaljer vad jag sett iaf (om det inte är sponsrat).

#3 - Anonym

Kammis pojkvän verkar ha suttit i fängelse med tanke på vad hans tatuering på armbågen symboliserar.

#4 - Anonym

Så bra svar! Hejja tessan❤ att folk orkar leta fel öööööverallt hela tiden, om dom ändå la den energin på att hjälpa till att rädda barn/djur/m.m. istället

#5 - Anonym

Haha, hon blir sur på Anders för att han va på after-work med kollegor, dvs att kvinnliga kollegor oxå var på plats. Hur kan hon bli sur över sånt?

#6 - Anonym

Fast hon påpekar hela tiden hur ful hon själv är, ger inte folk bättre självförtroende direkt, menmen tanken är god antar jag :)

#7 - Anonym

Älskar henne och det hon står för

#8 - Anonym

#4
Håller med

#9 - Sabina

Bästa Therese❤❤

#10 - Anonym

#3, hahah, Kammis pojkvän har verkligen inte suttit i fängelse. Nico som han heter gör allt i sin makt för att bli (b-)kändis. Deltagit i flera program osv. och nu dejtar han Kammi för extra publicitet också.... Kär? Don't think so..

:)

#11 - Anonym

5# när sa hon det?

#12 - Anonym

Therese, du kanske ska börja ta lärdom av din egen citat ”love yourself” än att sitta och göra ett inlägg om hur du tycker att du är ful? ☺️

#13 - 8

Slutade läsa när hon skrev "utmattningssyndrom" är så kävla trött på therese o hennes jävla gnäll jämt! Hon påpekar jämt: jag är vegan, jag har ångest. JÄMT!!! VI VEEEEET!!!!!

#14 - Anonym

#10 fadt dom ska väl flytta tillsammans så hmmm????? Kär? Ja. Tror annars inte att han hade flyttat ba där

#15 - .

Du skriver aldrig om Lisa aka misslisibell? Varför?

#16 - A

#2 den är från bolia

#17 - Anonym

Men har Therese gjort fillers?

#18 - Anonym

Herregud vad Jocke och Jonna får baka in reklam i sina klipp och starta nya Instagram konton som ger mycket pengar. Enligt Therese kommer mycket pengar där likt Youtube i pengar. Och om Lundell har Jocke, Jonna, Batman, Lundell hus nu +blogg + tre kanaler uppe på Youtube. Plus Ninetone som förse varumärke Joakim Lundell med låtar och böcker från andra författare hej hå vad detta par kammar in mycket pengar. På sitt varumärke. Se till alla ser dem. Snacka om extrem Marknadsförening i kapp med alla vänner som ska länka detta par som aldrig länkar åter den på sina sidor utan pengar i fokus. Vinnande koncept. Alla ska ge dem de ger inga. Som de ses utifrån iallafall. Sedan på de får sponsorer i renovering många barn inte förstår. Likt till matriella produkter och teknik. De tror sina föräldrar har fås med detta. Eller som barn med samma diagnos som Jocke tror allt löser sig för de bär samma diagnos. Att de kommer få lyx hem. Och Liv. Oberoende hur de beter sig. De blir bättre då de är över 30 år. Då får de Jocke lubdells liv. Har man diagnosen då går de bra.

#19 - Anon

#13 Hahah jag hoppas du skojar? Hon förklarar för personen som ställde frågan, varför hon gjorde just en sådan reklamfilm.

#20 - Anonym

#13 Hon kanske nämner det ofta för att det är en stor del av hennes liv, och påverkar en stor del av hennes liv. Det är väl inte konstigare än om att någon pratar om husrenoveringar om det är en stor del av ens vardag. :)

#21 - Svar till 12

Svar till #12.
Att börja älska sig själv och sluta se ner på sig själv är en kamp. Det är inget man bara "slutar med" på en dag. Therese kämpar nog förfullt med att sluta trycka ner sitt utseende, därav vill hjälpa andra sluta trycka ner sig själva med. Eller menar du att.. om man säger till någon annan att dom ska älska sig själva, så måste man älska sig själv med? Man kan inte kämpas med det men samtidigt försöka peppa andra? :) förstod ej ditt resonemang där.

#22 - anonym

Det är ganska så intressant att hon måste lägga in reklam för sitt märke när hon svarar på en fråga. ''Det är min dröm'' Ok? Det är inte vad frågan handlade om.

#23 - Viktresan från 117

Jag tycker väldigt mycket om Therese, tycker att hon är riktigt bra på det hon gör.

#24 - Anonym

#17 Ja, Therese har gjort fillers/botox/allt vad det nu kan heta. Hon går bara inte ut med det för att det skulle sabba hennes veganska varumärke då det inte finns några veganska alternativ o måste plåga djur istället.

#25 - Anonym

Vet någon vilken youtuber det är som "startade" trenden? https://www.youtube.com/watch?v=ANfBK2mAw6w

#26 - palla

hahahahahhaahhahahahahahahavahva att Ben ens tror att Pewdiepie snor hans videoidéer?? Det är inte bara du Ben som gör sånna videos :) sök på youtube så kommer det upp massa sånt :) LOL

#27 - Anonym

förstår inte riktigt tycker att det är rättså motsägelsefullt, i reklamen står det love yourself medans hon säljer produkter för huden. måste man använda hennes produkter för att ”love yourself”?

#28 - Hejåhå

Nån annan som har problem med youtube att vissa klipp HACKAR?! Ljudet fortsätter men bilden är helt stilla? Är det något fel på youtube? Vad händer?

#29 - Anonym

#18
Wtf man får nt pengar av insta o kliar de dig om de får in mycket pengar elr?

#30 - BTS

Love myself, love yourself.

#31 - Anonym

Garvade nyss när Ben claimar att PewDiePie kopierar hans videos. Ben...

PewDiePie har mer än 50 miljoner prenumeranter än dig. Varför skulle han ens bry sig om dig? Du ligger på några hundratusen. Sätt dig ner 😂😂😂

#32 - Anonym

Tycker att hennes svar inte var tillräckligt, känns som hon mest försöker komma på ursäkter osv för att komma bort från frågan. Tycker inte hennes svar riktigt håller. Enligt mig märks det att hon enbart vill få de sålt så mycke som möjligt. Det förstår jag, bussiness lixom. Men att hon ska ljuga o hitta på ursäkter är töntigt. Likaså när hon gör clickbaits eller har dildo som bild till videon. Hon vill enbart o klicks

#33 - Dera

#10 haha håller med :/

#34 - Anonym

#28 Har du macbook? blir så för mig med ibland

#35 - Anon

#25 https://www.youtube.com/channel/UCbyXAVdw6iC438cmIX9jWEQ/featured

Varsågod.

#36 - Anonym

hon svarar inte ens på frågan :/

#37 - Erika

"lev som du lär". gäller inte i det här fallet.

#38 - Anie

Älskar Theres men kan erkänna att hon ger mig extremt kroppsångest, fixade naglar, ögonfransar varje 3 veckor, tandblekning, brun utan sol, frisörbesök varje månad, perfekta kläder, fixade tänder. Säger absolut inte att de är fel men man får bara som tittare ångest när man ångest och tror att man måste lägga så mycket pengar och tid för att se lika "snygg" ut. Tror man någonstans måste fatta att hon är offentlig person som har pengar till sådant och sluta döma sig själv så mycket.

#39 - Anie

Älskar Theres men kan erkänna att hon ger mig extremt kroppsångest, fixade naglar, ögonfransar varje 3 veckor, tandblekning, brun utan sol, frisörbesök varje månad, perfekta kläder, fixade tänder. Säger absolut inte att de är fel men man får bara som tittare ångest när man ångest och tror att man måste lägga så mycket pengar och tid för att se lika "snygg" ut. Tror man någonstans måste fatta att hon är offentlig person som har pengar till sådant och sluta döma sig själv så mycket.

Tipsa oss

Välkommen till Sveriges största skvallerblogg med över 100 tusen unika besökare varje vecka. Här kommer du att få en uppdatering och skvaller om Sveriges största YouTubers. Har du tips på skvaller får du gärna tipsa mig anonymt eller med din bloggadress här under eller maila mig på: SvenskaYoutubers@outlook.com