#1 - Anonym

Samir och Ben gör hela programmet, fy satan vad kul hahah

#2 - Anonym

Vidrigt att youtubers bidrar till djurplågeri och att djur ska behöva dödas pga vi människor ska ha underhållning... USCH

#3 - Anonym

#2 Exakt.

#4 - Anonym

#2 Precis jag håller med dig 100%

#5 - Anonym

#2 djuren på farmen har det 100 gånger bättre än alla kor osv som föds upp i fabriker bara för att slaktas när de är x antal år

#6 - Anonym

#5 det är fortfarande djurplågeri och dem dödas för våran underhållning så kom inte och säg att de är okej

#7 - Anonym

#6 bättre att farmendeltagarna äter en gris som fått springa fri än att produktionen går till ica och köper en bit kött:))

#8 - Anonym

#7 kan säga att ingenting av de är bra #GOVEGAN låt djuren få leva sina liv precis som alla andra människor

#9 - Anonym

#8 nä såklart utifrån veganperspektiv är det självklart inte bra att äta djur alls men fortfarande bättre att äta gris från farmen än gris från icaaaa om man ät köttätare:))

#10 - Anonym

#9 Svar; NEJ dem kan fan ta och äta sitt eget kött på kroppen och så hur jävla skönt de känns

#11 - Sabina

Tack men nej tack. Stödjer inte djurplågeri

#12 - Anonym

Alla ni som hatar människor för att dem äter kött, förstår ni inte hur fruktansvärda ni faktiskt är med ert hat som ni sprider? Ni sprider ingen kunskap eller något! De ni gör är att bidra till hat! Men jag antar att ni ALDRIG någonsin har ätit kött! Om ni har gjort det så hoppas jag att ni hatar er själva! Ni är inte bättre än någon annan och det är väl dags att någon förklarar de för er!

#13 - Anonym

TIPS kan du snälla skriva om nakenbilden på Linn Ahlborg som sprids överallt!! Operation eller inte? Är bilden fake eller inte? Så många frågor så lite svar

#14 - Anonym

#12 kunskap kan man lära sig själv genom att söka på google och de va så jag fick veta hur djur behandlas och kom inte och säg att du inte har en aning om hur djuren behandlas idag?

#15 - Anonym

#14 behandlas djur värre nu än när du va köttätare?

#16 - Anonym

#13 vilken nakenbild ? Vart sprids den??

#17 - Anonym

#12 preach amen🙌🏽

#18 - Anonym

#15 Jag gör i alla fall något åt de och sluta äta kött så dem slipper att bli behandlade på de viset

#19 - .

#18 gråt en flod bygg en bro och kom över det, gillar du inte att djur är med på farmen ett tips titta inte på det då? Farmen är ett program som visar hur man bodde förr. Kolla upp hur människor levde förr och se att det förekom slakt och liknande saker. Ingen tvingar dig att se så titta inte då?

#20 - Anonym

Vi alla är värda ett liv. Även djur. Varför är vi så mycket mer värd att leva än vad djuren är? För att dom inte har någon talan?

#21 - Anonym

#19 Säger de samma till kom över de och börja leva i nuet istället bara för att farmen visar de så ska inte djuren behöva plågas på grund av våran underhållning idag/nuet ska djur få leva sina liv precis som människor dem är lika värda

#22 - Anonym

#19 idag finns det mer veganska alternativ än va de fanns förr i tiden och därför ska djur inte behöva plågas idag och speciellt inte i ett jävla tv program för människors underhållning du hör väl själv hur jävla sjukt de låter?

#23 - .

Underhållningen för mig är människorna, inte djuren. Men farmen handla inte om dagens moderna samhället, men nu är det förr i tiden det ska handla och ja mer veganskt alternativ hade varit tummen upp men nu är inte så och kommer nog inte heller att bli så, gnäll och tjata hur mycket ni vill. Men ni hjälper inget med att sitta i denna kommentars fällt för hur som helst kommer ni inte ändra allas åsikt eller något här, vill ni förändra något eller ens göra något åt det då ni är så emot det så skriv till TV4 och klaga då det dom som är ansvarig för själva serien eller gå ut i tidningen eller djurensrätt, för hur som helst kommer vi inte komma någon vart här.

#24 - Anonym

#23 djurensrätt har redan en namn insamling mot tv programmet så de är bara att skriva på! kom inte och säg att vi inte gör något och det är många som redan har anmält programmet

#25 - Anonym

#23 du fattar väl att det är djuren som också är underhållningen i hela tv programmet? eller har du inte förstått va programmet går ut på? Synd om djuren som ska behöva lida för detta helt sjukt

#26 - Alex

Men herregud. Ingen av deltagarna är veganer, hade det funnits veganer i programmet så hade personen fått äta veganskt. Köttet i programmet är ingen massproduktion och att två fiskar fiskas upp förstör inte miljön. Ta det lugnt, det är verkligen inte hela världen och det är ett överlevnadsprogram, hade dom kunnat överleva på annat protein än kött så hade dom säkert valt det om dom ville. Inget är svart eller vitt, alla köttätare inte hemska människor.

#27 - Anonym

#26 Jo för djuren är detta i hela världen det handlar om deras liv, jag pratar inte åt mig utan jag prata för djuren som inte kan prata åt sig själva för ingen vill dö

#28 - Alex

#27 Okej, skriv till dom vad dom kan äta istället för kött så kanske du kan förändra något istället för att skriva här? Vet programmet är förspelat men i framtiden.

#29 - Anonym

#28 dem vet själva redan va dem kan äta de behöver jag inte informera om.. det är bara att lägga ner programmet det är drf många redan har anmält de

#30 - .

29 - så då kan ju dom lägga ner alla program då de flesta innehåller kött, eller?

#31 - .

29 - så då kan ju dom lägga ner alla program då de flesta innehåller kött, eller?

#32 - Trigger warning

Vad är det för jävla djurhets? Är det bara jag som verkligen inte bryr mig ett shaiiit? ...ja förmodligen. (Förberedd på alla triggade människor nu ;) )

#33 - Anonym

#30 det handlar inte om kött HERREGUD det handlar om att djuren plågas bara för att vi människor ska ha underhållning detta är inte okej

#34 - Anonym

⬆️⬆️⬆️

#35 - Anonym

⬆️⬆️⬆️

#36 - Anonym

Varför plågas dom? Vad har dom gjort nu som plågar djuren?

#37 - Anonym

Varför plågas dom? Vad har dom gjort nu som plågar djuren?

#38 - Anonym

#36 du borde läsa nyheterna mer där tv programmet har varit med pga program ledaren har fått rycka in pga djurplågeri

#39 - Anonym

I år var det tyvärr en grimma ja, tycker själv det var helt fel, ett fel dom tog upp och redde ut. Det är väl bra? . Men förutom det vad ha dom gjort nu, mjölkar en ko?

#40 - Anonym

#39 att djuren ens är med i programmet och dödas för våran underhållning är djurplågeri

#41 - Anonym

Jag tycker inte det är underhållande av att se djur dö, jag tycker människorna med är väldigt underhållande. Sen så skippar jag slakten då jag själv inte klarar av att se den.

#42 - Anonym

#41 det är fortfarande djurplågeri för djuren och underhållning till de människor som faktiskt kollar på de... det är inte okej någonstans

#43 - Anonym

Skriv det till don

#44 - Anonym

#43 som sagt det är många som redan har anmält programmet

#45 - Anonym

Ja men verka bli en säsong 2018 fortsätt och skriv/anmäl då

#46 - Anonym

#45 men om alla här på bloggen som läser kunde hjälpa till och anmäla till djurskyddslagen om tv programmet för djurens skull, så kommer de säkert läggas ner

#47 - Dedu

Det känns som att Jonna utnyttjar sin graviditet väldigt mycket..
"Bästa med att va gravid är att andra kan göra saker åt en"
Jonna, du är i typ 5-6 veckan, du kan göra lika mycket som alla andra. Du kan hjälpa till att bära grejer, du kan hjälpa till med saker!

Ugh.. känns verkligen som att hon endast vill ha detta barn för att slippa göra saker..

#48 - Anonym

Varför skulle jag vilja se ett program som stödjer djurplågeri???

#49 - 8

#47 precis. Men du borde ju veta hur jonna är vid det här laget. Förvånande förresten är väl att jocke med hög röst säger "jag är faktiskt jävligt stolt över oss" det hör man ju aldrig självgodheten jockiboi säga.........nänä.......

#50 - Anonym

Jag gillar verkligen inte Felicia. Jag vet att fler tycker som jag. Hur kan hon vara så känd?

#51 - Anonym

alltså man kan jobba och träna och göra alla vanliga saker långt in på grav så förstår inte vad som menas i j&js blogg?

#52 - Anonym

vlogg*

#53 - Anonym

Men herregud varför sitta här och klaga på att djur slaktas? Har ni problem med det ska ni väl höra av er till kanalen som producerar programmet, här lär ni inte få era röster hörda. Om ni verkligen bryr er om djuren är det tv-kanalen ni bör vända er till, så sluta kasta skit på Ben och Felicia eller de andra deltagarna, de gör precis som de själva vill.

#54 - J

Ni som klagar på djurplågeri och att ni inte klarar av det, vem tvingade er att se på programmet? Finns en stäng av knapp på fjärrkontrollen och en på datorn, inte supersvårt att hitta dessa. Då är problemet löst. Bara för att ni är veganer/vegetarianer så betyder inte det att alla är det. Lika väl som vi köttätare respekterar ert val att leva på grönsaker så måste ni respektera vårt val att äta kött. Och ni som säger att farmens djur lever i plåga, vet inte riktigt vart ni fått den källan ifrån. De djur på farmen lever så bra, ingen söndermanipulerad mat. Inga befruktningsmutationer. Inget. Detta är så människor levde för 250 år sen, inklusive alla veganers förfäder. Så ta ett chillpill och sitt ner med era rätt- och fel pekande fingrar.

#55 - Anonym

jag gillar att jonna säger i deras video från idag, som var inspelad igår, att hon hoppas att hon har en liten bebiskula på guldtuben detta året som står ut lite, som är i maj, men lägger upp en snap idag på en ganska så stor mage i vecka 10?
alltså va? tror hon den ska bli mindre om 2 månader?

#56 - Isabelle

#6,
Tråkigt att du uttrycker dig om begrepp som djurplågeri när du uppenbarligen inte har koll på vad det innebär. Om du sett programmet förstår jag ÄNN mindre hur du kan påstå att de driver djurplågeri på farmen. En sak om de skulle missköta djuren på gården, till exempel att slarva med att mata dem osv (Vilket vad vi sett inte sker). Men att slakta djuren på det sätt de gör är allt annat än djurplågeri. Läs på innan du uttalar dig, bara ett tips.

#57 - Anonym

Stör mig så mycket på hur Jonna håller på. Hon säger att det är bra att vara gravid för då slipper hon göra saker. NEJ Jonna, du är i vecka 10. Gravida kvinnor i vecka 10 lever oftast sina liv som vanligt, bär saker, arbetar, tränar, lagar mat, städar och allt vad det är. Man får inte 9 månaders vilosemester bara för att man är gravid

#58 - 8

Nån mer än jag som börjat tröttna på jockes ständiga tjat om antingen graviditeten eller huset eller huf illa han tycker om danjall????

#59 - Anonym

Ingen som har reagerat på thereses patetiska snobbiga pianomusik som hon har i bakrunden på varje vlogg? Precis som att hon vill verka finare än andra....

#60 - Anonym

#58 Sluta titta då? Helvete vad du skämmer ut dig lixom när du får det att låta som att nån tvingar dig hahaha

#61 - Sara

Jag såg första avsnittet igår på tv men det kommer inte bli några fler. Kände bara att usch!

#62 - Anonym

#59 på vilket sätt är pianomusik snobbigt? Instrument som instrument :)

#63 - D

Skriv om att Linn Ahlborgs nakenbilder har blivit läckta, jag har dom!

#64 - Anonym

Ue

#65 - Anonym

Undrar om jag är den enda som är "spänd" inför årets Guldtuben. Kommer Joakim & Jonna dissa årets gala som de sa i höstas? Eftersom det tydligen var ett fånigt event.

#66 - Anonym

#65, det kommer dom inte, tror Jonna avslöjade det... Ljuger som vanligt.

#67 - Anonym

Till er som klagar på Jonnas beteende jag antar att ni är killar + barn som kommentera och inte vet hur en graviditet går till och hur mycket kroppen förändras

1. När man är gravid så kan man må illa varje dag spy 24/7
2 brösten växer och producerar mjölk
3 alla hormonerna spökar runt de vill säga ena stunden kan man känna sig andra stunden tjäna sig ledsen och gråt färdig
4 Man får finnar pga alla hormoner som spökar
5 Ont i ryggen pga magen växer
6 kiss nödig 24/7 pga barnet trycker på blåsan

Och för er som tror att dem ljuger om en graviditet hur äckliga är inte era kommentarer bara så ni vet så har dem gjort ett ultraljud i en vlogg och har ni deras bevis

#68 - Anonym

Ena stunden kan man känna sig glad och andra stunden känna sig ledsen och gråtfärdig ska de stå och det är de som är hormoner

#69 - Anonym

#67 Alla graviditeter är visserligen unika, MEN...

2. Brösten växer, och blir ofta ömma i början i graviditeten, stämmer. Men det är inte förrän senare under graviditeten som det är vanligt att sk. råmjölk börjar produceras. Råmjölk börjar ofta produceras tidigare om man är omföderska. Så ömma bröst i början av graviditeten har egentligen ingenting med bröstmjölksproduktion att göra (mer än att brösten "förbereder" sig, genom att svälla).

4. Många kvinnor får "glow" - och därmed perfekt hy - under graviditeten, och vissa får finnar. Men för det flesta går det i perioder under graviditeten.

5. Man får ofta ont i ryggen längre in i graviditeten när man börjar bli "framtung", dock är det vanligt att man får ont i höfter, svank och blygdben på grund av foglossning.

6. Kissnödeproblematiken är ofta något som dyker upp senare i graviditeten då barnet är stort och pressar mot urinblåsan. När man är i typ vecka 10 eller 12 eller vad hon nu är, så är barnet ännu alldeles för litet för att sätta någon press på urinblåsan.


Tyvärr får många kvinnor något sorts prinsesskomplex när de är gravida (speciellt första gången), och läser in mer i graviditeten än vad som behövs. Graviditet är ingen sjukdom, även om det kan kännas som det (speciellt mot slutet). Kroppen förändras, man utvecklas mentalt, under en graviditet och självklart kommer ens beteende reflektera detta, men det är fånigt när gravida kvinnor tror att de ska bli uppassade från dag 1. Herregud, många kvinnor jobbar i tunga jobb långt in i graviditeten tills det blir ohållbart - medan Jonna säger att hon slipper bära saker i vecka 10-12? Det är ju helt bisarrt. Visst att många har komplicerade graviditeter som slutar i ordinerad vila - men så vitt jag vet har Jonna ingen utsagd "komplicerad" graviditet än så länge, och har ingen anledning att ligga på latsidan bara för den sakens skull.

Mitt tips - som kvinna, och som kvinna som burit barn i min livmoder - är att man som gravid ska göra det man känner att man klarar av. Kroppen mår bra av att röra på sig, även under graviditeten. Och så länge man inte pressar sig så är det ingen fara för varken mamma eller barn.

Men å andra sidan är det även fel av mig att säga vad andra människor ska göra - om det funkar för Joakim och Jonna att hon inte gör något, så är det ju deras sak. Jag har ingenting med deras liv att göra.

#JagÄrGravidMedFörMycketFritidFörTillfället

Men såklart, det är ju enkelt att bara sitta och slappa bara för att man kan. Men frågan är om hon gör sig själv en björntjänst då.

#70 - aAnonym

#69 som sagt alla reagera olika i en graviditet bara för att du funkar på ett sätt så betyder inte de att Jonna gör de... Och kissnödig pga barnet kan man också bli i början av graviditet det olika från person till person

#71 - Anonym

#70 Blir man kissnödig i början av graviditeten så är det dock INTE på grund av att barnet pressar mot blåsan, utan av andra anledningar ;) T.ex. ökat vätskeintag.

#72 - Anonym

Till er som tycker att farmen är ok nu har de även kommit in fler anmälningar mot farmen VIP läs själva och se om ni tycker att detta är ok?

https://nojeslivet.newsner.com/nyheter/vreden-mot-nya-farmen-vip-efter-tv4s-miss/

dem servera utrotning hotade djur och ni som försvarar programmet tycker ni fortfarande att detta är okej?

#73 - Anonym

Såg Linns nudes nu, hon måste förstorat brösten

#74 - Anonym

Blir äcklad att Bente sitter och drar cancer skämt

#75 - Jag ska få dig att komma som ett godståg baby

Jonna är bara SVULLEN, baenet (om det finns...) är inte större än 4 centineter och hela livmodern är ungefär lika stor som en apelsin så hon är SVULLEN.
4 centimeters bebisen är inte orsaken till agt hon kissar mer, hon läser in för mycker och tänker för mycket på (den eventuella) graviditeten.
Dessutom är inte graviditet ett handikapp och om en inte får graviddiabetes, foglossning, förlossningsrädslor eller graviddepression (samt massa fler gravidrelaterade sjukdomar) så bör en kunna leva sitt liv i princip som innan.
Sen är det spännande hur de hoppar i datum hela tiden, Jonna har VARTENDA symptom som någonsin funnits osv men det ska vi inte ens peata om..

#76 - Anonym

#59 Jag älskar jazzmusiken i hennes vloggar!! Vf skulle hon verka bättre än andra bara för att hon har lite musiksmak?:)

#77 - Anonym

Lol jonnas bild på senaste thumbnailen.....

#78 - Anonym

#74 Vad har hon sagt?

#79 - Anonym

Vart kan man se linn ahlborgs nudes??

#80 - Anonym

#74 håller med mina farmor min stora förebild fick akut leukemi / blodcancer förra veckan och kämpar nu för livet.... Jag är helt förstörd och vet att min farmor ej kommer att klara av de vi alla mina kusiner har nog det i baktanken och jag kan inte ens få hälsa på henne nu eftersom jag är förkyld och farmor är nu känslig mot bakterier och duschar varje dag för att skydda sig mot sina egna bakterier hon har även börjat tappat håret.... alltså cancer är inget att skämtar om när man själv är i situationen jag gråter varje dag orolig att farmor har gått bort på natten pga cellgifter

#81 - Anonym

Nu när jag sett nakenbilden på Linn så förstår jag inte vad folk menar med att hon gjort en operation? Dom var inte överdrivet fasta eller stora. Helt normala bröst liksom, mina bröst ser nästan likadana ut i storlek och form, och jag har då inte gjort några operationer. Kan folk inse någon gång att stora och fasta bröst finns naturligt också?

#82 - Anonym

#59 Tycker om musiken i Therese vloggar, till skillnad från all mobbad ghettomusik de andra kör med.

#83 - Anonym

Varför klagar ni på Jonna? Ja, hon kan lyfta saker men hon är antagligen överdrivet rädd på grund av att hon äntligen blivit gravid. Jocke gnäller ju bara han behöver lyfta ett endaste finger och han är inte ens gravid. Dessutom tar han åt sig äran av hantverkarnas jobb. "Titta vad fint vi gjort"

#84 - Anonym

Nu när Linns bild är läckt, så ser man väl ganska tydligt att hon gjort en bröstoperation?

#85 - Anonym

#84 vart har det läckt? Vem har lagt ut? Hittar ingenstans

#86 - W

#80 Beklagar sorgen. Min pappa kämpar också mot cancer. Bort långt borta från honom så vi ses inte så ofta, men rings varje dag. Hoppas din farmor klarar sig och att du blir frisk fort så du får hälsa på ❤️

#87 - Anonym

Fattar inte varför alla är så jävla arga i kommentarsfältet? Alla på farmen är köttätare (alltså ingen är vegetarian) dom hade väl ätit minst lika mycket kött hemma som dom gör där? + att djuren där lever ett mycket bättre liv där än vad dom gör annars.

#88 - Anonym

#87 om du har läst alla kommentarer så har en länkat en nyhet där då står att dem också äter utrotningshotade djur ... inte okej någonstans låt djuren vara

#89 - Anonym

#55 Tror Jonna inte just menade att den skulle vara ”liten”, utan att en gullig bump som syns :)

#90 - Klara

Det är inga djur som plågas i programmet. Ni fattar väl att Tv4 följer regler osv.
Kolla inte på programmet ?!

#91 - Anonym

#74 tydligen tycker inte Bentes sponsorer det för hon har ju fått en del nya som det ser ut som trots att hon säger och gör dumma saker

#92 - Anonym

#90 så du tycker att djuren ska dödas pga våran underhållning för att vi ska ha något att kolla på tv? Låt djuren va för fan det äcklar mig att du stödjer detta

#93 - S

URSÄKTA, men kan Bente SLUTA använda bög som skällsord någon gång?:)))

#94 - Anonym

Cringear sönder när J&J ska spela bebisar när dom zoomar in varandra och snackar sådär bebis språk. Tror dom att det är gulligt eller? Kom inte med den där kommentaren "ah men sluta kolla då". Tyst bara! Alla stör sig säkert på det men säger inget.

#95 - Elaz Hedqvist

Fyran vad kul 😂😂😂

#96 - Anonym

#2 det handlar om hur människor levde på 1800 talet. Då var människan tvungen att döda för att överleva, för dom visste inte bättre då.

#97 - Anonym

#96 man behöver inte göra ett tv program om det när det finns google och ett bibliotek att lära sig av! sluta döda djur i onödan när de inte ens behövs utan bara för underhållning

#98 - E

Tova är förlovad! På hennes story ser man att både hon och killen har en ring på rinfingret på vänsterhanden

#99 - Anonym

Hur kommer det sig att ni inte klagar på den ”vanliga” farmen. Men klagar nu bara för att känna personer är med??

#100 - Anonym

#94 det är exakt vad jag och andra tänker, vad fan kollar du på J&J om du ska sitta och gnälla här vad du stör dig på? Ut i solskenet och gör något vettigt istället

#101 - Anonym

#84, kolla på flashback.

#102 - Anonym

#100 Måste nog vara det sämsta comebacken man har läst. Du är säkert nån 12 årig som supportar dom utan argument. Sätt dig ner gumman

#103 - Anonym

Wait what, gumman? Avslutade du något med gumman? Hur kan du känna dig mognare/äldre än tolv när du kommer med gumman, hur kan du va säker på att det är en tjej?

2008 ringde och ville ha tillbaka sitt slut ord, var vänlig och lämna tillbaka det.

#104 - ...

Men varför ska alla hålla på och bråka? Lägg ner och diskutera som vanliga människor. Ni behöver inte använda härskartekniker och fula ord.

#105 - Anonym

Jävla känsliga snor ungar, ledsen med det är så naturen fungerar. Klarar du inte se ett djur slaktas kan du fan stänga av programmet jävla mesar.

#106 - Anonym

Varför kommer det ingen åsikt om farmen då dom äter levande djur, konstigt

Tipsa oss

Välkommen till Sveriges största skvallerblogg med över 100 tusen unika besökare varje vecka. Här kommer du att få en uppdatering och skvaller om Sveriges största YouTubers. Har du tips på skvaller får du gärna tipsa mig anonymt eller med din bloggadress här under eller maila mig på: SvenskaYoutubers@outlook.com