Om Guldtuben 2018

Förra året fick Splay mycket kritik för att de utslöt flera youtubers och de fick 125 anmälningar till Konsumentverket. 

I år kommer därför galan göras både av Splay och United Influencers.
 
SVT kommer att sända galan live klockan 20.00 den 26 maj. 
 
 
#1 - Anonym

När kan man börja rösta?

#2 - Anonym

Kan du skriva en sammanfattning av alla som är gravida nu och hur långt gångna de är?

#3 - Anonym

Jdkeofbdk

#4 - Anonym

#2 bra idé!!

#5 - Anonym

Jag vill att johannes brost ska finnas! 😢😢😢😢😢❤❤❤❤❤

#6 - Anonym

Om inte Ben och Therese vinner något så är det fortfarande riggat

#7 - Lättkränkt

Olaga intrång på mitt privatliv.

#8 - Anonym

gött

#9 - Hallå?

OBS! Godkänn inte kommentaren så bilden sprids vidare. Men tycker du ska berätta och uppmana folk att sluta sprida alltså. Och täck över om du använder bilden!

Svar: Jag väntar med att skriva om det till dess att hon bryter tystnaden
svenskayoutubers.se

#10 - Anonym

den tiden på året där det är mest hat&drama, tagga 🙄🙄🙄

#11 - Sabina

Vi Får väl se om det blir bättre då

#12 - Anonym

Josefin Ottosson säljer bilder och trosor på sig själv på instagram

#13 - Anonym

får man bara fråga, värför just på en måndag?

#14 - Sara - Aldrig mer över 100kg

Ska bli intressant att se tycker jag :D Kul!

#15 - Anonym

Varför gör de galan vid ett senare och senare datum varje år?

#16 - Anonym

#13 Vadå måndag? Galan är på en lördag.

#17 - Anonym

Var är kaily Norell?..

#18 - :/

Hur tänkte youtuben som skickade nudes där ansiktet syns? Amatör haha vad trodde hon ens, att killar vill vara med henne och är lojala? Alla killar i hennes stad har fått henne på en sek för hon är så enkel sen kastar de vidare henne till deras vänner. Och hon slutar inte. Tror detta är ett wakeupcall för henne, dock ett ganska brutalt sådant.

#19 - Anonym

#18 vem

#20 - Anonym

#18 vem

#21 - Anonym

#18 vem

#22 - ,

#18 Haha fyfan vad vidrig du är som skriver så

#23 - Anonym

#18 Istället för att lägga skulden på henne så kan du lägga skulden på alla fuckboys, som tydligen aldrig sett bröst förut, som sprider vidare bilden

#24 - Anonym

#18 hennes senaste flört har avföljt henne

#25 - S

Någon som vet vad som hände med spökvideo från Rumänien ? Den har väl inte kommit upp än?

#26 - Anonym

Asså tessan är så naturligt rolig haha? älskade människa

#27 - Anonym

hur kan man ens vara så sjuk och skylla på henne att hennes bild spridits? det här är ingen annans än den som spred bildens fel! antagligen fick hon liknande bilder tillbaka, bara det att hon inte är ett as som screenar och sprider.. jag har gjort en liknande tabbe och som sagt så går det inte att lita på hormonöversvämmade killar i vår ålder! jag tycker i alla fall så synd om henne och andra vettiga människor gör det också, inte skyller detta på henne! det är dem som får en att tro man kan lita på dem som sen bevisar motsatsen det är fel på.

#28 - Anonym

#18 du är helt tappad alltså. inte lagligt att sprida vidare ditt lilla ägg.

#29 - Anonym

#26 hahaha hej tessan

#30 - Anonym

#29 men snälla, jaa många ytbers sitter här och försvarar sig anonymt osv men tetzi måste vara den sista som skulle skriva en sån kommenterar om sig själv? låt mig tycka hon e rolig ifredXDDD

#31 - Anonym

Bojkotta skiten 🧐 för övrigt - Bentish ska sluta med youtube igen! För tvåhundraelfte gången. finns det NÅGON svensk youtuber som sagt ”nu slutar jag” & sen fullföljt det löftet? Om det finns - cred till den kanalen. Det krävs styrka för en sådan handling. Något Bentish inte har iallafall. . .😛

#32 - Anonym

Underbart! Hon skickar en bild till någon hon litar på, något händer mellan dom och personen hämnas genom att sprida bilden. Men hon får skulden?? Och en annan intressant sak, när killar ligger runt är dom ”kungar”, när tjejer ligger runt så är dom horor... Varför inte bara få ligga med så många/få som man själv vill utan att bli dömd för det?

#33 - Anonym

hur har alla sett nudes bilden på tjejen i fråga? vart har den spridits alltså?

#34 - Anonym

hur har alla sett nudes bilden på tjejen i fråga? vart har den spridits alltså?

#35 - Anonym

Ni är ju helt tappade? Kolla noga på bilden och bröstvårtan?? Det är uppenbart redigerat lol man kan använda funktioner på internet för att reverse-photoshopa vilket det uppenbarligen är.

#36 - Anonym

#35 Finns flera st i olika vinklar och nej dom är inte photoshoppade.

#37 - Anonym

Guldtuben är precis som Blogawards. Superkul första två-tre åren, sen funkar det inte längre. Känns som guldtubens dagar snart är förbi, charmen försvinner när det ändå bara är samma som vinner :)

#38 - Anonym

Sant. Guldtuben blir manipulerat pga antal lojala följare. De kan inte se andra i olika kategorier. Utan röstar på sina idoler enkom oavsett kvalité och kategori. Detta förstör Guldtuben som blir riggat. Därför krävs opartisk jury. De blir inte ens kul om rösterna läggs utefter följarantal. Meningslöst tillställning som inte ens behöver sändas. Noll spänning noll intressant. Ifjol köptes även röster och reklam. Vilket bara stora Youtubers har råd till.
Så bojkotta denna förutsägbara "tävling" som blivit mer en sekt som prisar sina gudar. Löjligt.
Öppna en nyhetstidning, gå i skolan, följ med på nyheter på teven och tro inte världen är så liten som på Youtube.
De är narrcistiska personligheter som söker uppmärksamhet de inte kan kan tillgodose sig själva.

#39 - Anonym

Normalt sätt i idrottsvärlden och riktiga skådespelareliten med fler proffisonella yrkesutövare med gedigna utbildningar erfrarenheter skulle aldrig förmå sig ta emot pris av lojala fans.
De är mer klass och stil på dem.
De vill bli bedömd av en riktigt jury som tittar djupare på talang, prestation ser helheten i jobbet bakom den enskilda personen.
Youtube är mest konstlat och PR av sig själv. En tidigare dagbok i rörligt format (vlogg). Som nu tagit bort sin charm med iscensatta scener och manus. Oakäta klippta matrial av lejda anställda. Priset i sig är inte längre personer som ses i bild. Utan mer andras jobb att fronta ett EGO.

#40 - Anonym

Youtubers är köpta reklampelare, såld för priset av produkter. Hemmen pryds med sponsrade pengar från företag som får sin marknadsföring att synas på denna plattform.
Youtubers är inte självgående individer längre de är köpta offentliga personer som jobbar för att leverera andras produkter som företag tjänar på med hjälp av Youtubers igenkända namn.
Har du många följare får du mer gratis livsstil då du behöver jobba mindre och senare enbart sätta ditt varumärke på framjobbat matrial. Så fungerar denna media värld om jag fattat rätt.

#41 - Anonym

Oj, trodde att de skulle skippa det i år eftersom att youtube typ håller på att dö ut lol

#42 - Anonym

#30 “XDDDDDDDD” haha hur gammal är du? 12?

#43 - Anonym

#42 ironi?

#44 - Anonym

Det är inte kul att kolla på när man vet att dom med mest prenumeranter tar hem allt, oavsett om dom passar kategorin eller inte

#45 - Anonym

#43 xxDdddddd

#46 - Anonym

Vore kul om de hade en jury OCH tittarröster. Lite som Melodifestivalen - 50/50.
Då kanske serier som Felix Recenserar ÄNTLIGEN får lite recognition för det fantastiska arbete gänget bakom lägger ner på recensionerna. Jocke & Jonna i "all ära" med sin "superfantastiska redigering" - men de har ju ett helt team bakom. De ÄR ett helt produktionsbolag.

Det jag gillar med YouTube är att det "ska vara" lite amatörmässigt. Fler eldsjälar (som inte har en halv miljon prenumeranter) borde uppmärksammas :)

#47 - Anonym

Vore kul om de hade en jury OCH tittarröster. Lite som Melodifestivalen - 50/50.
Då kanske serier som Felix Recenserar ÄNTLIGEN får lite recognition för det fantastiska arbete gänget bakom lägger ner på recensionerna. Jocke & Jonna i "all ära" med sin "superfantastiska redigering" - men de har ju ett helt team bakom. De ÄR ett helt produktionsbolag.

Det jag gillar med YouTube är att det "ska vara" lite amatörmässigt. Fler eldsjälar (som inte har en halv miljon prenumeranter) borde uppmärksammas :)

#48 - Anonym

#46 Jag fattar dock inte vad som är så speciellt med deras redigering? Då är ju tex Therese vloggar mkt bättre redigerade?? (och mer intressanta för den delen)ELLER kolla Jon olssons vloggar liksom, där har ni bra redigering:))

#49 - Anonym

#48 Eller Bianca Ingrossos vloggar, grym redigering.

#50 - Anonym

#48 Jag vet inte heller vad som är speciellt med Jocke & Jonnas redigering, men eftersom Jocke ständigt säger hur bra deras redigering är så måste det ju vara så ;)

#51 - Anonym

Ärligt talat tycker jag inte ens det är kul att titta på så ”proffsig” redigering som J och J har. Youtube ska ju kännas lite amatörmässigt och personligt. Deras videos känns tyvärr ganska ”plastiga” nu för tiden. Därför tittar jag typ bara på Therese, Helen, Monefjanton och Ben.

#52 - Anonym

#51 Montefjanton visar så tydligt vad YouTube BORDE vara.

#53 - Anonym

#24 Vem var hennes senaste flört?

#54 - Anonym

#52 Håller helt med :) Älskar deras ”Felix recenserar” videos, och deras julkalendrar är helt fantastiskt roliga!

#55 - Anonym

#54 eller hur! Och all energi och kreativitet de lagt ner på Mystikhörnan. Montefjanton är ren humor, noll drama - något som inte är allt för ofta förekommet på svenska youtube :)

#56 - Anonym

Har Jonnas läpp blivit ännu mer snedare och hennes tänder mer missfärgade förlåt men det va de ända som störde mig när jag såg deras senaste video

#57 - M

Kan någon förklara vad Bente menade på sin story när hon skrev ”ni som tror på förintelselögnen är hjärntvättade mediahoror”, syftade hon på att den påstådda snapen där hennes sambo förnekade förintelsen (på skämt eller inte, orelevant) eller menade hon att förintelsen var en lögn?

#58 - Anonym

#57 Tror hon menar dom som tror på att han sagt det

#59 - Anonym

#57 o #58
Nej hon mena att hon aldrig har sagt de

#60 - Anonym

Oha om ni tycker att Jocke o Jonnas video inte är personliga o för plastigt kolla inte då? Herregud ni klagar fan åt exakt allting dom har flest tittare av en anledning och jag personligen tycker att deras vloggar är personliga att titta på

#61 - Anonym

#60 personligen tittar jag sporadiskt på Jocke och Jonna - men ser då bara på bitarna som rör renoveringen, och spolar ofta förbi när de bara pratar. När deras renoveringar är klara kommer jag sluta titta. :)

#62 - Anonym

Jag tycker det är pinsamt hur dåliga alla youtubers är på att använde de/dem. Ser så fult ut när de skriver tex "dem hotade oss" eller liknande. Det är inte särskilt svårt att lära sig reglerna gällande de och dem. Youtubers ta åt er:)

#63 - Anonym

#61 Jag kollar också bara på renoveringen och snabbspolar övriga bitar då Bolibompa snack och lek klipps in.
Blir obekväm att kolla vidare
Frågasätter min tanke om de möjligtvis kan vara ett socialt experiment där två vuxna som lever som barn ska tackla vuxenlivet som ställs på sin spets.
Tankspridd

Hur som helst så funkar de då tittarsiffrorna går bra.

#64 - LM, LY

#60
Man får väl berätta "negativa" åsikter också eller? :D

#65 - Abo

Mamma

Tipsa oss

Välkommen till Sveriges största skvallerblogg med över 100 tusen unika besökare varje vecka. Här kommer du att få en uppdatering och skvaller om Sveriges största YouTubers. Har du tips på skvaller får du gärna tipsa mig anonymt eller med din bloggadress här under eller maila mig på: SvenskaYoutubers@outlook.com