#1 - Anonym

men ärligt vadfan håller Lucas på med?

#2 - Anonym

HAHAH alltså dagens människor snälla sluta vara så lättkränkta ojoj jag äter en buller och blir tjockis snälla tål ni inte skämt eller ?

#3 - 1.

På Therese's youtube står det "nya videos varje måndag, onsdag, fredag och söndag". när var hon så aktiv på YT sist?

#4 - Anonym

No huhhuh lugna ner er nu.

#5 - sabina

Varför är folk så lättkränkta

#6 - Anonym

vilken tid? han säger ingenting 00.10

#7 - Anonym

GUD vad folk är lättkränkta, helt sjukt 😂

#8 - Anonym

Kan inte folk sluta överreagera.

#9 - Anonym

Nej men nu är det ändå bra hergud ! Sluta vara så känsliga omg

#10 - Ros

Kan inte du luska lite i ifall Anty och Songbird är osams?

#11 - Anonym

Fyfan silket samhälle, bara man andas blir folk kränkta och ett Jövla liv om de

#12 - Anonym

#6 lyssna från 00:10 så säger han det ett par sekunder efter. Du kanske får höja för han säger det ganska lågt

#13 - Anonym

hur kan man va så töntig att man blir kränkt av detta?

#14 - Anonym

Man BLIR ju tjock om man äter sötsaker! Sluta vara så lättkränkta!

#15 - Anonym

#3, hon sa att det istället kommer tio videos på raken från idag. Nästa vecka är en vloggvecka!

#16 - Emma

Jag blir inte kränkt av detta, men jag ser dock problemet i detta skämt och hur det kan påverka andra. JA, man blir troligtvis tjock om man äter mycket glass, men bara för att man älskar glass betyder det inte att man äter ett kilo glass om dagen. Problemet blir att de som är känsliga och lyssnar väldigt mycket på vad som sägs i sociala medier och som älskar glass, men inte äter onödigt mycket av det, tror att det är fel att äta glass och därför slutar med det vilket är problematiskt

#17 - Emma

Förlåt men är det bara jag som tycker att det är så otroligt problematiskt att youtubers lägger upp hauls och skriver ut en stor summa i thumbnailen bara för att locka tittare? Jag tycker det är helt sjukt att man shoppar för sådana summor och visar upp det som om det vore något bra när dessa pengar istället hade kunnat gå till så mycket bättre saker, som till välgörenhetsorganisationer osv. Visst, man kan lägga pengar på sådana saker man längtat efter och det är ok men att bidra till denna överkonsumation och märkeshets tycker jag är obehagligt

#18 - Anonym

Bente tog upp Linns jävla gula dörr igen. Det var för 2 år sedan, släpp det!

#19 - Anonym

Löjligaste ja hört VEM tar åt sig av det ens

#20 - ...........

Är de nå fel med att vara tjock är min fråga?

#21 - Anonym

#13 njaa det är väldigt olika. Jag äter väldigt mycket sötsaker (tyvärr, försöker sluta då det inte är bra för kroppen), men är ändå normalviktig, eller ligger några kilo under det jag ska. Sött och onyttigt innebär inte nödvändigtvis övervikt

#22 - 8

Blev du kränkt?

#23 - Anonym

men herregud det var ett skämt

#24 - wallahi

lättkränkta jao

#25 - Anonym

Folk måste sluta vara så extremt lättkränkta. Det han säger är delvis sant, att man blir tjock om man äter en massa sötsaker (men självklart inte om man tränar och äter bra annars). Och självklart ska Felicia bli den mest kränka människan i världen så fort hon blir påmind om att hennes vikt är ohälsosam

#26 - Anonym

Hade man skrivit ”omg så lättkränkta alla är” i blackface inläggen hade man ju blivit halshuggen men här är det helt okej??

#27 - Anonym

Det där är inte fatshaming..

#28 - Anonym

Jag skäms över detta pk-samhälle. Alla ska vara så jävla känsliga hela tiden. Det är ju löjligt.

#29 - Anonym

Jag skäms över detta pk-samhälle och att alla ska vara så jävla känsliga. Det är ju löjligt.

#30 - Anonym

#4 Är du från Finland?

#31 - Fet med humorn i behåll

Varför tar Felicia åt sig så mycket av detta? Man blir tjock/fet/överviktig/mullig m.m om man äter för mycket sötsaker, det är fakta. Det är dock inte samma sak som att säga att en inte duger/är vacker p.g.a sin vikt. Jag går upp vi vikt om jag äter sötsaker och skräpmat, ja. Det är ingen hemlighet direkt. Men jag blir inte automatiskt ful och dum och misslyckad bara för att vågen visar mer än vad "som är normalt". Samma saker som JLC säger i sina videor säger folk i olika viktprogram (som Biggest Loser, My 600lbs life osv.) Folk måste börja ta lite distans till saker som sägs och inte ta åt sig av allt, ingen mår bra av att behöva känna sig kränkt hela tiden eller trippa på tå för att någon annan kan bli kränkt.

#32 - Anonym

Har tidigare haft ätstörningar o sånt som han säger skadar

#33 - Anonym

Nej, man blir INTE tjock av att äta glass. Det är inte så viktuppgång funkar, tro mig, jag äter glass och godis ofta men jag är fortfarande smal. Lucas triggar till ätstörningar med dessa onödiga kommentarer.

#34 - Ida

#13 det behöver man inte alls bli. jag har gått ner 10 kg på en normal diet där jag flera gånger i veckan ätit någon glass, kaka och sånt. allt handlar om kalorier in och ut! så länge det inte överstiger mitt dagliga kaloribehov går jag ner. sen är det självklart inte det nyttigaste för kroppen att äta socker ofta, men man måste ju få njuta också. :)

#35 - Anonym

OMG om tex Jocke hade sagt dethär hade alla hatat på honom MEN BARA FÖR ATT DET ÄR ER ÄLSKADE L**AS SI*****SSEN SÅ FÖRSVARAR NI HONOM , VILKEN DUBBELMORALLLLLLL

#36 - Anonym

Han är ju aldrig rolig så vad är nytt

#37 - ANON-ETT

Jag förstår verkligen inte varför dessa "influencers" och Youtubers inte bara kan ta saker privat med personen det rör istället för att söka något slags stöd från sina följare genom att posta saker offentligt på snapchat ochsåvidare. Vad är det för jävla sätt? Felicia VARFÖR skriver du inte bara direkt till Lucas istället för att tagga honom i ett offentligt jäkla inlägg om du nu har issues med något han gjort eller sagt?

Tänk om alla skulle hänga ut sina kolleger etc på detta sätt när de ansåg att någon gjort fel. Helt absurt. Blir så trött i skallen av hur otroligt omogna alla är.

#38 - Anonym

https://www.facebook.com/MoaMurderess-Army-1415037655473971/

#39 - Anonym

Men vafan va lättkränkta alla ska vara?

#40 - Anonym

Men förfan säkert varannan människa har någongång Sagt nåt i stil med ”lyx att du kan äta massvis medan jag går upp 10kg bara av att titta på en bulle!” Och ingen blev kränkt av det lugna ner er

#41 - Anonym

#40 Men de är influenceers eller vettefan youtubers. De har en publik som tar åt sig när de säger sådana onödiga saker.

#42 - Anonym

Vad gött det vore om folk kunde förstå att sötsaker inte per defition är anledning till viktuppgång.

Det är överskott av kalorier man går upp i vikt av - så äter man för mycket avokado och nötter dagarna i ända så kommer man också gå upp i vikt. Ja, saker som innehåller socker innehåller fler kalorier än sockerfria alternativ, men en extra bulle kommer liksom inte få dig att gå upp 15 kilo på en kväll.

Kalorier in - kalorier ut = simpel matematik.

#43 - Sara - Aldrig mer över 100kg

Ojsan, så kan det gå. Klantigt!


-42 på viktkontot nu! Ta gärna en titt hos mig:
http://saraabrahamsson.se/min-viktresa—bilder-33263792

#44 - Anonym

Konrad ljög rakt ut till swebliss i hennes stream. Hon snacka om att han spelade sen när hon frågade vad han gjorde ljög han och sa att han bara pratat, han visste inte att hon sett det. Han ljög framför oss alla och hon mutade och såg gråtfärdig ut sen stängde hon av. Hon förtjänar så mycket bättre än en kille som ljuger henne i ansiktet. Har aldrig trott att han var bra för henne och detta bevisar det bara.

#45 - jossan

Lol är själv stor och ja tjock men jag tar inte åt mig alls på den här eller den förra.

#46 - Anonym

TAKE A CHILL PILL SVENSKAR.

#47 - Anonym

Sveriges lättkränkthet vet inga gränser... finns det verkligen inget viktigare att kämpa för idag?

#48 - Anonym

Om vi kan sluta använda "kränkt" varje gång det uppstår en situation där vi tycker folk överreagerar, så vore det jättetrevligt. Argumentera istället varför du tycker situationen är fånig, istället för att förolämpa de som faktiskt kan ta illa vid sig. Lite empati och förståelse för personer som har andra värderingar än oss själva vore också trevligt. :)

#49 - Anonym

#44 fattar inte ens va fan du snackar om?... dina meningar är helt orimliga att förstå

#50 - Anonym

Fast vad har plötsligt värderingar med saken att göra?

#51 - Anonym

Vissa situationer tycker jag att man ska kunna ta saker med en nypa salt, detta är en sådan situation. Det är sånt här skit som får youtubers att tappa motivation att göra videos, & med all rätt.

#52 - Anonym

#50 För vissa är ett tjockisskämt inget viktigt. Medan för andra kan det vara viktigt, för att de själva påverkas av det (kanske för att de själva kämpar med sin vikt, eller att de kämpar med ätstörningsbeteenden - oavsett om man faktiskt är överviktigt eller inte). Så personer som har helt olika syn på tjockisskämt har ju uppenbarligen helt olika värderingar gällande situationen. DÄRFÖR tycker jag värderingar har med situationen att göra.

Skulle kunna förklara tydligare, vettigare, och mer logiskt, men jag inser att jag är i en skvallerbloggs kommentarsfält, och ordentliga och genomtänkta kommentarer är inte något vi ser allt för ofta :)

#53 - Anonym

#37 De är ett gäng förvuxna barnungar som fått för mycket att säga till om.
Egenkära narcissistiska personlighets drag som tycker allt och ska vara en del av deras liv. Pinsamma offentliga personer som kallar sig underhållaren. De ända dom vill är att prata om sig själva och vara i allas mittpunkt.
Skäms över samhället som låter dessa personer få mer uppmärksamhet än vad de förtjänar. Vart finns talangen lixom.

#54 - Anonym

Till de som är rädda att man inte får skämta om saker längre: MAN FÅR SKÄMTA OM AAAALLT!

MEN... man måste tänka på mottagaren. Om folk sitter hemma med sina vänner, där alla är överens om gränser, så går det hur bra som helst att dra alla möjliga smaklösa skämt. Men är man i ett offentligt forum så får man akta sig liiite, och se till att de skämt man drar som gränsar åt fel håll görs smakfullt och taktfullt. Vilket kan vara klurigt.

Så var inte rädda, skämta på, så länge ni vet vem mottagaren är :)

#55 - Anonym

#44 Men orka, varför överdriver du ?

#56 - Anonym

Fatshaming är aldrig okej

#57 - A

Kan folk snälla lära sig att ta ett skämt. Varenda mening ska analyseras och tolkas fel om det är möjligt. Fel letas överallt i dagens samhälle...

#58 - Anonym

Det här handlar inte om lättkränkthet eller att man inte kan ta ett skämt, det handlar för extremt många om en LIVSFARLIG sjukdom. Bara dom orden, att man blir tjock om man äter glass, kan trigga igång någon som haft en ätstörning eller få en person som redan lider av det att må ännu sämre. Jag är en av dom som kan bli triggad av sånt här. Detta är psykisk ohälsa, och även fast detta SJÄLVKLART bara var menat som ett skämt så kan detta trigga människor och det kan gå så långt att dom dör, för folk dör av ätstörningar. Det är som ett långsamt självmord. Får inte kroppen näring börjar den sakta men säkert stänga ner tills hjärtat stannar. Och om man nu kan göra skillnad genom att bara inte dra skämt om vikt offentligt när man har så många olika typer av personer som kollar på en, varför inte bara göra det? Varför inte sluta om man faktiskt kan göra skillnad? Eller varför inte bara sätta en varningstext så folk vet att det kan vara triggande?

#59 - Amina

Är det inte de som reagerar som gör ordet "tjock" till något fel?

#60 - A

Tycker det komiska i det hela är att just Felicia Bergström av alla tar såna ärter i näsan varje gång någon skämtar om "tjock", MEN herregud vad hon själv blir arg, kränkt, förbannad om man påpekar att hennes beteende mot sina vänner inte är okej eller kan tolkas som mobbning. DÅ j-vlar vad hon får eld i baken och ska försvara sig till höger och vänster. Så hon får alltså skämta fritt och dra saker väldigt långt-då är det bara skoj. Men ack ack ack nåde den som vågar skämta om "tjockis". Den ska lynchas. Lev som du förespråkar kanske?

Blir man väldigt triggad av matrelaterade grejer eller skämt om vikt så har man såpass svåra problem att man borde jobba med sig själv och få professionell hjälp. Jag var en av dem som blev triggad varje gång jag hörde ett viktskämt och jag hade anorexi i många år-sen efter vissa omständigheter blev jag överviktig istället och har svårt att tappa övervikten. Men jag har fått lära mig att inte bli triggad av allt, det blir väldigt svårt att leva och för andra att anpassa sig efter mina nojor och problem.

#61 - Anon

Folk måste snart inse att människor är olika och reagerar olika på saker. Vissa är extremt känsliga, vissa är helt känslokalla. Det är så olika! Typiskt är dock att pissa på känsliga personer, för att mindre känsliga människor tycker de är mesiga som tar åt sig så lätt. Hur kommer det sig dock att man alltid säger "varför är du så känslig?", varför kan man inte istället säga "varför är du så okänslig?". Är alltid viktigt att se det från olika vinklar.

Det Lucas sade kan vara den minst betydelsefulla kommentaren någonsin, medan det för vissa är en stor grej. Så är det bara och det är okej att tycka olika om det. Det är ju uppenbarligen ingen extrem hatkommentar, utan ett typiskt skämt man kan dra bland vänner där man kanske har en viss jargong (som dock kan missuppfattas av vissa personer). Skillnaden är dock att Lucas är en offentlig person och är man offentlig kommer det hända flera gånger att folk blir kränkta och irriterande på saker man säger, speciellt om man inte tänker sig för innan.

De som tar illa vid sig är oftast väldigt empatiska och känsliga människor (att vara känslig behöver inte vara negativt som folk gärna vill få det till), eller människor som själva kan relatera till det som sägs. Om en person med en väldigt stor näsa får höra folk som skämtar om stora näsor, så är det ju större chans att den personen tar illa vid sig än om en med liten näsa hör samma sak.

Det jag vill säga med den här onödigt långa texten är helt enkelt, respektera att folk tar illa vid sig även om du inte gör det själv. Varför komma med nedvärderande kommentarer om att personerna är töntiga, när man istället kan skriva varför man tycker annorlunda på ett respektfullt sätt?

#62 - Anonym

kränkt

#63 - Anon

Försökt posta en kommentar nu i en halvtimme nu utan framgång? What??

#64 - Anonym

Era fkn downies man blir inte direkt smal av att äta glass sluta vara så fkn lättkränkta och lär er ta ett skämt

#65 - Anon

#64 Allt beror på mängden. ;))) Om man endast lever på en skopa glass om dagen lär man bli extremt smal så småningom.

#66 - Anonym

vrf e svenskar så fkn patetiska och inte kan ta ett skämt utan att bli förannade..

#67 - Anonym

#66 sluta dra alla svenskar över en kam

#68 - Anonym

VAD HAR HÄNT MELLAN EMMA OCH KONRAD?? Kolla hennes twitter också!!

#69 - Anonym

#65 det klart som fan man blir smal om man lever på en skopa glass om dagen. Men eftersom det här inlägget handlande om ”fatshaming” så snackade jag utifrån det, alltså tjockisar inte sparrisar. Trodde man kunde lista ut det men tydligen inte...

#70 - Anonym

#68 antagligen skämtar dem med varandra som vanligt sluta ta allt på allvar så fort du ser något och de kan också vara någon i huset som skrivit på hennes twitter med hennes namn och sen ha kvar de

#71 - Anonym

Felicia, om du läser detta - lägg ner med dina fasoner mot JLC & allt annat som rakt av är KOMEDI —> SKETCH —> PÅ SKÄMT. Det är inte fel att vara tjock. Men det går vara tjock & ha dålig hälsa tack vare det & det är en faktor du ofta lämnar ute. Du borde sluta kolla på allt som har med humor att göra, för allt du ser & hör kränker dig på någon vänster. Du hade aldrig reagerat om de drog ett skämt om att de ska svälta så de blir ”tunnisar”. Lägg bara ner, var antingen tyst eller låt humor vara humor - där syftet i ett SKÄMT aldrig är att såra någon :)

#72 - Anonym

Jag tror att det handlar om balans. De som skriker "LÄTTKRÄNKT!!" vid första bästa tillfälle kanske borde skaffa sig lite förståelse för andra människor och de som blir kränkta av minsta lilla snedsteg behöver nog också skaffa lite förståelse.
Det är inte sunt att gå runt och tjafsa hela livet, på internet dessutom. Tror att man påverkar fler människor genom att föregå med gott exempel och försöker vara så vettig och shysst man bara kan.

#73 - H

Bentes snap, hon tyckte Linn shoppade för mkt och med dom pengarna tyckte hon att Linn kunde färga sin dörr ist

#74 - Anonym

Pinsamt hur mycket energi Bente lägger på Linn. Först anklagar hon Linn för att vara anledningen till att Madlady slutade samarbeta med henne (vilket det inte var, Linn slutade bara för att madlady uppenbarligen inte har dom värderingar som dom utåt sätt verkar ha). Och nu sitter hon och klagar över hur mycket Linn shoppade för i Dubai. Håller med om att det är sjuka summor hon handlar för, men det är fortfarande hennes pengar, och man gör det man själv vill med sina egna pengar. Det skriker avundsjuka

#75 - Anon

#69 Men gud, det är väl klart jag förstår det? Jag skojade ju med dig eftersom du inte specificerade att det är just av mycket glass man kan bli tjock.... Notera ";)))"

Patetiskt förresten också att du drog till med "downies". Jag tycker du borde jobba med hur du uttrycker dig. :)

#76 - Anonym

brukar inte vara personen som klagar på att folk är lättkränkta, men vad i helvete HHAHAHA

#77 - hanna

okej, men finns det inte viktigare problem idag? Trump, Jemen, svälten i Afrika, Nordkorea och allt det där? Detta är fanimej bara barnsligt, herreguuuud

#78 - Anonym

#75 Okej coolt ditt egghead ;))

#79 - Anonym

Hahhah asså en person som Felicia Bergström verkar lixom gilla att leta fel hos folk(speciellt Lucas). Kanske lite för mycket fritid?? Skulle själv aldrig hört det Lucas sa om ingen hade påpekat de då han sa de väldigt tyst. Sen så blir man ju "tjock" av sötsaker. Kroppen omvandlar det till fett som sen lägger sig antingen på magen, rumpan, benen mm. Det är ju inte att fatshamea?? Visst, man blir inte tjock av att äta glass en gång i månaden men om man äter det en gång per dag så blir man tjock så småningom.

#80 - Anonym

#79 Nej, man blir inte tjock av sötsaker. Man blir tjock av överskott av kalorier. Äter man fler kalorier än vad man gör av med så kommer man gå upp i vikt - oavsett vad kalorierna kommer ifrån. #TheMoreYouKnow

#81 - Anon

#78 Tack min vän! Jag hoppas du får en underbar kväll. <3

#82 - molly karlsteth

detta är skrattretande, asså alla vet ju att man blir tjock om man äter massa glass och kakor. herregud vad är problemet? varför kan inte dom ta ett skämt. asså förlåt om nån tar illa upp med är helt på lucas sida i detta. vet att de kan trigga folk men vad man en säger i dagens samhälle blir något alltid kränkt. take a chill pill och lugna ner er och sköt erat eget. (min åsikt så om ni vill argumentera mot kom med ritliga argument tack)

#83 - Lol

Det problematiska i att det säger detta är ju att osäkra 9/10/11åringar använder detta forum. De hör Lucas säga att man blir tjock om man älskat glass, de ksk älskat glass och börjar tänka att det är tjocka? De har fått lära sig av samhället att det är fel att vara tjock och börjar fundera över sin vikt, att då få höra detta gör nog så att tankarna om vikten blir ännu fler och i värsta fall kan utvecklas till anorexia

#84 - lättkränkt sverige vad sorgligt

omg att ens folk tar åt sig, vadå om jag säger "efter att jag har varit hos min mormor lämnar jag huset rullandes" asså wtf folket ni har fkn sneat?!?!?!?!?!?

#85 - Shoo

MEEEEEN kan människor sluta vara så fkn butthurt?

#86 - Hej på dig

Det är till viss del inte okej att säga sånna saker men man måste också kunna ta ett skämt, de kanske är deras sätt att skötta med varann.

#87 - Anonym

Snälla nån, ALLA går inte upp av att äta mycket sötsaker och glass för att ämnesomsättningen i kan variera hos människor. Men det är fakta att en person med "normal" ämnesomsättning går upp i vikt av överkonsumtion av speciellt glass som innehåller både mycket fett och socker. Det kanske är så för en del och främst yngre men man lär sig åtminstone detta i grundskolan.

#88 - Elin

ASSÅ SKOJAR NI MED MIG!?!?!? Ja han kanske så lite fel men han har ju mer än rätt i det han säger! Han fatshamear INGEN han talar bara sanning, man BLIR TJOCK av att äta FÖR MYCKET kladdkaka. Kan ni snälla sluta vara sånna jäkla fjolor som gråter och skriker för allting! Är så trött på sånna här grejer som är HELT orelevant! Och bara så ni vet så är han en KOMIKER!

#89 - Uaaoaooo

Lätt kränkta Sverige strikes again HAHAHAHA ge er för fan

#90 - Anonym

Kan inte folk sluta vara så lättkränkta? Ta inte allt som sägs personligt? Att va tjockt är inte att vara ful. Man blir tjock om man äter för mycket av allt. Så äre för dem flesta i allafall. Men bara för att man är tjock så är mab inte ful! Så snälla. Sluta ta illa vid av allt som sägs. Ingen mår bra av det och det blir bara onödig jävla diskussioner

#91 - sandra

jag håller med det felicia säger. jag har lidit väldigt länge av ätstörning innan jag fick hjälp. det han dom andra säger triggar min ätstörning. skadar och triggar mig och många andra.

#92 - J.A

Att va fet är verken hälsosamt eller vackert.
Snälla kränkta feta kvinnor, tyst.

#93 - Anonym

Förlåt för sen kommentar, men ni som säger att alla är så jävla lättkränkta har förmodligen inte varit i den situationen där ett sådant skämt kan kännas kränkande. Jag har själv varit överviktig och har mått extremt dåligt över det, då tryckte jag ner mig ännu mer när ja fick höra ett tjockis-skämt. Enligt mig så ska man skämta så att alla kan skratta åt det, inte rikta skämtet mot dem som ser ut eller är på ett visst sätt. Det han säger är iof sant men inte okej att skämta åt det!

Tipsa oss

Välkommen till Sveriges största skvallerblogg med över 100 tusen unika besökare varje vecka. Här kommer du att få en uppdatering och skvaller om Sveriges största YouTubers. Har du tips på skvaller får du gärna tipsa mig anonymt eller med din bloggadress här under eller maila mig på: SvenskaYoutubers@outlook.com