#1 - R

Respektlös kille!! Fy

#2 - Anonym

Go Linn! Hanterar det så bra

#3 - Anonym

Häng ut exteeeeeet jag beeeeeer

#4 - Anonym

Hoppas han får stora konsekvenser nu, jävla soppa

#5 - Emsan

vem är ”exet”?

#6 - Anonym

Är så chockad över hur bra hon hanterar det här, Go Linn!!!!

#7 - Michelle Lunsin

Goooooooo Linn

#8 - Anonym

Det var kaaarl99 (på instagram) som spred bilden på hans Snapchat och han har mycket följare på både snap och insta, vet dock inte om han är exet men det var han som började sprida.

Svar: Karl (Versace Dos) är inte hennes ex. Bilderna spred sig innan han la upp det på snapchat
svenskayoutubers.se

#9 - Anonym

Så jävla repsktlösa killar det finns fyfan...

#10 - Anonym

Undra vem killen är

#11 - Anonym

Bästa hon

#12 - Julia

Linn är verkligen den coolaste tjejen i Sverige, all heder till henne och all jävla skam till killen. Bara en riktig psykopat skulle göra en sådan sak.

#13 - Sabina

Omoget beteende av killen.

#14 - Köga

Hur bra hanterar inte denna kvinna situationen? Preach på det du skrivit, Linn.
Håller så hårt med angående denna "girl power". Vi grinar sönder över alla pojkar som behandlar oss som skit, men backar ändå inte andra kvinnor då det behövs. Vidrigt.

#15 - Anonym

Vem fan är hennes ex är de don v?

#16 - Sara

#8 Den killen du menar heter Karl Håkansson (Don V, Versace Dos på Youtube), är väldigt tveksam till att det är han som är hennes ex då han bor i Skåne och är 01a, han hänger inte alls med samma typ av crowd som Linn heller. Hur han fått tag i bilden har jag ingen aning om men han är troligtvis inte killen som hon skickade den till. Bilden har legat ute på Flashback sedan i lördags. Såklart vet jag inte hans roll i allt detta men jag kan bara anta och spekulera :)

#17 - Anonym

Undrar verkligen vem exet är om de inte är don v

#18 - Anonym

Hoppas grabben får böta!

#19 - Anonym

Varför accepteras inte alla kommentarer? Asså sånna som inte ens är hat?

#20 - Anonym

Håller sååå med angående det hon sa om girlpower! Hur fan kan tjejer trycka ner andra tjejer på det viset? Och hur kan denna kille sova om nätterna med tanke på vad han ställt till med? Även fast Linn verkar ta detta på ett väldigt proffsigt och moget sätt så är det fortfarande inte kul att ha nakenbilder ute på nätet som alla kan se, speciellt inte om man är en offentlig person då så många fler ser dom

#21 - Anonym

Fan va grym hon är! Älskar hennes attityd och hur hon hanterar detta.

#22 - Anonym

Usch för killen!go Linn!

#23 - Anonym

Grymt skivet och hanterat utav Linn!

#24 - Anonym

Så bra hon e

#25 - Lina

Vem fan bryr sig? Det är ett par tuttar. Absolut inget att kaosa över. Go Linn!

#26 - Sombromesa

Så jävla sassy & classy response haha. Go Linn!

#27 - Anonym

Med den nya lagen som gäller så är spridning av någon annans nakenbilder olagligt. Just saying.

#28 - Hanna

Bästa bästa linn så jävla bra!!

#29 - Hannele

Fina fantastiska Linn! Jävla as till kille men du har fan ingenting att skämmas för, du är vacker, inifrån och ut! Intima bilder till partners gör nästan alla, att han högg henne i ryggen säger mer om honom än henne. Heja dig Linn och ta ingen skit! Ps. Hon har fett snygga bröst dessutom så det var inte direkt så att ögonen sved när man såg bilden! #girlpower

#30 - Anonym

Hon är så mogen och helt jävla grym!!!!!

#31 - Anonym

Bilderna är när linn hade löshår vilket var efter hon var tsm med filip. Det betyder att det exet som spred bilderna är ett ganska "nytt" förhållande som förmodligen också nyligen tagit slut.

#32 - Tilde

Så jävla stark och smart Linn!! Älskar henne och fortsätt att stå på er tjejer<3

#33 - Anonym

Fyfan vad du är bra Linn

#34 - Anonym

Du skriver att du inte valt att ta upp det innan Linn bryter tystnaden av respekt för henne, men hur var det när Manfreds nakenbilder läckte?

Svar: Det var för att det kom ut att Manfred skickat de till en underårig tjej (som senare visade sig inte stämma)
svenskayoutubers.se

#35 - Anonym

Herregud det är bara bröst, något som ALLA (förhoppningsvis) har, hon hanterar det grymt !!!

#36 - Anonym

#34
Tänkte oxå på de, men Ida du borde väntat tills Manfred berättade att de inte va sant ist för att sprida de och göra så att han får ännu mer hat

#37 - Anonym

Häng ut exet!!!

#38 - Anonym

Fyfan för små pojkar därute. Hoppas att karma tar er!

#39 - Anonym

Go Linn! Du är en förebild för unga tjejer och du hanterar situationen som en riktig kvinna. Håller med ”girlpower” att tjejer snackar om dritten och dratten när man sprider bilderna. Du är grym! Glöm inte det. Respekt 👏🏽

#40 - Anonym

Eller så kanske hon lärde sig av det hela som hände med Manfred

#41 - Anonym

Var spreds bilderna? Jag undrar bara hur de spreds så snabbt.

#42 - Linn Ahlborg

Känner att jag vill tacka dig Ida för din respekt angående detta och ett stort fett TACK till alla fina ord här i kommentarerna, var precis vad jag behövde ❤️

#43 - Anonym

tänk att de finns idioter..(exet)

#44 - e

Så grym är hon. förjävla barnsligt att sprida dem, liksom... ingen bryr sig egentligen lol. Go linn och vem snubben är vet jag inte (men får känslan av fuckboy who doesn't fuck) men han är i alla fall en jävla tönt.

#45 - Trollololo

Vet inte om hur gammal Linn är, men om bilderna är från när hon var under arton. Så kan hennes ex dömas för barnpornografi. :-)

#46 - Peter

Ojojoj, vad du steg på vuxenpoängstrappan nu efter att ha hanterat något sådant här, Linn, jävla kvalitetskvinna. Klappa dig själv på axeln och tänk fina tankar om dina föräldrar som hjälpt till att uppfostra dig.

#47 - Anonym

Jävligt väl talat av Linn. Alltså det här ligger helt på idioterna som sprider. Snacka om att man inte är med om mycket roligt i livet om man blir så jävla hysteriska över en bild på bröst. Tycker synd om dem, banne mig. Man skulle nästan kunna tro att det är första gången de ser ett par tuttar. Snacka om att göra bort sig.

Linn hanterar det så jävla moget. Snacka om att hon inte ger idioterna vad de vill ha. Ska svida rejält för dem nu. Bortser man från brottet och den grova kränkningen de utsätter henne för så ger de henne bara chansen till att visa vilken power hon har nu, medan de själva gör bort sig. Wow Linn, snacka om att vända på spelet!

#48 - Amanda

Satan vad väl hon hanterar detta. Växte i mina ögon

#49 - Anonym

Jag saknar ord. Så grymt bra tacklat av Linn! Otroligt starkt av en såpass ung tjej att kunna hantera detta på ett såhär pass moget sätt.

#50 - Anonym

Linn, U GOO GURL!!

#51 - anonyyym

hehehhehe du glömde skriva att hennes mat blev kall

#52 - Anonym

#45 hon är 18, och tror hon var 18 även när dessa bilder togs pga löshåret, men kan ha fel. Hur som helst spelar det ingen roll hur gammal hon är/var, det är fortfarande brottsligt

#53 - Anonym

Så jävla moget och ansvarsfullt svar. Riktigt grym brud, fan vad jag fick en annan bild av henne nu även fast jag följt henne sedan hon var typ 15

#54 - Anna

Fuck tjejer som håller på och snackar skit om andra tjejer på det här sättet! En dag kanske det händer er och då står ni där. Är det någon som ska ha skit så är det denna Äcklig jävla kille!

#55 - Freddy

Förstår inte tänket när folk försöker lägga skammen på personen som är naken på bild. Vad sägs om att lägga skammen på de som läcker/sprider bilden istället? Borde vara självklart.

#56 - Anonym

Bästa Linn

#57 - Anonym

fan vad glad jag blir över alla fina kommenterar som skrivs här! Precis exakt såhär det ska se ut. Och Linn, well Done, du hanterade det här på bästa sätt och jag hoppas innerligt att du aldrig mer känner ångest över det här, att du fortsätter göra det du gör för du kommer komma ännu längre. Och din familj ska vi inte ens prata om, riktigt fina människor.
Fan tråkigt att pojken hanterade sin första bröstbild på det här sättet, vilken tragisk förlust! Önskar inte ens min värsta fiende den pojken i sitt liv, men men hoppas han hade kul Sålänge det varade, det var inte mycket han fick ut av detta, kanske bra om han också tar lärdom av detta

#58 - Anonym

Vem är det här och varför bryr sig folk om hennes bröstet?

#59 - Anonym

Önskar ju dock att jag hade så fina bröst :(

#60 - Anonym

Inte för att vara ”så” men vem fan bryr sig egentligen? Är kille själv men förstår ärligt inte varför det är så kul att sprida dessa bilder som kommit ut? Vi killar kan gå runt utan tröja och det gör inte ett skit men om en tjej gör då jävlar kommer kameran fram. Vi båda har bröst, tjejen råkar bara ha större

#61 - Anonym

sånt här är orsaken till att jag aldrig skickar nakenbilder, inte ens till min partner. Tråkigt men sant

#62 - Hanna

Fy, vilken respektlös kille! Bra rutet av Linn.

#63 - Emilia

Det är tråkigt att folk ska vara så jäkla onödiga, men skit i dom. Det handlar ju om ett par bröst. Kvinnor är otroligt vackra med sina former och det är något man borde försöka vara stolt över. Idioter kommer tyvärr alltid finnas, men man får väl försöka ha överseende dom föddes väl såna haha ^^ Som tur är hittar man ju guldklimpar ibland också. Hoppas du har det bättre snart.


http://nodepositfreespins.blogg.se

#64 - neger

nigger

#65 - Anonym

h


#66 - Anonym

nice

Tipsa oss

Välkommen till Sveriges största skvallerblogg med över 100 tusen unika besökare varje vecka. Här kommer du att få en uppdatering och skvaller om Sveriges största YouTubers. Har du tips på skvaller får du gärna tipsa mig anonymt eller med din bloggadress här under eller maila mig på: SvenskaYoutubers@outlook.com