#1 - Anonym

Skönt

#2 - Anonym

Härligt

#3 - Anonym

Kul

#4 - Sabina

Skönt!

#5 - Anonym

"Ger tips och lugnar oss!" Alltså han är 30+ och klarar sig inte utan sina 10-åriga följare på snap och instagram. Om han ska bli en pappa hoppas jag verkligen att han växer upp och lär sig att klara sig själv.

#6 - Anonym

#5 Det du skriver gäller nog mer dig själv

#7 - Anonym

#5
Du de finns en djävla massa barn i så fall om man gemför med tittar siffrorna
Väx upp valp ....

#8 - anonym

Skönt!

#9 - Mammapatronus

Skönt att det inte var ett missfall, hoppas så på att det ska gå bra allting!

#10 - Anonym

#6 Du vet ingenting om mig så för dig att dra den slutsatsen bevisar bara hur blåst du är.
#7 Det du skrev är meningslöst. Läs min kommentar en gång till och försök igen.

#11 - Anonym

#10
Fjant

#12 - Benjamin

Fan vad moget kommentarsfält.

#13 - Anonym

#5 Det blir verkligen spännande. "Hur gör man med bajset i rumpan? kommentera nedan"

#14 - lol

#13 "Behöver verkligen era råd nu, välling hur länge ska man värma den? tänkte eftersom ni dricker det så kanske ni har några tips"

#15 - Linn

Mobbing är vad det är i den här kommentarsfältet.

#16 - Anonym

Fyfan läste jonna har fått missfall

#17 - Anonym

#5

Det är skillnad på att tacka för tips/stöd och att inte klara sig själv.

#18 - Anonym

#13 #14 Hahaha bästa

#19 - Pernilla

Ät detta verkligen något man ska lägga ut offentligt? Men jag antar att det ger visningar.

#20 - Anonym

Synd

#21 - Anonym

Hoppas ni äckliga människor, för ni var dessutom ett par stycken som anklagade J&J för att hela graviditeten var ett PR trick som skulle avslutas med med ett påhittat missfall ber om ursäkt nu. För i dagens video syndes t.om Ultraljud. Men antar att moral och regler bara gäller för J&J, hade det paret anklagat nån felaktigt för något sånt hade ni rasat och spytt ur er ”kritik” men nu när det handlar om att det var ni som gjorde det så är det annorlunda eller? Hur kan man vara så jävla avtrubbad och sätta krav och kritik emot andra och själva kunna bete sig så pass illa själv? Antar ingen av dessa fega människor ens vågar svara på mina frågor här.

#22 - Anonym

Okej

#23 - Alma

Jocke och Jonna är ju ganska offentliga. De har ju själva valt att vara öppna med graviditeten och då tycker jag inte att det är något fel att lägga ut att man har blödningar. Önskar dom båda 2 stort lycka till med bebisen!:)

#24 - Sara

Alltså, hahaha.
Jag menar inte att man inte ska bearbeta om någon gått bort eller om ens husdjur gått bort men come on.
Varför ska ALLTID moa ta ledigt från Youtube SÅ FORT något hänt?! XD
Så jävla störande bara, jävla drama queen.
Fine, mina föräldrar mådde väl inte så bra när bägge deras katter ett år emellan fick somna in men inte fan tog de ledigt från sina jobb för det?
Någon mer som känner som jag?

#25 - Anonym

#24 Att förlora ett husdjur är alltid hemskt och att husdjuret är friskt på dagen, blir sjuk på kvällen och måste avlivas är ännu värre. Låt Moa ta paus hur länge hon vill. Om det hade varit hennes mamma eller bror hade du inte skrivit sådär.

#26 - Anonym

#24 äckliga människa ta och släng dig själv i soporna så vi slipper se dig! Djur är lika mycket värda som människor. Djur är som en del av familjen, det märks att du aldrig ha haft ett husdjur som du bryr dig väldigt mycket om för de ända du tänker på är dig själv.... gillar du inte Moa så sluta följ henne! Men kom inte hit och snacka skit om andras familjemedlemmar. Djur tänker dom ser dom känner och dom räknas..... Djur har känslor lika mycket som en människa. För fan bara försvinn här ifrån du äcklar mig vill spy på ditt ansikte.

#27 - Anonym

Var är alla äckliga människor som anklagade J&J för att deras graviditet var ett PR trick???? Träd fram nu!!!

#28 - Anonym

TRÄD FRAM I LJUSET NI SOM ANKLAGADE!!

#29 - Louise Hermés

Det roligaste av allt är ju ni som gör narr av Jocke & Jonna, och skriver "hur kommer de bli när han frågar 10 åringar om tips på hur man ska göra med barnet när det bajsat" osv osv.. Men ni är ju dom som egentligen är lite smått efter - alla som har fått barn har inte varit proffs när det första barnet har kommit, man lär sig med tiden och oftast har man någon kunskap men inte all kunskap när man skaffar barn..

Så lägg ner med ert jävla mobbning här för det ni håller på med är rent ut sagt mobbning..
Dessutom tror ni att det BARA är 10-åriga följare - jag är en följare och jag är 19 år och står på egna ben och har gjort den sen jag var 16 år gammal.. Så mycket av en 10 årig följare? ;)

Bara lägg ner, märker hur det kliar i era fingrar att ni alltid ska hacka på dom! -.-
Jag önskar dom all lycka och hoppas att allt går bra för dom!

#30 - Anonym

#26 Är du frisk?

#31 - Hydra

Man vet att Jocke är psykopat när han sitter inne på svenskayoutubers och försvarar sig själv anonymt så att det ska se ut som att andra försvarar honom. Rätt så patetiskt haha

#32 - Anonym

#30 om du är kommentar nummer 24 så fråga jag samma sak till dig, är du frisk i ditt huvud som kommentera en sån kommentar?

#33 - Anonym

#32 Nope är inte samma person men oavsett vad person skriver så ska du kalla hen för djur osv? Tror inte du hade sagt det face to face. Tragisk människa 😁

#34 - Anonym

Kommentarsfältet här börjar spåra, drömmen vore ju om alla HÄR fick stå till svars för vad dom skriver och granskas istället. Och bara för man försvarar J&J så är nog det inte Jocke som är alla kommentarer, känns som nån härskarteknik som utövas emot dom som hänger här och inte vill sprida hat

#35 - Anonym

#31 Härskarteknik i sin renaste form är det du försöker utöva över oss andra här, så fort man ej håller med så är man antingen J&J själva eller 10 år gammal och borde hålla käften typ, förstår att det kritiseras var alla som anklagade dom för ett PR trick tog vägen!!!

#36 - Anonym

#33 har inte kallat hen för djur... Du bör läsa bättre nästa gång

#37 - Anonym

#21

Väl sagt!!!

#38 - Anonym

Pojken som ropade varg, osv osv

#39 - Anonym

Varför ska Jocke och Jonnas videos alltid se så dramatiska och clickbait överallt..

#40 - Anonym

#39 för de är business, pengar styr människor. Pengar ger makt. Med makt förloras personligheter och ödmjukhet.
De speglar personer i andra ljus.

Alla legender UTANFÖR Youtubes bubblans narrcistiska egennämnad kändisar dör:(.
Dem som verkligen kämpat för sina namn och varit folkkära personer utan skandlar som plattform. Blir så uppgiven att se riktiga stjärnor falla som vigt sitt liv till sina yrken. Byggt med omsorg och kärlek. Inga snabba genombrott som dokusåpa kändisar. Fy vad samhället går mot en sämre framtid och hur en svenne banan från skandalalsåpa kan leverera musik på ett igenkänt namn. Artister i unika utan för Youtube, vilket jobb ni gjort. Alla år. De är inte 1-6 år de är år av kärlek av tvåsiffriga ren å skär kämpande. Nutidens raket karriär som sker utan utbildning och erfarenhet som dagens jokrar använder för kändisskap. Är mer sett som ett behov att fylla sitt ego. Inte genuint och personligt. Mer ett sökande av likes och bli sedd. Likt ett barn som vill ha mamma och pappas upprksamhet. Kvalité före kvantitet blir svårt att se i framtiden. Dagens samhälle går i backen. Snacka om Bolibompa trams bland vuxna i försök att bli omtyckt.

Kom tillbaka alla stjärnor. Vi behöver vettiga förebilder.

#41 - Anonym

https://youtu.be/wzXZYgjs0qa
Ben du är så kung

#42 - Anonym

Alltid är de fel på Sverige för J och J. Varför bo kvar i landet om de tycker att Sverige är så dålig som de nämner titt som tätt pga deras misstag.
Alltid Sverige som land att leva i ??? What?
Varför ???
Oavsett detta dilemma med rasism. Så klagas de från J och J i alla lägen om svenska folket.
De har pengar och tycker mycket om Sverige( eller menar de vissa) ....
De uppkommer alltid hur svenskar är. De de glömmer att de är pga av svenskar de är kända. Utan dem är de inte så kända längre. De finns val även för J och J. Välj bort Sverige J och J då ni inte tycker Sverige är tillräckligt bra. Ni säger ofta hur dåligt allt är i detta land. Varför bor ni kvar ? Inge hat bara en undran.
Jag älskar Sverige och skäms inte för detta land. Tycker Sverige är ett bra land att leva i och växa upp i.
Förmodligen kommer allt gnäll impulsivt, men de är inte okej att klaga hela tiden.
Hoppas deras tankar förändras. landet Sverige är de bästa land att leva i.

#43 - D

#14 hahaha asså skrattade HÖGT åt din kommentar

#44 - Anonym

https://youtu.be/y9Q4zqXM6u0
Therese Lindgren du är så bra.
Du är den enda Youtubern som ser dina följare. Och levererar vettigt kontent.
Vi behöver dig på Youtube bland alla vuxna barnsliga youtubers som leder barn och ungdomar i fel riktning i livet.
De syns att dina följare är dom som är mognast. Du har verkligen nått ut.
Se denna video och förstå hur du kan göra skillnad av vad du lägger ut på nätet.
Tack Therese för att du berör och gör skillnad.

#45 - Anonym

Ingen fler som regarerat på hur utstuderat J och J satt i system att involvera och rådfråga tittarna vid minsta lilla problem.
Här sitter mästarnas mästare på att spendera sitt liv på nätet. Att inte själv kunna googla fram diverse frågor de slänger ut till ungdomarna som i sin tur sätter sig och garanterar googlar åt vuxna paret Lundell. Hahahaha..ganska komsikt att andras Google funktion är bättre då de inhämtar råd än paret Lundells egna googlingar. För nog kan dessa vuxna personer ta fram vad mediciner som Jonna äter har för verkan och vad underfubktion i sköldkörtel har för prognos m.m.
Efter att ha lyssna till på Nemo möter blir man smått chockad över vad de ber tittare om hjälp med i saker de själv med ett klick kan googla fram hahahaha

#46 - Sofis

Känns inte som att de alls förstår att vissa saker tar man inte öppet på youtube.. vissa grejer är privata. Jocke kan ju inte hantera att Jonna har ont i magen och får allt att handla om honom.... HERREGUD.

Tipsa oss

Välkommen till Sveriges största skvallerblogg med över 100 tusen unika besökare varje vecka. Här kommer du att få en uppdatering och skvaller om Sveriges största YouTubers. Har du tips på skvaller får du gärna tipsa mig anonymt eller med din bloggadress här under eller maila mig på: SvenskaYoutubers@outlook.com