#1 - Anonym

Fy vad hemskt.. hoppas allt går bra för dom!

#2 - Anonym

Omg hoppas hon inte fått missfall

#3 - Zallie

Hoppas verkligen allt det går bra!

#4 - Anonym

Önskar de all välgång - men varför måste de ta något så här allvarligt och privat så offentligt samtidigt som det händer? Hoppas verkligen inte något går fel, men gör det det så kommer de behöva sitt privatliv mer än någonsin.

#5 - Anonym

Hoppas det inte är något allvarligt. All styrka till de!

#6 - R

#4 För att dom vill ha stöd och tips,

Hoppas det går bra för dom och att det inte är något allvarligt

#7 - Anonym

#6 tips för vad? Är det missfall på gång så funkar inga tips i världen. Och stöd får man väl bäst av sina nära och kära och inte av ansiktslösa människor på internet.

#8 - Anonym

#7 Förstår inte heller vad dom ska få tips om?

#9 - Amina

#4 och #7 - Alla hanterar sina känslor olika, vissa stänger in dem och vissa visar det öppet, Jocke verkar vara en som visar det öppet och vill väldigt ofta ha råd och tips från sina följare. Om de mår bättre av att få stöd från sina följare så har de all rätt till det och jag ser inget konstigt i det överhuvudtaget. Sköt ni era liv och känslor ifred och sluta bry er om hur andra sköter sitt så jävla mycket.

#10 - Anonym

#8 om hur man går vidare, hur man kan försöka tänka positivt, komma på andra tankar. andra personer som fått missfall kanske hör av sig till J&J och skriver om hur just dom fick vidare, på så sätt får J&J tips om hur dom lättare kan handskas med situationen

#11 - Anonym

#9 varför blir du arg? Jag gav INGEN kritik eller visade hat, jag kunde bara inte förstå varför de inte vill vara privata mitt i en stund som detta. Jag önskar de all välgång, självklart. Vill du försvara dina idoler så kan du ju välja dina offer att hoppa på.

#12 - Amina

#11 Varken Jocke eller Jonna är mina idoler. Och jag är inte arg, så jag ber om ursäkt till dig ifall du uppfatta mig så.

#13 - Anonym

Min syster har också extrema problem (av olika anlednindar) att bli gravid. Hon har blivit gravid 5, 6 gånger och fått tidigt missfall alla gånger. Jag är inte förvånad över att Jonna har problem nu - trodde de verkligen att det skulle bli en smooth ride så fort hon faktiskt var gravid? Hun, din fight har bara börjat 😂

#14 - Anonym

#13 wow vilken bra attityd och inställning du har ''😂'' har hon någonsin påstått att hon trodde det skulle vara enkelt? vad fan är ni för människor

#15 - e

Hört folk i tidigare inlägg säga att det hela är ett PR-trick och att de inom snar framtid antagligen kommer gå ut med att de fått missfall. Igen aning om vad jag ska tro, de har ju gjort liknande saker förut, men att låtsas vara gravid.. jag tror inte att så är fallet. Har trots allt svårt att tro att de skulle göra något sådant. men man kan ju inte låta bli att fundera på det.

#16 - SÅNT ÄR LIVET

sånt är livet
Så mycket falskhet bor det här
Den man förlorar, vinner en annan

#17 - Linnea

Det som gör mig irriterad, men inte arg är att när Jocke ber sina följare om ”tips” och så är alla kommentarerna på hans instagram bild.
För det första är till 90% av hans följare 8-13 år. Resten av dom 10% är ca 14+. Jag är 21 år och kollar på dom. Men sånt tänker han inte utan han gör handlingar utan att tänka till en extra gång.
Men att han ber om tips, jag har kollat kommentarerna och dom flesta är små barn som kommenterar och har googlat eller frågat sina föräldrar? Kommer mitt barn hem från kanske en kompis eller skolan och frågar mig vad ett missfall är, och är ca 7-8 år själv. Då kommer ju jag som förälder verkligen undra varför mitt lilla barn frågar sånt??
Sen att hen kommer med kommentaren ”men min idol bad mig komma med tips”

Alltså nej.. någon måste sätta ett stopp på denna Joakim nu!!

#18 - Anonym

#17
Men ge dig för helvete nångång
Menlösa människa!!!!

#19 - ft

som jag misstänkte innan hela gravidietetn har varit ett prtrick , nu har hon fått missfall så lägligt ..

#20 - Anonym

#19 vart någonstans står det att hon har fått missfall? Det står bara blödningar kan lika gärna vara mens och ja man kan ha mens även när man är gravid och det är kanske därför dom blev oroliga

#21 - Anonym

Blödningar under grav brukar vara ofarligt, blödningar + smärta är kopplat till missfall, men det är ju omöjligt att spekulera i):

#22 - Anonym

När min mamma var gravid blödde hon som vanligt de första 4 månaderna och det blev inga problem eller missfall

#23 - Anonym

#20 man får inte mens när man är gravid, det innebär i sånna fall att hon fått ägglossning och ett ägg inte blivit befruktat vilket är omöjligt. Du tänker nog på nidblödningar

#24 - Linnea

#18 Ursäkta men varför kallar du mig ”Menlösa människa” vad har du för anledning till det när det är fritt att komma med sina åsikter??
Snälla nån...

#25 - Linnea

#18 Föresten är det första gången jag kommenterar! Någon om Joakim så ”nån gång” låter som att du tror jag kommenterat innan.. Så snälla själv ge dig!

#26 - Anonym

#23 En mamma här som har burit barn i 9 månader och haft mens som vanligt... Du bör läsa på lite mer.

#27 - Anonym

Alltså människan måste ju gå i terapi och lära sig hur man hanterar känslor. Vem lägger ut på snapchat när sånt här händer? Hade jag varit Jonna hade jag slängt telefonen i huvudet på honom.

#28 - Anonym

SNÄLLA KAN ALLA LUGNA NER SIG HÄR

#29 - Anonym

#23 du vet att man kan bli gravid när man redan är gravid de vill säga att man fortfarande har mens när man är gravid och nej inga nidblödningar... ingenting är omöjligt för kvinnokroppen allt kan hända även om man tycker att det omöjligt så är det faktiskt möjligt

#30 - Anonym

Åh så orolig och det kan faktiskt bli så att de förlorar sitt barn. Ändå måste Jocke dela sin vlogg också! Så viktigt, kolla på den medan min fru kanske får missfall! Usch. Hoppas det inte är nån fara med bebisen.

#31 - Anonym

Ni som säger det är ett PR trick bör nog söka vård för det ni skriver och anklagar dom för är sinnesjukt, dom har ju film när dom gör ultraljud? Mutade dom sjukhuset då eller? Eller är det att det bara är barn här som fattar 0?

#32 - Anonym

MEN HAN MÅSTE SKÄMTA? Han delar alltså deras senaste vlogg samtidigt som han skriver att han ska uppdatera läget så fort dom vet något mer?? Verkar inte vara så allvarligt isåfall om man beter sig så?

#33 - Anonym

#31
De är bara barn som inte har vett nog som kommenterar här ...
Förmodligen inget jätte arvarligt eftersom som Jocke skriv så ...Tänk lite

#34 - Anonym

Säg vad man vill om Joakim Lundell men han vet hur man får uppmärksamhet i alla lägen .. Jonna Ligger på sjukhuset riskerar mista barnet. va gör ja då jo jag snapchattar om det så klart "uppmärksamhet here we come" .. Finns nått som heter vara privatliv som Joakim borde testa man behöver inte dela med sig om allt . Snart får vi väll reda på i detalj när Joakim och jonna har sex och exakt va dom gjort och kanske ett Snapchat inlägg på det hela för Joakim verkar sakna spärrar vad man bör dela med sig av och inte bör dela med sig av

#35 - Anonym

Vad ska dom göra då när dom suttit och väntat där i flera timmar? Helvete vad folk ska hitta fel i allt dom gör här, det är NI som är så äckligt vidriga människor! Ni bör rannsaka er själva före att klaga på andra

#36 - e.

Någon som kan få fram deras ultraljudsbilder? står det deras namn på datorn eller personnummer? då vet man ju att att deras graviditet är på riktigt.

#37 - Anonym

#34
Om du använder de lilla som dina föräldrar gav dig ,Så är de just därför
Dom är så stora och har många följare
Många som är intresserade av deras liv
Och givetvis är han med Jonna och hon vet
Vad han skriver...men som sakt använder man inte innehållet i skallen så är de svårt att förstå.....

#38 - Anonym

Finns på Instagram och flera vloggar

#39 - Anonym

Man kan få rikliga blödningar eller nidblödningar under en graviditet. Men det är inte MENS. Det är skillnad på att ha rikliga blödningar och att ha mens

#40 - Anonym

#32 du vet att man kan tidsinställa en video så den läggs upp av sig själv på ett visst klockslag och sen är de också Danjal som sköter hans kanal

#41 - Anonym

#39 man kan ha MENS när man är gravid.... Du kan gå och fråga vilken doktor som helst svaret är JA

#42 - Anonym

#40 Han la upp det på snap samtidigt som han va på sjukhuset:P

#43 - Anonym

#36 Är du sinnesjuk?

#44 - Anonym

#36 Du bör nog söka hjälp, är du på riktigt?

#45 - Anonym

#35 Är man äcklig för att man tycker att en vuxen människa kanske ska bete sig vuxet? Det inte inte normalt att vara så pass narcissistisk att man snapar från akuten och ber om tips från följare som är mestadels under 12 år.

#46 - Anonym

#42 Ja? Och vad fan spelar det för roll, alla är olika och dom har suttit och väntat i 5-6 timmar så då har man nog ganska bra med tid över? Herregud folk här är helt sinnesjuka. Förstår ni inte själva att det är NI som är vidriga individer? Som varje dag hoppar på Youtubers, Anklagar dom, drar slutsatser utan fakta osv.

#47 - Anonym

Att folk är så skadade av sociala media att dom inte ens fattar varför detta är sjukt. haha

#48 - Anonym

#45 Jag är 23 år och följer dom? Det verkar vara du som bestämt deras målgrupp, det är lätt att sitta bakom en mobil och berätta hur andra ska leva min vän. Men väldigt mycket svårare att leva som man lär, tänk på dom orden innan du börjar uttala dig om hur andra ska agera

#49 - Anonym

#47 Du är ju så pass skadad att du sitter och diskuterar huruvida dom borde snapa och inte före att skriva en rad där man önskar att inget går fel eller hoppas att allt går bra, det om något är väl skadat?

#50 - Anonym

Är betydligt mer socialt sociopatiskt att diskutera som ni gör före att faktiskt sända en styrkekram, ingen här verkar rannsaka sitt eget beteende alls

#51 - Anonym

De var inget missfall

#52 - Att

Det jag reagerar mest på är att INGEN här skrivit något om hur det gick, Bloggägaren borde stönga ner denna blogg då den verkar dra till sig till största delen personer som inte vill andra människor något gott i livet

#53 - Anonym

Det var inget Missfall utan nått med Jonnas tidigare cellförändringar att göra

Skönt o höra :)

#54 - H

Deras fans har säkert ögat sönder dom, sen nu d blir missfall för allt ögandet

#55 - M

Wallah vissa här e som bebisar? Sluta gråta över att någon kallat dig ”sinnessjuk” e ni snea i huvudet elr? Sitter o diskuterar Alasas svordomar?

#56 - Anonym

Många brukar tyvär få missfall första gången dom blir gravida

#57 - Nonofyourdamnbuisness

Det står att blödning ofta beror på annat, håller tummarna

#58 - Anonym

Såg Bente umgås med några småbarn i Karlstad idag??

#59 - Anonym

men är ni helt dumma? man kan inte ha mens när man är gravid, det är helt OMÖJLIGT. dock så kan man ha blödningar men det är inte mens. sök på Google eller vad som helst

#60 - Anonym

#58 ja hon har ju varit på nått jippo för barn hela helgen i Karlstad

#61 - Anonym

#59 Här har du svaren om man kan ha mens när man är gravid det är fan bara att gå in och läsa och nej vi är inte dumma utan det är du som är fuckad som inte tror att man kan ha mens när man är gravid, gå in och läs på TACK följ länken http://www.niomanader.se/mens-fast-man-ar-gravid

#62 - Anonym

Blir så äcklad av er som säger att det är ett PR-trick. Varför skulle de ens ljuga om en sån sak?

#63 - Anonym

#49 Jaha, nu är det mig det är fel på för att jag tycker det är konstigt att snapa när man oroar sig för missfall? Din härskarteknik är för dålig tyvärr. Vad hjälper det om jag skriver "hoppas det går bra" på en blogg dom inte ens läser

#64 - Anonym

Bara för att det blöder ur snippan betyder det inte att det är mens. Mens har man vanligen en gång i månaden och det är något helt annat än vaginala blödningar av andra anledningar.

#65 - Anonym

#63 Håller med dig men tro mig, dom både läser och kommenterar lol

#66 - Anonym

Bara för att man blöder från vaginan är det inte mens, mens är det man får när ett ägg inte blivit befruktat, att blöda under graviditeten är inte mens, det är andra sorts blödningar

#67 - Anonym

#64 du är pantad i huvudet som inte har läst ordentligt. Det står att man kan ha mens när man är gravid men det är ovanligt alltså är det = möjligt att man kan ha de... känner en vännina som hade mens varje månad under grav

#68 - Anonym

https://youtu.be/y9Q4zqXM6u0
Therese Lindgren du är så bra.
Du är den enda Youtubern som ser dina följare. Och levererar vettigt kontent.
Vi behöver dig på Youtube bland alla vuxna barnsliga youtubers som leder barn och ungdomar i fel riktning i livet.
De syns att dina följare är dom som är mognast. Du har verkligen nått ut.
Se denna video och förstå hur du kan göra skillnad av vad du lägger ut på nätet.
Tack Therese för att du berör och gör skillnad.

#69 - Anonym

Hade det vart jag som var där på sjukhuset och en nära (i det här fallet partner) vän/släkting var i den situationen så hade jag ju aldrig ens tänkt på att börja skriva ut det på sociala medier. Men antar att Jocke är så van vid det vid det här laget att han inte kan leva utan att uppdatera

Tipsa oss

Välkommen till Sveriges största skvallerblogg med över 100 tusen unika besökare varje vecka. Här kommer du att få en uppdatering och skvaller om Sveriges största YouTubers. Har du tips på skvaller får du gärna tipsa mig anonymt eller med din bloggadress här under eller maila mig på: SvenskaYoutubers@outlook.com