Jocke och Jonna upptäcker fler byggfel i villan

För inte så länge sedan upptäckte Jocke och Jonna en stor vattenläck, men nu har de också hittat svartmögel i badrummet och en skorsten med stor brandrisk. 
 
Svartmögel är farligt för gravida och kan leda till missfall, symptom är näsblod vilket Jonna nu fått två dagar i rad. 
 
Andra fel är att dörramar, trösklar och lister sitter väldigt löst och går att plocka bort med händerna.
 
Jocke och Jonna ska nu ta det vidare juridiskt och överväger att häva köpet. 
 
#1 - Anonym

Det låter som att få näsblod är symptom på missfall, det är det inte. Det är symptom på att hälsan försämras när man är vid svartmögel

#2 - Anonym

Vem är killen tova är i Thailand med??

#3 - Anonym

#2 hennes bror måns

#4 - Anonym

Ska han leka rolig när han imiterar hans hund med en dialekt? Förstår inte. Skippar alltid den delen 🤔

#5 - Anonym

Känns lite som karma. Är man elak så får man tillbaka.

#6 - Anonym

#4, jag med, har börjat snabbspola alla delar han är med i deras videor.
en 30+ man som försöker så hårt att vara rolig men det blir bara pinsamt att titta på.. förstår dock att barn tycker det är roligt.

#7 - Kattis

Hoppas verkligen dom tagit dit en besiktningsperson som kan gå igenom huset grundligt. Nu låter det mer som att dom kollar lite här och där, fixar lite här och där.. konstigt att inte försäkringsbolaget krävt en grundlig genomgång! Hoppas dom kommer till rätta med det här. Lite lösa lister osv är en sak, ytskikt som egentligen inte utgör någon fara. Men olika vattenskador och svartmögel är verkligen annat :/ och sammantaget ger det ingen bra bild av säljaren..

#8 - Anonym

Kanske därför dom förra ägarna av huset ville flytta! Massa fel med huset.

#9 - Anonym

vf fortsätter dom renovera?? häv köp köpet ?

#10 - Anonym

Festar Thomas på nattklubb i Miami? Det är ju 21-årsgräns på klubb i USA, och Thomas har väl inte fyllt än?

#11 - Anonym

#10 men svårt att komma in ; woow

#12 - Anonym

Vattenläckan kommer nog dom själva få stå för då det antagligen kommer falla inom deras undersökningsplikt. Mögel kan vara svårt att upptäcka, även för besiktningsmän, så det kan mycket väl säljaren åka på. / Blivande jurist

#13 - Anonym

Synd

#14 - Anonym

#12 Då kan jag säga att du har fel då vattenskadan redan gått som dolt fel och det fick dom ut genom försäkringen

#15 - Anna

Känns verkligen som att det där huset är byggt för att se flådigt, stort och lyxigt ut - men sen hur det är byggt har han som låtit byggt det skitit fullständigt i.

#16 - Anonym

#14 Hej jonnaaaaa

#17 - Anonym

Men stackare 😔
Jag hoppas verkligen att det löser sig för dom så att dom kan få känna lugnet någon gång ❤️

#18 - Anonym

Karma bietch

#19 - Anonym

Därför ska du inte falla för utsidan som ser snygg utan kolla på insidan 😉

#20 - Anonym

Mögel kan komma efter ett tag, det betyder att möglet kanske inte fanns där när den andra familjen bodde där och det kanske kom när dem skulle flytta därifrån, sen så upptäcker Jocke och Jonna möglet när dem renoverar. Mögel trivs ju i fuktiga utrymmen. Möglet kan också uppkomma i tapeter och på väggar inne i bostadsutrymmet om luftfuktigheten är mycket hög eller om det förekommer vattenskador. Förutom luftfuktigheten beror tillväxten på var möglet är lokaliserat och vilka temperatur och ljusförhållanden som råder.

#21 - Anonym

Ja vad säger man...karma

#22 - Anonym

#20 är du rolig? Mögel kommer inte på 10 dagar och ser ut sådär Hahahahahahaha

#23 - Anonym

#21 Karma för vadå? En familj som vill leva lungt och bara fokusera på sina jobb och bilda familj?

#24 - Anonym

#19 vadå ska dom riva huset innan dom köper det eller? Dum eller

#25 - Anonym

#23 karma för att ha hängt ut människor, gjort så att folk fått dödshot, sänkt andras kanaler drömmar och mål, hängt ut kvinnor och trakasserat dom, ljugit om ett antal saker för sina trogna fans. Bara för att dom vill leva lugnt och fridfullt nu så lämnar dom ändå en röra bakom sig som andra får sota för

#26 - Anonym

#24 Det är därför man ska dubbelchecka innan man skriver på kontraktet. Idiot

#27 - Anonym

Dessa två kommer få så mycket hjälp,sluta oro er. Är det någon gång de inte fått saker sponsrade. Allt de tar sig för är ett resultat av andras jobb. Så detta hus problem kommer återigen andra gå in och lösa åt dem. De är inte samma hårda regler som för vanliga Svenssons med noll kronor på fickan. Då dom hamnar i problem får de lämna allt för att bli ekonomiskt skuldsatta för livet och leva i sin mardröm. När de kommer till dessa lyckslirare löser sig allt. Är de något de gör själv i huset mer en pekar vart saker ska sitta och ställas.
De löser sig alla Jocke och Jonnas fans som återigen spammare sönder Anders ö. Helt otroligt hur två vuxna på papper tillåter sina följare stalka andra kändisar. Sjukt.

#28 - sabina

Så tråkigt..

#29 - Anonym

#22 nej jag vet att mögel inte kommer på tio dagar men det kan ju ha varit där länge för det var ju nyss dem hittade möglet och då vet man inte hur länge det har varit där.

#30 - Sara - 117kg

Så tråkigt att lägga så mycket pengar på att köpa ett hus med så otroligt många fel. Vi betalade bara 450-tusen för de huset vi har och vi visste ju vad som skulle fixas så sammanlagt kanske allt gått på 650-tusen och då är badrummet helt nyrenoverat 🙌🏻

#31 - Anonym

#14 Öh nej. Hade en besiktningsman varit där (som J&J tagit dit själva) hade man antagligen uppmätt för hög fukt och annat skit direkt. Tror inte ett skit på att dom fått nåt från försäkringsbolag. Lär nog inte få det heller.

#32 - Anonym

#31 Den besiktningen dom snackar om är besiktningen ägaren gjorde för ett år sen,alltså man måste ju göra en egen innan man köper :(((( var de ingen vuxen frisk person i närheten som kunde säga det

#33 - Anonym

Även om försäkringar går in och täcker en del så blir det åldersavdrag på ytskickt m.m..undrar verkligen vilken firma som besiktigade detta.. Hur kan man köpa ett hus som blev besiktat ett år tidigare? så mycket som kan hända under den tiden..

#34 - Anonym

hur fan kan man en tänka på att köpa dedär huset för 8 miljoner från början?? herregud det är knappt värt typ 3

#35 - Anonym

kolla jockes skådespelarinsats i senaste vloggen 17:25, påminner om nåt han gjort förr?? :)

#36 - 8

Du behöver inte upplysa oss om saker vi redan vet...

#37 - Anonym

Tänkte på det, varför fortsätter de att renovera huset om de skall kanske häva husköpet. Om de inte kan de så lägg pengarna på att få bort svartmöglet och vattenskadorna. Innan de fortsätter göra om rummen. Sen förstår jag inte varför Jocke skriker som vanligt när han är arg. Och sen är svartmögel inte bra för någon som är i huset man kan bli sjuk av det!

#38 - Anonym

Garanterat kommer de hänga ut tidigare husägare och besiktningsman. De har varit deras grej att fronta sina missöden genom lägga ut andras liv i verkligheten inför för allmänheten. De kommer bli så mycket hat som flödar inom kort igen. Där man väljer ta problemet inför allmänheten.
Oskyldiga barn finns med i bilden som kommer få sina liv förstörda. Om deras föräldrar hängs ut. Hoppas de kan sköta allt snyggt.

#39 - Anonym

Skit ska ha skit!vet de är deras första hus men att skylla på andra hela tiden funkar inte, som vattenläckan som kom från elementet är ju faktiskt inte så svårt att se om man är lite kunnig, deras ansvar även fast de är fult gjort av säljaren! Och Jonna är gravid men orkar knaopt åka till affären och köpa mat, om du läser detta Jonna skärp dig för fan! Sluta med dina löjliga bortförklaringar oCh vöx upp
Till den mamman du faktisk ska bli ! Bara för man har cravings så betyder det inte man måste va lat ! Och ni på "svenska youtubers" vad fan är "dörramar" är för fan en dörrkarm! Ni vet lika mycket om husrenovering som Jocke och Jonna !!

#40 - Anna

Börjar bli rätt trött på denna cirkusen, endå dör jag av längtan till fortsättningen i detta kapitel av livet Lundell. Vi kan ju börja här i kommentarerna, blev förvånad att se kommentarer av karma i det här sammanhanget men okej. Antar ni är följare av någon slags religion då ni tror på någon större makt som bestraffar människor som har gjort fel enligt er?! (bevisar ju hur stort ert ego räcker) inte för trampa på religion men är ni inte rent ut sagt efterblivna, vem är ni och anse vad som är rätt eller fel? om karma nu förgriper sig på jockeboi så undrar jag hur personer med långt mer hemskare cv och mer människors lidande på sitt samvete kan befinna sig i mycket större komfort än en fd realitydeltagare som Joakim, skaffa lite perspektiv. Väx upp och sluta förmedla vidare sånt där semi konspirations bullshit som ni inte ens själv förstår vad ni skriver vidare.
Åter till Jocke och Jonna. Är det bara jag som får känslan av en överbeskyddande Jocke och en ganska oambitiös Jonna? Jocke uttrycker sig väldigt ofta hur han vill skydda Jonna från all psykisk och fysisk påfrestning för tillfället och uttrycker tom hur hon inte bett om det här (kaoset.)
menar han verkligen det? önskade han det till sig själv då eller vad vill han ha sagt? VA?!
Får jag fråga någon som vet, vad är Jonnas del i företaget mer än befinna sig lika mycket i kamera som Danjal och Jerre? hon klagar på att det inte går att jobba mitt i allt kaos nu, men vad gjorde hon innan flytten som var mer jobb än nu? allt med huset/företaget verkar ju skötas av Jocke alt Danjal, blir ganska översittande beteende över henne när hon kommer in i rummet på morgonen när Danjal redan sitter hemma hos dom (sitt jobb) och jobbar. Visst hon drivet smått men får endå dåligt beteende att hon har någon trött jargong att "vafan du är alltid här" medans man ser inte henne jobba eller göra något annat än berätta hur jobbigt allt är.

Om folk lyckas och väljer att tjäna pengar på youtube eller sociala medier så är det deras frihet att använda sig av dom medlen dom kan för att utöka sina inkomster, det är deras rättighet och inte er moraliska verklighetsuppfattning som bestämmer det, sluta hata på att personer som lyckats tjäna pengar mer effektivt och mer förankrat till den tid vi lever i nu. Det är mest avundsjuka som sådana åsikter grundas i. Men att personer som också gör ett aktivt val att fortsätta med en försörjning i form av visa sitt liv, då får man också tåla vad det innebär. Idag kan man inte förvänta sig att på alla dessa plattformer att alla kommer vara till freds hur man lever sitt liv, då får man också förvänta sig att bli frågesatt. Ärligt talat så vet jag att många här sitter lika mycket som jag och önskar till viss del att fortsättningen på allt detta varar lite till då det är så extremt underhållande.

#41 - Lisette

Äntligen får Jocke karma. Han ljuger något extremt boken han skriver bada lögner. Sen skyller allt på sina diagnoser. För det första ser man väl på huset innanhav skriver på och sen har egen besiktgsman . Nu när han rivit i huset vill han andra ska betala han gör aldrig fel. Vill häva köpet tror inte de får igenom

#42 - Lisette

Hur fan dum kan man vara de går ut på med säljarnas namn inte okej.

#43 - Lisette

Hur fan dum kan man vara de går ut på med säljarnas namn inte okej.

Tipsa oss

Välkommen till Sveriges största skvallerblogg med över 100 tusen unika besökare varje vecka. Här kommer du att få en uppdatering och skvaller om Sveriges största YouTubers. Har du tips på skvaller får du gärna tipsa mig anonymt eller med din bloggadress här under eller maila mig på: SvenskaYoutubers@outlook.com