#1 - Anonym

https://youtu.be/3sAexQiz9Iw
Manfred:)

#2 - Anonym

Säljaren får skylla sig själv som sålde ett ruckel förklädd till luxvilla.

#3 - Anonym

#1 vad menas? Manfred?

#4 - Hannele

Fakta är att man vid ett husköp har UNDERSÖKNINGSPLIKT. Jocke och Jonna skulle ha besiktigat huset innan husköp. Visst kan man inte veta allt vid sitt första husköp men en besiktning kan de inte ha undgått att de har behövt göra. Det är absurt, naivt och rent ut sagt dumt att köpa ett hus och förlita sig på ett besiktningsprotokoll som är ett år gammalt och särskilt ett hus i denna prisklassen.

Jag tror däremot att säljaren var väl medveten om vattenläckan från ena elementet och när det kommer till den delen tycker jag absolut att de ska stå på sig. Där har säljaren gjort ett stort fel. När det kommer till svartmöglet borde både Jocke och Jonna tagga ner. Svartmögel i fogarna i badrum är ingenting ovanligt, nu verkar det dock sitta djupare hos J och J och det är tråkigt men det är ju absolut ingenting som säljaren har behövt vetat om. Hur huset är byggt är så som det är byggt, de köpte huset i befintligt skick. Alla tar inte hem hantverkare för att renovera, många gör detta själv. Förra husägarna har säkert varit nöjda med detta och att det sen inte passar J och J är too bad men de köpte som sagt huset i BEFINTLIGT SKICK och de har UNDERSÖKNINGSPLIKT. Det är inte säljarnas fel, det är Jocke och Jonnas. Hade de besiktigat huset hade aldrig detta behövt ha hänt. Säljaren kan sälja sitt hus precis hur han vill.

Så trött på detta barnsliga beteende hos J och J. Allt är allas fel. Något egenansvar finns inte hos dessa två.

Och någon borde verkligen banka in i deras huvuden att graviditet är ett tillstånd, ingen sjukdom. Jag kan förstå att de är glada över graviditeten och att de är rädda för riskerna som medföljer i början av en graviditet men tagga ner för i helvete. Jonna kommer inte få missfall p.ga att där är svartmögel i badrummet.

Och när det kommer till det andra badrummet som är "felbyggt". Jättetrist. Men de förra säljarna har kunnat renovera sina badrum som de själva vill. Köper man huset och vill ha våtrumscertifikat får man se till att kolla upp detta INNAN husköpet!

#5 - Anonym

#4 Håller med!

Har själv gått igenom husköpsprocessen, med allt vad det innebär, för ett antal år sedan. Vi anlitade dock en besiktningsman och la ca 8000 kr på en ordentligt grundlig besiktning. Detta gjordes ca 1,5 månad innan vi köpte huset om jag inte missminner mig.
Vårt hus är byggt på 80-talet och har lite brister här och där, precis som majoriteten av de ”begagnade” husen har.
J&Js hus är inte unikt i bemärkelsen avseende ”dåligt skick”. De flesta hus har sina fel och brister, det blir så när man anlitar hemmafixare och donar på själv litegrann. Fuskbygge och lögner tror jag verkligen inte på i detta fall.

Man lär sig med åren helt enkelt. Skulle J&J köpa ett annat hus i samma prisklass och/eller ålder så skulle de säkerligen finna många ”fel” där också. Så är det bara helt enkelt.

#6 - Emma

#4 Fast de hade gjort en besiktning på huset. Jocke och Jonna har inte nämnt någonstans att de inte har gjort det

#7 - Anonym

#4
De gjorde en besiktning och sen när de började renovera märkte de att listerna satt löst och att golvet va snett och allt va de nu va, tycker verkligen det är säljarnas fel och att de borde informerat Jocke o Jonna om tex vattenläckan som nu de måste lägga pengar på ist för att lägga de pengarna på ngt annat

#8 - Anonym

#7 Dom gjorde inte en egen besiktning, dom förlita sig på en besiktning gjord för ett år sen

#9 - Anonym

Alltså jag bodde i ett hus när jag vart liten, och vi hade inte råd med hantvarkare utan vi gjorde allt själv för det är billigare det enda som vi inte gjorde själv var elen. Men jag tycker de skall pausa all renovering och fokusera på den där vattenläckan och svartmöglet och att lägga pengarna på det.

#10 - Anonym

Alltså jag bodde i ett hus när jag vart liten, och vi hade inte råd med hantvarkare utan vi gjorde allt själv för det är billigare det enda som vi inte gjorde själv var elen. Men jag tycker de skall pausa all renovering och fokusera på den där vattenläckan och svartmöglet och att lägga pengarna på det.

#11 - Anonym

J & J har ju sagt att de tog dit en egen besiktningsman, men en kan ju fundera på hur bra den besiktningsmannen var om det nu fanns så många fel och brister som hen missade. Vattenläckan är en sak, men resten... nej, det är inte fuskbygge. Bara hemmafix eller lata lösningar. Fuskbygge blir det när det är hälsofarligt att vistas i huset (t.ex som skorstenen - men inte som brädor bakom lister, m.m)

#12 - Anonym

#4 Ohaaa, skriv en bibel också 🤦🏽‍♀️

#13 - Anonym

who the fuck cares?

#14 - Anonym

#BACKATHERESE

SLUTA MED MOBBING MOT TESSAN PESSAN

#15 - Anonym

Karma is a bit*****h allting vänder sig emot Jocke nu efter allt vidrigt han har gjort i livet mot andra människor... Njuter bara av att se de här :D

#16 - Anonym

När arga snickaren kom dit sa J och J att de "gjort en besiktning ett år innan husköpet" dvs. förlitat sig på säljarens besiktning. J och J kan inte ha gjort en besiktning för ett år sen eftersom att när ett hus läggs ut för försäljning är inflyttningsdatumet max några månader - inte ett år! Så sluta säg att Jag och J gjort en egen besiktning.

#17 - s

varför är jonnas framtänder böjda

#18 - Anonym

#17 bra fråga

#19 - Anonym

4#
Håller verkligen med! Har stört mig som fan på dem att dom aldrig kan ta att dom gör fel? Det är ALLTID någon annans fel hela tiden. Att dem ska tjata om allt hela tiden för att dem vill att folk ska tycka synd om dem. Liksom nej vi gör inte det. Inte vi vuxna människor som ser hur fan dem beter sig.

#20 - Anonym

#15 karma kommer nog till dig också som njuter av andras problem och sorg, så du visar ju ganska tydligt att du är en dålig människa genom det du skriver haha

#21 - Anonym

Någon som har sett bland kommentarerna att en person vill starta insamling till dom, och då svarar någon att Jocke och Jonna måste sätta upp en Gofund Me page, eller vad det heter. Och då skriver en annan att dom redan ansökt om att starta insamling åt dom på Facebook, dom bara väntar på att det ska godkännas. Det är alltså detta barns pengar ska gå till?

#22 - Anonym

Finns nog en hel del som är vuxna nog som skulle skänka pengar om de skulle behövas

Men säljaren kommer aldrig att komma undan detta o det vet han ...hadde han vart smart så hadde han gjort en överenskommelse med dom

#23 - Svar till #6

Jag uppfattade det som att dom inte gjort egen besiktning utan dom litade på förra ägarnas besiktning.

#24 - Sandra

Är det bara jag som tycker att det ser ut som Jonna ständigt har "Berty" filtret på sig?

#25 - anonym

#17 Därför att hon är född sån. Låt henne vara.

#26 - Anonym

Besiktning är fortfarande gjord men av en oseriös sådan som man med tydligt resultat kan se ...säljaren ska aldrig komma undan med detta på något sätt ... förmodligen myglar säljaren enhel del som kommer att uppdagas i en ev rättegång

Problem är att j o j måste ligga ute med renoverings pengarna

#27 - Hannele

NEJ. Jocke och Jonna har INTE besiktigat huset före köpet. De tog dit en besiktningsman nu i veckan. Vid husköpet förlitade de sig på ett besiktningsprotokoll som är ett år gammalt.

#28 - nn

Fast om man klagar på att allt kostar så himla mycket, pausar man väll isåfall den renovering man gör för att det ska bli estetiskt snyggt? Och lägger den tid och pengar på det som faktiskt är viktigt, dvs renovera badrummet pga mögel och de riktiga problemen i huset. Så att J och J fortsätter med att göra det snyggt med att måla, sätta nya golv, fixar lister osv är en ganska dum idé då det inte är ekonomiskt hållbart.

#29 - Anonym

#28 är du hörselskadad? Dom sa ju att dom stoppar all renovering med andra rummen för att ta badrummet!

#30 - Anonym

Spelar ingen roll när de är stora brister på huset ..Säljaren har ..kommer inte skriva ut namnet men går lätt o kolla upp vart han bor och jobbar med ...Är en bedragare ..sådan ska fast annars har vi bara en massa polska byggnadsjobbare kvar här i landet ...Ska verkligen bli intressant att följa detta

#31 - Anonym

Spelar ingen roll när de är stora brister på huset ..Säljaren har ..kommer inte skriva ut namnet men går lätt o kolla upp vart han bor och jobbar med ...Är en bedragare ..sådan ska fast annars har vi bara en massa polska byggnadsjobbare kvar här i landet ...Ska verkligen bli intressant att följa detta

#32 - Hannele

Jag hoppas dessutom att den här "insamlingen" INTE blir av. Fan vad förbannad jag blir. Vi som är vuxna vet att allt detta är till stor överdrift. Hur de lägger allt fram i sina vloggar är fruktansvärt för alla barn blir alldeles förtvivlade och vill hjälpa till. Nej, J och J skiter inte pengar men de HAR pengar till allt detta. Huset är köpt på företaget och de har pengar på företaget. Och krisar det i kassan kan man ju dra ner på lyxmöblerna, utematen, onödiga inköp och sluta tråna efter att allt ska vara så lyxigt. Deras hus hade kunnat gå att renoveras betydligt billigare, alla detaljer de väljer ligger INTE i den undre prisklassen. De HAR pengar.

#33 - Hannele

#29 De pausar all renovering för att fixa badrummet så att Jonna ska kunna vistas på övervåningen också. Inte för att pengarna krisar.

#34 - Anonym

Det märks att Jocke inte vet ett skit om att köpa hus... ;D

#35 - nn

Tydligen gör dem inte det eftersom att man fortfarande ser att dem håller på med att färga, fixa lister, bygga in en garderob mm. Det ni barn/yngre inte förstår är att det inte enbart är detta man betalar för. man betalar även för företagen som ska hålla på med alla saker, all utemat mm. Det är väll ganska självklart att allt man lägger pengar påverkar ekonomin? Därav kan man inte klaga på att allt kostar så mycket när man lägger pengar på så mycket annat än det som faktiskt SKA prioriteras.

#36 - Anonym

Dom får helt enkelt dra ner lite på renoverings takten allt behöver inte vara klart på noll tid även om man ibland skulle önska det vi som är hus ägare ..

#37 - Anonym

Dom får helt enkelt dra ner lite på renoverings takten allt behöver inte vara klart på noll tid även om man ibland skulle önska det vi som är hus ägare ..

#38 - Anonym

Varför tror ni blogg bevakning inte skrivit om Therese och botox?

#39 - Sabina

Man besiktar väl ett hus innan man köper det?

#40 - M

Är Joakim från Norge? Står i hans beskrivning på instagram. Vad har jag missat?

#41 - Anonym

#40 hans pappa är från Norge men han själv är svensk, löjligt att ha som presentation bara för att ens pappa kommer där ifrån xDD

#42 - Anonym

41: Om Jockes pappa är norsk, så är jocke halvnorsk. Jag själv har en dansk mamma och svensk pappa så då är jag halvdansk.

#43 - Joanna

Dom har till och med en insamling för att kunna renovera sitt hem 🙈

Dom som är så rika, nu ger deras följare dom pengar för att kunna renovera. PINSAMT.

#44 - Emma Elisabeth

Jonna skrev i en kommentar på sin blogg att dom absolut inge ska ha en insamling.

#43 vart har du sett den insamlingen med tanke på att det inte finns någon?

#45 - Emma Elisabeth

inte*

#46 - Anonym

#17 Hört talas om överbett?

#47 - Anonym

https://youtu.be/3sAexQiz9Iw
Klockren imitation av Manfred hur utstuderat J och J s PR trick

#48 - Anonym

Om J och J tar emot insamling av pengar måste ett redovisat bevis visas upp. Att de skänker pengarna till Cancerfonden.
Barn ska inte betala deras misstag. Men såhär blir de då J och J sitter och tycker synd om sig själv inför barn. Barn fungerar sådär. De vill lösa problemen. Och de visar video på video, inlägg på inlägg inför dessa barn hur dåligt de måste. Vilket blir att barn hamnar i en maktlös sitts. Sluta ta allt inför barn J och J. Om de tagit de en gång men hela tiden hur synd de är om er.

#49 - Anonym

De har hotat sina tittare med att sluta med youtube och och skrikit hur de orsakar deras månde m.m. tidigare. Detta kanske ligger till grund hur rädd barn tittarna är då de ser att sina idoler saknar pengar. Därför gör insamling för att de är rädd de säger de ska sluta igen

#50 - Anonym

Som säger ju klart och tydligt i dagens vlogg att dom absolut inte vill ha några pengar eller kommer ta emot det utan tycker arf folk bör skänka till barncancer fonden eller människor som har det värre än dom, varför sitter ni och antar så jävla mycket här? Är ni så äckliga människor att ni bara chansar och sen börjar sprida massor skit? Ni gör ju såhär emot varenda jävla Yter. Bara chansar kritik emot dom.

#51 - Anonym

#49 vad fan snackar du om?

#52 - Anonym

Besiktningen får inte vara 1 år gammal. Det är max några månader. Är kunnig av detta ämne eftersom har en mamma som jobbar inom detta. Hon tycker att mäklaren och säljaren borde stämmas.

#53 - Anonym

När man inte gör en besiktning innan man köper huset så får man faktiskt ta och skylla sig själv jävla idiot jocke de ingen annans fel mer än ditt eget...

#54 - Anonym

Kan tindra Westling sätta sig ner i båten

#55 - Anonym

Alla ni som säger att de får skylla sig själva - hur hade ni känt ifall ni blivit blåsta på en lyxvilla för miljonbelopp, att det visar sig att den innehåller svartmögel, felbyggd kamin som innebär brandrisk, en vattenläcka som säljaren vetat om och nu ett elfel?

Är inget fan av Jocke och Jonna men kan förstå att deras längtan efter ett drömhus gjorde de lite blinda för de mest uppenbara problemen (lutande golv, felbyggda dörrvalv etc) men ni kan knappast lägga över skulden på dem gällande vattenläcka, svartmögel mm.

Säljaren borde skämmas som ens sålde detta huset till dem. Är lite nyfiken på vem det är också med tanke på att personen är så rädd om sitt rykte - känns som om det kan vara en lokalkändis.

#56 - Alicia

#54 Vem fan är det?

#57 - Anonym

#55 Dem har inte blivit blåsta dem gjorde bara aldrig en besiktning.... Hade dem gjort en besiktning från början innan dem köpt huset så skulle dem aldrig ha köpt de efter att ha hittat alla felen... Så nej dem är inte blåsta bara allmänt dumma i huvudet.

#58 - Anonym

Som jag förstått det är Jockes pappa norsk, och eftersom Jocke inte haft en relation med sin pappa sen för nåt år sen, bara varit i Norge några gånger, plus inte ens kan prata norska, så ser jag inte anledningen till att skriva att han är från Norge 😂 I mean, min pappa är norsk och min mamma är svensk, jag kan prata flytande norska men pratar 99% av tiden svenska + bor i Sverige, ser mig ändå inte som norsk

#59 - Anonym

Har Jocke och Jonna vloggat en begravning..?

#60 - Erika Lindberg

#59 Självklart ha dom INTE vloggat en begravning utan ha bara bilden på kistan kolla vloggen så får du se själv och höra att dom inte tänker vlogga på begravningen

#61 - Anonym

#59 hej jocke

#62 - Anonym

Menar 60*

#63 - Anonym

#62 KAN DU SLUTA HATA PÅ THERESE?!

#64 - Anonym

Kommer aldrig Jocke på allvar så länge han håller på att ha solglasögon på säg. Om han är så missnöjd med sin ögonoperation, varför gjorde han en från första början?

#65 - Anonym

Vilken kompetent besiktningsman missar att skorstenen är en brandfara (oavsett när besiktningen skedde)? Det är en ganska vanlig sak att kolla upp, och i det här fallet var det ju lätt att upptäcka problemet också. Besiktningsmannen har inte gjort ett bra jobb, så mycket kan vi ju konstatera i alla fall.

#66 - Anonym

#64 ÄR DET THERESE FEL ELLER?! HUUUUUH?!

#67 - Anonym

#56 bentes största fan

#68 - Anonym

Kan inte alla som inte har en aning om juridiken kring husköp sluta skriva hur de tror det är eller hur de vill det ska vara? Han kommer inte få ett öre av säljaren. Troligtvis inte på försäkringen heller.

#69 - Anonym

64. Vadå Therese? Jag skrev att jag kommer aldrig ta Jocke på allvar så länge han har solglasögon på säg i varje vlogg!

#70 - Anonym

66. Vadå Therese? Jag kommer aldrig att ta Jocke på allvar så länge han har på säg solglasögon i varje vlogg.

#71 - Anonym

#68
Snälla människa sprid inte massa lögner
Hur som helst så har säljaren också ansvar o avsett vad annars skulle vi bara ha en massa polacker som bygger hus
Det finns.lagar o förordningar även för säljaren så sluta sprid en massa lögner
Ta reda på fakta först

#72 - A

Therése skrev på sin blogg att hon kommer att uppdatera och svara på frågor senare i kväll angående bland annat sin botox-behandling. Blir spännande att se vad hon har att säga.

#73 - Anonym

#72 Hoppas hon tar upp hur hon tänker ang botox och veganism, intressant ju

#74 - Anonym

#73
Hon har redan skrivit vad hon tänkte angående det i kommentarerna innan, så det blir väl bara en upprepning av det.

#75 - Isa

#72 kan du inte snälla säga sen vad hon har att säga om saken?

#76 - A

#72 Isa, du kan ju kolla hennes blogg när hon uppdaterat :) www.thereselindgren.se

#77 - Anonym

Jag hade hellre velat se en Youtube video där hon förklarar hur hon tänker kring botox och veganism.

#78 - Anonym

#77 Jag med faktiskt.

#79 - Lina

Så himla löjligt, sen när är något så töntigt som ett rykte viktigare än människors hälsa?

#80 - Anonym

Therese har gjort botox ja men oga besvär med spänningar i käkarna, migrän och spänningshuvudvärk. Den botox hon gör testar inte på sjur SÅ SLÄPP DET NU FÖR HELVETE OCH LÅT KVINNAN VARA!

#81 - Anonym

Nu har Tessan skrivit ett inlägg om sin botox. Konstigt att hon inte ville prata om den innan, när det bara var medicinskt?

#82 - A

Jag vet inte, jag tror inte helt och håller på Therése, men hon gör vad hon vill. Hon verkar ha tendens att missbruka det ena och det andra (nässpray och nu Alvedon) men hoppas hon kan sluta med medicinerna så hon inte får skador på organen. Sjukt att folk åker hem till henne bara för det med botoxen dock.

#83 - Anonym

Erkänn, helt sinnes att folk följer hem till henne för botoxanvändning. Herregud liksom.

#84 - Anonym

Om det var så enkelt som medicinsk botox så förstår jag inte varför det var så tabu för Therese att prata om det? Aja, hon har berättat men sen om jag tror på det hon skriver är en annan femma.

#85 - Anonym

#84
Precis, hon berättar öppet om allt annat som sker i hennes kropp, alla magproblem, mens osv. Men just detta fall - även detta medicinsk - är tabu för henne? Why?

#86 - Anonym

Kan inte Thereses magbesvär bero på hennes pillerätande? 2 alvedon om dagen i 10år hade ingen mage klarat..?

#87 - Anonym

#86 Hon har en IBS mage som man får leva med hela livet

#88 - Anonym

#87 Hennes IBS lär knappast bli bättre i alla fall av hennes Alvedon missbrukande...

#89 - Anonym

#88 IBS går inte att bota däremot ändra kosten, och vart någon stans har hon sagt att hon missbrukar alvedon?? skicka källan tack? seriöst har du inget annat bättre för dig än att sprida falska rykten

#90 - Anonym

#88 och sen är det levern som kommer till skada för värktabletter och inte magen

#91 - Anonym

#89 Källan är från Therése egna blogg http://www.thereselindgren.se/2018/03/10/ang-min-botox/#comments så att sprider någon falska rykten så är det isåfall hon själv. "Jag har därför kommit att äta alvedon varje dag sedan högstadiet. Utan undantag. Att svälja en eller två Alvedon det första jag gör när jag vaknar går på rutin för mig och är någonting jag gjort dagligen i drygt 10 år. Enligt bipacksedeln ska du dock inte äta Alvedon mer än 5 dagar i följd då långvarig användning innebär risk för mycket allvarlig leverskada." Citerat ur Theréses EGNA BLOGG.

Ja, överdriven konsumtion av Alvedon skadar levern, MEN kan även ge besvär med tarmarna och magsår. Att Therése ätit flera Alvedon under 10års tid har förmodligen skadat hennes tarmflora, magsäck och tarmhinnor, vilket även påverkar hennes IBS.

#92 - Anonym

#89 Källan är från Therése egna blogg http://www.thereselindgren.se/2018/03/10/ang-min-botox/#comments så att sprider någon falska rykten så är det isåfall hon själv. "Jag har därför kommit att äta alvedon varje dag sedan högstadiet. Utan undantag. Att svälja en eller två Alvedon det första jag gör när jag vaknar går på rutin för mig och är någonting jag gjort dagligen i drygt 10 år. Enligt bipacksedeln ska du dock inte äta Alvedon mer än 5 dagar i följd då långvarig användning innebär risk för mycket allvarlig leverskada." Citerat ur Theréses EGNA BLOGG.

Ja, överdriven konsumtion av Alvedon skadar levern, MEN kan även ge besvär med tarmarna och magsår. Att Therése ätit flera Alvedon under 10års tid har förmodligen skadat hennes tarmflora, magsäck och tarmhinnor, vilket även påverkar hennes IBS.

#93 - Anonym

#90 Hur tror du värkmedicinen kommer ut? Först kommer den ner i magsäcken och beroende på vilken sorts tabletter hon ätit så bryts medicinen ner antingen i magen eller i tarmen. Klart Alvedonen kan påverka både magen, levern, tarmarna och hennes IBS om hon faktiskt ätit så pass mycket Alvedon som hon påstår att hon gjort.

#94 - Anonym

#92 hon gör ju detta pga sina migrän som hon har och sen använt botox av medicinska själ läs förståelse lär dig de!!!

#95 - Anonym

Oavsett orsaken till varför hon använder botox eller smärtlindring, så är det ett missbruk då hon tar mer än man ska! FEM DAGAR i rad kan man ta Alvedon, inte VARJE DAG I TIO ÅR! Jag skiter fullständigt i varför hon tar botox, men att knapra på smärtstillande är inte bra, oavsett varför man gör det. Hon borde ha fått hjälp för längesedan och slutat äta smärtstillande.

#96 - Anonym

#95 att röka är inte bra ska du inte klaga på dem som röker med eller? Dem gör mer skada än alvedon för lungorna och för omgivningen människor runt omkring.

#97 - Anonym

#94 Det blir dessutom ett missbruk för att hon tror att hon inte kan fungera utan smärtstillande, så hon tar varje dag, trots att hon kanske inte skulle behöva ta Alvedon varje dag egentligen. Precis som hon missbrukat nässprej och alkohol, så har hon tydligen missbrukat även Alvedon. Hon har pratat öppet om alkoholen och nässprejen och nu skrivit om Alvedonen på sin blogg, så det är inga lögner jag sprider.
Tycker att det är extremt tråkigt att en ung person inte får hjälp med smärtlindring professionellt och istället försöker medicinera sig på eget bevåg på alldeles fel sätt. Om det stämmer som hon säger att botoxen hjälpt mot hennes värk i käken och mot migränen, så är det bra att hon äntligen kan sluta med sitt ohälsosamma tablettknaprande.

#98 - Anonym

#96 Vad vet du hur mycket jag klagar på rökare? ;)

#99 - Anonym

#97 Rökning är också ett missbruk det går inte att sluta röka på bara en dag och oftast kommer man tillbaka i gamla vanor.... klaga på dem som röker istället det är fan så mycket farligare....

Man kan dock sluta bara man lägger manken till och att man bestämmer sig för de...

#100 - Anonym

Det där med alvedonen känns lite konstigt. Hon har varit alkoholist innan hon blev sjukskriven. Då borde hon ju ha leverskador. Datumen känns lite konstiga också, boken är ju ny-utgiven. Enligt mottagningen verkar det precis ha blivit icke djurtestat/ ska bli icke djurtestat. Kanske därför hon dröjt med att svara? Men är det medicinska besvär så ska hon ju ta det och inte klandras för det alls.

#101 - Anonym

#99 Therése har i flera år klagat på ont i magen, smärtor i magen, huvudvärk etc etc etc. Har du följt henne en längre tid så vet du säkert om det, eller hur? Hon har ändrat kosten, hon har provat många olika naturmediciner men inget har hjälpt. Om det stämmer, det som hon själv säger, att hon faktiskt ätit 1-2 Alvedon i över 10års tid, så KAN det förklara en hel del av hennes magsmärtor. Som andra har skrivit här, ingen mage mår bra eller tål sådana mängder medicin under så lång period. Har man dessutom tendens att få lätt ont i magen, eller som Therése lider av IBS, så lär ju inte överdriven konsumtion av smärtstillande direkt göra magen friskare.
Klart att hennes missbruk av Alvedon tar tid att avvänja sig med, jag hoppas hon får hjälp med det om hon fortfarande äter så mycket som hon skrev att hon gjort.
Alla missbruk är hälsofarliga, men alla är inte öppna med sitt missbruk. Att Therése berättar om sina missbruk öppet, gör ju att man kan diskutera dem.

#102 - Anonym

#101 och varför bryr du dig? Hade detta varit en helt random människa på stan så hade du inte brytt dig ett skit om vad denna personen gör mot sin hälsa... Du känner inte Therese personligen hon är en helt random person för dig och hon råkar jobba med Youtube. annars skulle du inte bry dig ett piss

#103 - Anonym

#102 Och du bryr dig ändå om vem jag bryr mig om? Kul :D

#104 - E

#102 Fast Therese jobbar med att berätta om sitt privatliv, vilket personen på gatan inte gör? Så det är väl ganska uppenbart varför folk bryr sig.

#105 - Anonym

#102 Snälla du. Om random personer på stan hade öppnat upp sig om sina missbruk, klart jag och många andra hade sagt åt dem att tänka om då. Om en offentlig person berättar om sina missbruk så reagerar folk, både för att hjälpa i det här fallet Therése, men också för att väcka diskussion och informera följare som apar efter allt som deras idoler gör. Du känner inte mig och vet inte hur eller vem jag reagerar på.

#106 - Anonym

#104 eeh fast nu skrev Therese i sitt blogg inlägg att hon skriver detta mot sin vilja efter att och fick så mycket hat... Hon har ingen skyldighet till att berätta något för er men änd¨tjatar ni och hatar på henne tills hon inte pallar mer och ger upp

#107 - Q

#106 Ingen tvingade henne att berätta. Hon kunde ha låtit det vara och bara sagt att det har vi inte att göra med, satt ner foten och vägrat yttra sig. Även om hon fick hat, tids nog hade det runnit ut i sanden. Nu blir det mer spekulationer och hat och frågor tror jag. Tror inte att hon varit helt ärlig och tror inte att vi någonsin kommer att få veta exakt allt heller, men behöver vi ens veta allt?

#108 - Anonym

#107 ingen pallar med att få hat varje dag och jobbiga email som ta upp plats för hennes arbete... Det är ni som tvingar henne... tills hon inte pallar mer

#109 - Q

#107 Du, jag har fan ingenting med det här att göra. Jag har inte skrivit till Therése eller krävt ett svar. Har sett hennes sociala medier hur de svämmat över av frågor, påståenden och hat. Förstår att hon vill skydda sig själv, men tycker att om hon verkligen inte vill prata om det, prata inte om det då. Om det är sant att hon tar botox för medicinskt bruk så finns det ingenting att dölja, tvärtom så kan det hjälpa andra med liknande problem. Sjukt att människor går så långt att de tar sig hem till henne för att kräva svar om det här, men det betyder inte att hon måste berätta om hon inte vill.

#110 - Anonym

#109 Du fattar ju fortfarande ingenting hon har inte dolt något hon har bara INGEN SKYLDIGHET till att berätta något för er det är hennes privatliv som sagt ni tvingade henne till att berätta med en massa email och hat varje dag....

Och sen har hon också skrivit att hon inte vill uppmärksamma skönhetsingräpp eftersom och därför är det också en anledning till varför hon inte har skrivit om de innan... SNÄLLA LÄS BLOGG INLÄGGET NOGA EN GÅNG TILL

#111 - Q

#110 Det är ju du som inte fattar någonting. JAG har INTE deltagit i denna häxjakt mot Therése. Så sluta skriva NI som om det är alla här som är skyldiga till det. JAG tycker INTE att hon behöver berätta, men tycker att OM hon tagit botox i medicinskt syfte som hon påstår, så kan det faktiskt vara till hjälp för andra med liknande problem att veta, som jag själv som har problem med migrän och käkarna. Jag visste inte att man kunde få hjälp av botox mot det, nu vet jag det och kanske kan få hjälp med mina käkproblem.
Therése väljer SJÄLV vad hon går ut med, oavsett hur mycket mejl, meddelanden, kommentarer etc hon får på sociala medier. Ingen tvingar henne att skriva inlägget hon skrev, hon väljer själv att publicera det. Jag tycker att det är sjukt att hon ska få utstå så mycket hat och t.o.m hembesök p.g.a. något hon gör för sin egen skull. Läste du inte min kommentar alls eller?

#112 - Anonym

#111 omöjligt att diskutera med någon som vägra förstå vad ordet PRIVATLIV betyder.. Det betyder att du inte har med saken att göra och som sagt hon blev tvingad till att berätta pga allt hat och email varje dag.... Ha ett bra liv HEJDÅ

#113 - Q

#112 Just p.g.a sitt privatliv så hade hon inte behövt berätta. Hon hade kunnat vänta, polisanmält de som kom hem till henne/hatmejl etc. Att hon nu gav efter och berättade lär hatare att det är okej att pressa istället för att sätta foten i marken och markera att nu går folk över gränsen. Det är inte bara hon som ger efter, sjukt hur långt folk är beredda att gå för att få svar på en fråga. Tack, ha ett bra liv du med!

#114 - Anonym

#113 ska bara tillägga att polisen inte bryr sig om näthat dem tar inte sånt på så stort allvar eftersom det händer online så dem skulle bara ha lagt ner ett sånt ärende och påstå att dem har bättre saker för sig... Det hade inte hjälp att polisanmäla

#115 - W

Springer det folk hemma hos Therése så är det väl hemfridsbrott? Alltså olagligt. Ja näthat får man inte mycket hjälp med.

#116 - Anonym

Ida Warg är gravid

#117 - Anonym

IDA WARG ÄR GRAVID

#118 - Anonym

#115 ingen som har sagt att det springer folk hemma hos Therese? vi snackar om näthat

#119 - Anna

#115 Då föreslår jag att du kikar in på Theréses blogg. Där skriver hon tydligt att det t.o.m kommit folk hem till henne p.g.a den här botox-hetsen.

"Idag skriver jag det här inlägget mot min vilja eftersom att diskussionen kring huruvida jag har botox eller inte, inte stannat vid hundratals elaka kommentarer om mig som person och mitt utseende utan också resulterat i en rad ovälkomna hembesök." Tycker det är rätt tydligt att folk har KOMMIT HEM till henne...

#120 - TILL #118

#118 Alltså.

#121 - Anonym

Nån som vet vad säljaren heter?

Tipsa oss

Välkommen till Sveriges största skvallerblogg med över 100 tusen unika besökare varje vecka. Här kommer du att få en uppdatering och skvaller om Sveriges största YouTubers. Har du tips på skvaller får du gärna tipsa mig anonymt eller med din bloggadress här under eller maila mig på: SvenskaYoutubers@outlook.com