JLC video möter stor kritik

JLC har lagt upp en video där de besöker flera snabbmatskedjor och försöker testar olika metoder för att slippa betala för sin mat. 

Bland annat genom att springa iväg med maten, klaga flera gånger på hamburgaren för att få nya och avbryta sin order under drive-in för att sedan ta någon annans beställning.  

Nu har videon fått stor kritik, dels för att de triggar andra till snatteri och för att det är respektlöst mot personalen. Personen som tog en beställning i videon. 
 
#1 - Anonym

Älskar dubbelmoralen hos vissa. Therese är typ nästan perfekt, hon gör ett misstag, och alla kommenterar det. Dessa människor i inlägget beter sig rent ut sagt som rövhål, och ingen kommenterar. Wow. Hade Tessan gjort detta hade det blivit utspel.

#2 - Anonym

#1 Men snälla

#3 - M

Håller med de som blir arga, jag själv som jobbar på en snabbmatskedja förstår verkligen hur sånt här omoget beteende kan förstöra för nästkommande kunder och för personalen vars "system" kommer ur takt. Dessutom borde man som vuxna människor kunna visa respekt mot personalen som jobbar i hög stress och undvika att öht göra den här typen av video. Skulle man vara så fäst vid den här idén borde man välja en annan tidpunkt än mitt på dagen där rushen är som värst och sånt här trams är det sista man som personal har tid eller ork med.

#4 - Anonym

Bra att du tar upp detta! Hoppas de tar ner videon.

#5 - Eliseeeeee

Tycker verkligen att dom har gjort fel, hoppas dom fattar de

#6 - Anonym

och vad skulle denna videon vara bra för? den är bara allmänt idiotiskt och att uppföra sig så mot andra människor. Köp din mat som alla andra istället hur svårt ska de va liksom?

#7 - Anonym

#1 fast Ida tog ju upp detta och även folk i kommentarerna reagerade? Är du pantad?

#8 - Anonym

Jag gillar JLC men det där är faktiskt inte okej. Jobbar på Max och har flera gånger stött på kunder som ljuger för att få gratis mat, framförallt under lunchrush. De kan inte uppvisa kvitto men hävdar ändå att de fått maten. Finns inget mer stressande än det under en rush när man bara vill få ut maten till alla.

Så det där är faktiskt inte okej. Vi som jobbar på snabbmatskedjor är också människor och sliter mer än många andra. Vi får alldeles för lite uppskattning och otroligt mycket skit för småsaker.

#9 - Anonym

* men hävdar ändå att de INTE fått maten.

#10 - qwertyk

JLC och i synnerhet Lucas Simonsson spyr jag på, har till och med döljt hans videos på facebook för han gör mig så arg med sina skämt som nedvärderar kvinnor. Detta är fan droppen. Nej det är dags för män på youtube att få kritik när de gör fel så som Therese skrev om på sin blogg. Detta är inte okej någonstans och är nästan säker på att många unga kommer ta efter detta.

#11 - Anonym

Lucas Simonson är så BLAJ och det finns inget originellt eller humoristiskt hos den killen. han är så 2010

#12 - Anonym

Dom är otroligt roliga men just här gick dom kanske lite för långt

#13 - Anonym

Men kom igen ingen dör utav det shit vad alla måste vara seriösa

#14 - Anonym

#13
Ehh ja, klart folk ska vara seriösa de uppmanar ju förfan till stöld?

#15 - 8

Klart dom rikaste vill betala minst medans andra får sitta utanför coop med plastmuggar....

#16 - Hannele

Så respektlöst. Det är såhär det ser ut när privvade snubbar ser ner på vissa jobb. Kräks.

#17 - Anonym

#13 ganska seriöst när det uppmanar till stöld och påverkar folks arbeten? Jag gillar JLC och det gör du säkert med, men man måste kunna skilja på rätt och fel även om man gillar personerna

#18 - Anonym

Kommer ni ihåg när Therese gick upp i vikt till 60 kg och bad om tips på vilka kläder hon kunde ha på sig, för hon tyckte inte det var kul att prova kläder på butiker när hon upplevde sig så "stor". Ingen klagade på henne då trots att hon inte var PK och nu får hon hat för minsta lilla!!
#BackaTessan

https://www.youtube.com/watch?v=yfbwnhEzJRI

#19 - Anonym

#18 men låt henne vaaaaaa!! alla har vi komplexer över våra kroppar

#20 - Anonym

#19 Precis, alla har komplex, men nu pekar alla ut alla misstag hon gör! Så var det inte förr och då kunde hon prata ocensurerat om allt!

#21 - Anonym

#13 så du menar att det är okej att skälla ut människor som inte ens gjort något fel bara för att dem ska bevisa hur man får "gratis" mat? inget i livet är gratis köp din mat som alla andra för fan

#22 - Isabelle

Jag tycker aldrig det är OK att hålla på att förstöra för folk/pranks folk på deras arbetsplats. Samma sak med busringningar till pizzerior till exempel, så himla respektlöst. Varför skulle det vara ok att ringa och störa dem i sitt arbete om det inte är OK att busringa polisen och fjanta sig?

#23 - v

Jag har jobbat på McDonalds och ni som finner detta kul förstår inte hur mycket SKIT man får av högre uppsatta om sånt här händer. Förutom att man får ta extremt mycket skäll så blir ofta kunden bakom irriterad och skäller på en för att dess mat gavs till någon annan och nu måste de vänta på att deras mat lagas om igen. Dessutom så blir hela rytmen ur spel och allting saktas ner för extremt många.

#24 - sabina

Varför så lättkränkta

#25 - Anon

Det här är sånt som nyblivna tonåringar sysslar med för att de inte utvecklat ett konsekvenstänk än, men i det här fallet är det vuxna män. :)

#26 - Anonym

*JLC:s

#27 - Anonym

*JLC:s

#28 - Anonym

#24: Om du själv någonsin ens provat på branschen inom snabbmat skulle du också bli kränkt, tror inte ni förstår hur mycket skit man får stå ut med dagligen från kunder som anställd på en snabbmatskedjan. Det kan vara fel på allt, att maten kommer ut för sent, eller för tidigt. Att de får fel burgare och inte säger något om det förrän den är uppäten och de vill ha kompensation. Att en dippsås är slut och de vill ha kompensation för det.

Tror inte ni någonsin kommer få en aning om hur det är att arbeta inom branschen förrän ni själva testat. Så tills dess tycker jag att ni ska hålla käften om att vara lättkränkt, för det är vårt jobb det handlar om - ingen lekplats!

#29 - d

thomas är inte vegetarian längre

#30 - d

thomas är inte vegetarian längre

#31 - Besviken

Thomas har blivit köttis!
Usch

#32 - Anonym

#31 vadå usch han är ingen dålig människa bara för att äter kött igen... låt han äta va han vill du är knappast själv en bättre människa

#33 - Anonym

#31
Kött e skit gott gå gråt ngn annanstans

#34 - Anonym

#33 jag är inte nr 31 men om du tycker kött är så jävla gott så kan du ju ta och käka ditt eget kött på kroppen istället för att ta någon annans

#35 - Anonym

Vidriga män

#36 - Anonym

Kom och tänka på en grej, påtal om att störa folk när dom jobbar. Youtubers klagar hela tiden på att folk kommer hem till dom, ringer dom, smygfotar, stör dom när dom sitter i möten och allt vad det är. Men det är tydligen helt okej att göra som JLC gjorde nu, eller busringa olika företag när dom jobbar och störa bara för att göra en ”kul video”

#37 - Anonym

#36
Så sant! Har aldrig tänkt på det innan. De tror att bara för att de jobbar med youtube så är de ”något”. Blir så trött.

#38 - anonym

Är det bara jag som tycker att Moa blivit så konstig sedan hon flyttade in i YouTube huset? Hon svarar folk nosigt i kommentarsfältet och skrattar på ett obehagligt sätt.

#39 - Anonym

#36 det är stor på skillnad att jobba på en offentlig arbetsplats stress och med massa människor runt omkring sig än att sitta hemma själv vid datorn och jobba... Säger inte att de är okej att komma hem hos någon och ringa på hela tiden, Men att skälla ut människor på en offentlig arbetsplats när dem inte ens har gjort något och bara för att dem ska göra en video för de... Vet ni hur mycket problem detta kan ställa till för den personen som jobbar med Mcdonalds t.ex få sparken för att chäfen tror att personalen gör misstag hela tiden fast dem inte har gjort fel

#40 - 36

#39 nu försvarade inte jag youtubers på något sätt vilket du får det att låta som i din kommentar. Jag menade att youtubers klagar hela tiden på att dom blir störda på olika sätt men det ska tydligen vara helt okej för dom att störa folk som jobbar på offentliga platser för att göra en rolig video

#41 - Anonym

Vila i frid My Bjurnsten som hittades död <3 Mina tankar går till hennes anhöriga

#42 - Alex

Vad i helvete är det för fel på män? Har dom inte uppfostrade rätt för att inte bete sig såhär? Sjukt empatilöst och äckligt.

#43 - Malin

#38 Ja. Jag reagerade tidigt på att hon blev annorlunda när hon flyttade in, gillade henne innan men klarade inte av att titta på hennes videor längre. Hon känns så himla överdriven och tillgjord nu för tiden.

#44 - Anonym

Så pinsamma de är jag svär riktiga barn

#45 - Anonym

#31
Idiot jag är inte huligan

#46 - Anonym

Haha, Ida du kan ju skriva att som betalade efter och sa förlåt? Kolla klart på videon? Snälla.

#47 - Anonym

Så tråkigt att folk ska behöva stå ut med sånt på sin arbetsplats.
Alla människor gör fel, men JLC kan åtminstone gå ut och be om ursäkt och lägga ned videon. Då det finns dumma människor som kommer inspireras av detta beteende.Tyvärr så var detta väldigt lågt från JLS: sida att göra.

#48 - Alan

(:

#49 - Anonym

Ben och Nicci har gått ut nu med att de är tillsammans. Men det kanske alla redan visste :)

#50 - Anonym

Jocke gör blackface!!

#51 - Anonym

#46 fast inget ska behöva utstå sånt på sin arbetsplats bara för att dem ska göra en video om de... även om dem säger förlåt efter vet du hur kränkt man blir när man blir utskälld när man inte ens har gjort något fel

#52 - Anonym

Newsflash att de där tre snubbarna är dumma i huvudet? 90% är sitta i peruk och driva om kvinnor eller visa sina privilegier.

#53 - Sara

DOM GICK IN IGEN OCH BAD ALLA OM URSÄKTA SAMT KÖPTE PRODUKTERNA, chilla ner!!!! Tack :)

#54 - Anonym

#53 det är fortfarande ingen ursäkt att bete sig så mot människor på en offentlig arbetsplats även om dem bad om ursäkt

#55 - Anonym

IDIOTER

#56 - Anonym

ääe nu blir jag besviken. Såg den här videon igår och tyckte den var jätterolig även fast jag själv inte skulle göra samma sak. Kan inte alla bara acceptera en rolig video o sluta hata

#57 - Anonym

ääe nu blir jag besviken. Såg den här videon igår och tyckte den var jätterolig även fast jag själv inte skulle göra samma sak. Kan inte alla bara acceptera en rolig video o sluta hata

#58 - Anonym

#57 kan inte folk bara lära sig att sluta kränka folk och skälla ut dem på en offentlig arbetsplats med en massa folk runt omkring.. tror inte att du hade tyckt de va kul när du är stressad på jobbet och har andra kunder att ta hand om

#59 - Anonym

kan man se videon? snälla säg att nån reuploadat den.

Tipsa oss

Välkommen till Sveriges största skvallerblogg med över 100 tusen unika besökare varje vecka. Här kommer du att få en uppdatering och skvaller om Sveriges största YouTubers. Har du tips på skvaller får du gärna tipsa mig anonymt eller med din bloggadress här under eller maila mig på: SvenskaYoutubers@outlook.com