#1 - Anonym

Vad roligt!

#2 - 🎀

Ska bli sååå kul att följa! Stort grattis ❤️

#3 - Anonym

Vad kul!!❤️❤️

#4 - Botox testas visst på DJUR.

På Therese Lindgrens blogg har hon nu skrivit ett inlägg om hennes Botox användande. Dock så försöker hon bara bortförklara djurförsöken med att nästan bara diskutera om hur det är en kvinnas rätt.

!!!Therese jag tror det är ingen som bryr sig om vad du gör med din kropp. Dock så ser folk (som mig) igenom hycklerin.

Therese har skrivit böcker emot djurförsök, ringt upp företag som gör djurförsök och bojkottat (L'Oréal), fått subscribers att ej rösta på 'non-cruelty free Youtubers' (Guldtuben) och använt sig utan en hel del härskarteknik när det kommer till hennes så kallade hat för djurförsök.

Nu försöker hon dock få det hela att se mycket bättre ut, och säger i bloggen att hon testade Botox för 6 år sedan (vilket går emot vad hon säger i boken "kalla mig Galen" sida 65.) dessutom ljuger hon i blogginlägget när hon säger att Botox'en hon använder icke är djurtestat. DETTA ÄR LÖGN. På mottagningens hemsida står det att dom nya veganska testerna är godkända men inte IMPLEMENTERADE (ALLTSÅ DET ANVÄNDS INTE) än. Om inte hemsidan inte har uppdaterats på ett tag ljuger alltså Therese och hennes läkare. På Allergans hemsida står det att ALL BOTOX måste testar på djur.

Inget utav dramat angående detta Botox handlar (från mig iallafall) om vad Therese gör med sin kropp. Utan om hur hon kan acceptera de vidriga djurtesten som stackars oskyldiga små djur får genom lida.

#5 - Stackars djur.

Helt sant #4 Det är lätt att vara kritisk emot djurförsök när man har en vinning. Tex: Man skapar ett behov för cruelty free produkter = startar sitt eget cruelty free märke, talar negativt emot djurförsök för att skriva böcker etc etc och genom detta hyckleri tjäna en hel del $$$$$.

Men sedan så är man inte så "nytänkande" bakom kulisserna...

#6 - Anonym

Dessutom tyckte Therese att det var ansvarslöst av andra youtubers att lägga upp videos på skönhetsingrepp, men då verkade inte kvinnans rätt att prata om vad hon vill inte gälla? Hyckleri på hög nivå.

#7 - Anonym

Dessutom tyckte Therese att det var ansvarslöst av andra youtubers att lägga upp videos på skönhetsingrepp, men då verkade inte kvinnans rätt att prata om vad hon vill inte gälla? Hyckleri på hög nivå.

#8 - Anonym

Åh grattis Ida och Alexander!

#9 - Paulina

Eakt! #4

#10 - Paulina

Exakt*

#11 - Anonym

#4 hon var inte vegan för 6 år sedan

#12 - Hannele

Alldeles underbart! Ett stort grattis till Ida och Pärlan, vilken fantastisk resa de har framför sig! <3

#13 - Anonym

Grattis till er!
Undrar hur alla aggressiva Ida-fans känner sig nu efter att ha ”försvarat” henne och sagt att hon inte alls är gravid. Dom fick det att låta som graviditet är jordens undergång, det är ju vackert!

#14 - Anonym

Det känns som om Therese inte längre vill jobba med youtube... Tror hon är rätt trött på det faktiskt.

#15 - Anonym

#4 har du ens läst inlägget? hon testade botox för medicinska själ och inte för skönhetsingrepp och hon skrev att hon testade botox när hon inte va vegan alltså för flera år sen!!! SLÄPP DE FÖR FAN

#16 - Anonym

#7 snälla människa läs blogginlägget innan du anklagar folk hon gjorde detta för 6 år sen då var hon inte vegan + att hon gjorde de för medicinska själ och inte för skönhetsingräpp läs bloggen istället för att anklaga henne!

#17 - Anonym

JLC’s nya video... de uppmuntrar till stöld. INTE OKEJ!!!

#18 - Matilda

Åh vad roligt💖

#19 - Anonym

Therese sa väl aldrig att det var dåligt att göra botox när hon talade om folk som filmar det? Utan att hon inte visste vad hon tyckte om att lägga upp det pga skönhetshetsen? Det är vad jag minns iaf så säg t om jag har fel. Grattis till Ida❤️

#20 - Läshuve

Ibland så undrar jag om folk faktiskt analyserar och tänker efter innan det försöker försvara någon. Dock så är det nog bara 13 åriga små barn som slåss med näbbar och klor för att försvara Therese 😂

Ni som kommenterar att hon testade Botox för 6 år innan hon var vegan...har ju uppenbarligen inte läst vad #4 skrev... Boken "Kalla mig Galen" blev publicerad 2017! I den säger Therese att hon för första gången TESTAT BOTOX (För några dagar sedan) alltså kan hon ju inte gjort det för 6 år sedan... Right? 6 år sedan var 2012, intervjun skedde 2016-2017. Ni påstår alltså att hon LJÖG i boken (vilken nytta skulle de vara för?)

Att hon använder Botox är ju inte problemet... Hon får göra precis som hon vill med HENNES kropp. Men att ljuga för att förneka djurförsök är VIDRIGT.

ATT SÄGA ATT HENNES BOTOX INTE MÖRDAR OSKYLDIGA LIV ÄR hyckleri på högsta nivå. Avskyvärt. Det finns inga cruelty free Botox preparat.

Det Therese gör när hon Säger att hennes Botox inte är djurtestat är ATT FÖRNEKA och göra det hon sägs hata.

Att hon använder Botox för medicinska bruk har ju ej med saken att göra. Det handlar ju ej om användandet utav Botox, utan lögnerna för att gömma sanningen om Botox.

#21 - Anonym

#20 bara för att boken släpptes 2017 så kan intervjun med Therese vara för flera år sen herregud människa

#22 - Anonym

#20 JO DEN BOTOXEN ÄR VEGANSK, INTE TESTAD PÅ DJUR. LÄS VAD HON SKRIVER I BLOGGEN.

#23 - Anonym

Om folk la den energin dom lägger på deras intresse om Therese Botox, på exempel att hjälpa till att rädda världen, hade varit bättre👌🏼

#24 - Anonym

Om nu Therese Lindgrens Botox i vissa länder (ej Sverige) fortfarande krävs att djurtestas... Varför använder hon då medlet? Var det inte hon som gjorde värsta grejen utav Loreal (bojkottade) för att deras smink testas i Kina?

#25 - Anonym

#24 för att det inte finns ngt alternativ + används i medicinskt syfte. Smink finns massa veganska alternativ på och är inte medicin.

#26 - I<3Horses

Så hon tkr att det är djurplågeri att rida men ok att använda botox?

#27 - Mmm

Jlc senaste video uppmanar till snatteri.

#28 - Anonym

Gud det kommer ju bli en massa youtube bebisar det här året. Helen & Oskar. Jocke & Jonna. Melissa & Tobias. Ida & Alexander. Vanja & Niklas. Ska bli kul och följa alla.

Vet att alla vet, jag försöker inte upplysa om något alla vet.

#29 - Dedu

Kylie jenner 2.0 när det kommer till videon..
Tror inte dem kommer bli bra föräldrar, Men aja.. Man får inte alltid som man vill

#30 - Hannele

Kan alla hålla käften om Theréses jävla botox? Vill ni diskutera det så gör det på hennes blogg eller något. Varför kan inte kommentarsfältet här glädjas med Ida och Pärlan istället?

#31 - Wut..?

Heter hennes pojkvän/make/whatever verkligen ”Pärlan” eller är det bara ett smeknamn? Vad är hans riktiga namn isåfall?

#32 - Anonym

Någon har postat Lovisa Karlssons video på Pornhub, den där hon dansar till My boobs are OK som blev borttagen från Instagram.

#33 - W

#31 Han heter Alexander Pärleros, kallas för Pärlan :D

#34 - Anonym

#32 det är skillnad på en porr sida och instagram, en porr sida är ju till för naket men inte instagram dock tycker jag att instagram ska sluta sexualisera kvinnors bröst

#35 - Anonym

Kan alla sluta prata om Therese botox, eller iallafall byta forum?? Starta en tråd på Flashback där ni kam argumentera fram och tillbaka hur mycket ni vill. Dom senaste 5 inläggen står det fan inget annat i kommentarerna än om hennes botox där vissa försvarar henne och andra kritiserar. Ni två grupper kommer aldrig kunna komma överens eller ändra varandras åsikter hur många kommentarer ni än publicerar. Vill gärna slippa bläddra igenom 20 kommentarer om samma ämne för att komma till något lite mer intressant

#36 - sabina

SÅ KUL! Grattis till dom<3

#37 - Anon

Åh vad kul! Stort grattis!

#38 - Anonym

.
#20

Jag tycker du ska vara försiktig med att använda härskaruttryck om att de som argumenterar för Therese skulle vara 13åriga barn när du själv skriver otroligt hetsiga och känslofulla inlägg. Du framstår inte som någon överdrivet mogen och grundad person direkt. Det är fine med mig att du kritiserar henne, men du verkar drivas av något helt annat än lust till att diskutera.

Therese skriver i sin blogg att nya regler gäller för botox. Det betyder med största sannolikhet att botoxen någon gång har djurtestats, men att det inte längre måste det. Att hennes då är en sort man inte djurtestar. Jag ser inte det som mer omoraliskt ur en vegansynpunkt än att köpa vanligt veganskt smink. Ingredienserna i vegansmink har också någon gång blivit djurtestade, men inte längre. Huvudsaken är att det inte sker nu.

#39 - Anonym

Vad hände med att de skulle adoptera?? Sa de inte att de tyckte att det var onödigt att skaffa barn när det finns barn som inte har några föräldrar? no hate

#40 - 8

#vad fan har therese med ida warg o göra?! Btw så vet vi väl alla att therese lindgren är drottningen själv som aldrig gör fel o alla ska buga för henne.... är så trött på den egotrippade människan!!!

Tipsa oss

Välkommen till Sveriges största skvallerblogg med över 100 tusen unika besökare varje vecka. Här kommer du att få en uppdatering och skvaller om Sveriges största YouTubers. Har du tips på skvaller får du gärna tipsa mig anonymt eller med din bloggadress här under eller maila mig på: SvenskaYoutubers@outlook.com