#1 - Anonym

Tror fler föräldrar tänker till VAD sina barn får titta på hädanefter på Youtube. J och J är inte mogen att leverera material inför sin unga publik.
Problemet är att barn dras sig till detta vuxna par pga deras barnsliga sätt att agera. De finner en slags gemensamma nivå hur de pratar och leker sig igenom dagarna med hjälpredor som sköter vuxen sakerna som inte faller dem i smak.

Men bra de tog ner videon även fast skadan är redan gjort. Hemsk hur barn mobbar varandra nu. Farligt med makt hos fel personer.

#2 - Anonym

......................................

#3 - Anonym

Ok

#4 - Jadu

Linn handlade för 61.4k i Dubai + halva resan + halva maten.. hur har hon råd med allt? Hon får väl inte så mycket på Youtube och blogg längre?

#5 - Sofia E

Märkligt att ingen polisanmält Jocke för hets mot folkgrupp...alla som anser detta är kränkande borde gjort en anmälan isåfall. Denna videon finns sparad på andra sidor på youtube så den går ju att hitta, sitter själv på en nedladdad version också.

#6 - Anonym

Såg en bild om någon mobbning som skulle uppstått efter detta och varför tillåts det ju för att föräldrar är så inkompetenta och själv upptagna nu för tiden så de inte ens kan kolla på flocken historik på youtube och isf försöka förklara för sina barn eftersom alla i efterhand ska vara upprörda.. det är inge j&j jobb att kunna ALLT? Youtubers som ska uttala sig om alla andras fel kanske borde börja sätta press på föräldrar också för det är lika mycket deras ansvar att deras barn förstår vad de sett och att sätta gränser om något inte är lämpligt ..

#7 - Nuff

Men vad i helvete, han/dom bad om ursäkt.. dom skulle måla han till en apa så han skulle spela in sin egna låt ”monkey in the face” eller vad den nu heter..

Om nu det är så jäkla rasistiskt att måla sig svart i ansiktet kan ni ju börja skriva och kalla alla som har ”black head” mask för rasister!

Jag är inte så stort fan av j&j men alla gör misstag och agerar innan dom tänker.

#8 - 8

Vi måste tänka på vad vi kommenterar? Men du behöver inte tänka på vad du publicerar????? Ok.

#9 - Anonym

#3 är du seriös? Hahahhahaha

#10 - Anonym

Han lät den bara ligga uppe medans den faktiskt fick visningar dock..

#11 - Anonym

Vidrigt att ha videon uppe till 500.000 visningar så att han kan få betalt. SÅ VIDRIGT

#12 - Anonym

Videon verkar ha blivit anmäld får opassande innehåll av folk. Vet inte o han tog ner den självmant ens. Bra att den är borta nu åtminstone.

#13 - Anonym

Jocke är alltid jocke....

#14 - Anonym

wow Jocke tog bort den dagar efter all kritik :)))))))))) fantastiskt att ta bort den när över en halvmiljon sett skiten och han tjänat tillräckligt på den video istället för att ta bort den DIREKT när folk reagera :))))

#15 - Anonym

#11 ja det är deras jobb

#16 - Anonym

den borde blivit borttagen direkt när första personen påpekade för jocke vad som var fel, men han var för upptagen med att sitta på snapchat och bortförklara sitt rasistiska beteende och skylla ifrån sig sina misstag som vanligt.

#17 - Anonym

#7 Om du inte förstår skillnaden mellan blackface och att använda en ansiktsmask som råkar vara svart, så behöver du nog tänka några varv till.

#18 - Anonym

Först ger han en tom ursäkt som inte betyder någonting så länge videon ligger uppe och väljer att fokusera mer på otrevliga kommentarer. Sen när han till slut tar bort videon så får han det nästan att låta som att det är p.g.a. alla dumma kommentarer och inte faktumet att innehållet i videon är stötande. Jag skriver inte det här för att hoppa på "fuck jockiboi"-tåget. Men det verkar faktiskt inte som att Joakim förstår riktigt hur fel det som visades i videon var. Han tar bort den p.g.a. negativ feedback. Inte för att han inser vad han har gjort fel.

#19 - Arg

#7 det är ganska uppenbart att du förmodligen inte är särskilt gammal eller särskilt utbildad heller för den delen. Du kan läsa vilken historiebok som helst kring slaveriet och koloniseringen av Afrika - att måla sig helt svart i ansiktet och bete sig som en "n-ordet" var underhållning förr i tiden. Man såg inte people of color som människor på den tiden och kallade dom mer ofta än inte för just apor. Att då säga "jag ska få dig att se ut som en apa - jag ska måla dig svart" hur kränkande är inte det? Vad säger det till unga mörka personer som tittar på videon? Att de ser ut som apor? Personer som inte är POC kan aldrig någonsin uttala sig kring vad som är rasistiskt och inte - för du behöver inte leva med det varje dag. En person som "inte är rasist" kan fortfarande utföra mycket rasistiska handlingar. Jocke och Jonna borde bli mer ledsna över deras rasistiska gest än över att blir kallade rasister.

#20 - Anonym

Vf lägger inte J&J upp videon från Transsylvanien?

#21 - Anonym

Mest vidrigt är att ni fortsätter försöka elda på allting, ni är en bidragande orsak till växande hat!

#22 - LY, LM

#7
Antar att du syftar på charcoal face masks?
De används dock för att rena ansiktet och den svarta färgen är pga träkolet, som är huvud ingrediensen.

Att måla med svart färg i ansiktet är en helt annan sak.

#23 - Anonym

#15 och? oavsett om det är hans jobb och det han gjorde är fel så postar man inte sånt wtf? Bart e din empati

#24 - Anonym

Till saken hör att Joakim Lundell visste vad blackface innefattade.
Gustav Björklund bästa vännen var i lika blåsväder ett år tillbaka.
Men såklart spelar Joakim Lundell med offerkoftan på att vara ovetande av betydelsen som blev. Och såklart kan han inte erkänna att han visste mycket väl varför folk ifrågasatt och blev arg på vad han och frun sänder ut på sin kanal.
Jockes säkra kort är att skylla ifrån sig med diagnoser eller spela dum och hoppas folk glömmer. De har funkat förut så han förblir en felfri person som får göra vad han vill utan ramar och regler. Special byggt samhälle bara för Jocke. De låter rimligt.
Resten av samhället får ta ansvar.

#25 - Dedu

#20 har också tänkt på det!
Va ju mer än en månad sen dem va där..

#26 - Anonym

Om ni tycker detta är rasistiskt är ni mer rasistiska än Jocke, för då anser ni att svarta människor är som apor

Tipsa oss

Välkommen till Sveriges största skvallerblogg med över 100 tusen unika besökare varje vecka. Här kommer du att få en uppdatering och skvaller om Sveriges största YouTubers. Har du tips på skvaller får du gärna tipsa mig anonymt eller med din bloggadress här under eller maila mig på: SvenskaYoutubers@outlook.com