Ben Mitkus avslöjar sms-tjänsten

En del youtubers har gjort samarbeten med AQA (bland annat Bente och Amir) och det är en sms-tjänst som ska svara på frågor om ens framtid för 35 kr. 
 
Ben blev erbjuden ett samarbete men valde att inte göra det eftersom han tycker att tjänsten lurar människor. 
 
Han berättar att det är influencers själva som skriver sina egna sms i utbyte mot pengar. 
 
 

#1 - Anonym

Ben Mitkus och Therese Lindgren är youtubs kung och drottning. <3
De vägleder barn och ungdomar i rätt riktning. Båda två håller en god ton och vågar lyfta problem. Säger ifrån bestämt men tydligt utan att vara otrevlig då saker blir fel. Rakryggad med hjärtat på rätta stället. De gör allt sitt jobb själva. De är personliga och levererar kvalité före kvantitet. All kärlek till er som vågar vara äkta.

#2 - Anonym

Fattar inte ä e de YouTubers som svarar oss elr sig själva

#3 - Anonym

Inte förvånad över att Amir och Bente gjort sammabete med dem...

#4 - Anonym

Hahaha benet skrev sitt egna svar där de stod att hon skulle ha barn haha pinsamt

#5 - Anonym

#2 jag tror dem menar att Youtubers skriver sitt egna svar - för att sedan kunna visa upp och få liksom "Så många rätt" på att saker stämmer om dem.

#6 - Anonym

#4 vart och när skrev Bente det? Vill se vad hon mer skrev om sig själv

#7 - Anonym

Go Ben!

#8 - Anonym

#1 klockrenaste kommentaren jag läst på denna blogg. Håller helt klart med, det finns verkligen ingen i Sverige som är på samma nivå som Therese och Ben. De är one of a kind och kommer lyckas med vad de än försöker med. Så kul att jag följt Therese sen 3 år tillbaka och Ben sen 1.5 år och att jag fortfarande blir lika glad när de lägger upp videos. Det är så det ska vara!

#9 - Anonym

HAHAHAHAHAHAHAHA gråter Bente skrev alltså sms till sig själv? 😂😂😂😂

#10 - Anonym

#6
Hon la ut de på snap de finns inte kvar längre men hon skrev att hon skulle ha barn och typ bo i hus med sin kärlek kommer inte ihåg

#11 - Anonym

Amir, drygaste människan
Han fick ett brev av ”någon speciell” som förmodligen lagt ner pengar på att skicka ett glitterbrev till han och så river han sönder det? Schysst kille

#12 - H

Har testat detta för ett tag sen, det var nt värt 30kr men fick ett GANSKA rimligt svar tillbaka, men det kändes nt personligt eller som att det smset vore menat för just mig

#13 - Sabina

Man fattar väl att sånt här inte funkar på riktigt..

#14 - Anonym

Är någon förvånad att bente gör samarbete med första bästa lurendrejeriföretag nu när väldigt få vill jobba med henne pga hennes i dunno BETEENDE haha...?

#15 - Monica

Varför har du inte skrivit att han åkte ur Farmen VIP? Blev väldigt rörd av hans reaktion.

#16 - Sara - Aldrig mer över 100kg

Bra gjort! 🙌🏻

#17 - Freddy

En av anledningarna till att Ben är den enda youtubern som jag ser varje video av. Han är den en av de väldigt få i mina ögon som känns äkta och man blir peppad av hans videos.

#18 - Anonym

De märks vilka Youtubers som tänker på sina följare. Och inte lurar på dem massa produkter. Ganska fult att youtubers som får allt gratis plus inkomst för samarbete lurar sina tittare på produkter. Allt för inkomst. Detta är Ben Mitkus väldigt ärlig och tydlig med hur saker funkar. Tummen upp för Ben som visar hur saker fungerar. Barn blir lurade och tror Youtubers kan köpa allt. De får gratis saker av företag och reducerats pris. De vet inte barn som springer till sina föräldrar och också vill leva i lyx. De ser bara hur bra dom stora Youtubers har och kan köpa vuxen leksaker eller få dem för samarbeten.
Girigheten att flascha inför hälften så gamla personer är vara löjligt och genom falsk marknadsföring inför påverkbara barn. Usch. Grisigt.
Hejja Ben .

#19 - Anonym

ge dom till en hemlös så dom kan köpa droger, alkohol, prostituerade, och absolut inte köpa mat eller vatten!!!

#20 - Anonym

ge dom till en hemlös så dom kan köpa droger, alkohol, prostituerade, och absolut inte köpa mat eller vatten!!!

#21 - Elin

#19 Håll käften! Väx upp för fan!

#22 - Anonym

#19 du vet då fan ingenting om hur det är att vara hemlös och de har ingenting med droger att göra utan det är samhället/komnunen som har svikit i dem. Det är skillnad på en hemlös och en alkoholist

#23 - Anonym

Har verkligen tröttnat på Amir nu. Förr, uppskattat för en månad sedan, tittade jag dagligen på hans vloggar och tyckte verkligen om honom. Men känns som att han fått lite väl mycket hybris nu om man bara tittar något inlägg nedåt där man ser att han swishat 25 lax till Marcel och anser att det är generöst när han egentligen vill få ut att han har pengar. Är inte avundsjuk om det är någon som kommer välja att kommentera det. Jättekul att han tjänar en bra inkomst per månad p.g.a. sin kanal m.m. men man märker ju än en gång här att han gör samarbete med ett företag som lurar andra på pengar

#24 - Anonym

Håller med #1 till hundra.
Man kommer ju märka att det är Therese och Ben som kommer bli ännu större än vad dem är i stunden med deras egenskaper osv

#25 - Anonym

#1 Fina egenskaper vinner på sikt.
**Therese och Ben ni gör skillnad**
**Ni bidrar med ett bättre klimat på Youtube. Vi behöver personligheter som er mer än någonsin på nätet. Människor som genuint brinner för de goda samhället. Personer som er som lyfter problem och tar ansvar. Vi behöver vuxna förebilder som ger tittarna en äkta bild med moget innehåll och framtoning. Tids nog växer barn upp och inser vilka ni var som pratade med kärlek och omtanke på nätet. Godhet vinner ALLTID. Å vet något vad...
De går inte tävla i fina egenskaper. Antingen har du det eller så har du de inte. Keep Up THE Good works!!!!**
Ni är så duktiga

#26 - Anonym

https://youtu.be/y9Q4zqXM6u0
Therese gör skillnad och uppmärksammar andras värderingar och tankar. Bara njut av denna kvinnas kreativitet att leverera bra videos.
Här ser vi en bra förebild och trevliga följare som tänker fina tankar.

De märks att hennes följare nås av hennes klokhet.Hennes driv och talang.
Hon innesitter ett vuxet ordförråd som når fram ..........

De behövs inga fler förvuxna gubbar på Youtube ungdomskläder som spelar Allan ballan. De behövs jordnära personer som tar ansvar.

#27 - Anonym

https://youtu.be/0II_6PTQSrQ
Ben konfronterar Joakims val av lämplighet och ansvar

#28 - Anonym

#23 Amir har ju dock sagt i en vlogg att han swisha 23k till marcel för att marcel var i behov av en dator och att Marcel kommer betala tillbaka om cirka 2 veckor. Visst onödigt att lägga ut det på insta då det är irrelevant om han swishar Marcel 23k eller inte, MEN det fanns ändå en anledning till varför han swisha samt att han kommer få tillbaka sina pengar snart.

#29 - W

#23 För några dagar sedan lade Therése Lindgren ut en video där hon skriver och berättar hur mycket hon internetshoppade för, "Shoppar för 36.000kronor" hette videon. Många youtubers berättar om sina inköp, hur mycket de handlat för osv. Inte bara Amir. Felicia Bergström skryter ofta med vad saker hon shoppat kostat. Gillar inte överlag att man ska skryta om pengar eller hur mycket man lagt på nån grej, men tycker inte Amir förtjänar mer kritik för sitt shoppande än någon annan. Hans post om vad han swishat Marcel var ett skämt, på skoj, han har väldigt ironisk humor och driver ofta med sig själv och sitt shoppande. Men klar att det sticker i ögonen på folk.

#30 - Anonym

#29 Klart det är många som skryter om sina inköp, ofta använder dem det som "clickbait" med summan pengar de spenderar. Men just med Amir anser JAG att det känns som han gör väldigt mycket för pengar. Om jag personligen skulle kalla det för ett skämt att lägga ut en post om en swish vet jag ej. Nummer 28 berättade ju även att Marcel behövde låna pengar men ska betala tillbaka, men förstår fortfarande inte varför man väljer att lägga ut det? Det är ju mer av att visa upp "se så mycket pengar jag har" i grunden. Handlar verkligen inte om att det sticker i mina ögon att han har pengar för absolut, alla vill ha pengar. Men om man nu också tittar på detta samarbetet han gjorde. Uppenbarligen får ju personerna information vad de skall göra och hur det ska göra och att Amir forfarande väljer att göra ett samarbete med detta företag då finner jag vara konstigt.

#31 - W

#30 Jag menade mer att hans humor och sätt att prata/skriva sticker i ögonen på många eftersom han verkar dryg och ger ett drygt intryck även om hans intention kanske inte är att vara dryg. Jag tycker att alla influencers kunde se över hur de "skryter om", visar vad de köpt osv för att det ger en väldigt förvrängd bild åt unga om konsumtion, pengar etc. Tycker också att det är komiskt att många influencers ofta säger att de inte väljer samarbeten de inte kan stå bakom, ändå ser man samarbeten med såna här företag, casinon osv.

#32 - Anonym

Ironin i att Bente säger att hon inte förstår varför hon får klagomål från grannarna eftersom dom tydligen ”anpassar sig efter reglerna”...samtidigt som hon skriker

#33 - Anonym

Men det ÄR ju clickbait som dom håller på med när dom bara skriver summan. Som Amir "Köpte dator för 50k" så var det bara en dator han köpte, men en massa förklaringar. Felica Bergström använder sitt enbart för hon VET OM att det blir klickstormar när hon nämner i sina rubriker hur många tusenlappar hon lägger på helfabrikat mat och onödiga säsongsdekorationer från hennes konstiga affär hon besöker.

Däremot fullkomligt älskar jag Ullared-hauls. Inga roliga youtubers har varit har gjort en gekåsvlogg detta året. :(

#34 - Anonym

#32 oja hoppas så inuta helsike dom blir vräkta

#35 - Anonym

#33 -
Skiter i vad du skriver om Felicia, men basha inte på Brisak

Mvh Värmdöbo (där Brisak ligger)

#36 - Anonym

Ben <3
BenTE <\3

#37 - Anonym

Någon som följer Joakim eller Jonna på snapchat och kan berätta för mig hur det går? Jag är orolig.

#38 - wings

#37
Om vad?

#39 - Anonym

#38 Om graviditeten.

#40 - wings

#40
Ida skrev ett inlägg om det tidigare.

#41 - Anonym

Ben och Helén Thorgården är ju helt klart dom mest mogna på yt

#42 - dum i huvudet

jag var dum i huvudet. jag lät mig luras av att smsen är sanna, Amir och Bente är ju ändå ärliga personer i största allmänhet. Nu ligger man här med ångest över de 40 kr som kommer på mobilfakturan. Vad ska jag säga till mamma om hon undrar vad jag gjort? hur ska jag komma med en vettig förklaring? 40 kr är nog inte så farligt, mamma kan säkert använda min månadspeng eller nåt. Men det är känslan av att mamma kanske blir besviken på att hon har en sån dum-i-huvudet-dotter som gick på något sådant. Jag vill bara gräva ner huvudet i sanden.

#43 - Anonym

Isabell Häggström eller vad hon heter har ju också gjort reklam för SMStjänsten

#44 - Anonym

Varför togs inlägget om Clara bort?

#45 - Anonym

Nevermind

#46 - Anonym

Nevermind

#47 - lol

#34 Kan inte vänta tills det händer. Vilken syn att se hon och hennes nazipojkvän ta på sig offerskoftan

Tipsa oss

Välkommen till Sveriges största skvallerblogg med över 100 tusen unika besökare varje vecka. Här kommer du att få en uppdatering och skvaller om Sveriges största YouTubers. Har du tips på skvaller får du gärna tipsa mig anonymt eller med din bloggadress här under eller maila mig på: SvenskaYoutubers@outlook.com