Ben Mitkus anklagar PewDiePie för plagiat

Ben skriver på snapchat att han länge misstänkt att PewDiePie kollar på hans videos och tar videoidéer från honom.

Han fick det bekräftat efter att PewDiePie lagt upp videon "Visiting the dark side of YouTube" eftersom Ben fyra månader innan la upp en liknande video.
 
En snabb sökning visar att flera amerikanska youtubers har gjort den typen av video innan Ben. 
 
 
 
#1 - Anonym

Men jävlar, nu har han faktiskt fått hybris...

#2 - Anonym

Dessa weird part of youtube är dock inte samma grej som Ben och pewdiepie gör. De kollar på weird videos medans Ben och pewdiepie kollar på videos med typ 0 views

#3 - Anonym

My ska vara med i ex on the beach

#4 - Anonym

#2 fast söker du lite på youtube så ser du att kända youtubers har även gjort weird videos med 0 visningar t.ex gabe helmy. Så ben får sluta med sin hybbe haha

#5 - Anonym

HAHAHAHHAH tagga ner lite gbn

#6 - Anonym

Oj jävlar vilken hybris han har

#7 - hahah

HYYYYBRIS

#8 - Anonym

Men vem fan är ens Ben Mitkus? Tror knappast att Pewds faktiskt kollar på honom 😂

#9 - Anon

Han är väl ironisk? Eller..????

#10 - Anonym

men väx upp för fan

#11 - N

Tror inte direkt att Pewdiepie ens vet vem Ben är. varför vill Ben bara ha uppmärksamhet hela tiden?

#12 - Anonym

Videon hette inte ens så från början. Den hette "Youtube is..." och så stod det shit på thumbnailen. Men Ben har blivit jäääävligt arrogant och högfärdig på sistone, han borde tagga ner.

#13 - Anonym

vem fan tror ben att han e

#14 - Felicia

Hahahah han har fått sånt jävla storhetsvansinne. Han är så fruktansvärt konstig och ser sig själv som en Gud.

#15 - Lol

Är det bara jag som tycker Ben går sjukt fort fram? Hade jag varit Nicci hade jag iallafall i början blivit fett avskräckt, men samtidigt känns ju hon också likadan med tanke på att hon bjöd in Marcelo på julafton och en resa när dom träffats i typ två veckor. Ben började snacka om henne när dom knappt träffats en gång och drog till värsta alla hjärtans dag när dom setts i två veckor. Jag hade blivit avskräckt om en kille varit så på haha.

#16 - Anonym

#15 haha han är som en stalker, så jävla konstig lol

#17 - Anonym

Sätt dig ner Ben, tror faktiskt inte att Felix bryr sig om din keffa kanal 😂

#18 - Anonym

Man ser uppenbart att Felix har kopierat Ben här i detta sammanhang med tanke på titeln och videoidén. Det är känt sen länge att Felix kollar på svenska youtubers när han har idétorka. Han har faktiskt blandannat snott videoideér från El chili, keku, Vlad och jockiboi. Så Ben är ingen storhetsvansinne, kollar ni hans snap så skriver han ”tycker det är kul att största youtubern tar inspo från mig”
Tror inte han menar något negativt med det hela.

#19 - Anonym

#18 hej ben

#20 - Anonym

Ben Mitlus ex My Karlberg ska vara med i årets Ex on the beach Sverige, taggade? 😏

#21 - Anonym

#18: Fast svenska youtubers är ju de som tar inspo från de stora amerikanska youtubers? Så mer logiskt ifall Felix skulle ha sett en video av en amerikansk youtuber som en svensk redan härmat.

#22 - Anonym

Har aldrig gillat Ben så att han skriver något sånt här förvånar mig inte. Han har mycket hybris nu för tiden och tror att han är störst eller något. Du borde tacka dina 12 åriga fans för att dom ens ger dig uppmärksamhet och lyssnar på din dåliga musik. Pinsamma människa!

#23 - Anonym

😂😂😂😂😂😂😂😂

#24 - Isabelle

Men snälla alla fattar att han driver? Sluta va så jävla tröga

#25 - Anonym

#18 Men är du seriös? Finns det inga här som hann se videon innan Felix bytte namn? Den hette YOUTUBE IS SHIT från början, och Ben ser sig själv som en jävla Gud. Felix gillar inte arroganta personer som Logan Paul, varför skulle ha då kolla på Ben?

#26 - Anonym

Harrejösses..vem bryr sig ens.

#27 - Anonym

#24 nej han driver inte haha

#28 - Anonym

HAHHAHAHAHAHHAHAHQ

#29 - Anonym

bens LVskor jag smäller av hahhahaha

#30 - Anonym

OMG! fan va alla är seriösa. Han är väll förmodligen ironisk. Ta inte allt så jävla seriöst....

#31 - Hmm

Någonsin hört ordet sarkasm? 🤔

#32 - Anonym

Tycker att nicci är inte avskräckt av ben går fort fram utan kanske gilla det men var det bara jag dom cringa när nicci trodde att bara för hon och ben är tsm blir hans mamma nåt för henne och det är inte ens nåt att vara stolt över asså skulle bli creppet lut om min son tog hem en tjej som likna mig och skulle säkert tänka samma som om jag var flickvännen

#33 - Anonym

HHAHAHA men snälla

#34 - Anonym

HAHA men fett illa att tro att Pewds skulle sno från någon. Pewds gör videor som säljer och om sådant som är populärt. Han don give a fuck about vem eller vilka som gjort/gör liknande videor (speciellt inte från någon så liten som Ben)

#35 - Stina

Hahahah, Men herregud Ben. Hybris delux...

#36 - anonym

hybris much?

#37 - Anonym

I see Shane, i scream

#38 - Anonym

Alla ni som bara "Hört talas om sarkasm?" kan framåt helvete. Han gör det väldigt tydligt att han inte skämtar, Ben borde fan ta och komma ner på jorden.

#39 - Isabelle

#38, det är ju JUST dessa skämt som folk inte TROR är skämt som är de roligaste skämten. Snälla lär dig att ta ett skämt haha

#40 - Anonym

Hahahahha skrattretande att han tror att pewdiepie ens tittar på honom Hahaha

#41 - Leia

Det är inte direkt så att Ben kommit på denna video idéen så vad snackar han om? Nästan alla bens videoideer är ju kopierade rakt av av stora amerikanska YouTubers. Tror knappast pewdie kollar på ben.

Tipsa oss

Välkommen till Sveriges största skvallerblogg med över 100 tusen unika besökare varje vecka. Här kommer du att få en uppdatering och skvaller om Sveriges största YouTubers. Har du tips på skvaller får du gärna tipsa mig anonymt eller med din bloggadress här under eller maila mig på: SvenskaYoutubers@outlook.com