Att använda barn för klick och pengar

Sofia Karmefjord har på instagram kritiserat The Swedish Family då hon tycker att det är vidrigt att de filmar när deras son får panik över att ha slutat med napp och visar det inför flera tusen människor. 

Hon blir otroligt illa berörd över hur man idag skapar klick och content på saker som innefattar ett barns integritet.
 
För några dagar fick Margaux Dietz mycket kritik efter att hon använt sitt barn i ett samarbete med ett kreditkort. 
 
 
#1 - Lina

Varför är inlägget borta om Therese botox??

Svar: Jag valde att radera inlägget eftersom det gick överstyr. Vi har ingen rätt att ha en åsikt om en annan kvinnas kropp och hon har ingen skyldighet att berätta.

svenskayoutubers.se

#2 - Anonym

Jag fattar inte vad som är felet med att filma när man ska sluta med nappar, det kan vara bra för föräldrar som har sitt första barn att se hur det kan gå när man slutar med napparna.

#3 - Anonym

Tycker att det är bra att man få se hela vardagen och se verkligenheten och inte bara dom perfekta stunderna!

#4 - Sabina

Det är väl bra att man får se de dåliga sidorna också i familjelivet eller?

#5 - Anonym

VARFÖR ÄR DITT INLÄGG OM THERESE BORTA?

#6 - Anonym

Therese rensar också. Hon har tagit bort kommentarer om botox på sin blogg.

#7 - Anonym

Har Tarzan gjort fake tävling? Hur fan skulle han få reda på folks email genom en kommentar på youtube?

#8 - Anonym

Håller med att lägga ut sitt barn inför flera miljoner människor är inte okej då barnet knappt vad youtube innebär... Inte okej. Har dem ens frågat barnet om tillåtelse? tror knappast detta då de alltid är föräldrarna som bestämmer oavsett vad...

#9 - Sara - Aldrig mer över 100kg

Förstår inte riktigt varför man filmar sådär men ja, det är ju verkligheten som förälder 😅

#10 - Anonym

Therese tog bort kommentarer om sin botox på sin blogg!!!!! Så jag antar att hon inte kommer kommentera det alls utan bara vänta på att det blåser över?

Var det hon som fick bort ditt inlägg också?

#11 - Fanny

#10 Antar det. Tycker det är sjukt dåligt att inte bemöta saklig berättigad kritik. Hon känns mer som ett företag nu.

#12 - Lina

Har therese bett dig ta bort den eller?? Ska du också undvika svara precis som therese? Gud ska aldrig köpa eller stödja henne mer

#13 - Anonym

#12
Samma här!

#14 - Sofia

Som förälder själv kan jag förstå varför folk visar verkligheten av föräldraskap i sin vlogg. När jag just hade fått barn så hade jag ÄLSKAT om folk faktiskt visade hur det såg ut i verkligheten och inte den redigerade verklighet som så många visar med sött sovande barn, mammor med perfekt makeup, och fika på stan. För många ser det verkligen inte ut så.

MEN, denna kommentar är skriven utan att ha sett vloggen i fråga. Det finns ju bra och dåliga sätt att skildra ens vardag i vloggform, en får ju fråga sig om det skulle kännas okej om en själv hamnade på video på det sättet. Känns det inte okej så ska en inte göra det mot någon annan heller.

#15 - Anonym

Fattar också det där med the Swedish family. När barnen gråter filmar dem de och sätter som thumbnail, ist för att stänga av och fokusera på barnen. Jag skulle inte känna mig särskilt lockad av att bli filmad när jag grät :)

#16 - Anonym

#BackaTessan!


Hon har fått så mkt kritik ang. skönhetingrepp (SOM HON INTE ENS GJORT) så jag tycker vi alla kan gå in på hennes kanal och sprida kärlek!

#BackaTessan

#17 - Anonym

#BACKATESSAN

#18 - Matilda

#16 Om Therese inte har gjort ett ingrepp kan hon väl säga det till hennes ändå trogna följare. Bara jävligt märkligt av henne att ignorera detta genom att radera kommenterar etc. Enligt mig är det ett sätt att dölja något.

#19 - Anonym

#18 I have a dream...that some day... the hat på internet tar slut. Tessan är oskyldig så länge motsatsen bevisats. Det kallas rättsystem. Kolla på wikipedia om du inte tror mig.

#BACKATHERESE

#20 - Anonym

#3 DET ÄR INTE THERESE FEL! SLUTA HATA

#21 - Anonym

#8 SLUTA HATA PÅ THERESE! SLUTA NU!

#22 - Anonym

#15 VAD HAR THERESE GJORT MOT DEJ?! HUUUH

#23 - Anonym

Kan säga såhär att Joanna är min kusin och hon gör verkligen ingenting för pengarna, hon hade lätt haft en bra blogg och ändå ”tjänat pengar”, men valde antagligen att ha med det för att visa alla sidor hur det är att ha barn och en familj. Harry märker knappt kameran när hon vloggar och jag vet att det är ingenting som skaver på dom som familj eller någonting. Oerhört töntigt.

Tipsa oss

Välkommen till Sveriges största skvallerblogg med över 100 tusen unika besökare varje vecka. Här kommer du att få en uppdatering och skvaller om Sveriges största YouTubers. Har du tips på skvaller får du gärna tipsa mig anonymt eller med din bloggadress här under eller maila mig på: SvenskaYoutubers@outlook.com