Amir skulle medverka i Farmen VIP - blev ersatt

Amir berättar i sin senaste video att han tackade ja att medverka i Farmen VIP.
 
Men fyra veckor innan inspelning fick han ett samtal av produktionsbolaget som sa att han inte får medverka eftersom de ska byta ut hela castingen. 
 
Men eftersom Amir känner flera av deltagarna fick han reda på att det var en lögn och att endast han blivit ersatt av en annan person. 
 
 
#1 - Anonym

Synd, skulle varit kul att se honom på farmen

#2 - A

Synd för honom ändå haha

#3 - Anonym

Det har sina förklaringar...

#4 - Anonym

Nyheter24 har skrivit om detta som IDA skrev för några dagar sen om.. Snapchat inlägget från Bente när Bentes kille säger att "förintelsen inte finns" Bente förnekar starkt att hon gjort något sådant inlägg och att det existerar inte huvudtaget nått sånt inlägg och hon har tydligen kontaktat nyheter24 och sagt de är rent förtal de finns Inga bevis för det IDA har skrivit här om det inlägget .. Nyheter24 har då raderat inlägget då det saknas källa och bevis på att Bente gjort sådant inlägg på snapchat..

#5 - Anonym

Jag förstår ärligt talat inte vad de tänker. Aja... hade Faktiskt sett den ifall han var med.

#6 - Anonym

Om det är Ben eller Samir han blev ersatt med så förstår man det då de är mycket mer underhållande att kolla på

#7 - Anonym

Ska han gråta nu o känna sig kränkt?

#8 - :)

Vad pratar Bente om på snap? Vad skrev nyheter24?

#9 - Anonym

Hade inte stått ut med honom där

#10 - Anonym

Skönt att han blev ersatt!

#11 - Anonym

vad har hänt med victor höglund

#12 - Anonym

vad har hänt med victor höglund

#13 - Anonym

#11: Vet ej vad som hänt victor höglund det blev blev väldigt tyst i från honom efter våldtäktanklagelserna April 2017.. Hans Youtube kanal har helt stannat upp. Han verkar dock vara i ett förhållande nu om man ser hans Facebook..

#14 - Anonym

Alltså skillnaden på Felicias och Bens reaktionsvideos av Farmen?
Ben garvar åt sig själv och är asskön, medan Felicia mer eller mindre bara skryter om precis ALLT hon gjorde, fuck vad dryg.

#15 - Anonym

#14 Det är väl skitbra att man är stolt över sig själv

#16 - Anonym

#15
Ja självklart är det de, men inte med den attityden hon hade i videon. Eller alltid har för den delen.

#17 - Anonym

Hej då Bente! 😂

#18 - Anonym

alla gånger som jag träffat felicia bergström har hon varit otrevlig mot mig och alla andra av ingen anledning. hon knuffade mig och kramade mig en sekund och sen släppte. hon skratta inte ens när vi skulle ta bild, men med alla andra började hon skratta. det var på grönan en gång också som samma sak hände, jag slösade pengar på lyckohjulet bara för att hon höll i den, men hon pratade med alla andra vid lyckohjulet, tog bild med dem och när jag frågade om jag kunde ta bild och om hon kanske kände igen mig, ”nej inte nu du ser ju att jag är upptagen”. jag tyckte hennes kanal var mest intressanta på den tiden och älskade hennes konstiga fakta videor, men nu när jag kollar på en av hennes videor är det som att hon låtsas vara så glad för jag efter allt detta tycker hon är otrevlig. trodde jag var ensam om det, men min kompis och syrra tycker samma sak för dem haft en likadan experience

#19 - Anonym

De roliga med Jockiboi är att solglasögonen mer är maniskt än av orsak. För ca två år sedan då hade Jockiboi aldrig solglasögon i sina videos.
Tror mer och mer allt är ett skådespel med manus. De bygger ihop olika senarior där diagnos skulle höra ihop med solglasögon då den uppdagades.
Däremot känns solglasögon mer som ett skydd av påsarna än av diagnos orsak.

#20 - Anonym

Guldtuben var de sista året ifjol för J och J efter starka åsikter där de total sågat allt med Splay Sverige.
Nu i år har de gjort en tvärvändning och ska gå på årets Guldtuben hahaha. Kan de vara för den skall sändas i TV haha. Drivs du av bekräftelse behov att synas och höras gäller inte tidigare uttalanden. Alter egot går före sina egna värderingar hahaha.

#21 - Vilma

Hallå varför kan jag inte kommentera?? Blir det så för någon mer?? Har aldrig kommenterat denna blogg förut???

#22 - Anonym

Bente blir lite kränkt stackarn 😭😂😂

#23 - Anonym

#19 du verkar inte må så bra då du helt saknar fokus för ditt egna liv, blir du så påverkad av hans solglasögon? Sorgligt att de hur många här som bara gnäller som trötta jävla avdankade människor!

#24 - Anonym

Bara jag som känner att Jocke och jonna är ett enda stort skådespeleri? När dom klipper i videon varje gång någon säger nått, allt känns som ett manus/falskt..

#25 - Anonym

Hopp, undra hur lång tid det kommer ta innan Bente börjar med youtube igen för hon behöver pengar...

#26 - Anonym

#24 Känner detsamma, blir nästan som att kolla på ett dåligt skolprojekt. En vlogg ska ju vara personlig och man ska få följa med under dagen. Inte se på en vlogg med manus och fjanterier i en kvart

#27 - Anonym

#26 men snälla sluta kolla då och låt dom 500k som tittar dagligen titta ifred utan dig, så kan du istället titta på något som roar dig, blir så jävla trött på människor som gnäller på saker som inte är tvingade att titta på ens, fattar du inte själv hur patetisk du blir?

#28 - Anonym

#24 J och J s koncept tycks byggas efter marknadens Se och Hör, clickbait, dramaturgi, taktiskt sätt att KUNNA känna av VAD som skapar rubriker och PR. All publicitet oavsett de sätts i bra eller dåligt ljus är gratis marknadsföring och ett sätt att hålla sig kvar i strålkastarljuset.
Men visst känns allt uppgjort och konstlat. Än mer då allt de tar sig för inkluderar hjälpredor i alla bestyr av vardagsmoment. De är ansiktet utåt med många aktörer bakom sig som levererar fram matrial till deras varumärke då deras varumärke når ut till en så storskalig människogrupp.
Tidigare var dom unik med sitt koncept, medans nu mest ses som en produkt som säljer.
Kanske gick de vilse i uppmärksamheten.
Svårt att veta vilket jobb de bidrar med då de är så många inblandade. Och bilden av dem är mer flams och trams för "underhållningen" och jiddra framför kameran. Allt som byggs upp tycks vara andras verk runt dem nu. Kan ha fel men vad är deras roll nuförtiden. Vad leverera de utan alla inblandade. Inget hat bara tappat deras koncept av eget material.

#29 - Anonym

Gör j&j aldrig normala saker? 99% av deras tid verkar gå åt till att gå runt i deras hus och trycka i sig halvfabrikat och ha sina hundar slickandes i ansiktet?

#30 - Anonym

#27 har redan slutat kolla, har fortfarande rätt till en åsikt om dom eller deras videos

#31 - Anonym

Det komiska är att Bente är den största butthurtmänniskan jag vet. Som man bäddar får man ju ligga. Men hoppas allt löser sig för henne i framtiden!

#32 - Anonym

Tror nog folk här gråter blod då J&J verkar expandera sina tittare rejält per vlogg med ett snitt långt långt över andra, antar många här hoppades på ett domedagsfall om och om igen vilket blev totala motsatsen. Gå vidare med era liv för ni kan ändå inte påverka 500k tittare per vlogg. Deras tittarsiffror säger en helt annan sak än vad ni säger. Uppenbarligen gillar ni ej konceptet Medans andra älskar det. Lev med det.

#33 - Anonym

#29 Vad gör du med din tid egentligen är frågan haha

#34 - Anonym

Avundsjukan här att det går bra för ett visst par börjar nå skrämmande pinsamma nivåer, är absolut inget fan av dom men roligt att se att någon kan dra en sån enorm publik dagligen till sina videos, och tror det ligger väldigt mycket mer jobb än vi ser bakom detta för att kunna leverera videos dagligen med så pass hög nivå av redigering. Sen gillar jag personligen mest delarna när dom bygger huset, intressant och se när der växer fram ett rum dag för dag. Men resten här bär nog börja inse vem som är WT och allt annat ni kastar ur er för är inte J&J som siffer och spyr ur sig skit dagligen.

#35 - Anonym

#29 Du måste nog ta priset för dagens mest tragiska människa hahahahhaha

#36 - Anonym

#29 Hobby: Kolla på J&J videos och sen hitta så mycket saker jag stör mig på och sedan kommentera på Svenska Youtubers.

Har du varken skola eller jobb?

#37 - Anonym

Känns som att det är en person här som svarar försvarar och hugger mot varje kommentar om J&J? :)

#38 - Anonym

#37 Försvarar dom inte överhuvudtaget, är mer kritisk emot dom människorna i en liten grupp här som letar fel hos varenda jävla Youtuber och sen gnäller på hur dåliga deras videos är eller vad dom stör sig på, FAST dom verkar kolla varenda video då dom både kan ställa psykologiska utredningar för personerna och exakt vad dom är för typ av människor. Sånt är riktigt patetiskt. Jag har åsikter om saker men jag sitter inte som en blodhund och vädrar dom dygnet runt som många har verkar.

#39 - Anonym

#37 Det handlar ej om J&J utan set handlar om DIG och ditt beteende och agerande, hade sagt samma sak vilken Youtuber det än handlar om

#40 - Anon

Kan vi sluta diskutera J&J? De är otroligt ointressanta. Hur orkar ni ens kolla, ni som stör er på dem? Det måste väl finnas andra intressanta ämnen att diskutera??

#41 - Anonym

Uppdatera oftare älskar bloggen

#42 - Anonym

Bara jag som har tröttnat på Moa murderess clickbaits hela tiden?

#43 - Anonym

#43 bara sluta titta, sådär nu är ditt problem löst

#44 - Anonym

Äre bara jag som tycker det är konstigt men jonna e ju i gravidvwcka 5 ele nåt o hon mår jätteilla o kan inte hjälpa till me att bära o shit men sen om man kollar på tex helen torsgården när hon vara gravid så klagade hon knappt o hon kunde renovera när hon var i vecka 15 uppåt, tycker bara jonna överdriver

#45 - H

Bentes snap, hon slutar med sitt jobb hon orkar nt mer

#46 - jfkpofr

#44, hahah sanning sen hennes bild på snap/insta på hennes mage?? Det är bara att hon är fet. Hon har inte ens fått gravidmage än. Tror hela hennes graviditet är fejkad och de kommer skylla på missfall eller dyl i slutändan.

#47 - Anonym

44#
Håller verkligen med. Liksom... jo hon kan visst hjälpa till. gravidkortet gäller då fan inte i v10 som hon är i... Sen " vart kom magen ifrån?" Ja jonna knappt din livmoder har blivit större i v10 pga bebisen så du är bara tjock av fet och ingen bebis sluta lek... Och ja jag fattar att dem inte vill riskera något men det finns en risk för missfall av att vara fööör försiktig också. hon hoppas väl inte på missfall? Nej då ska hon inte leva som att hon ska få det. Hon ska leva så normalt som bara möjligt.

#48 - Anonym

Till #44. Graviditetsillamående kan man få väldigt tidigt, vissa får det redan innan den väntade uteblivna mensen. Det är inget konstigt.

I övrigt så brukar gravidmagen börja synas omkring v 12. Livmodern ligger så djupt i bäckenhålan och når inte upp förrän ca v 12. Såklart individuellt men den ”gravidmagen” som syns tidigare än så brukar INTE vara livmodern, då är man svullen eller stor av andra anledningar.

#49 - Anonym

Alltså bente... Ja nyheter24 skrev om dig men varför tar hon ens åt sig? Hon vet ju att hennes pojkvän sa det det är ju liksom hon som gör dramat. Så jävla butthurt hon är snälla avgååå.

#50 - Anonym

https://youtu.be/wzXZYgjs0qA
Ben tycker till om Jockiboi den enda som vågar säga vad han tycker.

#51 - Anonym

#46 Vidrigaste kommentaren jag läst

#52 - Anonym

Helen gjorde ett barnrum, jobbade med sin webshop, tog hand om djuren, filmade och redigerade videos, lagade mat, städade, snickrade och målade, gjorde samarbeten på sociala medier, handlade, tvättade. Allt detta gjorde hon när hon hunnit bli väldigt stor, säkert in i det sista på hennes graviditet. Jonna är i vecka 10 och har knappt hunnit få någon mage, och gör ingenting. Att bara vara hemma och göra så lite som möjligt är inte bra för barnet heller. Förstår att hon är rädd för missfall eller att något blir fel, men barnet mår bättre av att man är aktiv, går på promenader, fixar hemma, man ska helst leva på som vanligt när man blir gravid, inte sluta leva helt

#53 - Anonym

BEN ÄR SÅ FUCKING BRA

#54 - Anonym

#50 kunde inte sagt det bättre själv!!!! TACK BEN !!!

#55 - Anonym

#32 Faktum kvarstår att deras vloggar är innehållslösa jämfört med andra stora yt-ers. Allt man ser är slickande hundar och Jockes solglasögon.

#56 - Anonym

#46

Man har fått se dem göra ultraljud i vloggen. Så nej, graviditeten är inte fejk. Ta dina snurriga verklighetsfrånvända teorier någon annanstans.

#57 - Hannele

Jag är inget fan av J&J men herregud vad många av er här är elaka och otroligt okunniga. Det är såhär. Jonna har gått upp i vikt, mycket, det är inte bara magen utan hon är stor i ansiktet, armarna, benen, uppe vid bröstet etc. Hon har absolut lagt på sig. Och tittar man regelbundet på deras videos så beror det absolut inte på hennes sköldkörtelproblem eller graviditeten, utan pga deras matvanor. För det första äter de enormt mycket utemat och skräpmat och när de väl "lagar" mat hemma äter de hel- och halvfabrikerad skitmat, burkmat, vitt bröd, äckligt kemiskt margarin på smörgåsar etc. En annan sak som jag förresten måste ta in här nu, är att det är aldrig någon som reagerar när J&J är och handlar mat, som folk gjorde när Felicia handlade. J&J köper halalslaktad kycklingfilé för att ta ett exempel, antibiotikabesprutad köttfärs från Irland osv. Hur som helst, åter till det vi pratade om. J&J har vidriga matvanor och att Jonna har gått upp i vikt är inte förvånande.

Däremot är Jonna INTE i vecka 5. Hon har kommit en liten bit in i graviditeten nu och jag skulle gissa på att hon är någonstans runt vecka 8-10 cirka. Det är inte helt omöjligt att man svullnar upp runt magen, man kan få en ganska stor liten bulle längst ner på magen. Det beror dels på svullnad som är en reaktion av kroppen men också för att tarmarna sväller för det gör plats för en ny liten varelse därinne. Det är alltså inte omöjligt att den lilla bulan som Jonna visar på bilden är pga graviditeten. Och oavsett vad så är där ju en bebis därinne så jag tycker nog att man kan unna henne den lyckan av att bära ett barn.

Alla graviditeter är olika också. Jag har fött två barn och har mått extremt olika båda gångerna. Man kan tydligt se på Jonna att hon mår dåligt. Det går att läsa om graviditet på Google för er som vill lära er med. Man kan i början vara extremt trött, ha mycket ont i magen pga att livmodern växer, illamåendet kan vara extremt och med den kommer yrsel och konstanta kräkningar om man inte lyssnar på sin kropp. Vila ÄR viktigt såhär i början om det är vad kroppen vill. Jonna kommer högst troligt må lite bättre längre fram i graviditeten men dåliga dagar har man alltid som gravid då och då, även Helen, även Ida Warg. Men alla mår väldigt olika.

När det kommer till att göra saker hemma som städa, packa upp, bära osv så kan jag dock inte förstå varför Jonna får ett frikort. Jag får kramp när jag ser vilken röra de har i huset. Nu menar jag inte renoveringen utan alla prylar överallt. Jag förstår inte hur två personer kan konsumera så mycket prylar och vad de ska med alla dessa saker till. Det finns många rum i huset man hade kunnat göra hemtrevliga tills vidare och sängen de sover i hade man kunnat bädda ordentligt med sängkläder och liknande men de väljer själva hur de vill ha det såklart ;-) Hur som helst så hoppas jag att Jonnas frikort beror på hur hon mår, dvs jobbigt att bära när man är yr och illamående och sådär annars är det obegripligt för mig varför hon inte gör något, haha. :-)

#58 - Anonym

#57 Håller helt med! Dom borde verkligen se över sina mat och levnadsvanor.

#59 - Anonym

Som jag läste i någon kommentar om röran i jockes och Jonnas hus. Jag får kramp av att se den röran, sen förstår jag inte ihäller varför de kör renovering på huset, kom till plats i huset först få upp allt som är i flyttkartonger. Visst jag förstår att de vill göra om, men att göra allt på en gång visar ju att de har gott om pengar.

#60 - Anonym

Hur kan de vara okej att köpa ett hus på för företagets pengar. Händer de ofta att chefer använder företagets pengar i egna investeringar. Tar de pengar ur företagets vinst och renoverar för också.
Pratar om J och J.

#61 - Anonym

#60 Hahhahahahahaha hur ganmal är du? Är helt normalt att köpa det på bolaget och sen betalar man privat en hyra (dock väldigt dyr) till bolaget, snacka inte om saker du inte har kunskap om snälla

#62 - Anonym

#61 varför så hånfull och aggressiv?
Har du alltid den attityden mot andra människor i frågor.
Aldrig hört talesättet- om du inte frågar får du inget veta.

Jobba på din attityd.
Riktigt oskön inställning hur snabbt du triggades igång att snabbt skriva en nedlåtande kommentar.

#63 - Anonym

#61 Sorgligt att se hur likt hens anhängare skriver exakt samma meningsuppbyggnad av text som han.
Lika aggressivt och impulsivt antagande att hat skulle ligga en kommentar till grund varje gång någon ifrågasätter eller kritiserar en vuxen.

Men de är helt okej att tysta folk som vidrör eller inte smeker hen medhårs på alla sociala medier, rimmligheten där??? Medvetet använda sin makt att nå ut då saker går emot hen. Och öppet ställa en person för allmän beskådan att att fritt fram underarbetat inpräntad version helt okej hata på. Hur rättfärdiga man något sånt.
Massiv uppbyggnad av mobbing

De finns en person på Youtube som vågar ta den armé av krigare från hen emot sig. Han heter Ben Mitkus resten är livrädd för hens impulsitet tydligen. Vet inte utan antar...

Youtube Sverige har lyckas placera människor i grupper. Där du antingen är i för eller emot. Öppet krig
Vart de börjar vet säkert många, likt barn känns följare. Barn gör inte som vuxna säger, de gör som vuxna gör.

Resultatet av icke ansvarstagande förebilder välkommen till år 2018 s klimat.

#64 - Anonym

M

#65 - till 37

till £37. Jocke & jonna hänger ju här ibland..

#66 - Anonym

#65 De har framgått för länge sedan de kollar in bloggen.
Denna nyhetsblogg speglar en hel del innehåll i både Jonnas blogg och på deras gemensam Youtube kanal.
Varför kan man tro de? Jo för att de svarar på många tankar om dem som kommer ifrån kommentarer här och rubriker som startar kommentarsflödet i Jonnas blogg eller på kanalen deras.
Eller är de en slump?

Tipsa oss

Välkommen till Sveriges största skvallerblogg med över 100 tusen unika besökare varje vecka. Här kommer du att få en uppdatering och skvaller om Sveriges största YouTubers. Har du tips på skvaller får du gärna tipsa mig anonymt eller med din bloggadress här under eller maila mig på: SvenskaYoutubers@outlook.com