#1 - Anonym

Hon vill få oss att tro att en skugga ser ut sådär? Oh god...

#2 - Anonym

Skuggor fungerar inte så, men kanske brun utan sol?

#3 - Anon

Kan absolut vara en skugga. Det syns när det är inzoomat. Blir ju så vid starka ljus, kolla bara på skuggan på halsen liksom. Ser väldigt roligt ut dock!

#4 - Lol

Om hon nu skulle photoshoppa brösten skulle hon ju göra det bra, det ser ju för dåligt ut för att vara sant. Extrem skugga från kameran bara

#5 - Anonym

Kolla på Therese nya inlägg där hon skriver om manliga, svensktalande, youtubers!

#6 - Anonym

"två par boobs"

#7 - Anonym

Om hon säger att hon inte photoshoppat, då vill jag gärna tro henne. Men jag har svårt att rent tekniskt förstå hur den där skuggan skulle uppstå, med tanke på hur resten av ljuset faller på bilden. Ser man även till hennes övriga Instagram-bilder så är hon ju inte främmande för över-redigering av sina bilder (och jag lägger INGEN vikt vid det, eftersom alla gör precis som de vill!) :)

#8 - Anonym

Vem har två par boobs

#9 - Anonym

#5 de är ingen myt att tjejer mognar tidigare än pojkar. Dessutom stannar många men just i pojk stadiet.
Hon har många poänger hur dessa vuxna personer på papper får härja fritt på Youtube utan konsekvenser där så många barn och ungdomar spenderar många timmar per dag på. Helt galet hur de aldrig blir ifrågasatt mer och hur ansvarslösa egoistiska impulsiva utspel de inte ens överväger lägga ut. Utan bara lägger ut för att de ska förklara sin version rentvå sina uttalanden eller öppet spela ut hela sitt hat register öppet för följare att ta del av. Korkat.
Som sagt de är skillnad på kvaliteten på svenska och utländska manliga Youtubers. De har helt förvilsnat sig i vuxenlivet och allt vad de innebär. De skyller ifrån sig konstant och får de motgång blir allmänheten ansvariga. Aldrig har de eget ansvar. Alla andra ska ta ansvar för dem. Sjuk verklighetsuppfattning de propagerar och väljer lägga ut bland en så ung publik
.

#10 - 5

#9
Håller helt med dej! Så stor skillnad mellan svenska och engelsk-talande manliga youtubers!

#11 - Anonym

J och J lägger ofta sina missöden, problem på andra att ansvara för.
Alltid omvärlden som är emot dem. Aldrig dom själva som förhastar sig i dåliga val med konsekvenser som följd. Nä då ska mini Lundell armen gå deras ärenden och städa upp genom att agera medlare alt lösa problemen.
Märkligt hur alla i deras väg ska blottas offentlig och stå till svars. Men alltid vid egen riktad kritik styra bort kritiken till hat. De är mycket mån om sina vänner och familj hur alla drabbas vid problem eller då saker går över styr. Vilket är sunt och helt klart värt att skydda. Men de glömmer att dem de hänger ut också har ett liv. De har familjer och vänner som också drabbas av uthängningar kanske än mer då deras räckvidd att nå ut är hundratusentals ggr större.

Alla har ett ansvar oavsett du är offentlig eller inte. Problem ska lösas mellan de personer som problemet gäller mellan. Andra åskådare ska inte agera hejarklack med glåpord osv. De ska inte behöva vara en öppen arena för allmänheten. När försvann att vara privat och personlig. Välja ta saker på tu man hand. När blev samhället såhär?

#12 - Amina

Men alltså wtf, man ser ju KLART OCH TYDLIGT att det är hennes hand som är skuggan? Hennes 2 fingrar håller på ''ta bild'' knappen och ser ser man även på skuggan --> att något sticker upp = hennes fingrar. Hennes hand+kameran är alltså skuggan på brösten = HON HAR INTE REDIGERAT BILDEN. Hon har naturligt stora bröst så varför skulle hon redigera till nya?

#13 - A

Är de bara jag som tycker att hon ser Skitläskig ut?

#14 - Anonym

Den är inte redigerad ser jag nu, den mörka skuggan på hennes bröst är kameran och armen. Kolla ofokuserat på ansiktet så märker man att bilden hänger ihop. Men ja det är lätt att ta fel när det ser ut så

#15 - d

12 naturligt stora? eooh naeej, rejält med push.

#16 - Anonym

Hur kan man vara så dum o inte se att det är kameran och handen som gör skuggan?

#17 - Sabina

Ser mer ut som en BUS fläck 😂

#18 - Anonym

#4 Du menar som hon gör med resten av sin kropp och ansikte? Hon är ju pinsamt kass på att Photoshoppa sina bilder.

#19 - Anonym

Men hon DRIVER ju, fattar ingen det?

#20 - Anonym

Man ser jättetydligt på inzoomningen att det är en skugga. Det finns inget snack om saken. Men ja, man luras verkligen att tro att det är photoshoppat när man såg det långt ifrån. Konstigt att det blev så, men kameran kan lura ögat ibland.

#21 - Anonym

Men shit haha hur pallar folk sitta o spekulera om de är en skugga eller inte? Och ifall de hade varit de, är de det värsta som kan hända?? + De är en skugga från kameran, inte helt orimligt eftersom hon håller i den över hennes bröst :) sluta ha pekpinnar på allt o låt henne vara.

#22 - Anonym

Två par boobs? Blir inte det fyra stycken?

#23 - Orten

Ingen e så efterbliven som henne. Hon har photoshoppat sina fula äckliga bröst

#24 - na na na

Varför i helvete skulle man ens vilja ha så stora bröst?! Det är faktiskt INTE så att det enda killar bryr sig om på en tjej är brösten!

#25 - Anonym

#24
VAD hade detta med vad killar tycker om att göra? Jag har G kupa och dem är fina men inte fan bryr jag ig om vad killar tycker

#26 - Anonym

Har hon två par boobs? Se där ja.

#27 - Anonym

Vem fan bryr sig

#28 - Anonym

Vem fan bryr sig

Tipsa oss

Välkommen till Sveriges största skvallerblogg med över 100 tusen unika besökare varje vecka. Här kommer du att få en uppdatering och skvaller om Sveriges största YouTubers. Har du tips på skvaller får du gärna tipsa mig anonymt eller med din bloggadress här under eller maila mig på: SvenskaYoutubers@outlook.com